Cena €2.20 €3.18

Pilns apraksts

Apraksts:

*Brand jaunu un augstas kvalitātes

*Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla

* Piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt.

Specifikācija:

* Materiāls: plastmasas

*Krāsa: Melna (Kā Bildes Šovs)

*Izmērs: Garums Apm.14.8 CM (Kā Bildes Šovs)

*Svars: aptuveni 80 °

Komplektā ietilpst:

2x Laivu Airi Bloķēšana

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Laivu Airi Bloķēšana
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Fanny Pack Jostas Soma Pack Ūdensnecaurlaidīgs Viegla Jostas Soma Āra Sporta Vīrieši Sievietes
€2.94

(specifikācija:nosaukums: sporta āra fanny pack izmērs: par 26*11*1/10.24*4.33*0.39 inpackage izmērs: aptuveni 12*18*3cm/4.72*7.09*1.18 inweight: par 80gcolor: melna, rožu redpacking saraksts:1*fanny pack piezīme:1. sakarā ar dažādu fotografēšanas iekārtas un displejus, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēlā.2. rokasgrāmata mēra, var būt pielaide 1-3mm, kas ir normāli.)

Izskatās arī
Neoprēna Wetsuit Vīriešiem Niršanu Pilns Uzvalks Spearfishing Peldkostīmi, Snorkeling, Sērfošanu Viens Gabals, Kas Ziemā Saglabāt Siltu Peldkostīmu
€67.39 €47.18

(vīriešu/sieviešu viengabala garām piedurknēm wetsuit-3mm neoprēna materiāls: neilons + neoprēna, biezums 3mm dizains sērfošanu, ziemas peldēšana, niršana ar akvalangu, snorkeling,kombinēts, stand-up paddle iekāpšanas, zveju, okeāna atpūtas, utt.ūdens sporta veidiem. izmērs rokasgrāmata:)

Izskatās arī
1 Pāris Kajaku Airi Alumīnija Sakausējuma Sabiezējumu Plastmasas Piepūšamās Laivas Airi
€11.33

(specifikācija: nosaukums: alumīnija laivu paddlecolor: melna, whiteblade izmērs: par 39*18 cm/15.35*7.08 inhand saimniecības diametrs: aptuveni 30mm/1.18 intotal garums: aptuveni 132cm/52inmaterial: alumīnija alloyapplication: piemērots piepūšamās laivas, piepūšamās laivas, uzbrukumu laivas, kajaki un citu boatspacking saraksts: 1 pāris no kajaku airiem)

Izskatās arī
4gab Laivu Bufera Vairogs Aizsardzība 6"x23" Laivu Fender Piepūšamās Jūras Bufera Jūras Docking Laivu Doks airu Laivas Makšķerēšana
€58.43 €36.81

(apraksts: 【arī aizsardzības] aicina: šajā laivu fender ir izgatavots no labākās kvalitātes, vides aizsardzības pvc, kura saulē, aizsargātas, iezīmes, liels rezerves efekts, un var aizsargātu laivu no bojājumiem, ko izraisa masveida sadursmes starp cietām virsmām. 【viegli piepūstas] aicina: jūs saņemsiet 4 inflācijas adatām un 1 sūknis, viegli uzpūst un deflāciju, un ļoti ērti izmantot. 【pastiprināta)

Izskatās arī
Nirt Zeķes Ūdens Kurpes Peldēšana Zeķes Ātri Žāvēšanas Smaiļošana Beach Izturīgs, Elpojošs un Viegls, Elastīgs
€3.51 €2.11

(apraksts: elpojošs materiāls: niršanas zeķes izgatavotas kvalitātes gumijas materiāla, elastīgs un elpojošs, quick dry pretslīdes zole: vīriešiem, sievietēm, niršanas zeķes ar rakstu gumijas zole, nodrošina lielisku saķeri, aizsargā jūs no slīdēšanas efektīva polsterējuma aizsardzība: pludmales zeķes nodrošina aizsardzību jūsu bērniem kājas tiek ievainots ar karstā smilts,)

Izskatās arī
3X Drošības Aizsargs Ķivere 11 Elpošanas Caurumiem Ūdens Sporta Kajaku Kanoe Sērfot Paddleboard - Zils
€91.30 €60.26

(3x drošības aizsargs ķivere 11 elpošanas caurumiem ūdens sporta kajaku kanoe sērfot paddleboard - zils regulējams plecu siksna ar sprādzi.zoda pad viegli un noklikšķiniet uz pievienot / gaili cilpas. 11 ventilācijas caurumi, elpojošs. regulējams mini sprūds aizmugurē ķivere par perfektu fit.uzcelta ausu aizsardzība.iekšējais putu veidots ūdensizturīgs. piemērots smaiļošana, kanoe,)

Izskatās arī
Laivu Miskastes Maiss ar Saliekamās Konstrukcijas Uzglabāšanas Ātri Tīrīšanas Laivu Atkritumu Konteineru Kempings Sēklis Zvejas Kajaks RV
€29.64 €16.30

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: laivu miskastes maiss ir izgatavots no augstas kvalitātes oxford auduma materiāli, spēcīga un izturīga. 【funkcijas] aicina: acu pontonu laivu miskastes maiss ir izturīgs, atkārtoti lietojami un mazgājami.ātri uzstādīt uz laivu, margas, āra filiāles vai citās vietās. 【aukliņu maisiņš] aicina: laivu trash var pieņemt aukliņu dizains, viegli vilkt)

Izskatās arī
8583inch Vējdēlis Kājas Virvi, Regulējams Drošības Potītes Aproces Sērfošanu Valdes Virves Kāju Pēdas Siksna Stand Up Paddle Piederumi
€8.23 €2.31

(85.83 collu vējdēlis kājas virvi, regulējams drošības potītes aproces sērfošanu valdes virves kāju pēdas siksna stand up paddle piederumi funkcijas: 1. izgatavots no pvc materiāla, spēcīgs ādas elastību, ērti valkāt un labi drošības rādītāji. 2. sastāv no āķa un cilpas siksnas, ērti, un nav atturīgi, regulējams izmērs, lai apmierinātu dažādas cilvēkiem, un spēcīga praktiskums. 3.)

Izskatās arī
Drifta Peldēt Vilkt Virvi, Kajaku Piegādes Makšķerēšanas Piederumi, Laivas Boja Bumbu Elastīga Siksna Lielākajiem Profesionālo Ierīču Pvc enkurs
€10.21 €4.60

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu un par saprātīgu cenu boja, tad jūsu pētniecības šeit.kas tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.izmantojot augstas klases materiāli, praktiskās un.nav viegli deformēt, kas sniedz jums daudz ērtības. funkcijas laivu peldošo bumbu spilgtu krāsu, nav viegli izbalināt, viegli atrast mērķis, ļoti profesionāla un perfekta boja bumbu.|laivu)

Izskatās arī
2x Kajaku Airi Turētājs Klipus Zvejas tīklu Klipu Smaiļošana Raftings Kanoe
€5.71 €3.08

(apraksts: 【komplektācija] aicina: jūs saņemsiet 2gab kajaku airi turētājs klipi(ieskaitot skrūves), 5gab bungee klāja cilpas piesaista acis, 10pcs nerūsējošā tērauda skrūves. 【augstas kvalitātes] aicina: kajaku airi klipi ir izgatavots no abs plastmasas, izturīgs, pret nodilumu izturīgs, nav viegli sabojāt, un pārtraukums, var stingri turiet jūsu bradāt. 【viegli uzstādīt] aicina:)

Izskatās arī
8"9" Sup Dēlis Fin Centrālā Spura Ar Rīks Fin Skrūvi Vienu Fin Par Longboard Stikla Reinforeced Vējdēlis Fin Bradāt Valde
€75.41 €37.70

(viena vējdēlis fin 8/9 garums longboard fin centrālā fin 1.paredzētas centrs fin, piemēram, sup dēļi, longboards,sērfinga un paddleboards. 2.materiāls: fiberglass 3.1 pc vienu fin 4.ilgums:8 9 5.skrūvju fiksēšanai ir iekļauti. 6.krāsa:balta ar melnu 7.motīvs: stikla, ādas, lai radītu gaismas fin ar pārsteidzošu stingrību un labāku elastību nekā parastie)

Izskatās arī
Makšķere Siksnas Augsta Elastība Zvejas Preces Likvidācijas Siksnas Ērti 2.4 g Zvejas Zvejas Piederumi Rokas Siksna, neslīdošs
€1.74 €0.51

(makšķere siksnas augsta elastība zvejas preces likvidācijas siksnas ērti 2.4 g zvejas zvejas piederumi rokas siksna, neslīdošs apraksts: produkta nosaukums: saistošie stienis un makšķeri anti-slip saistošu stienis garums: 20*2cm krāsa: melna, sarkana, zila, zaļa, dzeltena, oranža, violeta, svars: 2.4 g materiāls: neilons specifikācijas: 1. multi-krāsu)

Izskatās arī
3 Gabali, Vējdēlis Fin ar Uzgriežņu un Skrūvju Bāzes Vējdēlis
€11.68

(apraksts: izturīgs materiāls: vējdēlis fin sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes pvc materiāla, bez smaržas, izturīga. komplektā ietilpst: 3pcs mīksto sveces, 6x plastmasas skrūves, 1 plastmasas atslēgu, 1 stūres uzgriežņu atslēgas un 6. stūres skrūves. softboard fin piederumi: double cilnes fin spraudnis tiek izmantots, lai softboard, mīksta vējdēlis spuru kastes pamatnes mount. izmērs:)

Izskatās arī
2gab Nerūsējošā Āķis Bimini Top Aparatūras Jūras Top Siksnas Bimini Top Siksnas Regulējami Bimini Top Siksnas Jūras Nojumi Pinumi
€14.85 €7.72

(funkcijas: ootdty labas kvalitātes: visi nerūsējošā tērauda lieljaudas cilpu un slīdni, sabiezinātas blīvu neilonu pinuma audumu, kas izturīgs pret koroziju, uv izturīgs. regulējams garums: bimini top siksnas regulējams no 28 - 60inch, liels vairums izmēru bimini top un laivas nojumes.vienkārši pielāgojiet ar nelielu piepūli. labākā izvēle: bimini siksnas izgatavotas ar izturīgiem)

Izskatās arī
1/2GAB JoyMaySun Profesionālais Zemūdens Maska Kamera Niršanas Maska Peldēšanas Brilles Nirt ar Akvalangu Kamera Turētājs
€36.81 €22.08

(1/2gab joymaysun profesionālais zemūdens maska kamera niršanas maska peldēšanas brilles nirt ar akvalangu kamera turētājs apraksts: funkcijas piemērots visiem: šo pieaugušo snorkeling tērps ir aprīkots ar pilnībā regulējama galvas stīpa un augstas kvalitātes silikona sejas svārki, kas var būt veidota, lai atbilstu gandrīz jebkuru sejas formu.salātu konstrukcija nodrošina papildu atbalstu)

Izskatās arī
Alumīnija Roku Truck Enkura Trolejbusa Kajaks Daļas, Piederumi Locīšanas Jūras Komplekts Zvejas Laivu, Plostu
€38.56 €18.89

(apraksts kajaks enkura komplekti portatīvo salokāmo enkuru, boju, lai kanoe, kajaku plosta funkcijas enkurs ir viegli izmantot, uzglabāšanas draudzīgi, un vidi, jebkāda veida.jūras enkurs|paredzēti ārā: no līdz no zvejas kajaks mēs esam jums attiecas.ultra enkurs|tas ietver arī pp piepūšamās glābšanas boja un nerūsējošā tērauda snap āķa, lai ātri un viegli veidot savienojumus.kanoe)

Izskatās arī
Par Johnson/Evinrude/AKM 8-15HP 174817 / 778773 Alumīnija Sakausējuma 9 1/4 x 11 Piekarināmie Dzenskrūves Melnā 3 Asmeņi 13 Spline Zobu
€67.49 €41.84

(paketē iekļauts: 1 x piekarināmie dzenskrūves par johnson/evinrude/akm 8-15hp 174817 / 778773 specifikācijas: - materiāls: alumīnija sakausējuma - krāsa: melna - piķis: 11 - rotācija: r / standarta - lāpstiņu skaits: 3 - skaits spline zobu: 13 - diametrs: apm. 9.25 (23.4 cm) pieteikumi: -par evinrude/johnson piekarināmiem motoriem)

Izskatās arī
Vējdēlis, Spuras Un Melnās Sērfošanu Astes Stūres Nomaiņa Ilgi Valdes Astes Spura
€8.34 €4.59

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina: šajā sērfošanu fin piederums ir izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla, kas ir pret nodilumu izturīgs, stiprs un izturīgs, un to var ilgi lietot. 【iezīme] aicina: surf spuras piederumi ir izstrādāti ar labu izpildījumu, kas sniedz jums liels sērfošanu pieredzi. 【viegla uzstādīšana] aicina: viegli uzstādīt un noņemt, tikai slaidi)

Izskatās arī
Profesionālās Pieaugušo Elastīgu Komfortu TPR neslīdoša Peldēšana, Daivings Spuras Gumijas Snorkeling Peldēšanas Pleznas Ūdens Sporta veidi Pludmalē Apavi
€147.41 €73.70

(modname=images&cols=4&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.tips:niršana, peldēšana finsmaterial:tpr + pomsize:kā attēlu showncolor:balta blackthe izmantot ultra-slip materiāli, ne tikai neslīdoša, bet arī lieliska nodilumizturība.plūst varde plaukstām un simetriski montāžas līnijas, formas, panākt lielāku stabilitāti un samazināt pretestību par)

Izskatās arī