Cena €21.88 €39.78

Pilns apraksts

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

pavārgrāmatu stāvēt funkcijas 2 elastīga regulēšana un spēcīgu papīra saspraudes, lai saglabātu jūsu grāmatu, kas ir plaši pieejams.Ļauj viegli griežot lapas, kamēr mīkstas gumijas padomus kaitējuma novēršanai, lai dokumentus.IZMANTOT VERSATILELY: Mūsu multi-funkcionālo grāmatu stends ir aprīkots ar izturīga priekšā paplāti un rāmis, kas ir izturīgiem, lai izturētu dažādus izmērus un stilu grāmatas, tabletes, žurnāli, krāsošana papīri, dokumenti, notis, tablature, katalogi, klēpjdatoru, utt.

PORTATĪVO KOMPAKTS:vieglie salokāms dizains, kas viegli iekļaujas atvilktnē vai atstāt to ārā, lai parādītu ar savu mīļāko grāmatu.Viegls dizains, var ņemt visur lasīšanai un darba.MILTI AUGSTUMU & LEŅĶU REGULĒŠANA,ATPŪSTIES IESTĀDE: Regulējams Grāmatu Stends izstrādāti ar vairāku dažādu regulējamu leņķi un augstumu, kas ļauj veicina pareizu stāju, lai labāk muguras veselību, katru 15 grādu ir zvejas rīks, kas korekcija

jūs varat pielāgot augstumu un leņķi atbilstoši jūsu vajadzībām, nospiežot pogu uz viegla rāmja.Ergonomisks pavārgrāmatu turētājs novērš acu, kakla, muguras un plecu nogurumu vai sāpes, tajā pašā laikā palielinot savu koncentrāciju un lasīšanas stundas, lai uzlabotu mācību efektī

LIELISKA DĀVANA IDEJA: mūsu grāmatu turētājs pilnībā samontēta.

Šī vieta draudzīgi grāmatu turētājs ne tikai saglabā jūsu galda sakārtots un tīrs, bet arī ir lieliska dāvana ideja par jūsu ģimenēm, draugiem, kolēģiem un tuviniekiem, jo īpaši tiem, kas mīl vārīšanas, crafting, lasot vai video skatoties, tas ir liels pārsteigums tiem.

Ergonomiski veidotas, lai atvieglotu kakla nogurumu vai sāpes.

Vairākas lasījumā, lai pielāgotos.Viegli paaugstināt lasīšanas materiāliem acu līmenī, kad sēdus vai stāvus.

Mūsu grāmatu turētājs iezīmes neslīdoša gumijas kājām, kas uztur tā nofiksējas vietā.

Šī universāls grāmatu displejs stāvēt, var izmantot uz biroju, galda, virtuves countertop, klēpī vai gultā

Viegls un salokāms grāmatu stends viegli iekļaujas mugursoma un veikt klases, bibliotēka, birojs vai to izmantot kā planšetdatoru turētājs vai grāmatu stends, lasījumā.

Atvērtā dizaina de-clutters un vertikāli sakārto jūsu darba vieta.Tā ir lieliska vieta, ņemot piezīmes!

Svars : 1 KG

Produktiem, kam ir : 10 KG

Izmantot gadījumos: gulta, dīvāns, galds, paklājs, pļavā, galds

krāsa:Sudraba + melna

Materiāls:alumīnija

izmērs:Darbvirsmas Izmērs : 30.5 * 24.5 CM

Rāmja Izmērs : 40 * 26 * 4 CM

Iepakojuma Saturs:

1*Regulējams Grāmatu Stends

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

7pcs Krāsas Marķieri Tāfeles Marķieri Ūdens Glezniecība Pildspalvas Klases Tāfeles, Rakstāmpiederumi
€7.79 €2.80

(apraksts ja jūs meklējat izturīgu baltās tāfeles marķieris, es varu pateikt, ka mūsu sausās tīrīšanas veidotājs būs jūsu labākā izvēle.izmantot plastmasas materiālu, lai jūs varat izmantot to ilgu laiku.lai gan tā ir vienkārša dizaina, tā ir ļoti praktiska, ja to izmanto.mātes-bērnu aktivitātes krāsošanas veidošanas komplekts stimulē bērna intereses, vecāki un bērni var skiču kopā un)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Kartes Turētāju Jaunu Caurspīdīgs Ūdensizturīgs PVC Kartes Aizsargi Piedurkņu Satiksmes Bankas Kartes, ID Kartes Vāciņu
€2.47 €1.48

(aprakstīt 100%jauni augstas kvalitātes 1. sarežģīta izvēle pvc izejvielām, augstas caurlaidības, un displejs. 2. stūra loka konstrukcija, lai novērstu stūri tiek bojātas un nav hurting rokās. 3. kartes seguma, saglabājot kartes, ūdensizturīgs, mitruma izturīgs, putekļu necaurlaidīgs. 4. pārredzams un skaidrs, shell, gluda virsma, double -sided pārredzami. 5. atvērt)

Izskatās arī
Modes atmiņas Kartes Vāciņu, Biznesa Darba Kartes ID Žetons Turētājs Siksniņa Alumīnija Sakausējuma Darba Nosaukums Karšu Īpašniekiem, Metāla Rīku Somas Piederumi
€8.02 €5.61

(modes atmiņas kartes vāciņu, biznesa darba kartes id žetons turētājs siksniņa alumīnija sakausējuma darba nosaukums karšu īpašniekiem, metāla rīku somas piederumi 1. daudzpusība: šis komplekts ir ideāls ikvienam, kam nepieciešams pārvadāt dažāda veida kartes, piemēram, identifikācijas kartes, darba atļaujas, un studentu id.ar iekļauto siksniņa un divi caurspīdīga pvc aizsardzības loksnes, jūs)

Izskatās arī
Ziemassvētku Metāla Bagāžnieka Grozāms Viegli Pull Žetons Klipu Māsa Gudrs Ritiniet Klipu Ārsts Id Kartes Ķēdes Skolas, Biroja Piederumi
€4.67 €2.61

(posteņa nosaukums:žetona spoles klipu materiāls:abs diametre:apm 3.2 cm/collu 1.26 virves garums:aptuveni 65cm/25.6 cm pakete ietver: 1gb*žetona spoles klipu piezīmes: 1. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies par jūsu sapratni! 2. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, lūdzu, saprast, ka attēlā var neatspoguļot faktisko)

Izskatās arī
Kabeļa Uzglabāšanas Kaste Galda Lādētāja Kabeli Organizatora Kaste ar 7 Nodalījumiem, Multifunkcionāla Atkārtoti Austiņas un Datu Kabeli Uzglabāšanas Gadījumā
€11.63 €6.98

(apraksts nodalījumu uzglabāšanas, viens nodalījums un viena lieta augstu caurskatāmības putekļu vāciņa, redzamu tekstūru gluds stūriem, ērti, bez hurting rokās specifikācija krāsa: brūna, zaļa, balta caurspīdīga izmērs: 28cm*10.5 cm*7cm materiāls: pp daudzums: 1 paketē ietilpst: 1*noapaļoti datu kabeli uzglabāšanas kaste)

Izskatās arī
2X Sulainis Renes Vīriešiem, EDC Renes, Naktsskapītis Organizators, Galda Organizators, Uzlādes Stacija, Noķert Visus, Kumode Reņu
€61.99 €34.09

(ļaujiet šo spožo organizators renes palīdzētu saglabāt savu nakti stāvēt, galds vai skapis top traucējumu-free. atrisina dāvanu pasniegšana dilemma jebkurā gadījumā - eleganta un praktiska dāvana vīriešiem un sievietēm par ziemassvētkiem, valentine 's day, tēvs 's diena, māt 's dienas, jubilejas, boss 's diena, kāzas, groomsmen, bridesmaids, dzimšanas dienas, gradācijas, vai vienkārši tāpēc,)

Izskatās arī
Medmāsa ID Karti kancelejas Darbinieki Kartes Ārsts Siksniņa Žetons Krūšu Kabata Klipu Sprādzes Ruļļa Klipu Žetona Spoles Turētājs
€1.59 €0.76

(vienuma tips: žetona spoles turētājs stils: karikatūra krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: pvc+sveķi iepakojumā: 1gb žetona spoles turētājs 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
Locīšanas Kaltas Dzelzs Vēstuli, Žurnālu, Avīžu Turētājs, Glabāšanas Plaukts Failu Paplātes Biroja Galda Organizators Piegādes #524
€6.69 €5.08

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: lieliski piemērots saimniecībā, vēstule/a4 izmēra papīru, žurnālus, avīzes, mapēm, kancelejas preces, galda piederumi. izturīga metāla konstrukcija, var aizsargāt jūsu rakstāmgalda no skrāpējumiem un novērš slīdēšanu. piemērota lietošanai mājās vai birojā. uzglabāšanas plaukts tikai, citi piederumi)

Izskatās arī
50gab/iepak Caurspīdīga Zvaigzne pašlīmējošas Opp Maisā Kpop Elks Foto Kartes, Aizsardzības Uzglabāšanas Soma Photocard Kartes Piedurknēm
€1.08 €0.49

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: plastmasa krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: kā parādīts attēlā komplektā ietilpst: 50gab/iepak piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm. 2. kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
Zirgu Zīmuli, Pildspalvu Turētājs PU Ādas Pildspalvas Konteineru Organizators Aplauzums Suka Turētāju Office Home Skolas Klasē Bērns Pētījums
€23.99 €12.00

(ādas premium materiāls: virsmas pildspalvu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes pu ādas un iekšā un apakšā ir izgatavota no mīksta flaneļa, kas ir izturīga un videi draudzīga. 2 atsevišķiem iecirkņiem: šo pildspalvu turētājs galda ir 2 sloti organizēt savu mantu sadaļas, lai jūsu galda ir brīva no traucējumiem, izskatās organizēta, un padara to viegli, lai atrastu to, ko jūs meklējat. daudzfunkcionāls)

Izskatās arī
ID Siksniņa Nosaukums Tag Karti Bagāžnieka Pull Luksusa Kvalitātes Žetons Turētājs Klipu Žetona Spoles Atslēgu Gredzens Klipus, Biroja Piederumi
€4.27 €2.13

(nosaukums : kartes komplekti jostas atslēgu gredzens materiāls:cinka sakausējums krāsa:melna izmērs:3.54*1.57 collas svars:36g paketē iekļauts: 1x kartes komplekti jostas atslēgu gredzens)

Izskatās arī
Restorānu Pakalpojumu Zvani Sakausējuma Gredzens Bell Vintage Galda Vakariņas Zvani Hotel Zvani Klientu Apkalpo Zvani 8.5x8.5x5.5cm
€8.89 €4.17

(apraksts tas ir praktisks galda zvans, kas izgatavots no augstas kvalitātes metāla, vienkārši nospiediet pogu, tas piesaistīs uzmanību no citiem, ļoti piemērots visu veidu restorāni, sānu galdiņi un bāri. funkcijas tas ir aicinājums zvans, kas izgatavots no augstas kvalitātes metāla un izturīgs, gaismu svars, viegli pārvadāt un uzglabāt|ielieciet to uz stabilu rakstāmgalda, vienkārši)

Izskatās arī
Spēcīga Keychain Siksniņa Regulējama Fāzēm Siksniņa ar Keyring Grozāms Id Kartes Turētājs, Stilīgs, Funkcionāls Keychain Darbu
€3.07 €2.21

(spēcīga keychain siksniņa regulējama fāzēm siksniņa ar keyring grozāms id kartes turētājs, stilīgs, funkcionāls keychain darbu apraksts: premium žetons siksniņa paredzēta izturību un stilu. izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, var droši turēt līdz 45 mārciņas. regulējams garums un noņemams drošības sprādzes papildu ērtības. roku darbs ar pārtikas)

Izskatās arī
1PC Karikatūra Dzīvnieku Kabeļu Organizatori Kabeļu Taupīšana Vāciņu Tālruņa USB Līniju Lādētājs Datu Bite Vadu Aizsargs Tālruņa Turētājs, Piederumu,
€2.74 €1.89

(funkcijas izgatavots no augstas kvalitātes, izturīga un ilgi kalpojoša perfekti atbilstu jūsu kabeli, nostiprināt kabeli, kontaktdakšu no iekšpuses uz ārpusi atbalsta usb kabeli, un novērstu to, velkot no kreka, plašāk izmantot dzīvē datu kabeli viegli uzstādīt un ekspluatēt cute karikatūra dzīvnieku stils, skaists rotājums jūsu usb datu kabelis tips:lādētāju)

Izskatās arī
Paplašinātā Spēļu Peles Paliktņa Liela Galda Paklājiņš XXL 35.4x15.7in Peles Paliktņa neslīdoša Gumijas Pamatne Tastatūras Paliktni, Ūdensnecaurlaidīgs-Boho Marmora
€8.66 €6.06

(【marmora boho liela pele spilventiņu] aicina-marmora boho spēļu pele spilventiņu, galda pad pietiekami liela, lai pielāgotos jūsu datoru, klēpjdatoru, tastatūras un citas galda priekšmetus, un vēl joprojām atstāj daudz telpas, lai jūsu bezvadu peli, lai pārvietotos apkārt.rotā savu studiju, dators, galds, guļamistabā vai kabinetā,modernas biroja un mājas piederumu. 【daudzfunkcionāls liela pele spilventiņu])

Izskatās arī
60Pcs Pašlīmējošas vizītkaršu Kabatas Ar Top Atvērts Iekraušanas, Kartes Turētāju, Organizē Un Aizsargā Kartes
€20.20 €13.54

(izmēri: self-adhesive indekss karte kabatas izmēra apm. 9 x 12cm /3.6 x 4.8 collas, pareiza izmēra, viegli un daudzpusīga izmantošana kvalitāte: mūsu pašlīmējošo indeksu karti kabatā ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas materiālu, kas nav viegli saplēst, un liela nestspēja ieplānot: lai saglabātu jūsu birojā, gan skolā un mājās, ievietojot jūsu indeksa kartītes plastmasas uzmavas un pievienojot)

Izskatās arī
75x55mm L Formas Alumīnija Bāzes Mini Magnētisko Cenu Etiķetes, Papīra Karte, Tag Mazo Skaidrs, Akrila Parakstīt Holder Displejs Stāvēt
€2.36 €2.17

(piezīme : pirms lietošanas , lūdzu, noplēst akrila panelis aizsargātu filma produktu informācija : produkta nosaukums : 75x55mm l formas alumīnija bāzes mini magnētisko cenu etiķetes, papīra karte, tag mazo skaidrs, akrila parakstīt holder displejs stāvēt zīmols :swedy materiāls : koka pamatne+ akrila panelis motīvs : pārstrādātiem, videi draudzīgs iekšējās papīra)

Izskatās arī
10 Turētāja Marķējuma Zīme Displejs Stāvēt Etiķetes Mazumtirdzniecības Plaukta Plastmasas Turētāji Frāzi, Skaidrs Klipu Uzglabāšanas Lable Stiepļu Grozs Bin Papīrgrozi Plaukti
€4.04 €2.62

(apraksts: 10 gab. turētāji, pietiekamā daudzumā, lai jūs varētu izmantot veikalā vai tirgū.etiķetes turētājs, kas darbojas tirgus cenas, reklāmas, produktu preču zīme, displeja un teksti, reklāma, skaidru izskatu, tur būs labs vizuālais efekts. funkcijas: - krāsa: balta. - materiāls: pvc. - izmērs: apm. 6x4.2x2cm. - pieņemt ar kvalitatīvu pvh, kas ir izturīgs)

Izskatās arī