Cena €8.64 €15.72

Pilns apraksts

Fit Modelis: der Jet 75 Jet 90 Jet 70 Reaktīvo 75+ Jet 60 VS9000RL putekļsūcējs, Aizstāt Daļu Nē.DJ97-02649A.Izturīgs Materiāls: Šīs rezerves filtri ir izgatavoti no augstas kvalitātes.Viegli Uzturēt: Šie relacement vakuuma daļas var mazgāt un lietot atkārtoti, ir ierosināts aizstāt rezerves daļas reizi 2-3 mēnešos, lai saglabātu savu Robotu tīrītājs strādā ar augstas veiktspējas.Vērtīgs Komplekts: Ietilpst 2 Pack Vakuuma Filtri.Krāsa:Kā Parādīts Attēlā Materiāls:Plastmasas Iepakojuma Saturs: 2 * Vakuuma Filtri

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Vakuuma Mazgājams Mikro Filtru
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Sokany

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sudraba Jonu Modulis Ecovacs Debot X2 / X2 Pro /X2 Omni Daļas, Vakuuma Ūdens Tvertnes Lēni Atbrīvot Sudraba Jonu Bacteriostatic Modulis
€8.45 €5.24

(100% izgatavoti no augstas kvalitātes izejvielām, videi draudzīgu materiālu, mīksts un izturīgs, lai izmantotu. visi aksesuāri ir pavisam jauna.veselību jums un jūsu ģimenei, un rūpēties par savu robotu, ieteicams izvēlēties augstas kvalitātes produktus un nomainīt piederumus regulāri, lai nodrošinātu, tīrīšanas efektu. detaļas ir ilgāku dzīves ciklu un labāks tīrīšanas efekts, kas pasargā)

Izskatās arī
Rezerves Daļas Cieto Grīdas Suka Galvas, par Dyson putekļu Sūcēju V7 V8, V10 V11 Sajauc Astriem
€12.92 €10.07

(rezerves dyson izskaidrotu cietkoksnes grīdas stiprinājuma rīku, alternatīva oriģinālās daļas numurs: 92001804 / 920018-04 mēs neiesakām to lietot, lai attīrītu matus barību ,jo mati kļūst tangled ar otu, padara to grūtāk tīrīt papildu gariem sariem uz tīrīšana augstas kvalitātes cieto grīdu.saderīgs ar dyson stāvus un tvertnes tukšuma v7 v8, v10 v11 krāsa: pelēka materiāls: pp+imitācija zirgu mati iepakojuma)

Izskatās arī
12PCS Hepa Filtrs Galvenais Birste Mop Auduma Nomaiņas Komplekti Xiaomi Mijia G1 MJSTG1 Robots putekļsūcējs Daļas
€23.80 €12.37

(1. tīrīt sukas saglabāt jūsu mājas robots pēc veiktspējas. 2. sānu sukas, kas ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no parastas apkopes. 3. filtri saglabāt tīrīšanas efektivitāti robots, vienlaikus samazinot arī pret putekļu, putekšņu un citu alergēnu, lai gaiss, kuru mēs elpojam. 4. lai iegūtu labākos rezultātus, filtri ir jāmaina ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem. 5. putekļsūcēju aksesuāri ir augstas)

Izskatās arī
Aukstā Brūvēt Kafijas automāts, Stikls, Ledus Kafijas automāts un Tējas Infuser ar hermētiskam Krūzi ar Mesh Filtrs
€49.01 €21.57

([labāk alus]viegli dabūt vienmērīgu aukstā brūvēt koncentrāts ar vairāk kofeīna un par 60% mazāk skāba, nekā tradicionālās karstu kafiju.stikla kafijas automāts ir aromāts-bloķēšanas vāku, lai aiztaisītu garšu un saglabāt jūsu dzert svaigu.paredzēts ar dripless pour snīpis vienmērīgi aplej un garšu bloķēšanas vāku, lai saglabātu jūsu dzert svaigu. [lielas ietilpības]ir pietiekami liela, lai)

Izskatās arī
Par Xiaomi Viomi X2 SE V2 V2PRO V-RVCLM21B V3 VXVC07-JG Robots putekļsūcējs Hepa Filtrs Rezerves Daļu, Piederumu 4gab
€10.36 €7.04

(kad slaucīšana robots, kas darbojas, tīrs un noslaucīt grīdas, lai padarītu grīdas tik tīrs, kā jauns. viegli rīkoties dažādu traipu, piemēram, pēdas, sulas atliekas, un eļļas traipi uz grīdas.tas ir viegli, lai novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu stūriem un malām, no piederumus, īpaši cilvēka matu un pet matiem. kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un nomainīt.tas)

Izskatās arī
Par ILife Hepa Filtrs V5 V5S V3 V3S V5S V50 Pro V55 X5 Robotu Putekļusūcēju Piederumi, Rezerves Daļas Nomaiņa
€5.48 €4.38

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks. izsmalcinātu un izsmalcinātu, ļoti saskaņota ar aprīkojumu. izturīgs un izturīgs ar ilgu kalpošanas laiku. tas ir labākais, lai aizstātu rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem turēt mašīnu pie savu labāko sniegumu. piederumu daļas ir izturīgas un ilgmūžīgas, viegli gadā krāsa:balta materiāls:plastmasa iepakojuma)

Izskatās arī
Piemērots Roborock S6 MaxV Robots putekļsūcējs Daļas, Piederumi Robot putekļu sūcējs Galveno Suku Filtrs
€13.69 €8.76

(izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas tas ir ieteicams, lai aizstātu sweeper piederumi reizi 2~3 mēnešus, lai uzturētu vislabāko veiktspēju sweeper krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: plastmasa izmērs: 20x4cm iepakojuma saturs: 2*filtrs 2*sānu birste 1*rullīšu birste tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt)

Izskatās arī
Putekļu sūcējs Bed Head uzgaļa Piemērots Dyson V7 V8, V10
€5.77 €3.81

(nosaukums:putekļsūcējs rezerves daļas par dyson v7 v8, v10 krāsa:attēla krāsu materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1*putekļusūcēju piederumi, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
1 gab., Ūdens Tvertnes, Kā Parādīts Plastmasas Ecovacs Deebot DE35 DE33 DG710 DG716 Robots putekļsūcējs
€14.93 €11.65

(100% pavisam jaunu augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs izmantot aina: sadzīves augsta veiktspēja: paplašināt dzīves jūsu vakuumu.saglabāt jūsu robots, kas darbojas ar maksimālu veiktspēju. kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tips:putekļu sūcēju daļas krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:plastmasa iepakojuma)

Izskatās arī
Multi-Surface Gumijas Birstes Irobot Roomba I3 I3+ I4 I6 I6+ I7 I7+ I8 I8+/Plus E5 E6 E7 J7, I,E &J Sērijas Putekļu Sūcēju
€14.12 €9.17

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un goo d kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija . [augstas efektivitātes tīru]multi-surface rullīšu birste, lai novērstu spītīgs netīrumi, sānu birste, dziļi stūriem un malām, lai novērstu vairāk putekļu un atlūzu.sānu birsti, robots rezerves daļa ir izliekts, jo transports,mērcējot silts ūdens, bet to var atgūt.mazgājams)

Izskatās arī
Galveno Suku Nomaiņa Piederumi piemēroti Xiaomi Mijia Robots Vakuuma Mop 3C B106CN STYJ02YM Nomaiņa Rezerves Daļas Grīdas Birste
€13.17 €3.82

(pavisam jauna, augstas kvalitātes materiāla, labi veidots, izturīgs un labi saskaņota ar veco iekārtu. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots, kas veic tās labākās. ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes. lai sasniegtu vislabāko attīrīšanas filtru efektu, tīrīšanas piederumi, būtu jāmaina ik pēc 2-3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas)

Izskatās arī
Tīrīšanas Tvertne Filtri Piederumi Roborock P10 Putekļsūcējs Nomaiņa Piederumi
€6.68 €4.48

(tīrīšanas tvertne filtri piederumi roborock p10 putekļsūcējs nomaiņa piederumi atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.iezīmes: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un praktisks. 3. vienkārša uzstādīšana, to var viegli noņemt un nomainīt. 4.)

Izskatās arī
9Pcs Putekļu Maisiņš Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro / L10 Plus Auto-Tukšs Robots putekļsūcējs Nomaiņa Rezerves Daļas
€17.80 €11.56

(100% izgatavoti no augstas kvalitātes izejvielām, videi draudzīgu materiālu, mīksts un izturīgs, lai izmantotu. ventilācijas slānis putekļu maisiņš filtrē dažādu līmeņu putekļus un gružus, lai nodrošinātu maksimālu jaudu un izturību uzlabo ādas elastību, somas, lai novērstu tos no nokrišanas, kad rīkojaties ar netīrumiem, putekļiem un matiem viegli uzstādīt un noņemt, nav)

Izskatās arī
Par YEEDI KK putekļu Sūcēju Piederumi Galveno Suku, Sānu Birste HEPA Filtrs Daļas
€16.20 €12.47

(par yeedi kk putekļu sūcēju piederumi galveno suku, sānu birste hepa filtrs daļas pavisam jauna, augstas kvalitātes materiāla, labi veidots, izturīgs un labi saskaņota ar veco iekārtu. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots, kas veic tās labākās. sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana ierīču saturs ir viegli noņemt un)

Izskatās arī
6Pcs Putekļu Maiss Tīrīšana Soma Aizvietotāju Karcher MV4 MV5 MV6 WD4 WD5 WD6 putekļu Sūcēju Maisiņu Piederumi
€23.66 €13.02

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes. krāsas: balta, melna materiāls: neausts izmantojamais putekļu sūcēju maisiņi nomaiņa karcher mv4 karcher premium mv4 karcher mv5 karcher mv6 karcher wd4000, lai wd5999 4 wd wd 4 premium wd 5 wd 5 p wd 5 lpp premium wd 5 premium wd 6 lpp premium iepakojuma)

Izskatās arī
Par Xiaomi Mi Robots Vakuuma Mop 2S / Mop Pro/Mop P/Robots Vakuuma S12/S10 ES/STYJ02YM Daļas Galvenās Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Audums
€25.60

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu,)

Izskatās arī
24Pcs Putekļu Maisiņš ROIDMI EVE Plus Putekļsūcēju Daļas Mājsaimniecības Tīrīšanas Aizstāt Instrumenti, Piederumi Putekļu Maisiņi
€44.89 €22.89

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai izturība iztukšojiet tvertni ātri kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt ventilācijas slānis putekļu maisiņš filtrē dažādu līmeņu putekļus un gružus, lai nodrošinātu maksimālu jaudu un izturību uzlabo ādas elastību, somas, lai novērstu tos no nokrišanas, kad rīkojaties ar netīrumiem, putekļiem un matiem.derīgs robots slaucīšana)

Izskatās arī
1Set Rezerves Daļas, Aksesuāri Akmens, Slaucīšanas Mašīna Roborock S8/S8 + S8 Pro G20 Galveno Suku, Sānu Birste Filtra Audums
€39.01 €29.65

(1set rezerves daļas, aksesuāri akmens, slaucīšanas mašīna roborock s8/s8 + s8 pro g20 galveno suku, sānu birste filtra auduma, kas saderīga ar roborock s8 / s8+ / s8 plus robots putekļsūcējs šīs salvetes ir izgatavoti no augstas kvalitātes microfiber materiāls, mazgājams un atkārtoti galvenais birste ir izgatavota no izturīga mīkstas gumijas, kas nodrošina ļoti klusu tīrīšana mop)

Izskatās arī
Strāvas Adapteris Lādētājs Dyson DC30 DC31 DC34 DC35 DC44 DC45 DC56 DC57 putekļsūcējs Robots Daļas, Piederumi-ES Plug
€28.81 €12.96

(piemērots: par dyson dc30/dc31/dc34/dc35/dc44/dc45/dc56/dc57 ieeja: ac 100-240v 50/60hz jauda: dc 24.35 v-348ma, dc 16.75 v-348ma plug type :es kontaktdakšu,tas attiecas uz indonēziju, vācijā, francijā, spānijā, itālijā un tā tālāk.krāsa: pelēka materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1 * lādētājs adapteris dyson tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi)

Izskatās arī
Uzlādes Adapters Adapteris 26.1 V Dyson V6 V7 V8 Bezmaksas Vadu-rokas datoriem Stick Vakuuma Barošanas Vadu, Lādētāju,UK Plug
€20.34 €13.43

(1. šis lādētājs pilnībā atbilst jūsu dyson rokas putekļsūcējs v6/v7/v8. 2. šī nomaiņa lādētāja ir speciāli izstrādāta, lai dyson putekļu sūcēji.to var veikt jebkurā vietā, jebkurā laikā, un tas ir viegli izmantot. 3. droši, ātri lādēšanas tehnoloģijas, vienlaikus nodrošinot pār-uzlādēšana un pār-izlādes aizsardzību, lai paplašinātu bateriju dzīvi. 4. šis produkts ir piemērots lietošanai)

Izskatās arī
Par Xiaomi Dreame Bot W10 W10 Pro pašattīrīšanās Robots Vakuuma Galveno Suku, Sānu Birste HEPA Filtrs Mop Spilventiņi
€40.55 €25.55

(iezīmes: augstas kvalitātes, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu vērā rūpīgāku tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums.unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos dažādām grīdas virsmām, kas noņem visu, sākot no)

Izskatās arī