Cena €0.92 €1.67

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Kvalitatīvs Materiāls: Pieņemot kvalitātes akrila materiāls, šo monitora piezīmes turētāji ir viegls, druable un uzticams, nav viegli nokrist vai salauzt.

Viegli lietojams: šo monitora sānu paneļi ir viegli, lai uz monitora, ar jauku saķeres uz muguras, un var noņemt, neatstājot nekādas lipīgs atliekas.

Mežģīnes Clip: Mežģīnes clip dizains nav lipīgs papīrs.Vidū valde var izmantot, lai organizētu darba plāns un sanāksmju piezīmes.Apakšā turētājam var tikt izmantots, lai uzglabātu

Plaša Izmantošanas: Jūs varat zīmīte par šo ziņojumu dēļiem, lai ierakstītu svarīgas lietas, un, lai tas saraksts, lai novērstu aizmiršanu, apakšā paneļa ir rievas, lai turiet tālruni vai citu mazu priekšmetu.

Vienkāršs Dizains: Šī datora atmiņa valde, var tikt piemēroti gan mājas un biroja, skaidrs, galda vietas uz augšu, piemērota vairumam datoru ekrāni, ekrāni un skapji.

Specifikācijas:

Materiāls: Akrils

Krāsa: Kā Attēlā

Iepakojuma Svars: apm.77g

8 ir Pieejami, kā Parādīts Attēlā.

Izmērs: Kā Attēlā

Komplektā Ietilpst:

1Pc Ziņu Memo Valdes Uzlīmes

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Personalizētu Iedvesmojošu Vēstnesis Lepni par Jums Dāvanu, kas Jums Ir Laba Grāmatiņa Darbinieku Atzinību Dāvanas Paldies Dāvanu Grupa Dāvanu
€9.39 €5.63

(mūsu veikalā ir paredzēta, lai izveidotu ekskluzīvas dāvanas ikvienam. šeit jūs varat atstāt visu, kas jums ir nepieciešams, pielāgot, un mēs apmierinātu visas vajadzības. piezīme: ja nav atzīmēja informāciju, mēs nosūtīsim jums tukšu grāmatiņa.ja ir kāds saturs, kas ir jālabo, lūdzu, nosūtiet to uz klientu apkalpošanas laiku (24 stundu laikā))

Izskatās arī
1/2/4GAB Loksnes Karogi Cilnes Neona Lapu, Marķieri, Papīrs Indeksa Grāmatzīmi Lapiņas Kancelejas preces
€12.01 €6.00

(1/2/4gab loksnes karogi cilnes neona lapu, marķieri, papīrs indeksa grāmatzīmi norāda, kancelejas preces apraksts: nosaukums: morandi krāsu indeksa pastu izmērs: 85 * 200mm materiāls: papīrs, pet stils: pēc izvēles stils mērķis: notebook zīmes, indeksu, u.c. specifikācijas: 1. valdes daudzkrāsains, krāsu atdalīšana klasifikācija indeksa atzīme)

Izskatās arī
Grāmatu Dziesmām Ķīniešu meitenītes Vakarā Kontu Upes Skaista Ilustrācija Pilna krāsu Piezīmju grāmatiņu Rokā Stila Dienasgrāmata Seno
€25.85 €11.64

(konta pilna krāsu vakarā upes dziesmām grāmatu skaista ķīniešu seno grāmatiņa meitene roka stilā ilustrē dienasgrāmata)

Izskatās arī
2024 Iknedēļas Plānotāju Spirāle Dodas Kalendāra 2024. Gadam Plānotājs Ar Premium Papīrs, Spirālveida Pienākums, Īpašajām Brīvdienām
€19.50 €11.31

(2024 iknedēļas plānotāju spirāle dodas kalendāra 2024. gadam plānotājs ar premium papīrs, spirālveida pienākums, īpašajām brīvdienām efektīva plānošana 2024. gadam: šī brīnišķīgā ziedu-uz plānotājs efektīvi plāno savu iknedēļas & ikmēneša grafikus no janvāris 2024 līdz 2024. gada. tā ērtais izmērs padara to viegli veikt apkārt, palīdzēt jums izpildīt savas saistības gada laikā. ikmēneša)

Izskatās arī
160 Loksnes Lapiņu, Vienkāršība Tīrtoņa Krāsu Indeksa Lapiņu, Viļņotas Līnijas Pot Stila Uzlīmes Albums Kancelejas Preces Uzlīmes
€1.63 €1.14

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. lielu platību līmi, stingri pieturēties. 2. tas var būt uzrakstīts ar eļļas bāzes pildspalvu. 3. pet materiāla, ūdensnecaurlaidīga un pretapaugšanas. materiāls: pet krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: atsauces attēlu komplektācija: 160 loksnes/komplekts piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu,)

Izskatās arī
45 Loksnes/iepak Grāmatiņa Studentu Dienas Nedēļā Plāna Grāmatiņa Studentiem Kancelejas preces
€39.16 €19.58

(materiāls: papīrs iepakojumā: 45 loksnes / iepak)

Izskatās arī
Vintage Vienkāršība Specialitāte Memo Pad Rāmis Papīra Rēķina Materiāls Rakstāms Papīra Kolāža Junk Journaling Apdare Kancelejas Preces
€2.84 €2.04

(vintage vienkāršība specialitāte memo pad rāmis papīra rēķina materiāls rakstāms papīra kolāža junk journaling apdare kancelejas preces materiāls: speciālais papīrs+sērskābe papīra daudzums:30 gab izmērs:60*102 mm)

Izskatās arī
100Sheets Materiāli Papīrs Retro Grāmatas Tauriņš Pants Tauriņš Arhīvu Dekoratīvās, Piezīmjdatori Rokrakstā Albums 87*60MM
€2.84 €1.85

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=100 gab izmērs:60*87mm amats: laba grāmata, 100sheets vienu grāmatu, bagāts modeļi, atšķirības modeļus padara to stand out.dažādi stili, no kuriem izvēlēties pēc vēlēšanās.rich stilā, skaidrs modelis, skaista drukāšanu.)

Izskatās arī
1pc Tukšu Kontrolsaraksts Memo Kuģa, Lai Do Saraksts Plānotājs Bērniem, Pusaudžiem, Pieaugušajiem Atgādinājums Studentu Piegādes Atkārtoti sīki mājas darbi Sarakstu Slīdni
€5.03 €2.77

(produkta specifikācijas: materiāls: plastmasa izmērs:15.1x22x1.1cm pildspalvas izmērs: 14x1.2x1.5cm krāsa: balta produkta iespējas: palīdzēt bērniem attīstīt labas ieradumus: ar šo bērnu uzdevums saraksta mērķis ir palīdzēt bērniem attīstīt pozitīvu uzvedību, ieradumus, piemēram, darot mājas darbus, ar ko izveido rīta un miega paradumiem, praktizējoša labas)

Izskatās arī
Oxford iesim Studentu Grāmatas 4. Izdevuma Jaunu Phonics un Lasīšanas Mācība, Lai Palīdzētu Bērniem, Lasīt Tekoši ESL Grāmatas
€31.04 €15.52

(oxford iesim studentu grāmatas 4. izdevuma jaunu phonics un lasīšanas mācība, lai palīdzētu bērniem, lasīt tekoši esl grāmatas)

Izskatās arī
20 Aploksnē Saistvielu Budžeta Plānošanas Un Grāmatvedības Naudu Aplokšņu Naudas Budžetā Saistvielu Un Ietaupījumu Saistvielu Par Budžeta Plānošanu Un Taupīšanas
€12.73 €8.27

(organizēt savu uzkrājumu ar mūsu mīksta un izturīga pvc 20 aploksnē saistvielu.aizpildiet apjoms un mērķis, lai izsekotu jūsu progresu.visu uzskaiti jebkur kontrolēt savas finanses, un realizēt savus sapņus. specifikācija: materiāls: pvc izmērs: (apm.)8.5*10.5*2cm/3.35*4.13*0.79 collas iekšpusē 12 lapas produkta svars: 80 ° iepakojuma saraksts 20 aploksnē)

Izskatās arī
M17F Tukšu Papīra vizītkarti Vārdiem Ziņu Piezīmes, Atzīmes, Mini Amatniecības Krāsains Kartona Kartiņas par DIY Festivāls Dāvanas 100X
€0.56 €0.37

(100 gabali rozā kartes baltu tukšu kartes, ziņu kartes balta kartona vārdu karti ziemassvētku diena, valentīna diena diy dāvanu kartes ar kraft paper box ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: double-sided rakstāms: abas kartes ir rakstāms, jūs varat atstāt ziņu vai krāsas mini attēlu, atstāt visu, ko jūs vēlaties, lai paustu un tā tālāk. diy amatniecības)

Izskatās arī
Cute Dzīvnieku Uzlīmes, Grāmatzīmes Tas Marķieri Memo Indekss Cilnes Sticky Post Piezīmes
€2.84 €1.70

(materiāls:papīrs izmērs:8cm x 5.4 cm apm daudzums:20 lapas iepakojums saraksts:1 gab memo pad 1, stils: cute kawaii dzīvnieku lapiņas 2, materiāls: self-adhesive paper 3, iezīme: viegls portatīvie atkārtoti skolas adrese apdares materiāls lieta 4, funkcija: atgādinātu dienas plānotājs,rakstot pārbaudes sarakstu, diy grafiti, atstāt ziņu)

Izskatās arī
Korejas Gudrs Augu Kaktusu Memo Spilventiņi Kawaii 3D Marple Lapu līmlapiņas Journaling Atpakaļ uz Skolu Pēc piezīmju bloknoti Meitenes Kancelejas preces
€1.74

(dekoratīvie kaktuss augu memo spilventiņi 3d mākslīgā marple lapu lapiņu vēstnesis atpakaļ uz skolu pēc notepad kancelejas indekss cilnes 1, piezīmju lapiņas stils: jaunums memo spilventiņi lapu maple leaf ginkgo cactusdesigner kawaii gudrs memo pad lapiņas izvēles saraksta dienas kalendārs plānotājs uzlīmes 2, piezīmju lapiņas materiāls: papīra, vai pet memo spilventiņi 3, specifikācija:)

Izskatās arī
Pilna krāsu Grāmatiņa Gudrs Žurnāli, Dienasgrāmatas Notepad Grāmatas Lapas Stils Seno Puses Studentu Retro Un
€28.54 €12.84

(stila dienasgrāmata grāmatas krāsainas lapas piezīmju grāmatiņu un gudrs notepad studentu seno retro roku žurnālos a5 seno retro stila dienasgrāmata rokas grāmatas gudrs students grāmatiņa, pilna krāsu lapas notepad piezīmju grāmatiņa un žurnāli dienasgrāmata)

Izskatās arī