Cena €7.91

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

K Sveķu Zīmējumi Veidni Valdnieks Par Fizikālās Un Ķīmiskās Instrumentu Mērīšanas Rīks
€1.54 €0.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: vienkārši, praktiski un precīzi veidnes zīmēšanas valdnieks. profesionāla kvalitāte ļauj jums koncentrēties uz jūsu radošumu, lai pievērstu fizikāli ėīmiskās instruments. piemērots arī dažādos gadījumos: jūs varat izmantot tos, mākslas, dizaina, arhitektūras, tīklu, tehniku, frekvenču mērījumiem un zīmēšanas veidnes,)

Izskatās arī
8 Collu Kompass 200Mm Precizitāti Ārējie Dalītāju Scribe Instruments, Ar Zīmuļa Turētāju Ģeometrija, Koka, Metāla Un Ādas
€15.76 €10.09

(8 collu kompass 200mm precizitāti ārējie dalītāju scribe instruments, ar zīmuļa turētāju ģeometrija, koka, metāla un ādas profesionālās kompass/frekvences dalītāju, piemērotas kokapstrādei, kokapstrādes, metāla apstrāde, ādas apstrāde, matemātikā, utt. kompass pēdas 8 collas garš, un var izdarīt aplī starp 1-1/2 paredzēts ar zīmuļa turētāju, jūs varat viegli mainīt zīmuļu)

Izskatās arī
1 GAB. Mērīšanas Dalot Valdnieks Radošo sprostgredzenu Aproce Valdnieks Izturīgs, Anti Stresa Bērniem, Fidget Rotaļlietas
€1.43 €0.79

(vienuma tips: valdnieks materiāls: silikona krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 21.5*2,5 cm(8.46. punktu*0.98 gadā) iepakojumā: 1gb valdnieks 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Ģeometriskā Valdnieks Ģeometriskie Zīmējumi Veidni Valdnieks Kokapstrādes Celtniecības Veidņi Celtniecības Studē Izstrāde
€0.74 €0.41

(apraksts: 【daudzfunkcionāls valdnieks] aicina: multifunkcionāla ģeometriskā valdnieks, dažādas formas ļauj izdarīt dažādus modeļus, multifunkcionāla zīmēšanas veidnes, celtniecības veidnes, matemātikas tieksme valdnieks. 【radošās dizaina] aicina: ģeometriskās valdnieks ir noderīgi, ja ieskicējot, zīmēšanas, marķēšanas, dizains un izkārtojums.tas ir labs palīgs jūsu darbā vai)

Izskatās arī
12x Ekskursijas Lasījumā Valdnieks Studentiem Lasījumā Efektivitāti Un Izpratne Lasīšana Band
€3.17 €1.90

(apraksts: uzlabot koncentrēšanās un lasīšanas ātrums: mūsu lasīšanas valdnieks ir paredzēti, lai palīdzētu studentiem uzlabot koncentrēšanās un lasīt ātrāk, padarot mācību laika efektīvāku krāsains valdnieki studentiem: mūsu lasīšanas band nāk dažādas košas krāsas, pievienot fun elements, lai izglītības un padarot to vieglāk atrast svarīgu informāciju, lasot uzlabot lasīšanas)

Izskatās arī
Izskatās arī
Izskatās arī