Cena €31.13

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Melns PVC Kvadrātveida Caurules, Cauruļu uzgaļi Galda, Krēsla Kājas Stick Segtu Pretslīdes Mēbeļu Aizsargs
€39.06 €29.68

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: silikona krāsa: melna stop krēsli nesaskrāpē grīdas, apaļām krēsla/galda kājas. izgatavots no izturīgas gumijas, lai aizsargātu savu dārgo koka lamināta grīdas, vai uz mēbelēm. piezīme: lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. sakarā)

Izskatās arī
Āra Locīšanas Kempings Izkārnījumos, Portatīvo Salokāmo Zvejas Krēslu, Ultravieglajiem Salokāms Kempinga Krēsls Pārgājienu Maršruta Pludmales Zvejas
€41.33 €22.73

(modname=ckeditor portatīvās un viegli pasākumi: tūrisma locīšanas izkārnījumos ir īpaši vieglas(tikai 0.55 kg), āra salocīt izkārnījumos var veikt ar roku, vai likt maisos, lieliski uzbūvēts viegls pursuits, piemēram, kempings, ultravieglajiem pārgājieni, pikniki, makšķerēšana un ceļošana, pludmales braucieniem vai izmantot mājās, uz terases, zālienu vai dārza. maza izmēra un ietaupiet)

Izskatās arī
Aproce Maker Turētājs U Forma Jig Aproce Maker Koka Rāmja Ārējā DIY Crafting Rīku Komplekts, lai Pinums Aproces B
€13.52 €8.65

(diy roku adīšanas: balsteņa maker ir viegli darboties, kvalitāte ir garantēta un praktiski, jūs varat ar roku veidotas aproces ar draugiem un radiem teleskopiskie korekcija: ilguma u-formas braclette pieņemšanas komplekts var būt telescopically noregulēt, un klipi abos galos var regulēt neierobežoti skaidrs skalas lielumu skalas no pītas virves turētājs ir skaidri redzams, tostarp divi svari ar centimetru)

Izskatās arī
Sejas baseina krāns, izlietne Ķīnas retro vara vannas istaba, aukstā un karstā vairot Eiropas vienu caurumu baseina jaucējkrāns par
€30.50 €30.20

(par mums 1,mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2,visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši pirkt!ja)

Izskatās arī
zēns Un Meitene, ko Izmanto Bailīgs Bērniem, Bērniem, Rozā Un Zils Divstāvu Gultas, Guļamistabas Dubultu Bērnu Mēbeles
€1 691.91 €1 607.31

(- #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-3{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root .magic-4{platums:750px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Bestier Kafijas Bārs Uzglabāšanas Bufetes ministru Kabineta Virtuve, lai bufete Virtuves Ēdināšanas Telpa, Dzīvojamā Istaba, Priekšnams Ieejas
€149.75 €64.39

(par šo preci 【multi-funkcionālo lai bufete bufetes] aicina šo virtuves bufetes uzglabāšanas kamera ir par 13,2 *12.2 ministru kabineta un 2. līmeņa regulēšana iekšējās plauktiem, kas sniedz pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu vai parādīt kādu mazas ierīces, šķīvji, tases, utt.to var izmantot kā entryway uzglabāšanas, dzērienu galda, problemātisko kabinetā, plašsaziņas līdzekļu konsoles, skapji,)

Izskatās arī
Mūsdienu Apaļas Metāla Kafijas galdiņš ar Uzglabāšanas Plaukts, Zemniecisks Brūna
€101.48 €50.73

(šajā zemniecisks, rūpniecības kafijas galda, ko ir ideāls enkura gabals jebkurā dzīvojamā telpā.apaļa, plata galda un uzglabāšanas plaukts zem sniedz daudz uzglabāšanas telpu, lai organizētu savu dzīves telpu traucējumu vai displejs dekori.spēcīga koka un izturīgs metāla rāmis garantē, ka šī kafija galda kalpos ilgu laiku.koksnes graudu apdare ir gluds un elegants, un tas ir arī viegli tīrāms un ūdens)

Izskatās arī
2GAB Karājas Plaukts Boho Roku darbs Bohēmijas Koka Augi Peldošu Virvi, Plaukti, Dekoratīvās Turētājs
€36.39 €24.02

(unikālu dizainu - tas sienas karājas plaukts ir spēcīgs, izturīgs un no premium kvalitātes, kas var uzņemt dažādu formu un izmēru podiem universāls stilu mājas dekoru. bohēmietis stils koka plaukts - tie ir ideāls papildinājums jūsu dzīvojamā istaba, vannas istaba, guļamistaba, virtuve,bērnudārzu, dzīvokļu un biroju.liels jebkuru istabas interjeru. sniedz plašu uzglabāšanas telpu - peldošo)

Izskatās arī
6 Gabali, Gaisa Augu Stāvēt Airplant Konteineru Tillandsia Turētājs No Nerūsējoša Tērauda Augu Griežami Gaisa Bāze
€4.73 €3.59

(izturīgs un kvalitāte-izgatavoti no metāla labas kvalitātes, nav viegli mainīt savu formu, erozijas un rūsas izturīgs, jūs varat izmantot tos ilgāku laiku mazs un pārnēsājams: ar airplant konteineru . 4 cm/ 1.57 collas diametrā, 4.5 cm/ 1.77 collas augstumā, augstuma un konteineru var būt izstiepts plašs lietojums: konteiners ir piemērots saimniecībā visu veidu gaisa augiem, un tie ir balkons, dārzs, mēbeles,)

Izskatās arī
Galda, Krēsla Kāju Aizsargs Aptver Biezs Gumijas Jūtama Apakšā Mēbeles Spilventiņi Grīdas Aizsargi Kājām Vāciņi Ne Skrambas Samazinātu Trokšņa
€8.12 €4.30

(funkcijas: 1. nodiluma izturīgs materiāls: elastīgā slēgta dizains, viegli uzstādīt kājas no galda un krēslu, fit cieši, nav viegli nokrist.vienmērīga kustība, kluss un nodilumizturīga, apakšā ir biezāka aizsargā koka grīdas.tas var aizsargā mēbeles pēdas, koka grīdām, keramikas flīzēm, trokšņa samazināšana, triecienizturīgs.filca paliktņi apakšā samazinātu velciet un ļauj viegli un netraucētu)

Izskatās arī
4GAB Laukumā Mēbeles Stāvvadi Anti-Slip Krēslu Kājas Caps Dīvānu Kāju Pārsegi Kluči, Grīdas Aizsargi
€27.74 €14.42

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas mēbeles, stāvvadi,?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu profesionālās mēbeles ceļas, ir jāatbilst jums nepieciešams.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas - krāsa: melna. - materiāls: plastmasa. - izmērs: par 12x12x10cm. -)

Izskatās arī
Mēbeles atbalsta kāju Metāla Matadatu Kājas TV Kabineta Galda, Dīvāna Kāju Spilventiņu Aizsardzības Mēbeļu Detaļu
€16.32

(mēbeles atbalsta kāju metāla matadatu kājas tv kabineta galda, dīvāna kāju spilventiņu aizsardzības mēbeļu detaļu)

Izskatās arī