Cena €33.41

Pilns apraksts

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

1. Jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas.

2. Labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.Ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.Visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums.

3. Lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas un filtrācijas spēkā, tīrīšanas piederumi, būtu jāmaina ik pēc 2-3 mēnešiem atkarībā no lietošanas biežuma.

4. Funkciju slaucīšana robots filtrs ir filtrs putekļiem, netīrumiem un citiem piemaisījumiem ieelpo slaucīšana robots, lai saglabātu robots tīra un darbojas normāli.Filtru arī novērš putekļu un netīrumu iekļūšanu robota motors un citas daļas, paplašinot robota mūžs

Materiāls: plastmasa

krāsa: Kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

2 x Galvenā suka

4 x Sānu birste

4 x Filtrs

2 x mop audums

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3. Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2gab Jaunas 3,7 V Li-ion Varta 55mAh CP1254 A3 Akumulatoru Taisnība Bezvadu Bluetooth Austiņas TWS Austiņas
€16.01 €11.42

(laipni lūgti mūsu veikalā ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā) un vēl svarīgāk ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity. kuģniecības un apmaksu 1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un)

Izskatās arī
Rezerves Rezerves Daļas Roll Otas Sānu Suku Filtrs Xiaomi Roborock T7S S7 / T7S Plus putekļu Sūcēju Piederumi
€18.38 €8.82

(applicate modelis: roborock t7s t7s plus / s7. hepa filtri efektīvi attīra gaisu, saglabāt putekļi,ziedputekšņi,mājdzīvnieku blaugznas un alergēniem. rezerves rezerves daļas ir tādas pašas kvalitātes kā vecā, kas tērē mazāk naudas.snap savā vietā, lai ātri un bez piepūles nomaiņa. viegli nomainīt: brand jaunu un augstas kvalitātes, izturīgi un praktiski izmantot.kā daļu no parastās)

Izskatās arī
Par Roborock S7 Maxv Ultra / S7 Pro Ultra Piederumi, Rezerves Rezerves Daļas Galvenās Sānu Birste Filtra Mop Putekļu Maisiņu
€20.05 €14.04

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. 2. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas)

Izskatās arī
Elastīgas Šļūtenes Pagarinājumu, Par Dyson V7 V8, V10 V11 V15 Bezvadu Stick Putekļu Sūcēju Aksesuārs Pielikumu (37 70 Collas)
€27.39 €16.99

(super saderība - pagarināšanas šļūtene der dyson v7 v8, v10 v11 v15 absolūtā, dzīvnieku, gaili, motoru galvu, un der dyson v7 v8, v10 v11 nemotorizēti piederumi.atbilst jūsu putekļu sūcēju perfekti, piemēram, šļūteni. elastīgs un to var pagarināt garumu - tas dyson pagarināšanas šļūtene ir paplašināta stilu.tas var tikt pagarināts līdz 94cm bez stiepjas, un var būt izstiepts, aptuveni 180cm. premium)

Izskatās arī
3X Par Dyson V7 V8, V10 V11 putekļsūcējs Pārredzamu uzgaļa Klipu Nomaiņa Uzglabāšanas Turētājs Turētājs Klipu
€16.93 €9.65

(izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiālu izturība. uzglabāšana suka galvas ar klipu, vairāk veikls un tīru. turiet jūsu pieķeršanās stabili un instalēt tīrītāja vadītājs, kas jums nepieciešams. vairs tērēt laiku, meklējot nākamo tīrītāja vadītājs, jums ir nepieciešams izmantot,ietaupot vairāk laiku un palīdzēt, lai uzlabotu tīrīšanas efektivitāti. spīļveida)

Izskatās arī
Rezerves Xiaomi Dreame H12 Slapjš Sauss Bezvadu putekļsūcējs Rezerves Daļas Mazgājamas Rullīšu Birste Hepa Filtrs
€21.05

(galvenais materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, videi draudzīgu materiālu, mīksts un izturīgs, lai izmantotu. viegli uzstādīt un noņemt, nav nepieciešams tērēt papildus enerģiju un laiku. viegli tīrāms, palīdzēt, lai novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu uz grīdas. modeļa numurs:par xiaomi dreame h12 slapjš sauss bezvadu putekļsūcējs vakuuma daļas)

Izskatās arī
Rezerves Otu, Rullīti putekļsūcējs Otu, Rullīti Par Haizivs WD100 WD101 WD200 WD201
€17.09 €11.28

(rezerves otu, rullīti putekļsūcējs otu, rullīti par haizivs wd100 wd101 wd200 wd201 1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskaņota ar oriģinālo aprīkojumu. 2. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu)

Izskatās arī
2X Par Roborock S7 Pro Ultra /S7 Maxv Ultra/ G10/G10S ātrgaitas Doks Self-Tīrīšanas Birste& Bāzes Stacijas Filtrs Izlietnes
€26.78 €15.26

(2x par roborock s7 pro ultra /s7 maxv ultra/ g10/g10s ātrgaitas doks self-tīrīšanas birste& bāzes stacijas filtrs izlietnes izstrādāti mopu mazgāšanas: rotējoša 500 apgr. / min., ar suku attīra mop dziļi un efektīvi, atstājot to gatavs nākamo tīrīšanu. doks tīrīšana: kā suku attīra, to vada netīrs ūdens dock bāzes uz izeju, kur to var izdarīt prom netīrā ūdens tvertnē. noņemams)

Izskatās arī
1 Iestatiet Hepa Filtrs Galvenais Sānu Birste Xiaomi Mijia 1C / STYTJ01ZHM Dreame F9 Robotu putekļsūcējs Nomaiņa Piederumi
€16.63 €11.14

(1 iestatiet hepa filtrs galvenais sānu birste xiaomi mijia 1c / stytj01zhm dreame f9 robotu putekļsūcējs nomaiņa piederumi iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu)

Izskatās arī
Putekļu sūcējs Ventilators 1c Slaucīšana Robots Ventilatora Uzsūkšanas Mehānisko Sweeper Aizstāt Accessorie
€18.60 €12.27

(krāsa: melna materiāls: plastmasas iepakojuma saturs: 1 x putekļsūcēja(dažādām partijām var būt atšķirības appearance0)

Izskatās arī
Kafijas aparātu Tīrīšanas Suka, 2gab Kafijas Dzirnaviņas Labs, Espresso Suku, Diametrs 5.1/5.8 cm, 360° Saru Tīrīšana
€21.21 €12.72

(ideāls tīrāku un tīrīt savu grupu galvu uz jūsu espresso mašīna unikālo dizainu un ūdens novirza spuras saglabāt jūsu rokas vēsu un sausu, bet atpakaļ skalošanas labu suku grupas bez dedzināšana sevi ar verdoša ūdens.darbi liela tieksme jūsu espresso automāts un kafijas dzirnaviņas izstrādātas, lai vieglāk tīrīšana 360° espresso komplekts (51mm/58mm), ietaupot laiku un pūles.kafijas dzirnaviņas tīru)

Izskatās arī
Par Ecovacs DEEBOT OZMO T8 AIVI T8 Max T8 T9 Sērijas N8 Pro N8 Pro+ Galvenais Sānu Birste Filtra Mop Audums
€29.12 €20.09

(saderīgi modeļi: to piederumi ecovacs deebot ozmo t8 aivi, t8, t8 max, t8 plus, t8 sērija, t9 sērija, n8 pro plus, n8 pro putekļsūcējs.lūdzu, ņemiet vērā: nav piemērots ecovacs 920 un 950 modeli, vakuuma, lūdzu, pārbaudiet tā modeļa, jums ir nepieciešams vispirms. lielisks dizains: galvenais birste ir izgatavota no augstas kvalitātes gumijas, nesen izstrādāta v-veida rullīšu birste ir tuvāk pie grīdas,)

Izskatās arī
Hepa Filtra Nomaiņu Varavīksnes Rexair E2 Sērijas Daļa putekļsūcēja Filtra Daļas, Piederumi Filtra Tīrīšanas Rīki
€42.94 €27.91

(izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs.varavīksnes rexair e2 sērijas hepa putekļsūcēja filtra.šis produkts ir salokāms hepa filtrs putekļu sūcēju modeļiem.regulāra nomaiņa vakuuma filtrs ļauj vakuuma darboties ar maksimālu efektivitāti.krāsa: melna materiāls: plastmasas iepakojuma saturs: 3 * filtrs 1 * tīrīšanas birste, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Top Pārdošanas Rezerves Daļas Ilife V8 V8S X750 X7 Robotu putekļsūcējs Filtra Ekrāna Sānu Birste Mop Audums
€19.71 €11.82

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! pavisam jauna, augstas kvalitātes materiāla, labi veidots, izturīgs un labi saskaņota ar veco iekārtu. labs piederumi)

Izskatās arī
Mop par Xiaomi Roborock Piederumi S7 Lielākā T7S S7 S7MAX S7MAXV S70 S75, Roborock S7 Mop Pad Daļas Roborock S7 Sonic Mopping
€7.65

(par roborock piederumi s7 lielākā t7s s7 s7max s7maxv s70 s75, mop, sānu birste, pieci leņķī, rokas birste, seši stūri rokas birste daļas 1. ja pakete zaudētas vai bojātas tranzītā ,mēs atmaksāsim naudu, lai jūs,jums vajadzētu sazināties ar mums asap. 2. lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu par pack24.lv.mēs palīdzēsim jums)

Izskatās arī
Fēns Rezerves Komplekts 3387134 Augsta Ierobežot Termostats 3392519 Fēns Termiskais Drošinātājs 3977393 Siltuma Cut-Off Slēdzis 3977767 Riteņbraukšana
€11.42 €7.99

(3387134 augsts limits termostatu, ja cikls termostats temperatūras neveiksmes,temperatūru nevar regulēt, ja temperatūra sasniedz 155 grādiem pēc celsija, high limit termostats būs atslēgšanās strāvu. 3392519 žāvētājs termiskais drošinātājs izmanto fēnu, kā drošības mehānisms, kas novērš pašreizējo plūst mehānisko shēmas, kad žāvētājs pārkarst.karstās drošinātājs ir vienreizējas)

Izskatās arī
Piederumu Komplekts Ecovacs Deebot X1 Omni Rezerves Daļas Ecovacs Deebot X1 Turbo putekļsūcējs
€24.69 €13.58

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskaņota ar aprīkojumu. 2. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazina putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas efekts, tīrīšanas)

Izskatās arī
Putekļu Bin Kārbas Nomaiņa Xiaomi Roborock S7 S7+ T7S T7Plus T7Splus putekļsūcēja Netīrumu Kaste
€17.27 €8.12

(pārstrādājams, viegli izjaukt; lai pagarinātu dzīves piederumiem, lūdzu, tīra tos regulāri.rezerves xiaomi roborock s7: nav oriģinālās rezerves daļas.rezerves daļas, aksesuāri saderīgs ar xiaomi roborock s7 s7+ t7s t7 plus t7s plus putekļsūcējs.viegli tīrīt: tīra ar rokām mazgāt siltā ūdenī un ļaujiet tam pilnībā nožūt, pirms tā atkārtotas lietošanas tās.regulāri tīra nomaiņu daļas, lai uzlabotu)

Izskatās arī
2gab Spiede Skrāpi Bārs Nomaiņa Vorwerk Thermomix TM5 TM31 Sulas Nosūcējs Rezerves Daļas
€8.99 €5.49

(tas ir izgatavots no abs materiāla, kas ir izturīgs un nodiluma izturīgs.speciāli izstrādāti vorwerk tm5 tm31, ar labu saderības un viegla uzstādīšana.tas var efektīvi novērš pārtikas atkritumiem un nodrošināt jūs ar gardām sulas dzērienu.saskaņā ar stingru kvalitātes kontroles standarti, augsta precizitāte un perfekta pielāgošanās.gluda virsma, korozijas izturība, oksidēšanās izturība un ilgs kalpošanas)

Izskatās arī
Par Xiaomi Robots Vakuuma S10+ / S10 Plus, Rezerves Daļas, Piederumi Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma Spilventiņi
€25.71 €20.32

(iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums.unikāli izstrādāti sukas ar pakāpieni, lai pielāgotos dažādām grīdas virsmām,)

Izskatās arī