Cena €10.50 €13.12

Pilns apraksts

Mēs esam lai sniegtu paku izsekošanas numberThe veikals atrodas lielākais Āzijas elektronikas tirgus Shenzhen North Huaqiang, apņēmusies digitālās fotokameras un videokameras SLR kameru remonts daļās.

Mēs nodarbojamies ar Digitālo Kameru SLR kameru remonts nozarē daudzus gadus, ar plašu rezerves daļu piegāde.

Mēs varam sniegt daudz daļas remonts, LCD, flex kabelis, CCD, lēcas .....

Veikals pārdod preces, kas ir viens mēnešu garantija.

Transporta un laiks: veids, kā klientiem, jo Amerikas savienotās Valstis un krievijas Federācija, Starptautiskā EUB sūtīt (10-20 dienas)

Citās valstīs ar Hongkong Pastu nosūtīt (10-30 dienas)

Ātri transports: EMS (7-10days)

DHL (4-8days)

Iepakojums: 15 cm x 8 cm x 5 cm

Svēršanas 0.200 kg

Attiecībā uz beztaras pasūtījumiem, lūdzu, sazinieties ar mums!Apmaksas nosacījumi

Mēs pieņemam alipay konta pārskaitījumu, Western Union.

Izvēlēties sev viena no jums!

Atmaksas un dzēšanas metodes:

Ja jums nav apmierinātību ar preču (izņemot cilvēku bojājumu vai nepareizas) saņemšanas preces atgriešana vai apmaiņa.

Kompensāciju vai nomaiņai piemēro tikai trīs-dienu prasībām, zemes gabali, kas saņemti saskaņā ar tiem pašiem nosacījumiem, ar saņemšanu atpakaļ.

Atgriešana un Apmaiņa, kravas, ko maksā pircējs.

Atsauksmes:

Lai sniegtu jums labāku pakalpojumu, lūdzu, izskatiet darījumu diezgan.Atsauksmes ir mūsu dzīve, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu.Jo mēs uzskatām arī NEITRĀLU atsauksmes kā NEGATĪVAS atsauksmes .

Mēs esam manufacurer fotokameras rezerves daļām, kas mums ir gaidīti gan mazumtirdzniecības, gan vairumtirdzniecības klientiem, ja jums ir nepieciešams ar lielu daudzumu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai saņemtu labāku cenu.

Paldies par pirkumu!Mēs jums parādīsim mūsu labākais produkts un pakalpojums!!!

Aizjūras iepirkšanās reizēm ražot muitas nodevas, pircējiem vajadzētu segt izmaksas, varat darīt, lai mums negatīvas atsauksmes, es novēlu jums laimīgu iepirkšanos.

Specifikācijas

  • Saderīgu Kameru Stils: Punktu Un Atvašu Kameras
  • Zīmola Nosaukums: Traks RZX
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2x DK-21 acu aizsargs Acu Kausa Gabals Okulāru Meklētājs Skatu meklētāja Dioptriju par Nikon D70 D70S D60 D40 D50 D7100 D7000 D7500 D7200 D610
€1.99

(apraksts: tas nodrošina polsterējumu ap fotokameras okulāru, un ir īpaši noderīga, lai briļļu valkātājiem,un tas ir izgatavots no dobi gumijas mīksto acu kontaktu.jūs pat varat apskatīt to ar jūsu brilles. tā piestiprināta pie skatu meklētāja okulāru no visvairāk par nikon d sērijas digitālās kameras, samazinot svešas un samazinot redzes nogurums. piemērots: par nikon f80)

Izskatās arī
EOSM6 Vertikālā Ātri Atbrīvot L Plāksne/Turētājs Turētājs Roktura adapteris canon ef-EOS m-M6 kamera RP statīvs melnā un sudraba
€18.39

(funkcijas: 1. visas metāla materiālu, unibody dizains, cnc precīzijas apstrādi, virsmas anoda anti-oksidācijas ārstēšana. 2. ātri mainās no ainavas uz portreta režīmā bez pielāgojot iestatījumus. 3. droši skrūvi uzstādītas pusē, lai novērstu pilienu kamera nejauši. 4. ar standarta saskarne, kas ir saderīgs rrs / arca-swiss / kirk / wimberley / markins / sunwayfoto / kangrinpoche)

Izskatās arī
4gab Gaisa kuģa Propellera Ventilatoru Lāpstiņu Komplekts Sg700/Xs809/Dm107S Salokāms Quadrotor Dūkoņa
€2.91 €1.75

(modeļa numurs:2421946 saderīgs dūkoņa modelis:sg700/xs809/dm107s salokāms quadrotor dūkoņa 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavots no superial materiāla, izturīgs, lai izmantotu ar izsmalcinātu meistarība, ir ilgstoša viegli uzstādīt ērti veikt savu viegls produkta izmērs:14.3*1.6*0.5 cm produkta svars: 13g krāsa:melna materiāls:abs iepakojuma saturs: 2)

Izskatās arī
ZHISUXI Vinila Vintage Roku Apgleznotas Fotogrāfijas Backdrops Aksesuārus Tekstūra Grunge Portreta Foto Studijas Fona 201205LCJDX-86
€98.18 €55.96

(vinila materiāls, viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,laukumā var uzlabot. noņemt laukumā roll to (stingri)par cauruli uz vienu nakti, vai ilgāk, lai uzlabotu laukumā.ja nepieciešams, lūdzu, dzelzs otrā pusē (ne attēla pusē) ar zemu tempertrue viegli noņemt laukumā, lai izvairītos no iespējas tvaika kaitējumu, vieta)

Izskatās arī
Yeele Photophone Par Ziemassvētku Koka Dēlis Ziemas Koks Zvaigžņu Fotogrāfiju Fons Foto Fona Foto Studija Aksesuāri
€27.70 €22.71

(par pielāgošana 1. pastāstiet mums, attēlu , tekstu un izmēru, jums ir nepieciešams, lai pielāgotu pirms jums vietu pasūtījumu vai ierakstītu piezīmi, ja jums pasūtījuma.ja jums ir nepieciešams pievienot bildes, lūdzu, sūtīt mums augstas izšķirtspējas fotogrāfijas. 2. mēs nosūtīsim jums paraugu attēlus, cik drīz vien iespējams. 3.ceru, ka jūs varat apstiprināt pielāgot attēlu)

Izskatās arī
Antīko Steampunk Fotogrāfijas Fons Veco Metal Gear Rūpniecības Fona Sarūsējis Tvaika Mašīna Nostalģija Puse Dekori Banner
€36.02

(1:šo veikalu atbalsta pircējiem, lai pievienotu nepieciešamo teksts uz attēla.pircējiem ir nepieciešams tikai atzīmēt precīzu tekstu, kas ir jāpievieno, ja pasūtījuma.veikalā būs pielāgot to saskaņā ar jūsu prasībām 2:par hromatiskās aberācijas: tā kā reklāmas statusu, katrs monitors ir dažādu krāsu jūs redzat var nedaudz atšķirties no faktiskās fona krāsu, kas neietekmē efekta.lūdzu,)

Izskatās arī
Liela Atpakaļ Kabeļu Canon 5D Mark III LCD Flex Kabelis 5D3 Monitors Flex DSLR Remonta Daļas
€21.21 €11.67

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. vienuma tips: flex cable savietojams: canon 5d mark iii lcd flex kabelis 5d3 stāvoklis: 100% jauns,trešās puses produktu, nav original krāsa: dzeltena materiāls: ražošanas procesu kontroles iepakojuma saturs: 1gb flex kabelis tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas)

Izskatās arī
LED Izraisīt DSLR Kamera, Būris, Kameras Būris Turētājs Aukstā Apavu Sēdekļa Mount Adapteri Aukstā Apavu Adapteris Foto Piederumi
€2.80 €1.40

(materiāls: alumīnija sakausējuma krāsa: melna weigt: par 14g/gabalā vītne: 1/4 collas izmērs: apm. 25 x 24.5 x 10mm iepakojums saraksts:1 set x zibspuldzes pieslēgvietas mount funkcijas: šī aukstā apavu mount ir veidots ar labas kvalitātes alumīnija sakausējuma, anti-rūsas, augsta izturība, izturīga.nāk ar 1/4inch skrūvi, var palīdzēt jums pievienot daudz piederumiem, par kameru.ar drošības skrūvi, lai novērstu)

Izskatās arī
Zilas Debesis Rozā Mākoņi, Foto Aksesuārus, Studio Stends Fona Dabas Ainavu Saulrieta Dzimšanas Dienas Foto Backdrops Foto Studija
€98.44 €59.06

(atbalsts ilgtermiņa vairumtirdzniecība, dropshipping lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties pircējam)

Izskatās arī
Mocsicka Retro Abstrakta Fotogrāfija Izcelsmi, Ainava, Ainavu Dekors Fons Pieaugušo Portrets Art Photo Booth Aksesuārus Banner
€101.72 €55.95

(poliestera 1. attēls ir skaidri, reālistiski, stereo sajūta ir spēcīga, vairākkārt lietojamu, videi draudzīgas. 2. salīdzināt ar papīra un vinila auduma fonu, poliesteris ir ūdensizturīgs, biezas, izturīgas, spilgtu krāsu, bezšuvju, un winkle-bezmaksas.ja fons ir netīrs, jūs varat mest to uz veļas mazgājamās mašīnas. 3. to var salocīt vieglai uzskaites, jūs varat to izmantot ārpus)

Izskatās arī
82mm Metāla Objektīva Filtra Gadījumā Glabāšanas Kaste Klp Aizsargs MC-UV, CPL ND2 6 8 Sony, Pentax Olympus, Fujifilm Fuji Nikon Leica Canon
€11.53 €9.22

(filtra skursteņa cepures sastāv no augšas un apakšas, izturīgs metāla cepurītes, lai ietilptu filtri ar dažādiem diametriem.tie pasargās filtri no putekļiem, skrāpējumiem un pirkstu nospiedumu, kamēr tas netiek lietots.vienkārši skrūve jūsu filtrus kopā, tad skrūvju skursteņa cepures uz augšējās un apakšējās.turklāt šie griesti ļauj vairāk organizē, racionālu sistēmu, lai saglabātu un veikt savu)

Izskatās arī
Laimīgs 20. Dzimšanas dienas Banner Fona Rožu Zelta Konfeti Baloni Fonu Priekā līdz 20 Gadiem Puse Rotājumi Piederumi
€14.64

(laipni lūdzam guoli fons veikalā! mēs piedāvājam mazo vairumtirdzniecības un pielāgotus pakalpojumus, un jebkuru attēlu jūs sniedzat var izdrukāt (filmu plakāti, multiplikācijas filmu personāžus, utt.). ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani, un es būšu priecīgs atbildēt uz tiem 24 stundu laikā.)

Izskatās arī
Darbības Kameru Vertikālās Šaut centrēta Roku Leņķis Gopro Hero 12 11 10 9 SJCAM DJI OSMO Rīcības 4 3 Selfie stick Mount Adapteri
€14.06 €11.95

(piezīme: kamera/selfie stick un pārējie piederumi nav iekļauti! iepakojums saraksts: centrs adapteris*1gb)

Izskatās arī
Par Insta360 IET 3 Magnētisko Siksniņa ir Viegli Uzglabāt Pārnēsājamo Siksnu Action Camera Ierīču
€16.79 €12.59

(iet 3 kameru var magnētiski nēsā uz krūtīm viegli veikt lielus pirmās personas perspektīvas filmas. ādai draudzīga silikona aizmugures paneļa, ērtāk nēsāt. nāk ar leņķi korekcijas stienis, kas var pielāgot piķis kameras leņķi saskaņā ar faktisko stāvokli. tās siksniņa var velmēto žetons ērtākai uzglabāšanai. vienkāršu piesūcekņa, sākt šaušana nekavējoties,)

Izskatās arī
XT4 Kamera, Būris Veidā-Aprīkots Aizsardzības Pilns Būris FUJIFILM Fuji X-T4 SLR Kameru Piederumi
€53.43 €32.59

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! visas metāla materiālu, uni-ķermeņa dobas konstrukcijas., cnc precīzijas apstrādi, virsmas anoda anti-oksidācijas ārstēšana,)

Izskatās arī
Quick-release Plate Skrūvi Mount Adapter MVH500AH Hidrauliskās Pan-tilt Quick-release Plate Slēdzenes Piliens Kuģniecība
€11.87 €8.43

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes piemērots mvh500ah gimbal quick release plate bloķēšanas skrūvi. izgatavots no metāla materiāla, kas ir izturīgs un uzticams.. maza izmēra,viegli pārnēsājams. tas ir izturīgs un ērts. aizstāt veco, bojāts, bojāta skrūve. specifikācijas: materiāls:metāla krāsa:melna komplektā)

Izskatās arī
Regulējams tablete statīva turētājs ar 1/4 skrūve iPad Gaisa mini 1 2 3 4 un 7-12 collu tabletes saderīgu
€10.30 €8.75

(regulējams tablete statīva turētājs ar 1/4 skrūve ipad gaisa mini 1 2 3 4 un 7-12 collu tabletes saderīgu specifikācijas: 1. izgatavots no augstas kvalitātes cietas plastmasas, izturīgs un spēcīgs. 2. 360°regulējams leņķis, kas sniedz jums vislabāko skatīšanās leņķis un viegli ar tām darboties planšetdatora/ gps. 3. savietojams ar jebkuru tablete/ gps ar līdzīga lieluma (garuma)

Izskatās arī
Ziemassvētku Priežu Čiekuri Balto Svītru Koka Dēlis Fotogrāfijas Fons Vinila Fons, Bērniem, Baby Photoshoot Photobooth
€45.20 €33.90

(specifikācija: materiāls: vinila audums iepakojumā: locīšana izmērs: 0.4x0.6m (par 1.3x2ft) (platums x augstums) 0.6x0.9m (par 2x3ft) (platums x augstums) 0. 8 x 1 .25m (par 2.6x4ft) (platums x augstums) 1x1.5m (par 3x5ft) (platums x augstums) 1.5x2.2m (par 5x7ft) (platums x augstums) 1.8x2.7m ( par 6x8.8ft) (platums x augstums) 2x3m( par 6.5x10ft))

Izskatās arī