Cena €103.59 €172.65

Pilns apraksts

Krāsu Jautājums

Ja jūs VĒLATIES krāsu būt par izvēles objektu ,lūdzu, sazinieties ar mūsu darba pakalpojumu .

Pasūtījuma Pilnu Sekot Informācijai pēc tam, kad jums jāmaksā :

Lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus...

Savu izmēru, ir svarīgi.

Piezīme: Šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu.

Izmērs Mērvienība: Cm vai collas

Postenis Color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches)

1. Izgriezums--cm/collas 2. Krūtis --cm/3 collas. Plecu --cm/collas

4. Rokas ---cm/collas 5. Becipe=---cm/collas 6.Piedurknes =--cm/collas

7. Vēders=--cm/collas 8. Jaka Garums --cm/collas 9.Viduklis--cm/collas

10.Gurni--cm/collas 11.Augšstilba--cm/collas 12.Bikses Garums--cm/collas

13.Augstums-cm/collas 14. Svars--KG

Par Muitas Maksa:

Godīgi sakot, lielākajā daļā laika, pircējs nav jāmaksā muitas nodeva.Bet dažreiz muitas nodokli, ir jāmaksā.Parasti pārdevējs nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, lūdzu pārbaudiet muitas politika savā vietā.

Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti, pircējam vajadzētu saprast šo situāciju.Sirsnīgi pateicos jums par jūsu sapratni!

P nomas apstiprinātu jūsu pasūtījuma (pareizo izmēru, krāsu, stilu) uzmanīgi, pirms jūs nolemjat, lai pasūtījumu.Visi rīkojumi tiek sakārtoti pēc jūsu pasūtījuma apstiprināšanas.Kā vienmēr, ja tur ir problēma vai ja prece ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un apmierinošu risinājumu, piemēram, kompensāciju vai maiņas citu jaunu posteni, lai jūs.Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos pie pirmo 48 stundu laikā pēc preces saņemšana.

Atpakaļ postenī, ir jābūt ideālā stāvoklī, kā tas tika nosūtīta uz jums, nav mainīts un nav valkātas.Ja ir putekļi, netīrās vietās, mainīt un tā tālāk, mēs nepiedāvājam kompensācijas.Mēs piedāvājam BEZMAKSAS REMONTU uz jūsu kleita!Bet pastmarkas nosūtīt to atpakaļ un re-piegādes izmaksas ar jums tiks gan uz jūsu kontu.Tas ir nepieciešams, ka prece vai kleitas būtu atgriezusies pie mums, within14 dienas pēc atgriešanās pieprasījums ir pieņemts.

1. Q: Kā es varu saņemt atlaidi?

A: Lūdzu, mīļāko mūsu veikalā, un jūs varat saņemt mūsu veikalā kuponi.

2. Q: vai es Varu pielāgot izmēru?

A: Jā, lielumu var pielāgot saskaņā ar jūsu pašu mērījumu.Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies!

3. Q: vai es Varu jums nosūtīt dažas fotogrāfijas, lai pielāgotu kleitas?A: Mēs pielāgot kleitas pēc bildes un jūsu prasībām.Ja mūsu pašreizējā saraksti ir ne pievilcīgu jums, lūdzu, sūtiet mums fotogrāfijas, kas jums ir vienmēr sapņoja par.

4. J: vai jūs Varat nosūtīt dažas reālas bildes?A: Mīļā, visi mūsu kleitas ir pielāgota.Ja mēs sagatavotu jebkuru citu attēlu, mēs parādīsim informāciju.Mēs varam nosūtīt arī jums kādu kleitu bildes, ko mūsu rūpnīcā, lai jūsu atsauci.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja nepieciešams.

5. Q: vai es Varu veikt pārveidošanu par oriģinālo dizainu ?

A: Bez maksas mazā mija, piemēram, pievienot piedurknēm utt.Bet visas prasības, jāiegūst pirms ražošanas sākšanas.

6. Q: Cik līdzīgi jūs varat veikt kleitas?A: Visas kleitas mēs, kas ir 95% ~ 99% līdzīgs sākotnējam attēlam, jo dažādu audumu un mežģīnes modelis.Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Nav divu identisku lapām pasaulē.Paldies par jūsu sapratni.

7. Q: Cik ilgi es varu saņemt?

A: Parasti mēs need7work dienām, lai padarītu kleitu, un piegādes laiks ir atkarīgs no valstīm.Jūs varat sazināties ar mums, lai uzzinātu vairāk.

Specifikācijas

  • Gatavo Laiks: 15-20 DARBA DIENAS
  • Fit Tips: izdilis
  • Materiāls: Citi, Poliestera
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Krāsa/Izmērs: Atbalsta pasūtījuma
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • CN: Dzjansu
  • Dzimums: Vīrieši
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Kuģa Veids: DHL/FEDEX/AE STANDARTA Utt.
  • Piemērojamo Skatuves: Kāzas
  • Modeļa Numurs: Z46
  • Stils: Oficiālas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: kostīmi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Debess Zila, Uzvalki Vīriešiem Terno Eleganta Žakete Vienu Krūtīm Sasniedza Atloks Oficiālu 3 Gabals Jaka, Bikses, Vestes Slim Fit Kāzu Audums
€129.58 €97.18

(veikalā ievads mēs esam rūpnīcas piegādātājs, visi tērpi var pasūtījuma pieaugušo un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu pieprasījumu.ja jums ir jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, kuģniecības, lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi.ja jums ir stils jums patīk, jūs arī varat nosūtīt mums attēlu, mēs to pielāgot, lai jūs par brīvu. produkta)

Izskatās arī
Klasisks Britu Stila Vīriešu Slim Fit Divu Pogu tīrtoņa Krāsas Uzvalks Trīs Gabals, kas par Groomsmen un Kāzu svinības, Banketu
€119.18 €77.46

(padomi: lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms pasūtījuma! *1 visi mūsu produkti tiek reklamēti āzijas izmērs!!! 3-4 izmēri ir mazāki par mums/eur izmērs. / apvienotā karaliste / austrālija / es izmērs! (1cm=0.394 gadā) *2 , ja neesat pārliecināts par izmēru, jūs varat pateikt mums savu augumu (cm) un svars (kg) pirms iepirkšanās!mēs palīdzēsim jums izvēlēties pareizo izmēru! *3 , kā)

Izskatās arī
Jauns Vīriešu Ikdienas Žakete Britu Stila Business Slim Fit Tīrtoņa Krāsas Žakete Ar Garām Piedurknēm Vīriešu Formālu Vienu Sprādzi Uzvalks Jaka
€45.93 €32.15

(padomi: lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms pasūtījuma! 1. šī ir āzijas izmēram, tas ir 2-3 izmērs ir mazāks par es/us izmērs.ja jūs nēsājat es/asv izmērs 2. ja jūs neesat pārliecināts par izmēru, jūs varat pateikt mums savu augumu (cm) un svars (kg) pirms 3. kā mēra ar roku,1-3 cm atšķirība ir atļauts (1cm=0.39 collas). 4 dažādas datoru var parādīt dažādās krāsās pat)

Izskatās arī
Melns Izšuvumi Uzvalks, Veste, Vīriešu Gilet Homme 2024. Gadam Zīmola pieguļoša Veste Vīriešu Ikdienas Uzņēmējdarbībā Grupa Kāzu Balles Kleita, Vestes XXL
€36.08 €18.04

(apraksts: 1. materiāls: 70% kokvilna,30% poliesters 2. vienība:vīriešu veste/casua veste vīriešiem/uzvalks, veste/gilet mājas 3. stils:ikdienas apģērbiem/kāzu kleitas, vestes/puse, veste 4. mašīna mazgā aukstā iekšā ārā/mazgā bez fedings 5. pavasarī viena krūšu veste 6. sakarā ar manuāli measurment, būs 2-4 cm kļūdu izmēri 7.pieņemt nometiet kuģniecības,)

Izskatās arī
B1365 Vasaras Streetwear T-Krekli Vīriešu Apģērbu M-3XL Gadījuma Īsām Piedurknēm T Krekls Vīriešu Slim Fit Cietā T Krekli, Topi, t-veida Krekls
€19.60

(ir 2021. vasaras streetwear t-krekli vīriešu apģērbu m-3xl gadījuma īsām piedurknēm t krekls vīriešu slim fit cietā t krekli, topi, t-veida krekls homme 1. mums ir profesionāli pārdošanas vīriešu audums. 2. mēs nodrošinām zemākās cenas par pack24.lv 3. mēs sniedzam augstas kvalitātes produktu 4. jums būs tieši pirkt no ķīnas rūpnīcas 5. ja jūs vēlaties iegādāties)

Izskatās arī
Vīriešu Skatuves Tērpiem Bling Uzvalks, Veste ar V veida Kakla Vīriešu Veste Luksusa Vienu Krūtīm, Spīdīgi Vizuļi Oficiālu Apakškrekli Saimniekiem Dziedātāji
€10.91

(#detail_decorate_root .magic-0{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-1{overflow:hidden;width:750px;height:427px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:427px}#detail_decorate_root .magic-3{overflow:hidden;width:750px;height:439px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-4{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:439px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
2023 Vīriešu Uzvalks, Žakete, Kāzu Drēbes Bordo Lakatu, Atloks Rozā Jaka, Bikses Dubultā Krūtīm, Trajes Elegantes Para Hombre Terno
€132.09 €87.18

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visi sutis var custom made in adulet un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu pieprasījumu)

Izskatās arī
Rudenī Skaists Pinstripe Kāzu Vīriešu Uzvalkus Sasniedza Atloks Dubultā Krūtīm, Līgavainis Valkā 2 Gabals Labākais Cilvēks Oficiālu Žakete (Jaka+Bikses)
€91.37 €73.10

(laipni lūdzam vitoo uzvalku veikals rudenī skaists pinstripe kāzu vīriešu uzvalkus sasniedza atloks dubultā krūtīm, līgavainis valkā 2 gabals labākais cilvēks oficiālu žakete (jaka+bikses) mēs esam rūpnīcas piegādātājs !mēs esam online 24 stundas.jūs varat sazināties tikties jebkurā laikā, ja jums ir nepieciešams. 1)lūdzu, izvēlieties atbilstoša izmēra un mīļāko krāsu uz pasūtījumu. 2))

Izskatās arī
Vīriešu Uzvalki ar Bikses un Veste 3 Gabals Komplekts Vīriešu Formālu Kleita, Uzvalks Vīriešu Vīna Sarkans Uzvalks Set Plus Lieluma Bikses noteikti Trīs Gabals, kas
€105.15 €52.57

(modname=ckeditor izmērs-------------garums-----------krūtīs------------plecu------------------piedurknes m------------------65----------------94--------------------43-------------------------61 l-------------------67----------------98--------------------44-------------------------62 xl-----------------69----------------102------------------45-------------------------63 2xl---------------71----------------106------------------46-------------------------64 3xl---------------73----------------112------------------47-------------------------65 4xl---------------75----------------118------------------49-------------------------67 izmērs----------------garums)

Izskatās arī
Jaunākās Kažoku, Elsas Dizainu Zelta Šampanietis Lakatu, Atloks, Kāzu Tērps Vīriešiem Posmā Žakete Slim Fit Custom 2 Gabals Uzvalku Masculino
€145.97 €112.40

(laipni lūgti mūsu veikalā! laipni tips: cena neiekļauj piederumi(redzams bildēs), bet jūs to varat pasūtīt un kuģa kopā no mums, ja nepieciešams.hromatiskās aberācijas ir visuresoša starp dažādām ekrāna, lūdzu, saprast, ierobežota krāsu/izmēru novirze apstrādes.mēs piedāvājam dažādu līmeņu sūtījumu, lūdzu, attiecībā uz jūsu pašu izvēle, un nav pārvietoties dusmīgs uz mums, jo piegādes)

Izskatās arī
M-8XL Rozēm Izšūti V-veida kakla bez Piedurknēm, Veste, Jaka Vīriešiem Balta,Melna, Vienreizējas krūtīm Pogu Uzvalks Apakškrekli Plus Lieluma Vīriešu Veste
€23.08 €11.54

(izmērs plecu krūtīs garums (плечо) ( грудь ) длина cm cm cm cm cm collu m 33 13.0 91 35.83 59 23.23 l 34 13.4 95 37.40 60 23.62 xl 35 13.8 99 38.98 62 24.41 2xl 36 14.2 103 40.55 63 24.80 3xl 38 15.0 107 42.13 64 25.20 4xl 39 15.4 111 43.70 65 25.59 5xl 40 15.7 115 45.28 67 26.38 6xl 42 16.5 119 46.85 68 26.77 7xl 43 16.9 123 48.43 69 27.17 8xl 45 17.7 127 50.00 71 27.95)

Izskatās arī
A2573 Jodimitty Ziemas Siltā Puse Augsta Apkakle Modes seksīga Apakšveļa Vīriešiem Izspēles Kakla Pamata T-krekls, Blūze Džemperis ar garām Piedurknēm
€17.82

(iezīmes:slim-fit seksīga apakšveļa tīra krāsa nesatur apkures silts un mīksts bāzes apakšveļu izmērs:m-2xl krāsa:regulāra augsta kakla balts, regulāra augsta kakla tumši pelēka, regulāri augstu apkakli, melns, regulāra augsta kakla gaiši pelēks, regulāra augsta kakla royal blue materiāls:poliesters pakete ietver:a gab. apakšveļu piezīmes: 1.tagu izmērs ir)

Izskatās arī
Klasiskās Vīriešu Uzvalki, Debess Zila, 6 Pogas Slim Fit 2 Gab. Dubultā Krūtīm, Kāzu Līgavainis, Labākais Cilvēks, Jaka, Bikses Pielāgotas Drēbes
€65.09 €44.91

(laipni lūgti manā veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos . mēs varam padarīt standarta izmēra uzvalki un pasūtījuma lielums ir piemērots, ja jūs vēlaties standarta izmēra uzvalki ,jūs varat izvēlēties stilu, kas jums gribēja un veiktu pasūtījumu .ja jūs vēlaties pasūtījuma lieluma)

Izskatās arī
Jauno Modes Ierašanās Vīriešu Uzvalki Dubultā Krūtīm, Kostīmu Kāzu Uzvalku Līgavainim Homme Balli Slim Fit Terno Masculino Žakete 2 Gabali
€74.50 €51.40

(laipni lūgti manā veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos . mēs varam padarīt standarta izmēra uzvalki un pasūtījuma lielums ir piemērots, ja jūs vēlaties standarta izmēra uzvalki ,jūs varat izvēlēties stilu, kas jums gribēja un veiktu pasūtījumu .ja jūs vēlaties pasūtījuma lieluma)

Izskatās arī
lis2135 colorfuly Modes krekli vīriešiem tikai uzvalks
€36.45

(izmēri aprakstiet produkta izmēriem, tostarp dažādu artikulus dažādi izmēri. īpašības un specifikācijas aprakstiet produkta vispārējo funkcijas un ekskluzīvu specifikācijas, ieskaitot materiālus. vitrīna modelis un produkta aprakstīt modeļa pamata informāciju un izmēru viņš/viņa ir valkājot. mazgāšanas norādījumi sīki mazgāšanas instrukcijas.piemēram,)

Izskatās arī