Cena €3.74 €5.41

Pilns apraksts

Funkcijas:

【Universal Savietojamība] aicina Šo virtuves šļūtenes adapteri ir veidoti, lai atbilstu 22mm jaucējkrāni, padarot to universāli savietojams ar dažāda veida krāniem.To var izmantot kā savienotājs, virtuves jaucējkrāni, maisītāji krānu, vai dārza laistīšanas rīki.

【Augstas Kvalitātes Materiāls] aicina Izgatavots no metāla, tas krāns savienotājs ir izturīga un ilgi kalpo.Tas ir izturīgs pret rūsu un koroziju, nodrošinot uzticamu un noplūdes-bezmaksas pieslēgumu.

【Viegla Uzstādīšana] aicina Ar tās vienkāršais dizains un universāla lieluma, tas šļūtenes adapteri var viegli uzstādīt, bez jebkādu papildu rīkus.Viegli skrūvējamu to uz jaucējkrāns un nostipriniet to cieši.

【Universāls Lietojums] aicina Ne tikai var šo adapteri var izmantot virtuves krāni un maisītāji ūdens krāniem, bet to var izmantot arī dārza laistīšanas rīki.Tā nodrošina ērtu un efektīvu veidu, kā savienot šļūtenes un krāniem.

【Uzlabota Ūdens Plūsmu] aicina Šo šļūtenes adapteri funkcijas caurule kopīgu montāžas, kas pastiprina ūdens plūsmu, ļaujot par stabilu un spēcīgu ūdens strūklu.Tas nodrošina efektīvu laistīšanas un tīrīšanas darbi.

Specifikācijas:

*Produkta Nosaukums: Šļūteņu Adapteris

*Materiāls: silikagels

*Izmērs: Parādīt, kā attēlā

*Krāsa: Rādīt kā attēlā

Iepakojuma Saturs:

2x 22mm Universālais Šļūtenes Adapteri

vai

3x 22mm Universālais Šļūtenes Adapteri

vai

4x 22mm Universālais Šļūtenes Adapteri

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Koka Roku Ziepes Stāvēt Dušas Ziepes Taupīšana Uzglabāšanas Plaukts Ziepju Trauku Turētājs Šampūns Bārs Turētājs, Kas Ziepes Reņu
€4.90 €3.33

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes. veids: ziepju trauku turētājs materiāls:koks izmērs:kā parādīts attēlā krāsa:kā parādīts attēlā veselību jums:dušas ziepju trauks ir izgatavots no augstas kvalitātes dabīgā koka,plastmasas brīvu, veselīgu, lai jūs un jūsu roku ziepes.virsmas dušas ziepju turētājs, kas pārklāts ar ūdensizturīgu slāni, viegli tīrāma un ilgstošu)

Izskatās arī
Vienreizējās Lietošanas Kausa Īpašnieks Automātiski Kausa Noņemšanas Papīra Tases Turētājs, Ūdens Kausa Piestiprināt Pie Sienas, Uzglabāšanas Radošo Uzglabāšana
€11.86 €3.92

(vienreizējās lietošanas kausa īpašnieks automātiski kausa noņemšanas papīra tases turētājs, ūdens kausa piestiprināt pie sienas, uzglabāšanas radošo uzglabāšana papīra kausa dozators, ko izmanto, lai organizētu un sakārtotu papīra tases. tur ir top vāciņu, lai aizsargātu iekšējo papīra kauss no putekļiem, netīrumiem, ūdens, utt.tas ir ļoti praktisks un labs. izgatavots no augstas)

Izskatās arī
Rezerves Vickers Sūknis Core 2520Vk21a11 Hidrauliskās Lāpstiņu Sūknis Kārtridžs
€120.33

(iepakojums:kartona!par mums timeway uzņēmuma limited ir iesaistīti gadu hidrauliskās mašīnas, produktu izstrādes, attīstības, pārdošanas specializētu uzņēmumu, produktu coveredinclude visu zobratu sūkņi un motori, virzulis, sūknis un motors daļas, lāpstiņu sūknis, lāpstiņu sūknis, kasetne, zobratu sūkņus un motorus, zobratu sūkņa / motora daļas, mikseri, reduktora, reduktoru piederumi, hidraulisko vārstu)

Izskatās arī
Drēbju Skapis, Gaisa Ventilācijas Ventilācijas Restes Gaisa Vannas Istabas Durvis, Datoru Skapji Dzesēšanas Par Drēbju Skapji, Citas Apkures Apavu Skapji
€9.84 €6.20

(funkcijas: * jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *mūsu alumīnija sakausējuma ventilācijas vāciņa acs ir ideāla ventilācijas slēgtās telpās, piemērots drēbju skapji, kurpju skapji, datoru, skapji, vannas istabu durvis, utt. *ventilācijas restes ir izgatavotas no pret koroziju izturīgiem un ūdensizturīgs alumīnija)

Izskatās arī
Nerūsējošais tērauds, Zelta krāsa, Tualete Bidē smidzinātāju, wc dušas galvas Smidzinātāju komplekts Duša noderīgu T vārsts automātiskais tīrīšanas Komplekts Vannas istaba
€6.34 €3.81

(nerūsējošais tērauds, zelta krāsa, tualete bidē smidzinātāju, wc, dušas galvu, kas duša noderīgu t vārsts automātiskais tīrīšanas komplekta turētājs vannas istabas iezīmes: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietot *ļoti augstas kvalitātes rokas bidē, ir gaismas svars, ergonomiski veidotiem un ļoti ērti turēt. * * šīs duša ir sprūda)

Izskatās arī
Rokasgrāmata Ziepju Dozators Šķidruma Tvertni Vienkārši Viena Kamera/Double Kamerā, Skaidrs, Plastmasas konteinerā Vannas istaba Viesnīcā
€5.99 €3.78

(apraksts: augstas kvalitātes: sienas uzstādīts šķidro ziepju dozators izgatavota no premium pp materiāla, triecienizturība, nav viegli saskrāpēt pie sienas piestiprinātās: viegli uzstādīt, ideāli piemērots vannas istabas, virtuves, tualetes, utt. rokasgrāmata ziepju dozatoru: 500ml rokasgrāmata, ziepju dozators, atkārtoti uzpildāmi un ērti. iezīmes: rokas dušas želejas dozators,)

Izskatās arī
Vannas Istaba Tualetes Birsti, Mīkstu Otu, Galva Nav Miris Leņķis Sadzīves Grīdas Tīrīšanas Birste Tualetes Piederumi
€18.04 €11.72

(tīras bez miris stūriem, cieši pieguļošs, viegli noņemt atmirušās stūriem un traipus, mīkstu saru suku dziļi cauruļvadu maigs un efektīvs materiāls ir mīkstāka, ar lielāku kontaktu zona un labāk piemēroti tīrīšanai kokvilnas autovolatilization: augšējā gaistamība, zemākas drenāžas viens flush tīrīšanai: izmazgāt ar tīru ūdeni, bez netīrumiem, viegli tīrāms, un higiēnas)

Izskatās arī
Tuya Zigbee Gudrai Radiatora Termostatu uz Vārstu Programmējams Temperatūras Kontrolieris ar LED Displeju Remote APP Cont
€38.02 €29.28

(tuya zigbee3.0 trv termostats termostatiskajiem istabas programmējams temperatūras regulators balss vadība darbojas ar google home & alexa ootdty produkta iespējas: 1. smart tuya zigbee radiatoru cilindra termostats: ar lcd digitālo displeju divās daļās, no aa baterijas barošanu, īpašu izmantojot kopīgi ar apkures radiatora. mākslīgi iestatīt temperatūru telpās,)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Mesa Ziepju Dozators Viegli Tīrāma Stikla Ziepes Sūkņa Padeves Ideāli Piemērots Virtuves Un Vannas Istabas (Zelts)
€12.66 €5.95

(ziepju dozators var izmantot ģimenes vannas istabas, virtuves, tualetes, viesnīcas, izlietnes, utt. ziepes sūkņa padeves var tikt izmantots, lai saglabātu roku ziepes, šampūni, trauku ziepes, dušas želeju un citus šķidrumus. to var mazgāt un izmantot atkārtoti, un gadījumā šķidrums var pievienot laikā, un atbilstošu šķidruma daudzumu var iegūt atkarībā no lietošanas vajadzībām. krāsa:)

Izskatās arī
Masīvkoka plaukts uzglabāšanai plauktu, sadzīves daudzslāņu bilžu grāmata displejs stāvēt, neto slavenību grīdas magazine uzglabāšanas plaukts
€76.30

(produkts var tikt pielāgota.lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar whatsapp pie+86 17706510356 par mums 1 , mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Papīra Dvieļu Turētājs Adhesive Roll Tualetes Papīra Turētājs Nav Caurumu Perforators, Virtuve, Vannas Istaba, Tualete Pagarināt Uzglabāšanas Plaukts
€10.83 €6.39

(tips: papīra turētāji materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba, melnā, zelta izmērs: 16*10.3*8.2 cm(6.30*4.06*3.23 gadā), 33.5*14.5*6cm(13.19*5.71*2.36 gadā) pakete ietver: 1pc papīra dvieļu turētājs viegli uzstādīt: sienas uzstādīts tualetes papīra turētājs, nav vajadzīga urbšana.sienas ir veselas, tikai stick to uz gludas virsmas (nav piemērots kaļķakmens)

Izskatās arī
Termostata Vārsts Radiatori 15mm x 34 Leņķis Radiatoru Energoefektivitātes Viegla Uzstādīšana Pastāvīgu Istabas Temperatūru
€14.27 €8.84

(funkcijas: *funkcijas, 5 temperatūras līmeņi tai skaitā temperatūras aizsardzību.numurus vārsti atbilst konkrētiem temperatūru.kad ir izvēlēti termostata vārsts paliek nemainīgs, lai izvairītos no nevajadzīgas temperatūras paaugstināšanās un saglabāt enerģiju. *mūsu 20mm termostatiskie vārsti parasti tiek izmantotas, lai regulētu ūdens plūsmu uz radiatoriem.tie ir aprīkoti ar kontrolieri)

Izskatās arī
2 Iestatiet Keramikas Stikla Plīts, Cepeškrāsns Degļa Cleaner Tīrīšanas Skrāpi Skrāpis Piemērots Indukcijas, Keramiskās
€12.10 €9.43

(plašu lietojumu.collu mēroga asus metāla žileti var noņemt traipus no automašīnas, plastmasas, koka basketbola laukumi, uzlīmes uz stikla vitrīnām un keramikas plītis. uzticams dizains-skrāpi rīks ir izstrādāts, zem malas uzlīme, un ir pietiekami daudz rokturi, lai noņemtu uzlīmi. viegli lietot-vienkārši atvērt lodziņu, pievienot vienu metāla skrāpji, un sākt noņemot uzlīmes, etiķetes)

Izskatās arī
70-300mm Apaļa Nerūsējošā Tērauda Gaisa Ventilācijas Resti Kukaiņu Aizsardzības Mājas ārsienu Ventilācijas Cauruļu Dzesēšanas Apkures Ventilācijas Klp
€7.68 €5.07

(funkcijas: 【izturīga nerūsējošā tērauda materiāls] aicina izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, šie ventilācijas restes ir izturīga un ilgi kalpo.tie var izturēt dažādus laika apstākļus un paliek rūsas-bezmaksas. 【efektīvus pretodu aizsardzības] aicina izstrādāta ar smalku sietu, šīs restes efektīvi novērstu hexapod iekļūt jūsu istabā ar atloku.baudīt bug-free)

Izskatās arī
6 Gab. Ūdens Izlietne Pievienojiet 3-in-1 Noderīgu Atkritumu Drainer Tīrīšanai Izlietnes Sietiņš Colander Virtuves
€5.76 €3.46

(materiāls:abs krāsa: kā picture rādīt izmērs: universāli izmantot 3.5 kanalizācijā, piemērots drenāžas caurumi ar diametru 2.9 - 3.9 > dziļumā 1.57 . augsta blīvuma caurumi, un tas nav viegli, lai bloķētu izlietne. viegli un efektīvi profilakses un kontroles mati, papīra, pārtikas atliekas un citi svešķermeņi uz drenāžas caurules. nodiluma izturīgs un izturīgs,anti-smaku. darbojas)

Izskatās arī
Pasūtījuma Sienas Tapetes Mūsdienu Anotācija 3D Zelta Ģeometriskas Līnijas, Dzīvojamā Istaba, TV Dīvāns, Guļamistabas Fona tapešu 3D Mājas Dekoru
€167.60 €73.74

(pasūtījuma sienas tapetes modelis : mu4913 izmērs : pielāgoto izmēru (pastāstiet mums platums & garums) cena : $ / kv.m pieejamie materiāli :salmu faktūra / ādas imitācijas / 3d reljefa / ūdensizturīgs zīda audums / ūdensizturīgs audekls / pašlīmējošas audekls / self-adhesive pvc izmantošana : dzīvojamā istaba / guļamistaba / kabinets / bērnu istaba / kāzu nams / vecajiem telpas 【 kā,)

Izskatās arī
1 gab 5/8-18UNF Skābekļa Balonu Vārstu 0.3 Mpa Izplūdes Spiediena, Caurplūdes Regulators Sudraba
€46.59

(0.3 mpa izplūdes spiedienu izplūdes plūsmas 2l/min precīzu apstrādes, izturīgāks. ekonomikas stilu, caurplūdes regulators. krāsa:sudraba materiāls:metāla tips:m18x1.5/5/8-18unf iepakojuma saturs: 1 x skābekļa balona vārsts tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt)

Izskatās arī
Sadzīves Šļūtenes, Caurules Savienotājs Virtuves Jaucējkrāns Adapteris Laistīšanas Apūdeņošanas Rīks Smidzinātājs Ūdens Strūklu Dārzs Rīks
€0.36 €0.25

(tikko nesen sadzīves šļūtenes, caurules savienotājs augsta spiediena ūdens cauruļu piederumi smidzinātājs ūdens strūklu dārzs rīks funkcijas: izturīgs un universāls: mūsu dārzā pieskarieties šļūtenes, caurules savienotājs ir izgatavots no augstākās kvalitātes plastmasas, kas nodrošina ilgstošu izturību un saderību ar dažādiem šļūtenes, caurulītes.tā ir uzticama izvēle, lai pieslēgtu)

Izskatās arī
Drenāžas Sietiņš Piepeši Serdeņi Drenāžas Izlietne Plug Anti-aizsērējuma Push-tipa Izlietnes Aizbāznis
€15.48 €11.14

(funkcijas: ootdty izgatavots no izturīga 304 nerūsējošā tērauda+plastmasas, rūsas izturīgs un izturīgs.saglabāt savu izlietni tīru un unclogged ar mūsu izlietne drainers! tas efektīvi plombas jūsu izlietne ar vienkāršu nospiediet, novēršot noplūdes, un nodrošinātu problēmu bezmaksas pieredzi.viegli uzstādīt un demontēt, viegli tīrāma. izlietnes aizbāznis ir piemērots)

Izskatās arī