Cena €20.46 €25.57

Pilns apraksts

Galvenais Sānu Birste Mop Auduma HEPA Filtrs Putekļu Maisa Rezerves Daļas Roborock S8 Pro Ultra S8+ Duoroller

Jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas.

Labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.Ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.Visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums.

Lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas un filtrācijas spēkā, tīrīšanas piederumi, būtu jāmaina ik pēc 2-3 mēnešiem atkarībā no lietošanas biežuma.

Funkciju slaucīšana robots filtrs ir filtrs putekļiem, netīrumiem un citiem piemaisījumiem ieelpo slaucīšana robots, lai saglabātu robots tīra un darbojas normāli.Filtru arī novērš putekļu un netīrumu iekļūšanu robota motors un citas daļas, paplašinot robota mūžs

Mopu no slaucīšana robots ir parasti izmanto, lai noslaucīt grīdas noņemt traipus un zīmes uz grīdas.Mopu var absorbēt traipus un netīrumus, lai padarītu grīdu tīrītājs, tādējādi tīrīšana grīdas rūpīgāk.

Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

Materiāls:plastmasa

Iepakojuma Saturs:

1 komplekts x galvenā suka

3 x sānu birste

4 x filtrs

3 x mop audums

6 x putekļu maisiņu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Funkcijas: Mitrā un Sausā
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Cikuso
  • Jauda (W): 50w
  • Spriegums (V): 220V

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mini Ventilators ar LED Displeju Rokas Kakla Ceļojumu Portatīvo Ventilators Diapazons 7-40h Vasaras Auksts, Gaisa Kondicionieris, USB Uzlāde, Āra
€20.11 €15.52

(mini ventilators ar led displeju rokas kakla ceļojumu portatīvo ventilators diapazons 7-40h vasaras auksts, gaisa kondicionieris, usb uzlāde, āra par šo preci ✿ modernizētas portatīvo ventilators:šī mazā, portatīvie ventilators ir led ekrānu, kas var pierādīt, ka lietošanas laiku jauda; portatīvie ventilators var pakārt kaklā, kas notika un novietoti darbvirsmā; mūsu mini ventilators ir vēl)

Izskatās arī
Nakts Gaisma Aromterapijas Atmosfēru Naftas Krāsains Nakts Gaisma Guļamistabas Gultas
€28.58 €15.72

(piemērojamais laukums ir mazāks par 10 kvadrātmetriem ūdens tvertnes tilpums 240ml gadījumā priekšmetu, sadzīves funkcija, aromterapija 1 miglas izeju darbības režīmu mehānisko laika funkcija nav laika ūdens trūkums un strāvas zuduma aizsardzība atbalsts darba strāva dc5v izmantojot spēku 1.36-6w izsmidzināšanas apjoms ir 35 ml/45 ml/h.akumulatora jauda ir 1200mah.fiksētais laiks ir 4 stundas; otrais pārnesums)

Izskatās arī
10Pcs Mop Auduma Spilventiņi noteikti Ecovacs Deebot Ozmo 920 950 putekļu Sūcēju Daļas
€19.32 €11.59

(mop auduma komplekts ecovacs deebot ozmo 920 950 putekļu sūcēju daļas 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņotas ar sākotnējās iekārtas kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem,)

Izskatās arī
3L Gaisa Mitrinātāji Ēteriskās Eļļas Difuzoru Mitrinātāji Guļamistabai Sadzīves Top Aizpildīt Ultraskaņas Vēsā Migla, gaisa mitrinātāju, Liela zāle
€31.73 €20.31

(par šo preci produkta iespējas: nano-silver sterilizācija, portatīvo ūdens, papildus apgaismojums, trīs-spray lielu miglas apjoms, plaša diapazona mitrināšanas, trokšņu samazināšanu un skaņas izslēgšana, 3l lielu jaudu, transmisijas regulēšanas, ieslēgšanas-izslēgšanas aizsardzība. 3d cirkulācijas mitrināšanas, straujā izplatīšanās visā mājā: turbīnas tipa vēja rats kopā ar apaļas)

Izskatās arī
Ultraskaņas Zobu Calculus Scaler Zobiem Zobakmens Traipus Eliminator Elektriskā Zobu Aplikuma Noņemšanas Zobu Akmens Tīrītājs Pārcelšanās
€40.47 €9.43

(kam jāpievērš uzmanība 1.ilgtermi nospiediet, lai ieslēgtu/izslēgtu ierīci 2.aprīkojums sākotnēji uzstādījis 10 minūtes automātiskā izslēgšanas funkcija, lai nepieļautu pārkaršanu 3.akumulatoru zīme mirgo lādēšanas,un tas pārstāj mirgot, kad tas maksa pilna 4.ierīci nevar ieslēgt vai lietot uzlādes laikā 5.ierīce darbojas tad, kad tas skar grūts lieta, tāpat)

Izskatās arī
2500W Tvaika Tīrītājs Augstas Temperatūras Sadzīves Sterilizācija Gaisa Kondicionieris, Virtuve Kapuci Automašīnu Tvaika Tīrītājs MUMS Plug/ ES Plug
€80.92 €40.58

(piezīme: 110v mums plug / 220v es plug produkta informācija: īpašības: 1.2500 w sildīšanas ķermenis, augsts spiediens, stipra vara, stipras skābes izturība, var pievienot šķidro zāļu vai dezinfekcijas līdzekli, utt. 2. nogalina 99.9% baktērijas, drošāku, irbulīši, piena pudeles, un sprauslas ar ietekmes augstas temperatūras tvaiku.efektīvu sterilizāciju, bet traipus var viegli)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas 2 in 1 Dzesēšanas Tauku Samazināšanu, 2 Rokturi Virsbūves Novājēšanu Mašīna, Skaistumkopšanas Salons
€1 358.12 €1 086.50

(produkta apraksts specifikācija tips desktop skaits rokturi 2handles mērķa zonas ķermeni, kājas/rokas, krūšu līdzeklis svara zudums, ādas pievilkšanas, celulīta samazināšana kontaktdakšas tipa, es, ās, lielbritānija, asv pēcpārdošanas pakalpojumu sniedz bez maksas rezerves daļas, tiešsaistes atbalsts, video tehnisko atbalstu, garantijas laiks 1 gads piemērošanu komerciāliem preces nosaukums svara zudums)

Izskatās arī
8 Pack Roborock S7 T7S Plus G10 G10S Pro Galvenās Birste Hepa Filtrs Mopi Rezerves Daļas Robotu putekļu Sūcēju Piederumi
€37.66 €22.59

(8 pack roborock s7 t7s plus g10 g10s pro galvenās birste hepa filtrs mopi rezerves daļas robotu putekļu sūcēju piederumi 1. tīrīt sukas saglabāt jūsu mājas robots, kas darbojas ar maksimālu veiktspēju. 2. sānu sukas, kas ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes. 3. piemērots xiaomi roborock s7 t7s t7plus putekļsūcējs nomaiņa, montāža. 4. filtra)

Izskatās arī
12000Pa Mobilo Putekļsūcēji Uzlādējams Mājsaimniecības Putekļsūcēju, Balts, Lai Auto Mājās, Mājdzīvnieku Spalvas
€46.50 €29.30

(12000pa rokas vakuuma bezvadu:aprīkots ar digitālo ātrgaitas motoru, tas ir aprīkots ar dubulto turbīnu lāpstiņu struktūra, kas nodrošina spēcīgu iesūkšanas no 12000pa , putekļu busters bezvadu uzlādējamais var viegli trieciens prom netīrumi, gruži, putekļi un citas daļiņas no virsmas jūsu priekšmetus, kā arī, lai izsūktu tiny spītīgs netīrumi, tastatūras, klaviatūras, stūriem, un plaisām. vakuuma,)

Izskatās arī
Par Dreame Bot L10 Ministru / L10S Pro Nomaiņa Piederumi Galvenais Sānu Birste Hepa Filtri
€26.95 €16.71

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos)

Izskatās arī
Galvenais Ritošā Birste Xiaomi Mi Robots Vakuuma-Mop Būtisku Piederumi Robots Vakuuma G1 Tīrāku Rezerves Daļas Pakete
€8.33

(galvenais ritošā birste xiaomi mi robots vakuuma-mop būtisku piederumi robots vakuuma g1 tīrāku rezerves daļas pakete pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks. izsmalcinātu un izsmalcinātu, ļoti saskaņota ar aprīkojumu. izturīgs un izturīgs ar ilgu kalpošanas laiku. tas ir labākais, lai aizstātu rezerves daļas, ik pēc 2 līdz)

Izskatās arī
12 LED AC 100-240V Rūpniecības Inkubators, gaisa mitrinātāju, Miglotāja Dūmu Mašīna Dzeramā Strūklakas Dīķi Ultraskaņas Migla Maker ES Plug
€15.25 €10.67

(pulverizators ir plaši izmanto, inkubatori, dzīvnieku, dzīvniekiem, var kombinēt ar rockery, bonsai, utt.lietošanai ar amatniecību, plastmasas podi, var izmantot arī mājās, izlietņu un citu parasto konteineru, kas ražo fantastisku iedarbība mitrināšana spray iekštelpu un āra dārza dīķi, akvāriju amatniecība, dekoratīvie podi un citas mākslas celt jaunu vitalitāti, kas dod jums cēls, elegants, kā brīnumzeme)

Izskatās arī
Par Dyson Matu Fēns Sietiņš Filtrs Ārējā Vāka Klp Neto, Par Dyson HD01 HD03 HD08 Fēns, nepievelk putekļus, Universāls Filtra Vāks
€2.95 €1.54

(piemērots dyson matu fēns hd01 hd03 hd08 nepievelk putekļus ārējā filtra vāks putekļu sūcēju piederumi 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs galvenokārt izmanto, lai filtrs putekļu un dažādi, lai padarītu matu žāvētājs nedarbojas pareizi. aizsargāt iekšējo sistēmu un samazina troksni. saderība: par dyson)

Izskatās arī
New5Pcs 28 Zobi, Cirkonija Keramikas Clipper Asmens Wahl Vecākais Clipper
€13.18 €7.78

(1.viņi paliek, vēsā laikā tās ilgi kopšanas dienu laikā. 2.lētāk nekā aizstāt visā asmens. 3.izgatavots no ļoti stipra cirkonija keramikas materiāla pretoties šķembu un sadalīšana.piemērots vairumam veida matu clipper: (wmark ng-101 555 666 777 888) (wahl 5-zvaigžņu vecākais,wahl super konusu,super konusu ii.konusveida 2000,pro pamata, burvju klipu un citu līdzīgu modeli) nosaukums: cirkonija keramika specifikācija:)

Izskatās arī
Par Dyson Virsskaņas Matu Fēns HD01/HD02/HD03 Universal Strāvas Slēdzi, Pogu, Pogu, Gumijas Starplika Rezerves Daļas 1Set
€4.21 €3.24

(slēdža poga ir aksesuārs, lai nodrošinātu kvalitāti.piemērots dyson hd01 hd02 hd03 matu fēns 110v/220v, var kopīgi izmantot tas būs neliels skrāpējumiem, kas rodas no transporta,lūdzu, lūdzu, zināt.vislabākie novēlējumi!uzstādīšana: ir nepieciešams, profesionālie instrumenti,lai instalētu, lūdzu, lūdzu, zināt.krāsa:melna materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1 komplekts x slēdži (ar pogām) tikai)

Izskatās arī
2-in-1 gaisa mitrinātāju, Mazo Dzesēšanas Ventilatoru, Gaisa Dzesētāji Dzesēšanas Līdzeklis, ar Zemu Trokšņa Jaunu Dropship
€8.66 €6.23

(laukums 2-in-1 gaisa mitrinātāju, kluss mini ventilators portatīvo darbvirsmas gaisa dzesētāji gudrai dzesēšanas līdzeklis, vasaras mājas birojs ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: struktūra šie fani ir unikāls un moderns. inteliģentas kontroles sistēmas, uzticamu veiktspēju, pilnībā funkcionāls un viegli ar tām darboties. profesionāls)

Izskatās arī
Elektriskā Deguna Matiņu Trimmeris Ausu Kakla Uzacu Trimmeris Skuveklis Vīriešiem, Labs Bārdas Trimmeris
€18.56 €12.44

(1.profesionālās personas skuvekli, liels ceļo kopā ar vieglo svaru dizains.stilīgas formas, labākā izvēle dāvana jūsu mīļotajam vai draugiem.izliektas, hipoalerģiska un nerūsējošā tērauda asmens 2.rotācijas asmens sistēma, lai efektīvi apgriešana mūsu aizaugusi deguna un ausu matu.gluda, motors nodrošina ātru un nesāpīgu kustība 3.novērst tradicionālo nepieciešams šķēres noņemt)

Izskatās arī
Par Dyson Virsskaņas Matu Fēns HD01/HD02/HD03 Universal Strāvas Slēdzi, Pogu, Pogu, Gumijas Starplika Rezerves Daļas 1Set
€2.96 €1.92

(slēdža poga ir aksesuārs, lai nodrošinātu kvalitāti.piemērots dyson hd01 hd02 hd03 matu fēns 110v/220v, var kopīgi izmantot tas būs neliels skrāpējumiem, kas rodas no transporta,lūdzu, lūdzu, zināt.vislabākie novēlējumi!uzstādīšana: ir nepieciešams, profesionālie instrumenti,lai instalētu, lūdzu, lūdzu, zināt.krāsa:melna materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1 komplekts x slēdži (ar pogām) tikai)

Izskatās arī