Cena €347.16 €381.49

Pilns apraksts

PWC Jaudas vilces sporta paklāji ir atšķirībā no kaut PWC nozare ir redzējis.Ar plašāku krāsu un rakstu izvēli pieejami, nekā jebkad agrāk.Dažādu logo var būt iegravēts, piemēram, komandas logo, personas vārds, veikala logo ,Ar thecustomize sērija jums ir kontrolēt.Jums vairs nav tikai izvēlēties tikai no standarta griezumiem un krāsām.Izvēlēties jūsu modeli un pēc tam izvēlieties top krāsa un grunts krāsu jūsu paklājus.Apakšējā krāsa būs parādīt cauri, ja mēs pabeigtu griešanas modelis, lai jūsu īpašu ūdensmotocikla.Pielāgot sērijas paklāji ir izgatavoti no tā paša augstas kvalitātes materiāla, kā mūsu standarta paklājiņu komplekti un ietver arī mūsu augstu izturības PSA.

Visas iespējas ir uzskatāmi par pasūtījuma kārtībā un ir vienreizlietojamos.

Ja jūs nevarat atrast savu aksesuāru veikalā, lūdzu nosūtiet mums modeli un gadu un mēs jums palīdzēsim

Ja jums ir nepieciešama palīdzība pasūtīšana, vai tikai ir daži jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu komandas biedrs, nosūtot mums piezīmi ar Klientu apkalpošanu vai whatsapp.

Aizstāt jūsu rūpnīcas paklājiņi ar Rievotu paklāji no WSM

Paredzēts, vilces un jaunu izskatu

Jaunu spilventiņu komplekti nāk ar PSA (spiedienjutīgu adhezīvu) pašlīmējošu pamatni

Jaunas pamatnes būs samazināt montāžas laiku līdz pat 75%

Ne līmi, var vai suku nepieciešams

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Laivu Grīdas
  • Izmērs: 1993-2002 Sea-Doo Explorer Boat
  • Materiāls: EVA

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

YFASHION 15"/38.1 cm Premium Laivu Nolaišanas Riteņiem Laivu Transom Palaišanas Noraut Riteni, Lai Piepūšamās &Alumīnija Laivas 300 Lbs
€121.79 €73.07

(apraksts: nosaukums: piekabe materiāls: nerūsējošais tērauds darbības joma: piemērots aizmugurē ar asti plate! iepakošanas metode: atsevišķas kartona iepakojums (vienā ailē, viens komplekts) bruto svars: 4,6 kg iepakojuma saraksts: piekabes x 1 pāris piezīme: 1.sakarā ar ekrānu un citu objektīvu iemeslu dēļ, var būt ar noteiktu krāsu atšķirību,)

Izskatās arī
Vējdēlis Vasks Skrāpējas Ķemme Blacklig Sērfošanu Tīru Noņemšanas Plastmasas Slēpju Skrāpi
€7.34 €3.67

(apraksts uz vējdēlis vaska noņemšanas ķemme ir must ir līdzeklis, lai sērfošanas cienītājs .ar savu inovatīvo vasks skrāpi dizains nodrošina vieglu noņemšanas vaska slāņi no sērfinga dēļi, ietaupot laiku un pūles.turklāt vaska šūnu funkciju, kas ļauj lietotājiem, lai uzturētu un saglabātu savu sērfinga dēļi, nodrošinot optimālu veiktspēju. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:plastmasa -izmērs:8.00x4.00x0.50cm/3.14x1.57x0.20in -laika)

Izskatās arī
Jauns Bērnu Bērnu Peldēšanas Veste Karikatūra Peldēšana Iesācējs Drošības Vestes Bērniem peld Kakla Aizsardzību Dizaina glābšanas vestes
€47.39 €28.43

(jauns bērnu bērnu peldēšanas veste karikatūra peldēšana iesācējs drošības vestes bērniem peld kakla aizsardzību dizaina glābšanas vestes bērnu pārnēsājamo peldēšanas veste piemērots: bērni, zēni, meitenes izmērs: s/m/lxl virsmas materiāls: neoprēna+neilona spēcīgs materiāls: epe, peldspējas kokvilnas krāsa: tumši zila, rozā piemērots: iesācējiem)

Izskatās arī
Nirt Zeķes Ūdens Kurpes Peldēšana Zeķes Ātri Žāvēšanas Smaiļošana Beach Izturīgs, Elpojošs un Viegls, Elastīgs
€3.51 €2.11

(apraksts: elpojošs materiāls: niršanas zeķes izgatavotas kvalitātes gumijas materiāla, elastīgs un elpojošs, quick dry pretslīdes zole: vīriešiem, sievietēm, niršanas zeķes ar rakstu gumijas zole, nodrošina lielisku saķeri, aizsargā jūs no slīdēšanas efektīva polsterējuma aizsardzība: pludmales zeķes nodrošina aizsardzību jūsu bērniem kājas tiek ievainots ar karstā smilts,)

Izskatās arī
ALIUPS 30-46 Ūdens Kurpes Peldēšana Vīriešiem, Sievietēm Aqua Kurpes jūras Pludmales Apavus Bērniem, Zēniem, Bērniem, basām kājām, Kurpes Sporta zālē Darbojas Zvejas
€27.98 €9.13

(aliups 30-46 ūdens kurpes peldēšana vīriešiem, sievietēm aqua kurpes jūras pludmales apavus bērniem, zēniem, bērniem, basām kājām, kurpes sporta zālē darbojas zvejas pārdošanas punktiem: 1.gumijas zole 2.ārējais materiāls:elpojošs un gluda auduma ar smalku stiept uz ūdens kurpes virsu, elastīgs un ērts. gluda izstrādāta kakla novērš berzi, kad valkājot mūsu ūdens kurpes.tas)

Izskatās arī
Pūķis Laiva, Airi, Sēdeklis Pad EVA Ūdensizturīgs Triecienizturīgs Laivu Sēdekļa Spilvenu
€3.23 €1.75

(apraksts: 【augstas elastības] aicina mūsu pūķis laiva, airi, sēdeklis paliktnis ir izgatavots no augstas kvalitātes eva materiāls, ūdensizturīgs, triecienizturīgs, izturīgs un viegls. 【u formas sēdeklis] aicina pūķis laivu airi sēdekļa spilvena ir u formas, ērts un relaksējošs sēdvietu. 【lielumam] aicina dragon boat seglu ir ar lieluma 32.5x15.5x5cm/12.8 x6.1 x2 , viegli izmantot)

Izskatās arī
Apmācība, Sērfošanas Fingerless Ir Unikāla, Guļamistaba, Viesistaba, Mājas
€7.77 €4.97

(nin668 apmācība, sērfošanas fingerless droša un izturīga, biroja, auto, dīvāns nin668 objektu specifikācija: produkta apraksts funkcijas: neoprēna cimdi ūdens izturības treniņa palīdz toni un nostiprina muskuļus webbed pirkstiem iegūt lielāku dzinēju izmantojot ūdens pirkstiem dizains četri veidā stiepjas atpakaļ šūts ar ūdeni)

Izskatās arī
10Pcs Koka Caurumu Sveces Komplekts 7 Izmēri Jūras Koniskas, Koniskas Drenāžas Aizbāzni scupper sveces, lai laivas, Jahtu Daļas un Piederumi
€14.58 €10.20

(daudzums:10pcs 7sizes modelis: scupper sveces laivu materiāls: koka detalizēti: 1. jūras koniskas, koniskas thru-korpusa avārijas mīksta koka sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes žurnāla materiālu, vieglais svars, augstas izturības-svara attiecība, labu elastību, triecienizturība, bagātu un skaistu tekstūru un krāsu, viegli apstrādāt, uz konusa. 2. šis kabatas caurumu)

Izskatās arī
9MM/12MM FCS Spuru Papildu Fin Taustiņu, Vējdēlis Skrūvi Longboard Bīdāmās Fin Skrūvju & Fin Plāksnes Rezerves Komplekts Sērfošanu Valdes Skrūves
€3.42 €2.12

(funkcija: iepakojums ietver: 3 fin skrūves un fin atslēga, kas darbojas ar fcs.tērauda fin atslēga ar cilpu viegli pievienot jūsu atslēgu gredzens. specifikācija: materiāls: nerūsējošais tērauds tips skrūves: 9mm(6 gab.) / 12mm(3pcs) (pēc izvēles) iepakojuma svars: 9g /0.3 oz iepakojums saraksts: 1 * fin taustiņš 3 * fin skrūves piegāde: 1.mēs garantējam, sūtīt preces ārpus)

Izskatās arī
Daiseanuo Piepūšamu glābšanas Vesti PFD Automātiskā Josta peldierīces Ar Solas Atstarojošās Lentes Rokasgrāmata Piepūšamās drošības Jostas
€41.35 €33.07

(daiseanuo piepūšamu glābšanas vesti pfd automātiskā josta peldierīces ar solas atstarojošās lentes rokasgrāmata piepūšamās drošības jostas piezīme: izslēgt co2 cilindru,jo kuģošanas ierobežojumiem, co2 balonu nav atļauts sūtīt jūs varat atrast to savā vietējā veikalā. piepūšamās glābšanas vidukļa jostas funkcijas: ce + ul sertificēts & solas apstiprināts)

Izskatās arī
2MM Neoprēna Wetsuit Vīriešu Surf Zemūdens Niršanas Tērps, Aprīkojums Zemūdens Zvejas Spearfishing Kitesurf Peldkostīmi hidrotērpu Iekārtas
€36.62 €29.30

(modname=ckeditor apraksts izcelsmes valsts: ķīna materiāls: 90% scr neoprēna un 10% neilons biezums: 2mm izmēri: s–3xl iepakojuma saturs importa neoprēna: silts, elpojošs un ātri žāvēšanas, palīdzēt uzlabot peldēšanas ātrumu un samazinātu velciet ūdens. sadalīt divos gabalos dizains: wetsuit top niršana ar kapuci un wetsuit veste bikses, kā bildē redzams,)

Izskatās arī
2GAB Spuras Sērfot Ūdens Sporta Sērfošanas Piederumi 2 Spuras Reaktīvie Sērfot Fin Reaktīvie Neilona Sērfa Spurām
€15.99 €13.43

(shortboard, funboard vai longboard.piepildīta neilona, kas padara fin spēcīgs un izturīgs.tips: 2 spuras krāsa:melna materiāls:pvc iepakojuma saturs: 2 x sērfa spurām tikai iepriekš paketes saturu, kas nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu postenis nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
Anti-Miglas Un Ūdensizturīgs Retro Stila Freediving Maska Zemūdens Niršanas, Zvejas Maska Niršanas Aprīkojums
€37.21 €17.86

(tā ir viena objektīva zemūdens niršanas maska classic retro ovālas formas.šis classic retro stila freediving maska ir pārtaisīt no populārākajām niršanas maska '50s. tas ir aprīkots ar skrāpējumiem izturīgs rūdīts stikls, lai gan skaidrības un drošības, un gumijas svārki un siksnu lielu zīmogu un komfortu. nāk ar viegli regulējamas sprādzes. liels zemūdens fotogrāfija maska, iecienīts)

Izskatās arī
Bradāt Valdes Plecu Pārvadātājs Siksnas, Polsterēta Auduma Jostu Kajaks Uzglabāšanas Linga, lai Longboard Sērfošanu Paddleboarding Transports
€13.78 €7.57

(apraksts: bradāt valdes plecu siksna: regulējama polsterēta plecu siksna ar aira turētājs cilpas, lai paddleboard, kajaks, valdes uzskaites, transports, iet. quick release: heavy duty, ātrās atbrīvošanas sprādzi on, off, un regulējams josta, lai veiktu bradāt, sērfotājiem augstums, un kuģa lielumu. polsterēta siksna: viegls un izturīgs, ērti pārvadāt, un noņemams, bez slīdēšanas virsma)

Izskatās arī
Zvejas Stieņa Turētājs Rīku Klāja Mount Noņemams Profesionālās Skava Plaukts Grozāmos Aizstāj Laivu Stieņa Turētājs Doks Kajaku Kanoe
€54.13 €29.77

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina zvejas stieņa turētājs ir izgatavots no pp, smagu darbu, prēmijas, viegls, un to var izmantot ilgu laiku. 【regulējams turētājs] aicina zvejas pole turētājs ir grādiem regulējams pagriezt, un jūs varat mainīt virzienu. 【viegla uzstādīšana] aicina uz baitcaster stieņa turētājs ir ļoti izstrādāta, var klips pār laivu sliedes/klāja/sānu(clip)

Izskatās arī
2gab Nerūsējošā Āķis Bimini Top Aparatūras Jūras Top Siksnas Bimini Top Siksnas Regulējami Bimini Top Siksnas Jūras Nojumi Pinumi
€14.85 €7.72

(funkcijas: ootdty labas kvalitātes: visi nerūsējošā tērauda lieljaudas cilpu un slīdni, sabiezinātas blīvu neilonu pinuma audumu, kas izturīgs pret koroziju, uv izturīgs. regulējams garums: bimini top siksnas regulējams no 28 - 60inch, liels vairums izmēru bimini top un laivas nojumes.vienkārši pielāgojiet ar nelielu piepūli. labākā izvēle: bimini siksnas izgatavotas ar izturīgiem)

Izskatās arī
Kajaks Kabīnes Aiztaisītu Vāciņu Ūdensizturīgs Kabīnes Aizsargs Ar 2 Siksnām, M/L/XL/2XL Asaru Izturīgs Klāja Laivas, Kajaki Piederumi
€21.23 €13.80

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *nāk ar 2x 2m elastīga siksna , izturīgi un labāku fit un aizsargāt jūsu laivu *pastiprināta sašuj vīles par ilgstošu izmantošanu. *aizsardzības vāciņš ir paredzēts, lai novērstu kajaks pilotu kabīnē ienāk netīrumiem, lapas, sniegs, lietus un kukaiņiem. *regulējamas)

Izskatās arī
Par Johnson/Evinrude/AKM 8-15HP 174817 / 778773 Alumīnija Sakausējuma 9 1/4 x 11 Piekarināmie Dzenskrūves Melnā 3 Asmeņi 13 Spline Zobu
€67.49 €41.84

(paketē iekļauts: 1 x piekarināmie dzenskrūves par johnson/evinrude/akm 8-15hp 174817 / 778773 specifikācijas: - materiāls: alumīnija sakausējuma - krāsa: melna - piķis: 11 - rotācija: r / standarta - lāpstiņu skaits: 3 - skaits spline zobu: 13 - diametrs: apm. 9.25 (23.4 cm) pieteikumi: -par evinrude/johnson piekarināmiem motoriem)

Izskatās arī
Valdes Pārvadātājs Mugursoma Ceļojumu Soma Up Paddle Board Ceļojumu Soma
€20.71 €12.43

(apraksts: 【universal fit] aicina: 46cmx28cmx96cm/18.11inchx11.02inchx37.80inch, bradāt dēļi mugursoma ir bradāt dēļi, sānu atslogojamās dizains, var likt vējdēlis sūkni un vējdēlis rotaļu. 【izturīgs materiāls] aicina: piepūšamiem paddleboard mugursoma ir izgatavota no augstas kvalitātes neilona materiāla, nodiluma izturīgs, asaru izturīgs, elegants izskats un viegla. 【regulējamas)

Izskatās arī
150ml Ūdens Pudeli, Filtra Tvertnes Sporta Filtrēts Ūdens Maiss
€4.78

(specifikācija:nosaukums: ūdens bagmaterial: tpucolor: zils, greentemperature izturība: no 0℃līdz 40℃ ir recommendedcapacity: par 150mlweight: par 50gsize: par 180*73mm/7.09*2.87 insuitable vietas: pārgājieni, alpīnisms, ceļojumā, darbojas, cyclingpacking saraksts:ūdens maiss*1notes:sakarā ar gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.sakarā ar manuālo mērījumu,)

Izskatās arī