Tagi: Istabas paklāji

Cena €31.65 €60.86

Pilns apraksts

Labu veiksmi 2022

Paldies par jūsu apmeklējumu.

Lai izvairītos no lieliem zemes gabaliem, kas tiek atgriezti, jo muitošana

neveiksmes ,liela izmēra zemes gabaliem ir jābūt ar vakuuma salocīts un nosūtīts,un tur būs

grumbām, kad atvērts.

Pēc iepakojuma atvēršanas,lūdzu, pagaidiet, paklāju, lai atgūtu.

Pakļaujot paklāju saule paātrinās atveseļošanos.

Par Maksājumu

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

Par Shippment

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)3) Ja nav iespējams kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Piegādes Laiks

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Pack24.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Par Atsauksmes

Dārgais draugs,ja jums ir kādas problēmas,pls sazinieties ar mums, tā vietā, atverot strīdu vai atstāj negatīvas atsauksmes!

Specifikācijas

  • tīrīšanas veids: Mašīna Mazgājami
  • Materiāls: Poliesters (poliestera šķiedras)
  • Izmantošana: Mājas, Viesnīcas, Guļamistaba, Āra, Dekoratīvie, VANNAS istaba, Tualetes, Tirdzniecības
  • Mazgāt Stils: Rokas Mazgāšana, Mehāniskās Mazgāšanas
  • Piemērojamo Telpu: Dzīvojamā Istaba
  • Modelis Tips: Ģeometriskas
  • Forma: Taisnstūra
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Piemērojamo Skatuves: Mājas
  • Apdare Stils: Mūsdienu Vienkāršība
  • Modeļa Numurs: 357
  • Vieta: Dzīvojamā Istaba
  • kuģis: Aušanas mašīnas
  • Režīmi Pārdošanas: Mazumtirdzniecība
  • Technics: Mašīna
  • Dizains: Wilton
  • Stils: Mūsdienu Vienkāršība
  • Raksts: Ģeometriskā abstrakcionisma

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Eļļas Glezna Lauksaimniecības Dzīvnieku Govs Lopu Donkey Dīvāns Mest Spilvens Gadījumā Zaļa Kokvilnas Veļu, Mājas Dekoru Spilvenu Vāciņa Noslēptas Rāvējslēdzējs
€7.64 €6.80

(piezīmes: mūsu kvalitātes nav šīs 3usd sliktas kvalitātes. (toksiska, kancerogēna materiāls, ko izmanto, neskaidra drukāt, slikta šūšanas darbiem).mēs tikai piedāvājam mūsu klientiem labāko produktu, visu spilvenu bildes šeit ir mūsu pašu.nevar kopēt no citiem veikaliem, tāpēc jums būs uz spilvena segums, kā precīzi liecina par mūsu lapu.nav salīdzināt mūsu kvalitātes ar šo lēti kvalitātes)

Izskatās arī
Japāņu Sega sedz, Koi Karpas Pāris Peldēšana Cherry Blossom Filiāle Kultūras Dizains Guļamistabai Dekoratīvās Oranža Pelēka Sievietes Vīrieši
€69.89 €34.94

(ja jūs vēlaties vairāk stilu, jūs varat sūtīt man jūsu fotogrāfijas, jebkura veida foto,bilde,attēls,zīmējumi,mākslas darbs var būt eaily darīts. jūs varat izdrukāt attēlu, kas jums patīk tiešsaistē vai fotogrāfiju jūsu mājdzīvnieki, jaunā rasējumi savu mākslas darbu. tas ir tik vienkārši, kā izdrukas uz papīra!! plssend mums skaidru priekšstatu pirms izveidot pasūtījumu.(augstākas)

Izskatās arī
Dakimakura anime AI Ilustrācijas Lielas Krūtis Double-sided Print Dzīves izmēra ķermeņa spilveni segtu Ziemassvētku noformējums, dāvanu
€44.07 €39.67

(uzmanību: tas ir tikai spilvens uz lietu. (vai spilvenu apdruka iekšējo nav iekļauta.) mums ir 4 izmēru izvēlēties,150 cm x 50 cm,160 cm x50 cm,180 cm x60 cm,120 cm x40 cm, mēs piedāvājam dropshipping pakalpojumu.jūs varat sazināties ar mani sīkāku informāciju. mums ir divas materiālus izvēlēties.viens ir persika ādas materiālu un citas ir 2way materiāls. persiku)

Izskatās arī
Karikatūra Izdrukāt Paklāju Masīvs Burvju Paklāja Doormat Anti-slip Plīša Princese Radošo Roku darbs, viesistaba, Kafijas galdiņš Mat Paklāji
€19.69 €13.78

(底部防滑 底部无纺布加点塑防滑底 耐磨耐用 有效防滑 .............................................................................................................................................................................................)

Izskatās arī
Jogas Paklāji Guļamistaba viesistaba Ūdens Absorbcija Dīvāns Paklāju Bērnu Paklājs Anti-slīdēšanas Kārta Koraļļu Samta Paklājs
€21.98 €2.96

(specifikācijas: nosaukums: apaļa koraļļu samta paklājs materiāls: poliesteris, koraļļu samts izmērs: ø60cm, /ø100cm krāsa: camel, sudraba pelēks paketē iekļauts: 1 x kārta koraļļu samta paklājs piezīme: 1. sakarā ar dažādu gaismas, būs nelielas atšķirības krāsu starp foto un reālo objektu. 2. lielums tiek mērīts manuāli, un tur)

Izskatās arī
Spēcīgs Magnētiskais Durvju Aizkars Anti-moskītu Un kukaiņiem Automātisko Aizvēršanās Neredzams Marli Liela Izmēra Custom Durvju Aizkars
€56.97 €55.83

(sekot šo veikalu, kļūsti ventilatoru veikalā un baudīt zemākā cena vēsturi!jo vairāk jūs pērkat, jo lielāka atlaide!! mēs specializējamies sniedzot klientiem pielāgot, magnētiskais durvju aizkari.ja jums ir nepieciešams, pielāgot izmēru, lūdzu sazinieties ar mani laicīgi un man pateikt, platums un augstums no durvju rāmja.es var pielāgot tā, lai jūs. spēcīgs magnētiskais aizkaru negabarīta)

Izskatās arī
Dakimakura anime Melnās Zeķes AI Ilustrācijas Lielas Krūtis Double-sided Print Dzīves izmēra ķermeņa spilveni vāka Apdare dāvanu
€36.48 €31.01

(uzmanību: tas ir tikai spilvens uz lietu. (vai spilvenu apdruka iekšējo nav iekļauta.) mums ir 4 izmēru izvēlēties,150 cm x 50 cm,160 cm x50 cm,180 cm x60 cm,120 cm x40 cm, mēs piedāvājam dropshipping pakalpojumu.jūs varat sazināties ar mani sīkāku informāciju. mums ir divas materiālus izvēlēties.viens ir persika ādas materiālu un citas ir 2way materiāls. persiku)

Izskatās arī
Dekoratīvās Sienas Gobelēns Kpop-Blackpink Apdare Melnā Āra Dekoru Panorāmas Tapetes Guļamistabā Gobelēni Galvu Plāksnēm Karājas
€32.84 €16.42

(ja jūs vēlaties vairāk stilu, jūs varat sūtīt man jūsu fotogrāfijas, jebkura veida foto,bilde,attēls,zīmējumi,mākslas darbs var būt eaily darīts. jūs varat izdrukāt attēlu, kas jums patīk tiešsaistē vai fotogrāfiju jūsu mājdzīvnieki, jaunā rasējumi savu mākslas darbu. tas ir tik vienkārši, kā izdrukas uz papīra!! plssend mums skaidru priekšstatu pirms izveidot pasūtījumu.(augstākas)

Izskatās arī
Halloween Dīvainā Pils Iespiesti Paklāju Flaneļa Anti Slīdēšanas Pēdas Mat Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Mīksto Grīdas Paklājs Ieejas Universāla Durvju Paklājiņš
€68.81 €27.52

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti ir visiem mūsu draugiem. produkta apraksts: 1. materiāls: poliestera šķiedra virsmu, sūklis starpslāņa 2. izmērs: 40x60cm 40x120cm 50x80cm 80x120cm 100x150cm 3. darbības joma: koridors; ieejas; durvis; dzīvojamā istaba; priekštelpa; virtuve; guļamistaba; produktu)

Izskatās arī
Sātana Pentagramma Pilienu Mistisks Goth Sega Sedz Gultas Piederumi Dekori
€61.60 €42.51

(lūdzu, ņemiet vērā: lūdzu, ņemiet vērā: palagi un segas, vai mierinātāji, nav iekļauti šajā komplekts sātana pentagramma pilienu mistisks goth sega sedz gultas piederumi dekori komplekti ietver un lieluma informācija: asv dvīņu 2 gabali = sega sedz 68*86in(173*218cm)*1gb + pillowshame 20*30in(50*75cm)*1gb mums pilns 3 gabali = sega sedz 80*90in(203*228cm)*1gb + pillowshames)

Izskatās arī
Fyjafon Spilvendrāna 50*80*15 Spilvens Gadījumā - Pelēki Zila Bieza Atpakaļ Spilvens Mazgājami Spilvens Sofa Cover Dzīves Gadījumiem, Telpu Veļa
€32.27 €16.45

(30x65x10cm /40x65x15cm/50x70x10cm/50x80x15cm bieza auduma steidzās fyjafon spilvendrāna 50*80*15 spilvens gadījumā pelēka zila bieza atpakaļ spilvenu dzīvošanai mazgājams gadījumos, dīvāns veļa spilvens istaba labākais fyjafon spilvendrāna 50*80*15 spilvens gadījumā pelēka zila bieza atpakaļ spilvens mazgājami spilvens sofa cover dzīves gadījumiem, telpu veļa)

Izskatās arī
Japāņu stila Grīdas Paklāji Ieejas Durvis Durvju Paklāji Var Izgriezt Ieejas Durvju Paklāji Sadzīves neslīdošs Pvc Grīdas Paklāji
€142.97 €85.78

(piezīme: 1. dēļ garuma ierobežojums-loģistikas kompānija, lielāku paklāji būs iepakots salocīta veidā, tāpēc būs krokas.bet esiet mierīgi, jūs varat iet par to, vai izmantot smagu priekšmetu, bet, un laukumā pazudīs ar laiku. 2. jo produkta saite attēls ir attīrīts, attēlu, krāsu paklājs būs mainīties atkarībā no fotografēšanas leņķa un apkārtējo gaismu, un tur būs maz krāsu)

Izskatās arī
1~6PCS 1/4Pic Restorāns krēsla pārsegs, elastīgs, viesnīcas, ēdināšana krēsla pārsegs, integrēts krēslu seguma, datoru sēdekļa vāku
€33.11 €16.56

(1~6pcs 1/4pic restorāns krēsla pārsegs, elastīgs, viesnīcas, ēdināšana krēsla pārsegs, integrēts krēslu seguma, datoru sēdekļa vāku apraksts: produkta nosaukums: elastīgs krēsla pārsegs sastāvs: 95% poliesters, 5% spandex izmēri: vispārīgās specifikācijas krāsa: multi-krāsu darbības joma: ēdamistaba/viesistaba gadījumā krēsla tips: četrkājainajiem)

Izskatās arī