Cena €9.66 €13.80

Pilns apraksts

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

1. Jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas.

2. Labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.Ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.Visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums.

3. Lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas un filtrācijas spēkā, tīrīšanas piederumi, būtu jāmaina ik pēc 2-3 mēnešiem atkarībā no lietošanas biežuma.

4. Funkciju slaucīšana robots filtrs ir filtrs putekļiem, netīrumiem un citiem piemaisījumiem ieelpo slaucīšana robots, lai saglabātu robots tīra un darbojas normāli.Filtru arī novērš putekļu un netīrumu iekļūšanu robota motors un citas daļas, paplašinot robota mūžs

Materiāls: plastmasa

krāsa: Kā Parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

1 komplekts x galvenā suka

2 x sānu birste

2 x filtrs

2 x mop audums

1 x tīrīšanas suka

1 x skrūvgriezi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

4. Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Par Dreame L20 Ultra Robotu Putekļsūcēji Galvenā Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma Putekļu Maisiņu Nomaiņa Rezerves Daļas
€25.71 €15.42

(par dreame l20 ultra robotu putekļsūcēji galvenā sānu birste hepa filtrs mop auduma putekļu maisiņu nomaiņa rezerves daļas iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu)

Izskatās arī
Jaunu RC10G Tālvadības pults Nomaiņa Edifier RC10G Bookshelf Speakers R1700BT R1700Bt Tālvadības pults
€4.93 €1.92

(augstas pakāpes tālvadības pults,ideāls, lai aizstātu savu šķelto vai veco.ideāls produkts . 't miss it.pavisam jauns!bez plānošanas vai pārī nepieciešams, vienkārši instalēt jaunas sārma baterijas, pēc tam tas ir gatavs lietošanai.viegls un ergonomisks dizains, ļoti ērti.ideāli piemērots visiem (bērniem, pieaugušajiem, senioriem utt.), ideāls bookshelf speakers tālvadības pulti.saderīgs ar šādiem)

Izskatās arī
Par Roborock Q Revo Robots Putekļsūcējs Rezerves Daļas, Galvenā Suka, Sānu Birste, Putekļu Maisi, Mop Auduma Aksesuāru Komplekts
€28.26 €16.39

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos dažādām grīdas virsmām, kas noņem visu, sākot no maziem putekļu lielu eposits.kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas)

Izskatās arī
2X BTA41-600B 600V 40A Silīcija Kontrolieris Taisngriezis Standarta Triac
€2.26 €1.52

(tie var tikt izmantoti kā on/off funkcijas, lietojumprogrammas, piemēram, statiskā relejus, apkures regulēšana, indukcijas motors, sākot ķēdēm...vai fāzu kontroles darbību gaismu dimmeri, motora apgriezienu kontrolieri. pateicoties to klipu montāža tehnika, tās nodrošina izcilu sniegumu strāva atarhivēšanas. izmantojot iekšēju keramikas bloku, bta sērija nodrošina sprieguma izolētas tab (nominālā)

Izskatās arī
Galvenais Birste Hepa Filtrs Mop Auduma, Kā Parādīts Plastmasas Yeedi CC Robots putekļsūcējs
€14.62 €9.21

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un praktisks. filtrs uztur jūsu vakuumā ir tīrīšanas veiktspēju,)

Izskatās arī
Rullīšu Galvenais Sānu Birste Mop Lupatas Putekļu Maisa Plastmasas Nomaiņa Aksesuārs Ecovacs Debot T20 Pro / T20 Maks.
€20.56 €12.95

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu)

Izskatās arī
58MM Rokasgrāmata Barista Pulveris Kafijas Espresso, Latte Kafijas Aizskart Izplatītājs Nivelieris Rīku Adatu Tipa Kafijas Pulveri
€23.59 €14.86

(izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda materiāls: izvēlēto materiālu, labs palīgs kafijas ieguvē. smalks un krāsains, videi draudzīgs, nekad izbalināt. ērti justies, klasiskā kafija pulveris nospiediet, anti-pirkstu nospiedumu. viegli tīrāms, uzlabot efektivitāti, auduma pulveris. tas ir labs anti-rūsas īpašības un maksimālu kalpošanas laiku. izmērs:58mm materiāls:nerūsējošais)

Izskatās arī
Tīrīšanas Tvertne Filtri Piederumi Roborock P10 Putekļsūcējs Nomaiņa Piederumi
€6.68 €4.48

(tīrīšanas tvertne filtri piederumi roborock p10 putekļsūcējs nomaiņa piederumi atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.iezīmes: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un praktisks. 3. vienkārša uzstādīšana, to var viegli noņemt un nomainīt. 4.)

Izskatās arī
Filtrs Miele TriFlex HX1 Cat & Dog Bezvadu putekļu Sūcēji HEPA Vakuuma Rezerves Daļas Nr. 11289902
€24.07 €15.65

(1. pavisam jaunā, augsta kvalitāte materiāliem, labi izgatavotas, izturīgs un ļoti saskaņota ar oriģinālo aprīkojumu. 2. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots pie savu labāko sniegumu.kā daļu no ikdienas uzturēšana, piederumi ir viegli izjaukt un nomainīt.tajā pašā laikā, samazinātu infiltrācijas putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas)

Izskatās arī
20X Piemērots Dyson V10 / V11 Slēdža Pogu Sarkano Pogu, Dyson putekļu Sūcēju Uzņēmēja Slēdzis Apkopes Piederumi
€20.04 €13.43

(20x piemērots dyson v10 / v11 slēdža pogu sarkano pogu, dyson putekļu sūcēju uzņēmēja slēdzis apkopes piederumi atjaunināta un spēcīgāku dizains - ideāls.izturīgu, elastīgu un labi pārbaudītas, lai dizains vajadzībām. aizstāt smago pogu ar jaunu gaili.sprūda parasti noklikšķiniet gar augšējo pusi no sprūda. izsmalcināti, ļoti saskaņota ar aprīkojumu. ko piemēro par dyson)

Izskatās arī
AD-12 Nomaiņa Oglekļa Pastiprinātājs, Filtrs Holmss Kopā Gaisa Attīrītājs Aer1 Sērijas HAP242-NUC es Filtrs AOR31
€10.49 €6.71

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un goo d kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija . iepakojums 12 premium oglekļa iepriekš filtrs absorbē un likvidē visus mājsaimniecības nelabvēlīga smaku lietošanai ar holmss gaisa attīrītājs modeļiem: hap2400, hap242, hap9240, hap9242, hap412, hap9412 un hap9414 prasa 1 filtra. hap422, hap424, hap9422 un)

Izskatās arī
1Set Rullīšu Suka Galvenais Birste HEPA Filtrs TINECO Grīdas Vienu Pro/Grīdas Viens 2.0 PRO LED Daļas Skruberi Piederumi
€14.75 €9.73

(1set rullīšu suka galvenais birste hepa filtrs tineco grīdas vienu pro/grīdas viens 2.0 pro led daļas skruberi piederumi saglabāt jūsu mājas robots, kas veic tās vislabāk ar tīru sukas. filtra saglabā robota tīrīšanas efektivitāti, vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisa jums elpot. lai iegūtu labākos rezultātus, filtru būtu jāmaina ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem. izgatavots)

Izskatās arī
Mop Auduma Karcher Easyfix SC2 SC3 SC4 SC5 Tvaika Tīrītājs Microfibre Grīdas Drēbes Tvaika Birste
€24.42 €21.48

(viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana produktu glabāt savu mop tvaika tīrītājs darbojas ar maksimālu veiktspēju augstas kvalitātes materiāls slazdiem un slēdzenes prom putekļus, bet arī rūpējas par visu veidu grīdas virsmām viegli pievienot ar sprādzes aizdari mopu audumu un pad vāciņš nav oriģināls, bet ir premium kvalitātes posteņa nosaukums:)

Izskatās arī
Rullīšu Sānu Birste Mop Auduma Filtrs X-Plorer Serie 95 RG7975WH RG7987WH Robotu putekļsūcējs Rezerves
€22.70 €13.16

(pavisam jauna, augstas kvalitātes materiāla, labi veidots, izturīgs un labi saskaņota ar veco iekārtu.labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots, kas veic tās labākās.sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu vērā rūpīgāku tīrīšana ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.lai sasniegtu vislabāko attīrīšanas filtru efektu, tīrīšanas piederumi,)

Izskatās arī
Putekļu Maiss Rezerves Daļas Piemērots putekļu Sūcēju Piederumi BSG7 BSGL3 126E BSG6 312E Putekļu Maisiņu
€11.34 €8.73

(jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas un filtrācijas)

Izskatās arī
Blenderī Disku Kārba Ledus Blenderī Mašīna G2001 G5200 G5500 G7400 G7600 G7700
€2.85 €0.45

(motīvs: 1. premium materiāls: izgatavota no premium nerūsējošā tērauda un plastmasas, blenderī, disku ligzda komplekts ir izturīgs, izturīgs, praktiski. 2. pret nodilumu izturīgs: kam pieder, lai tā materiāla, melna elektriskās piedziņas ligzda komplekts ir pret nodilumu izturīgs, izturīgs pret koroziju un ir ilgs kalpošanas laiks. 3. piemērots: ar elektrisko mikseri disku ligzda komplekts)

Izskatās arī
Rezerves Rezerves Daļas Galvenās Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma XCLEA H30 Plus / H40 Plus
€21.72 €13.90

(iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. unikāli izstrādāti sukas ar gumijas protektori lai pielāgotos)

Izskatās arī
Par Roborock S7 Maxv Ultra / S7 Pro Ultra Piederumi, Rezerves Rezerves Daļas Galvenās Sānu Birste Filtra Mop Putekļu Maisiņu
€20.05 €14.04

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. 2. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas)

Izskatās arī
1-10PCS STM32F427VIT6 LQFP-100
€26.69 €25.35

(ja vajag vairāk detaļas, pls uz aeproduct.getsubject() un iesniedziet pasūtījumu.ja jums ir nepieciešams vairāk, daudzumu,pls sazinieties ar mums. ja jums prātā, cena ,ja dažas detaļas nevar atrast manu veikalu,pls sazinieties ar mums,mums vēl ir daudz detaļu, nav publicēts. ja jums ir kādi jautājumi, nekautrējieties sazināties ar mums,mēs sniegsim jums apmierinošu atbildi.ceru, ka jūs saprotat,)

Izskatās arī
Tvaika Mopi Kluči, Nomaiņa Bissell 3115 2859 Sērijas SpinWave Mitrā un Sausā Robots Vakuuma Atkārtoti Pad 6 Pack
€15.39 €7.39

(1.thewe mop spilventiņi ir mīksti microfiber materiāls ,darīt lielisku darbu, tīrīšanas mazās plaisās starp grīdas, slēdzenes mitruma un netīrumiem. 2.ar microfiber rezerves spilventiņi savietojams ar spinwave mitrā un sausā putekļusūcēju-robotu, sērija 2859, 3115. aizstāt modeli 1624768 3.šie microfiber mop spilventiņi ir paredzēti izmantošanai uz visu noslēgtā cietām grīdām, piemēram, koka grīdas,)

Izskatās arī
2gab Pēc Filtra, par Dyson V10 Digitālo Slim/SV18 Nomaiņa Rezerves Bezvadu putekļu Sūcēju Piederumi Mazgājami Filtri
€8.22 €7.23

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. delikāts un izsmalcināts, ļoti atbilst iekārtas. filtrs var saglabāt tīrīšanas veiktspēju sweeper, vienlaikus samazinot iekļūšanu putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas reizi 6 mēnešos atkarībā)

Izskatās arī