Cena €202.37

Pilns apraksts

Produktu ieviešanu:

1. Žāvēšanas mašīna ir aprīkota ar zema trokšņu līmeņa un automātiskās temperatūras kontroles sistēmas.

2. Temperatūru var kontrolēt automātiski atbilstoši prasībām

3. Zems enerģijas patēriņš, piesārņojums-brīva un pašu vienkāršs izskats, viegli darboties

4. Zivju žāvēšanas mašīna var sausās visu veidu zemnieku produktiem, piemēram, puse, žeņšeņs, wolfberry, zemesriekstu ragu, krizantēmas.Sēnes, ķiplokus un tā tālāk..

Motīvs:

1. Maza apjoma un viegli tīrāma.

2. Zivju žāvēšanas mašīna ir viegli darboties un piemērots mājas un restorāns un citās vietās.

3. Mazās jaudas un enerģijas taupīšanu.

4. Temperatūru var regulēt.

Parametrs:

Modelis:LT-26

Zīmols:LIVEAO

Izmanto: Zivju žāvēšanas mašīnas/pipari žāvēšanas mašīna

Spriegums: 220V 50Hz vai 110V 60Hz

Jauda: 1000W

Mašīna materiāls: nerūsējošā tērauda pārtikas

Slāņu skaits:10 slāņi

Mašīna dimensija: 46*40*44cm

Iepakojuma svars: 15kg

Piegādes veids:

1.Ja jūs izvēlaties "pārdevēja piegādes Metodi," mēs jums varam palīdzēt, lai sakārtotu pārvadājumu pa jūru un piegādāt uz tuvāko ostu! - Ja KM pa jūru, tas nozīmē, ka, ierodoties galamērķa jūras ostu, pircējam ir jāmaksā galamērķa ostas maksas (piemēram, termināļa pārkraušanas izmaksas, dokumentu maksu, glabāšanas maksu, ect), nodokļu darīt muitošanas un uzņemt preces ar sevi.

2.Ja jūs izvēlaties "Express ", mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu starptautisko ekspress (piemēram, DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT), un tieši piegādāt uz jūsu adresi (durvīm LĪDZ DURVĪM PAKALPOJUMS)!Ja sūtījums ar express, pēc ierašanās , pircējam tikai ir jāmaksā nodoklis, un palīdzēt kuģniecība darīt muitošanas ir ok.

3.Ja jūs izvēlaties " Pa Gaisu ", mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu ar lidmašīnu un piegādāt uz tuvāko lidostu!pēc ierašanās lidostā , pircējam ir jāmaksā nodoklis, lai veiktu muitošanas un uzņemt preces ar sevi.(ZEYU)

Specifikācijas

  • Jauda: 1000W
  • Modeļa Numurs: LT-26
  • Mašīna dimensija: 46*40*44cm
  • Iekšējās Tvertnes Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Zīmola Nosaukums: LIVEAO
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iekšējās Tvertnes Slāni: Desmit Slāņi
  • Iepakojuma Svars: 15kg

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Rokas Vakuuma Sealer, Sous Vide Somas Elektriskā Vakuuma Sealer Pārtikas Vakuuma Sealer & Vakuuma Pārtikas Uzglabāšanas Somas
€18.23 €12.22

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! pārnēsājams mini electric vakuuma sealer ir viens-touch switch pogu.vakuuma sūkni varat ļaut jūsu rokās ir atpūtas periods, kas nozīmē, ka jums vairs nav grūti manuāli sūknis-uz leju.viegli izmantot, un ātri, tikai vajag 10 sekundes, lai vakuuma gaisa, ir labs kompanjons pārtikas saglabāšanā. vakuuma sealer ir uzlādēt)

Izskatās arī
Elektriskā Gaļas Šķēlētāji Nazis Tirdzniecības Sagriež Zivju Šķēle Griešanas Mašīna, Elektriskā Gaļas Nazis Griešanas Mašīna
€4 482.79

(parametrs produkta nosaukums: svaigas gaļas griešanas mašīna iekārtas modelis: jx-340 neto svars aprīkojums: 206kg iekārtas materiāls: nerūsējošā tērauda mašīnas izmērs: 1980x630x1210mm barības ieplūdes izmērs: 330wx75h, customizable griešanas diapazons: no 4-100mm ražošanas jauda: 400-500kg/hr barošanas spriegums: 380v trīs fāzes jauda:)

Izskatās arī
530ML Elektrisko sulu Spiedi, Portatīvo Kokteili Blenderī USB Lādējamu Portatīvo Augļu Mašīna, Mikseris Mini Blenderis sulu Spiede
€45.15 €23.93

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un goo d kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija . [lielas ietilpības]: kapacitāte, mūsu blenderī jet ir 18oz (530ml), ideāls personas lielumu, lai padarītu satricina un kokteiļus, spiede ir pietiekami liela, ka nebūs noplūdes šķidrumu, un anti-slip dizaina apakšā nevar pārvietot jebkurā vietā vai izkrist [portatīvie)

Izskatās arī
Tirdzniecības Miltu Mīklas Kneader Maizes 25kg Elektrisko Spirāli, Mīklas Maisītājs Vertikālā Koniskās Skrūves Mikseris Nauta Mikseris
€1 383.26 €1 106.61

(cienījamie klienti, laipni lūgti mūsu veikalā.sekojiet mūsu veikalā, iegūt vairāk atlaidi! nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi! :) mūsu e-pasts: keeppassion01(at)outlook.com mūsu tālrunis/whatsapp numurs: +86-15662735164 tirdzniecības miltu mīklas kneader maizes 25kg elektrisko spirāli, mīklas maisītājs vertikālā koniskās skrūves mikseris nauta mikseris cienījamais)

Izskatās arī
Rokasgrāmata Kukurūzas Kombains Kukurūzas Novākšanas Mašīnas Kukurūzas Kombains
€1 578.26 €1 530.91

(parametrs preces nosaukums: mini kukurūzas kombains kukurūzas kombains modelis: yf-246 atbalstot jauda: 192f dīzeļdzinēju dīzeļdegviela tvertnes tilpums: 5.5 l jauda: 6.3 kw jauda: 15 zs sākot metode: elektriskā sākums rugāji augstums priekšrocības dīzeļdzinēju īss ievads 1: maza izmēra, pielāgošanās spējas, plaši izmanto kalni)

Izskatās arī
Elektriskā Picas Mīklas Rullīti Sheeter Mašīna Automātiski Piemērots Nūdeles Pica Iekārtas Tirdzniecības
€940.75 €856.08

(produkta parametri: produkta nosaukums: pneimatiskie kūka preses mašīna spriegums: 110v/220v jauda: 120w spiediena plātnes materiāls: pārtikas augstas kvalitātes neilona materiāla kūka izmērs: 22 cm/25cm/30cm/40cm mašīnas izmērs: 34 * 30 * 56cm mašīna svars: 30kg mašīna jāsavieno ar 2kw gaisa kompresoru izmantošana, kas ir sagatavoti pircējam lūdzu,)

Izskatās arī
Profesionāli Ražotājs Tomātu Mērci Un Čili Mērci Mehāniskās Šķidrums Horizontāla Maisot Uzpildes Mašīna
€1 366.28

(hbld u-formas ielīmējiet uzpildes mašīna ar vienu galvu tirdzniecības automātiskās pudeļu uzpildes kosmētikas dzērienu sajaukšanas ielīmējiet uzpildes mašīna 1.mūsu uzpildes mašīna ir aprīkota ar automātisko maisīšanas funkciju, vienkāršā konstrukcija, augsta precizitāte un vienkāršu darbību.uzpildes vārsts kontrolē gaisa vārstu, uzpildes precizitāte ir augstāka, uzpildīšanas)

Izskatās arī
110V, 220V Elektriskā Mājputnu Plucker Komerciālām Mājputnu Īss Matu Noņemšanas Mašīna, Vistu, Pīļu, Zosu Automātiskā Epilatoru Dehairing
€77.52

(plug-in/uzlādes mājputnu elektriskie matu noplūkšanas ierīces spalvu noņemšanas mašīna, vistu, pīļu, zosu automātiskā epilatoru dehairing elektriskie matu noņemšanas mašīna iezīmes: iebūvēta high-power tīra vara mehānisko pārtikas kvalitātes nerūsējošā tērauda konusveida galvas augsta berzes konusveida galvu dizainu ūdensizturīgs self-bloķēšanas slēdzis)

Izskatās arī
Rokasgrāmata Saldētas Gaļas Nazis Modernizētas Nerūsējošā Tērauda Gaļas Griezējs Liellopu gaļa, Jēra gaļa, Aitu Roll Sagriešana Maker par Shabu BBQ Cooking
€101.40 €98.36

(objektu specifikācija: izturīgs materiāls: šīs gaļas nazis ir izgatavots no augstas klases materiālu, kas nav viegli deformēt vai salauzt. manuāli: gaļas griešanas mašīna nāk ar manuālu darbību, ērts un praktisks. vienkārša struktūra: gaļas nazis mašīna ir vienkārša struktūra, nodrošinot jums ērtu un praktisku. smalks pulēšanas: gaļas nazis mašīna ir smalks pulēšanas,)

Izskatās arī
1/2GAB Jaunu Portatīvo 650ml Elektriskie Automātiskie Sajaukšanas Kauss Mini Portatīvo Sporta Tējkanna Proteīna Pulveris Kafijas
€37.21 €21.95

(1/2gab jaunu portatīvo 650ml elektriskie automātiskie sajaukšanas kauss mini portatīvo sporta tējkanna proteīna pulveris kafijas apraksts: 1. maksas var izmantot 30 stundas, neierobežota izmantošana 2. silikona gredzens kausa padeves krāna un vāks ir noslēgts un aizsargāta, un biezu silikona gredzens ir cieši aizslēgtas.izvairieties, lai novērstu vāku atvēršanu un sānu noplūdes, veicot)

Izskatās arī
Etiķetes Aparāti Elektrisko Marķēšanas Mašīnas Apaļas Cilindriskas Stikla, Plastmasas Pudeles Jar Bundžu Uzlīme
€719.78

(jūs varat izvēlēties citu stilu mašīnas parādīts šajā attēlā ir divu citu veidu marķēšanas mašīnas.jūs varat noklikšķiniet uz sarkano pogu zemāk, lai uzzinātu vairāk informācijas. garantijas un garantijas : mašīna ar 24 mēnešu garantija, ja tur ir kaut kas nepareizi ar to, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.(xi) citām politikas jomām : 1) mēs neesam)

Izskatās arī
150 Modelis, Automātiskās Ražošanas Līnijas, Kas Gatavi Karstā Pārdot Samosa, Pelmeņi Veidošanas Mašīnas
€2 330.00 €2 213.50

(samosa/klimpu veidošanas mašīnas parametrs mašīna modelis :lbjz-150 mašīna spriegums: 110v/220v//380v nominālā jauda: 1.1 kw neto svars: 220kg svars pēc iepakojuma: 240kg jauda: 10000 gab./stundā grami: 8-45 grami{pielāgojama} izmēri: 1200*580*1300mm 1.jauns dizains automātiskā klimpu mašīna empanada automāts/half moon formas gaļas pīrāgs)

Izskatās arī
Automātiskā Auger Mazās Paciņas Kafijas, Piena Pulveris Soma Smalks Pulveris Maisiņš Uzpildes Un Muguras Pusē Aizzīmogošanas Mašīnas
€2 359.71 €2 241.73

(lūdzu, ņemiet vērā, jo produkts ir pasūtījuma preci, mēs quote jums galīgā cena, pēc tam, kad kļūst jūsu precīzo prasībām. cenas mājas lapā ir depozītu, nevis par pilnu cenu, un visus produktus, mūsu mājas lapā, nav brīvu transportu cenas.galīgā cena, transportēšanas vajadzētu būt ierobežota saskaņā ar faktiskajām izmaksām, lūdzu, apstipriniet ar mums, pirms jūs vieta jūsu pasūtījumu.multi-funkciju,)

Izskatās arī
400-600Kg/Elektriskās Ķēdes Tipa Saldie Rīsi Thresher/Automātiskā Kukurūzas Husker/Svaigas Kukurūzas Sheller
€3 137.30

(produkta informācija: 1.visa kukurūzas thresher ir izgatavotas no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda,kas ir izturīgs, var pielāgoties mitrā vide; 2.gaisa pūtējs tiek sniegta izplūdē, lai padarītu kukurūzas kodoli tīra un skaista; 3.īpašas centrbēdzes griešanas metodi,var izgriezt dažāda lieluma kukurūzas; 4.kukurūzas kodoli pēc kulšanas ir nebojātas,bez bojājumiem)

Izskatās arī
ZONESUN Automātiskās Uzpildes Mašīna ātrgaitas Pneimatiskās Dzēriena Smaržas Šķidrumu Alus, Piens, Eļļa, Špaktele Dzērieni, Kosmētika
€12 305.13 €9 721.05

(funkcijas: 1. vakuuma novērstu noplūdes sistēma 2. nē pudeli vai trūkums pudeli, nē uzpildes sistēma 3. fotoelektrisks sensors, mehatronikā uzpildes regulēšanas sistēma 4. fotoelektrisks sensors, materiāls līmeņa kontrole barošanas sistēma 5. nerūsējošā tērauda rāmis,organiskā stikla, kā nodrošinājumu 6. kontroles sistēma: plc/electronic-pneimatiskās kontrolē 7.)

Izskatās arī
Augstas Efektivitātes Automātiskā Empanada Klimpu Mašīna Nerūsējošā Tērauda Mazo Gyoza, Kas Veido Maker
€2 548.78

(klimpa veidošanas mašīnas parametrs mašīna modelis :lbjz-180 zīmola:liveao mašīna spriegums: 110v/220v//380v nominālā jauda: 1.1 kw neto svars: 220kg svars pēc iepakojuma: 240kg jauda: 10000 gab./stundā klimpa grami: 8-150 grami(pielāgojama) izmēri: 1200*580*1300mm piegādes informācija 1.ja jūs izvēlaties pārdevēja)

Izskatās arī
220V Augu Shredder Elektriskais Čoperis Multi-function Pārtikas Griezējs Klimpu Apdruka Ingvers, Ķiploki Čili/Gaļas Pildījumam Mašīna
€238.47 €226.55

(添加链接 produkta apraksts: produkta nosaukums: dārzeņu pildījumu, granulu mašīna modelis: sy-220 jauda: 800w spriegums: 220v ātrums: 750 apgr. / min. neto svars: 10kg izmērs: 20*26*40cm modelis: sy-290 jauda: 1200w spriegums: 220v ātrums: 750 apgr. / min. izmērs:23*31*48cm modelis: sy-330 jauda:)

Izskatās arī
110V, 220V multi-funkcionālo saprātīga rotācijas elektrisko grilu mājas elektriskais grils 3D centrālās cepējs
€305.23 €235.02

(modelis: ly009a touch ekrāna modeļi jauda 1390w bruto svars 4.9 kg iepakojumā 38 * 30.2 * 43cm paketi)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Elektriskie Dārzeņu Nazis, Pētersīļi, Gurķi, Tomātu Smalcinātājs
€1 728.36

(produkta parametri produkta nosaukums: automātisko griešanas mašīna modelis: q90 jauda: 1750w spriegums: 220v / 110v produkta izmērs: 91*61*98cm ražība: 500kg / h materiāls: nerūsējošais tērauds produkta svars: 95 kg standarta nazis kuteris:sagriešana 3mm,sadriskāt 3mm, dicer 10mm padomi šī mašīna veic 3 griežņu galvas šī)

Izskatās arī