Cena €5 530.03 €6 213.51
  • Sku: p1434
  • Kategorijas: Rīki

Pilns apraksts

Ja jums ir nepieciešams man, lai atbildētu uz jums tagad, jūs varat pievienot savu Whats.app + 86 17375790872, Paldies vēlreiz!Novēlot jums laimīgu dzīvi RŪPNĪCAS VAIRUMTIRDZNIECĪBAS augstākās KVALITĀTES EFOIL

1. Dažādas krāsas gatavo kuģa, un pusfabrikāti, valdes sastāva. 2. Ātrs sagatavošanās laiks 3-7 dienas. 3. MOQ 1 gab drukāt, lai pielāgotu logo, tas aizņem tikai 5-7 dienas papildus. 4. Papildu rokturi, folijas maisiņā un folija siksna par brīvu. 5. Testa katram valdes un akumulatora ievietošana pirms to nosūtīšanas.

Produkta Apraksts Dažādiem Dizaina / Premium Kvalitātes / Rūpnīcas Cenas

Underice koncentrējas uz projektēšanu un ražošanu efoil un jetboard vairāk kā 3 gadus, ir vairāk nekā 10 dažādi modeļi karstā pārdošanas Ziemeļamerikā un Eiropā ar lielu pārskatus un atsauksmes, lai atbalstītu mūsu klientiem uzvarēt tirgus ātri un beat vairāk konkurentu, Underice atbrīvot jaunu dizainu katru gadu ar labāku kvalitātes materiāla, jaunā valde formas, gudrāku piederumi un vieglāk izmantot.Sazinieties ar mums un seko mums!Produkta Tips Efoil Vējdēlis Materiāls Valde: EPS core, stikla šķiedra, epoksīda sveķi

E-folija: pilna oglekļa(patentu uz dizainu) Aksesuāriem, Akumulators, akumulatora lādētājs, bezvadu tālvadības pults, siksna, tālvadības pults, lādētājs, Efoil komplekti, galda soma, kit komplekti.Sertifikāts CE, (litija-jonu akumulators)BKAS Ziņojumu (litija-jonu akumulators)UN38.8 Testa Ziņojumu, CNAS Bīstamo Kravu Ziņojumu, Garantija 1 gads, bez piedāvāt jaunu aksesuāru ja piederumus un kuģa daļām, kas ir kvalitātes problēmas vienā gadā.Mūsu ražotne Uzņēmuma Profilu UNDERICE atrodas Pilsētas Hangzhou, ražotāja un piegādātāja ar 10 gadu pieredzi, mūsu produktus, kas galvenokārt ietver SUP,

vējdēlis, folija kuģa, ar tāda veida apstrāde, kas nav piepūšamās un elektrisko un pilnu sērijas piederumi par viņiem.Mūsu

neatkarīgu ražošanas platība ir aptuveni 30000 kvadrātmetru pilnīgi par dažādām dēļi un piederumi, ar komandu, dizaineru, pārdošanas, pēcpārdošanas pakalpojumiem un kvalitātes kontroli.Mēs esam jūsu pirmā izvēle ir jūsu ilgtermiņa biznesa partneri, sāksim no

pirmā izlases kārtībā!Produktu iepakojumu, Sazinieties ar mums biežāk UZDOTIE jautājumi

1. jautājums. Kāds ir minimālais pasūtījuma daudzums pielāgotu savu zīmolu?

Atbildes: 1 komplekts.

2. jautājums. Vai es varu saņemt paraugs?

Atbilde: JĀ, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies.

3. jautājums. Kā kuģis, un cik daudz no kuģniecības izmaksas?

Atbilde: Mēs izmantot Fedex/UPS/DHL EXPRESS uz kuģa paraugu, lai mazāk nekā 5gab, 4-6 dienas piegādes laiku.Express, pa gaisu vai pa jūru lielāku pasūtījumu, 10-35 dienas piegādes laiku.

4. jautājums. Jūs varat darīt drop shipping?

Atbilde: Jā, mēs varam.Mēs esam darbinieki, kas atbild darīt iepakojumā un organizēt sūtījumu.

5. jautājums. Vai jums ir garantija?

Atbilde: JĀ, mums ir 1 gadu garantija piepūšamās akrobātika mat.Lūdzu, pārbaudiet informācija mūsu mājas lapā http://www.undericesport.com/warranty

6. jautājums. Kā es varu pasūtījumu?

Atbilde: Lūdzu, sazinieties ar mums pa WhatsApp/skype/wechat vai arī piezvanīt mums tieši sūtīt mums uz pasūtījuma sarakstā un dizaina mākslas darbs ar e-pastu, mums būs pārdošanas personāls tiešsaistes 12 stundas, lai atbildētu uz jūsu jautājumiem, mūsu dizaineru un ražošanas tehniķis ir tiešsaistē, lai jums piedāvāt efektīvāko risinājumu.Pasūtījuma Kyocera Tirdzniecības Nodrošināšanas un OneTouch ir ieteicama.

7. jautājums. Kādi maksājuma termiņa vai jūs pieņemat?

Atbilde: Mēs pieņemam dažādus veidus, kā maksājuma metodi, piemēram, T/T, Money Gram, west union, paypal un alipay, utt.

30%/50% depozīta pirms ražošanas, un 70%//50% apmērā, kas paliek pirms piegāde, elastīgi noteikumi, atbilstoši jūsu detalizētas prasības.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: KH2020013
  • Godu: Okeāna ūdeņiem
  • Veids: Rokas Instrumentu Daļas
  • Preces Nosaukums: Elektriskā Spārniem Vējdēlis
  • Dizains: koka bambusa oglekļa
  • LOGO: Pielāgotu Logo
  • Krāsa: Pielāgot Krāsu
  • Iepakojums: Kartona Kaste + Koka Kaste ar putām
  • Izcelsmes Vieta: Zhejiang, Ķīna
  • Materiāls: Ūdens Sporta Laukums
  • Iezīme: darbināmiem mehāniskiem motora sistēma
  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • Izmērs: 168x70x12cm/210cmx70x12cm
  • Zīmola Nosaukums: UICE
  • Aksesuāri: Tālvadības Pults, Lādētājs, siksna, Akumulators, DZENSKRŪVI, valdes soma
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunas Oriģinālas Ūdens Attīrītājs H800G 220V Viedo Mājas APP Kontroles Ūdens Filtrs
€881.23 €810.73

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt!jūs varat arī sazināties ar mani, pievienojot whatsap+8618874293351!parakstīties uz manu veikalu, kļūstot ventilatoru, kas var sniegt jums vislabāko cenu jaunas oriģinālas xiaomi ūdens attīrītājs h800g 220v saprātīga monitors mājas app kontroles)

Izskatās arī
Dubultā Trimmeris Plecu Jostu Siksnas, Jostas zāles Pļāvēju, Zāliena String krūmgriezis & Trimmeri Dārza Jauda
€16.56 €12.59

(polsterēta plecu komfortu.vidukļa joslu var pielāgot, lai atbilstu ar vienkāršu, viegli lietot sprādzes.derīgs daudzi modelis apgriešanas mašīnas, piemēram, stihl , husqvarna , echo.dod jums drošāku un vieglāku zāles apgriešanai.ņem celma prom no jūsu rokas un plaukstas, un sadala slodzi vienmērīgi pa plecu.krāsa: melna materiāls: neilons iepakojuma saturs: 1 * pleca siksna tikai iepriekš paketes saturu,)

Izskatās arī
"Eiropa 2020" augstfrekvences indukcijas sildītājs Vienu SPAREPARTS
€109.39

(vētra sildītājs:augstfrekvences indukcijas sildītājs .vienfāzes 220v.komplektā barošanas vads 2,5 m, multi-function lāpu 1,5 m,piederumi iepakojums (std) ar 7 multi-function lāpu vadītājs(a,b,c,d,e,f,g) iepakotas kartona tikai)

Izskatās arī
2 Gab., CNC Gravēšanas Mašīnas Diametrs 65mm Vārpstas Motors Armatūra Alumīnija statņu Montāža Bāzes Turētājs(65mm)
€39.17 €30.94

(viegli uzstādīt modeļa numurs: vārpstas stiprinājums skava krāsa:melna materiāls:alumīnija sakausējuma iepakojuma saturs: 2 x vārpstas motors statīva(65mm) tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
2gab Li-Ion Akumulatora Uzlādes Aizsardzības Shēmu plates PCB par Ryobi 20V P108 RB18L40 elektroinstrumentu Akumulatoru
€21.46 €15.67

(1. tas tiek izmantots, lai remonta un bateriju pakotni. 2. cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu. 3. standarta čipu kuģa pcb, lai aizstātu par p108 instrumenti akumulatora. 4. rezerves 20v litija-jonu akumulators pcb plates. 5. piezīme: šis produkts ir maksas aizsardzību plates bez akumulatora kodols.krāsa: zaļa materiāls: pcb iepakojuma saturs: 2 x -jonu)

Izskatās arī
Double Sided Dimanta Asināmais, Rokas Naudas Sodu Rupjas Diafold Asmeņu Asināšanas Akmens 400/600 Smiltis, Melna
€6.80 €5.30

(dubultā sānu dizains portatīvo dimanta locīšanas 5 collu asināmais 400/600 smiltis ir rupjas pusē un smalks pusē.rupjas 400 grants (38 mikrometri), lai ātri malas noteikšana; papildus naudas sodu 600 grants (23 mikroniem) trīšanas.dimanta whetstone un abs rokturis ir neslīdoši un viegls.tā porainā, neregulāra asināšanas pusēs ļauj jums, lai asināt nazi ātrāk, vācot apbūvētās metāla skaidas.svītras)

Izskatās arī
Ortodontijas Zobu Korekcijas Breketes Zobu Turētājs Iztaisnot Instrumenti Zobu Ierobežots Caurspīdīga
€1.28 €0.89

(apraksts: vienkāršs un noderīgs tievēšanas līdzeklis, pusaudžiem un pieaugušajiem.jūs varat apmācīt un labot pārpildīts neregulāra zobu izmantojot ortodontiskās zobu platītes.neatkarīgi no tā, tas var uzlabot sejas formu, lai sekmētu normālu attīstību žokļa, ja jūs valkā to neatlaidīgi. iezīmes: izgatavots no pārtikas kategorijas silikona materiāla, kas ir ne-toksiska, oddless, veselīga un)

Izskatās arī
Zivju Novērstu Zivju Lūpu Nerūsējošā Tērauda Vadības Šķērveida Izgriezumu Zvejas Grip Uzstādīt Nipper Pincer Piederumu, Instrumentu, Skava, Apskava Kuteris Plier
€15.02 €6.01

(specifikācija: jaunu zivju apstrādātājs:sprūda jauno zivju apstrādātājs ir vieglāk darboties un ērtāk materiāls: nerūsējošais tērauds + eva izmērs: aptuveni 225mm garums iepakojums: 1pc zivju apstrādātājs atsauksmes 1. ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, palīdzēt, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 ideāls zvaigznes par mums, kad)

Izskatās arī
Žēlastība Tirdzniecības Multi-Function Elektrisko Augļu, Dārzeņu Griezējs Mašīna
€1 366.84 €1 257.50

(jūs varat pievienot mani whats.app+8619310099020 #detail_decorate_root .magic-0{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-1{overflow:hidden;width:750px;height:255px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:255px}#detail_decorate_root .magic-3{overflow:hidden;width:750px;height:455.56161395856054 px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Divējāda lietojuma Weeder Plāksnes zāles Pļāvēju Trimmeri Galvas Brushcutter Zāles Griešanas Mašīna Rīku Piliens Kuģniecība
€2.22 €1.55

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty motīvs: izgatavots no augstas kvalitātes tērauda materiāla, augsta cietība un izturīga. vienkāršā konstrukcija un viegli nomaiņa un izmantot. īpaši piemērots taisnā vārpstas dārza šķēres instrumenti. ar weeder plate ir tāpat kā ar zālienu apdares zāle, griešana ar dzīvžogu, un tilling dārzs. nāk ar maināmām)

Izskatās arī
JAUNU VISU METĀLU VIENU PRIZMU SAVIETOJAMS KOPĀ MĒRĪŠANAS STACIJAS
€45.85

(jauns dzeltens visu metālu vienu prizmu, par kopējo mērīšanas stacijas prism, kas ar maisiņu kopā mērīšanas stacijas efektīvais diametrs: 64mm prizmu konstante: -30/0 mm tā ir saderīga ar kopējo stacijas tā ir 5/8x11 iekšējo vītni aizsardzības mīksta soma 100% brand new , par mums 1 , mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš)

Izskatās arī
38100-SDB-A01 38150-SDB-A01 38100-SDB-CT Automobiļu Hi-Bass Gliemeža Ragi ar Vienu Pin Spraudni priekš Honda ACCORD CM 03-07 38100SDBA
€209.67

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-2{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:126px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root .magic-3{font-size:14px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Kokapstrādes Scribe Platums Stiprināšanas Pasākums Līnijas Valdnieks Doweling Jig Urbt Rokasgrāmata, Caurumu Urbšana Savienojumu Centrs Platuma Mērīšana
€1.74 €1.21

(kokapstrādes scribe platums stiprināšanas pasākums līnijas valdnieks doweling jig urbt rokasgrāmata, caurumu urbšana savienojumu centrs platuma mērīšana)

Izskatās arī
Piemērots Mobilo Telefonu Remonts Kombinācija Demontāža, Instrumenti, Mobilo Tālruni, Demontāža,
€8.62

(apraksts: profesionālie instrumenti: tas 8-gabals, kas mobilo telefonu remonts kombinācija demontāža, instrumenti ir, lai ikvienam, kas nepieciešams, lai aizstātu savu mobilā tālruņa ekrānā vai veikt citus remontdarbus.tas ietver visas tiesības instrumenti darbam produkts: mūsu mobilo telefonu remonts kombinācija demontāžu rīki ir izgatavoti ar materiāliem, nodrošinot izturību un uzticamību.jūs)

Izskatās arī
COF Līmēšanas Mašīna, LCD TV Ekrāna Remonta Mašīnu ražošanas procesu kontroles ACF CILNES COG ražošanas procesu kontroles MIGLAS Impulsa Karstā Nospiediet Flex Kabelis Iekārtas
€3 629.25

(produkta pārskats sazinieties ar mums, lai piegādes izmaksas, izmantojot whatsapp 86-13632715030 cof līmēšanas mašīna, lcd tv ekrāna remonta mašīnu ražošanas procesu kontroles acf cilnes cog ražošanas procesu kontroles miglas impulsa karstā nospiediet flex kabelis iekārtas ministram tehnoloģija ir profesionāls lcd remonts mašīna risinājumu sniedzējs.mums ir plaša līnijas cof acf savienojamās)

Izskatās arī
3pcs Kārta Augsta Oglekļa Tērauda Asināšanai Motorzāģi Ķēdes zāģi Failus Asināmais
€11.30 €5.64

(3pcs kārta augsta oglekļa tērauda asināšanai motorzāģi ķēdes zāģi failus asināmais par koka motorzāģi failu 4/4.8/5.5 mm ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. krāsa: sarkana+dzeltena materiāls: plastmasas rokturi, augsta oglekļa tērauda failus garums: 28.5 cm/ 11.22 diametrs: 4.0/4.8/5.5 mm 4.0 mm: elektriskās ķēdes zāģis (mazā)

Izskatās arī
Rokas Instrumentu Komplekti, Mājās,Velosipēdu,Auto Remonta Rīku Komplekts Uzstādīt Mehānisko Instrumentu Kaste 1/4-collu Ligzda Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi, Instrumentu Komplekti
€31.53 €15.76

(produkta parametru: 21pcs bitu ligzdas: 3, 4, 5, 6, 7, 8, ph1, ph2, ph3, pz1, pz2, pz3, t10, t15, t20, t25, t30, t40, sl4, sl5.5, sl7 13pcs 1/4 dr ligzdas: 4mm, 4.5 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10m, 11mm, 12mm, 13mm, 14mm 3pcs hex atslēga, atslēgas: 1,5 mm, 2,0 mm, 2,5 mm 1pc 1/4 dr kardāna 1pc 1/4 x2 paplašinājumu bārs 1pc 1/4 x4 paplašinājumu)

Izskatās arī