Cena €105.16 €362.63

Pilns apraksts

Produkta Apraksts

Krāsu Diagrammas

Es varu pasūtīt kleitas pielāgoto izmēru?Kādas papildu izmaksas?

Jā, mēs piedāvājam pielāgotu izmēru par brīvu.Lūdzu, izvēlēties "Custom Size" opciju, ja jūs pārbaudīt un atstāt savu sīku ķermeņa mērījumus, lai piezīme(Lūdzu, noklikšķiniet uz "Īpašos Norādījumus Par Pārdevējiem" pajūgā lapā).Šeit ir visi mērījumi, kas mums ir nepieciešams, lai pielāgošanu.

Krūtis______________collas/cm

Viduklis_____________collas/cm

Hip_______________collas/cm

Gravu grīdas______collas/cm

Augstums_____________collas/cm

Rokas apkārtmērs__________collas/cm(Nepieciešams kleitas ar piedurknēm)

Roku garums_________collas/cm(Nepieciešams kleitas ar garām piedurknēm)

Kakla apkārtmērs_____collas/cm(Nepieciešams kleitas ar augstu apkakli)

Produkta Process

FAQ::

Cik ilgi piegādes ņems?

Piegādes Laiks = Apstrādes Laiks + Piegādes Laiks

Standarta piegādes 15-25 dienām

Rush piegāde 7-15 dienās

Piezīme: 1.Par rush piegāde.Ja jums ir nepieciešams, kleita mazāk nekā 7 vai 15 dienas.Lūdzu, ņemiet vērā, mums dienas, kad jums ir nepieciešams, kleitas, mēs ieliekam jūsu pasūtījumu pirms grafiks un pārliecinieties, ka jūs saņemat to laiku. 2.Daži stili ar sarežģīt noapaļošana un roku darbs, var paiet vēl dažas dienas, lai veiktu apstrādi.

Vai jūs kuģis ar manu valsti?

Mēs kuģis uz visām pasaules malām.Kleitas nosūtīts caur DHL,UPS,TNT,EMS.Parasti tas būs atsūtīs 5-10 dienu laikā pēc tam, kad mēs kuģis.

Kādus maksājumu veidus jūs šobrīd pieņemt?

Šobrīd mēs pieņemam apmaksu ar PayPal un Kredītkarti/Debetkarti

Citiem jautājumiem, jums var būt:

Q: vai es Varu mainīt stila kleitu?Kādas papildu izmaksas?

A: Jā, stili var pielāgot, kā jūsu pieprasījumu.Izmaksas ir atkarīgs no kāda veida izmaiņas, kas jums nepieciešams.Parasti tas maksās papildus $10-$30. Lūdzu, e-pastu mums, lai uzzinātu.

Q: vai jums ir reāla veikalos?Kur es varu mēģināt kleitu?Es esmu mazliet nervu, pasūtīt kleitu internetā bez mēģinājuma to pirmo.

A: Mēs esam tik, atvainojiet, bet mums nav reālu saglabā savu vietu, un mēs vienkārši darīt to tiešsaistes bizness.Izgatavojam augstas kvalitātes kleitas saskaņā ar attēliem.Kamēr iepirkšanās tiešsaistē, jūs varat arī baudīt vairāk konkurētspējīgām cenām.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs esam gatavi sniegt jums daži profesionāli ieteikumi.

Q: vai es Varu mainīt izmēru un krāsu manas kleitas pēc apmaksas?

A: Izmēru un krāsu var mainīt ietvaros 24 stundām pēc tam, kad jūs pasūtījāt .

Q: Ko nozīmē "dobi līdz stāvs" domāju, ka es esmu cerot, lai likts uz custom pasūtījumu.

A: Dobi līdz Stāvs ir garums no jūsu dobi (centrā collarbone) uz grīdas.Kad jūs novērtētu to, lūdzu, veltiet lentes no jūsu priekšā, ar kailām kājām.Jums vajadzētu stāvēt stāvus un jūsu kājas būtu turēt kopā.

Q: vai es Varu atcelt pasūtījumu pēc maksājumu?

A: Lai var atcelt ietvaros 24 stundām pēc tam, kad jūs pasūtījāt ,kas ilgst 24 stundas , lai var netiks atcelts vairs ,jo mēs jau sākām darīt to .paldies par jūsu sapratni .

Specifikācijas

  • Izcelsmes Vieta: Ķīna
  • Vilciens: Tīrīšana/ Otas Vilcienu
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Zīmola Nosaukums: Katristsis d
  • Modeļa Numurs: shhm
  • Apdare: Appliques, Mežģīnes, Plisēt
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Stils: Izsmalcinātu
  • Izgriezums: O-Veida Kakla
  • Kāzu Kleitu Audums: satīns
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Atpakaļ Dizainu: rāvējslēdzēju
  • Faktisko Attēlu: No
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Krāsa: Pasūtījuma
  • Atpakaļ: Pasūtījuma
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Grūtniecēm: No
  • Siluets: Sirēna/Trompete
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • CN: Dzjansu
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

OEING Elegants Spīdīgs Sequin Lāce Nāriņa Kāzu Kleitas Augstas Kaklu garām Piedurknēm arābu Mirdzēt Kāzu Kleitas 2023 Drēbes de mariage
€173.93 €121.75

(※mūsu ražojumu kvalitāti, ir garantēts, ja jums ir problēmas ar objektu, sazinieties ar mums pirmo reizi, mēs apsolām, lai dod risinājumu, jūs esat apmierināti,un garantēt savu 100% apmierinātību. ※izmēru produkts ir attēlu vai noklikšķiniet uz izmēru tabula, vai arī, jautājiet mums tieši. ※lūdzu, ļauj 1-3cm dažādi, jo manuāla mērīšana. ※piezīme: sakarā ar citu monitoru)

Izskatās arī
Salds Šifona Īss Balles Kleitas, Elsojošs Garām Piedurknēm Meitene Izlaiduma Kleitas Mini Maxi Skolas Deju Grupa Drēbes Vestido De Noche
€244.16 €85.45

(laipni lūgti mūsu veikalā silts padomi: 1, ja jums ir nepieciešams, lai neatliekamu datuma, lūdzu, sūtīt īsziņu, lai ar mums iepriekš pārbaudīt! 2, izmērs: pirms iegādes, lūdzu, salīdzināt savu mērījumus, lai mūsu lieluma diagrammu uzmanīgi.ja tur ir kāda atšķirība starp jūsu mērījumi un izmēri, lūdzu, sniedziet detalizētu measurementsto mums , tā ka mēs varam padarīt to)

Izskatās arī
ONLYCE Miesas Rozā Šifona Vakara Kleita Saūda Arābijas Sievietes Oficiālu garām Piedurknēm Kleita Grezni Izšūti Fāzēm Bumbu Kleita
€271.63 €135.82

(apraksts ziņojums item / aizdomīga pasūtījuma izgatavoti :pieņemt pasūtījuma lieluma un pieņemt pasūtījuma izgatavotu krāsu! jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas)

Izskatās arī
2024 Sexy Black Homecoming Kleita Mīļotā Augstas Sānu Spraugas Vakara Balli Formālā Puse Kleita Frēzēšana Satīna Drēbes De Soirée
€211.34 €173.30

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visas kleitas var custom made in adulet un meitenes izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu)

Izskatās arī
2024 Līnijas Kāzu Kleitas Pavada Bez Piedurknēm Ilūziju Frēzēšana Mežģīnes Appliques Slaucīt Vilcienu Kāzu Kleitas Apmetni De Mariee
€133.46 €118.78

(lūdzu, neaizmirstiet ierakstīt šādu informāciju pēc tam, kad jūs novietojiet pasūtīt, tad jums būs saņemt sūtījumu gludi 1 .krūtis _____collas vai ___cm 2 .vidukļa _____collas vai___3 cm .gurni _____collas vai ___4 cm. dobi līdz stāvs(bez apaviem) ___collas vai ___5 cm .dabas augstums: _____collas vai ___6 cm .kurpes papēža augstums:____collas vai___ 7 cm .augstums augstpapēžu kurpes: _____collas vai)

Izskatās arī
Sieviešu Spageti Siksnas Balles Kleitas, Kāzu Grīdas Garums Sequin Strapless فساتين الحفلات Saspringts Formālu Kleita ar Split
€361.51 €144.61

(produkta rādīt: izmēri: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būs ideāls jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie)

Izskatās arī
Eleganti Bumbu Kleita Kāzu Kleitu Sievietēm Appliques Kristāla Pērles Līgavas Kleita Laukumā Apkakles, Garas Piedurknes Slaucīt Vilcienu Kleitas
€321.15 €289.03

(laipni lūgti manā veikalā: mīļā laulības mēs esam rūpnīcas piegādātājs !mēs esam online 24 stundas.jūs varat sazināties ar mani jebkurā laikā, ja jums ir nepieciešams.novēlu jums laimīgu iepirkšanos. jūs varat izmērīt savu mērījumus un izvēlēties krāsu (noklusējuma attēlu ),un rakstīt tos uz pasūtījuma piezīmi vai jūs varat noklikšķināt ziņu pārdevējam ,pēc tam sūtīt)

Izskatās arī
YUMDI Black Rhinestone Luksusa Sieviešu Puse Kleita High-end Oficiālo Posma Izpildes vakarkleita Haute Couture Garā Kleita
€282.31 €141.16

(pasūtījuma izgatavoti :pieņemt pasūtījuma lieluma un pieņemt pasūtījuma izgatavotu krāsu! jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes)

Izskatās arī
Boho Ziedu Drukāt-Line Kāzu Kleitas V Kakla Drukāt Zieds Kāzu Kleitas Vestidos De Novia
€231.91 €197.12

(visi izstrādāt roku darbs jums kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri 2.mērīšanas ceļvedis lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma. mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību. ir daudzi maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu,bezsaistes)

Izskatās arī
Āfrikas Mermaid Kāzu Kleitas Milzīgais Kakla Izšūšana, Kāzu Kleitu Pasūtījuma izgatavotu Mežģīņu Appliques Pušķi Vestido de novia
€370.83 €330.04

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
Ilūzija PrincessBall Kleita arābu Baltas kāzu kleitas Apppliques garām Piedurknēm Appliques Rāvējslēdzēju Līdz plus izmērs kāzu kleita
€152.45

(laipni lūgti arī mūsu veikalā-zhezhiyuan 1. oem ir pieejami, pircēju etiķetes pieņemt 2. uzticami maksājumu darījuma internetā 3. minimālais pasūtījuma daudzums 4.ja jums vietu pasūtījumu, ja jums nav standarta izmēra ,lūdzu, rakstiet detaļu lielums ir skaidrs.ja jums ir standarta izmērs, pārbaudiet mūsu lieluma diagrammu, mēs padarītu kleitu izmērs pēc mūsu izmēru diagrammas)

Izskatās arī
OIMG Salds Rozā, Mirdzoši Vizuļi Krelles, Balles Kleitas, Garas Piedurknes O Kakla Mirdzoša Grīdas Garums Satīna Vakara Tērpi Formālā Puse Kleita
€202.37 €82.97

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
Flavinke Princese Kāzu Kleitas Pie Pleca Vizuļi Top Līgava Kleitas Saūda Arābija Boho Vestido De Noiva Balles Kleitas
€152.59 €97.66

(laipni lūgti mūsu veikalā lūdzu, lūdzu, norāda: 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,becase izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.ja jūs vēlaties pasūtījuma kleita,lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums par savu sīku izmēra krūtis___,vidukļa___,gurniem,___,)

Izskatās arī
Augstas klases Luksusa Sieviete Sieviešu Vakara Kleita Sievietēm Oficiāls pasākums Kleitas, Balles Kleita Drēbes, Elegants Kleitas Puse Ilgi 2023 Jaunas
€167.73 €107.35

(lūdzu, pievērsiet uzmanību mēs esam kleitu, rūpnīcas, kas nodrošina bezmaksas pielāgošanas pakalpojumus.mēs iesakām, ka jums sniegt detalizētu lielums datu pielāgošanas, kas padara kleitu vairāk piemērots jums.ja jūs vēlaties izvēlēties izmēru pielāgošana, pielāgot krāsas, mainīt kleitu detaļas, vai arī ir citas prasības, lūdzu, klikšķiniet uz čatu lapa lai sazinātos ar mums un mēs jums)

Izskatās arī
Sapņu Meitene Pilna piedurknēm Kleita Kāzas Pusēm Puķu Meitene Kleitas, lai Kāzas Bumbu GownGirl Kleita, Kāzu Kleita
€115.62 €57.81

(piezīme: 1.āzijas izmēri ir 1 līdz 2 izmēri ir mazāki nekā eiropas un amerikas cilvēki.izvēlēties lielāka izmēra, ja jūsu izmērs starp diviem izmēriem.lūdzu, ļauj 2-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 2.lūdzu, pārbaudiet izmēru chart uzmanīgi, pirms jūs iegādāties preci, ja jūs nezināt, kā izvēlēties izmēru, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu. 3.)

Izskatās arī