Cena €3.20 €4.00

Pilns apraksts

Specifikācijas:

Materiāls: Neilons

Platums: 2,5 cm

Garš: 1 Metrs

Krāsa: Plankums Tuksneša Kamuflāžas

Viens gabals ir 2,5 cm, platums with1 metru garš.

Ja jums ir 5 metrus garš, lūdzu, nopirkt 5 gab.

Strēmelēs, ir 50 metri vienā rullī,ja jūs pērkat vairāk nekā 50 metri, mēs nosūtīsim visu roll, un atlikušo daļu.Paldies!

Specifikācijas

  • Sezona: Pavasarī, Vasaras, Rudens, Ziemas
  • CN: Henan
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Auduma Veids: Trikotāžas
  • Modelis Tips: Drukāt

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6 Krāsu Gumijas, Silikona Kosmosa Pupiņu Anti-sadursmes Vertikālā Karpas, Lidot Zvejas Melns Ovāls Aizbāzni Sams Kārta Peldēt Bumbu Risināt
€4.95 €2.03

(apraksts: nosaukums: 6 krāsas, ovāla telpa pupiņas olīvu krāsas kosmosa pupiņas materiāls: gumijas specifikācijas: ll,l,m,s,ss krāsa: string sešas krāsas (30 graudi) specifikācijas: 1. mīksto lietošanas laika ilgtermiņa aizsardzības galvenā līnija mezgls 2. produkts ir augstas kvalitātes, spilgti un spīdīgi izskatu, un tas ilgst uz ilgu laiku. 3.)

Izskatās arī
Metāla Metāla VIB Lure Jaunu Sudraba, Zelta 10g/15g/20g VIB Zvejas Lures Long Cast Lure Dziļā Ūdenī Grimst Ripu Karoti Zvejas
€1.92 €1.31

(tips: metāla vib garums: 56mm/64mm/70mm svars: 10g/15g/20g krāsa: zelts, sudrabs, krāsains dziļums: visu ūdens slāni darbība: vibrācijas/plandīšanās/izciršanas / rakšanas funkcijas: 1.pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.zvejas vilinājums grimst ripu karoti 10g/15g/20g viena āķa grūti ēsmu. pakete ietver: 1x metāla vib lure piezīmes: produkts)

Izskatās arī
8cm/14g Mīksto Zvejas Ēsmas Ēsmu Vēžu, Garneļu Zvejas Vilinājums Raust Mākslīgo Ēsmu Swimbait Wobbler Par makšķeres
€10.32 €0.45

(šo zvejas vilinājums var veidot dzīvi-tāpat kā peldēšanas darbības ūdeni, piesaista plēsoņas, lai iekost.ja jums ir zvejas entuziasts, izmantot šo lure, un tas palielinās jūsu nozveju un dos jums daudz jautrības. dzīve-tāpat kā peldēšanas pasākumus atbilst visām jūsu expentation)

Izskatās arī
5gab 47x12CM 47X15CM CPE Ūdensizturīgs nepievelk putekļus galda Spēle Playmat Soma Protector Burvju Playmats peles paliktnis Mat
€0.93 €0.61

(funkcijas: biezāks, izturīgāks, ūdensizturīgs, bez pelējuma soma pieņem jaunu audekla materiāls. ar augstas kvalitātes spēcīgāka metāla rāvējslēdzēju, tas ir viegli atvērt un aizvērt, un var lietot ilgāku laiku. vērpjot par klasisko trīsas, tam ir bultiņas, kad strēlnieks komplekti nost no lauka. šis audekls šaha soma pieder pamata šaha figūras un pamata šaha galdiņš. met)

Izskatās arī
JAUNU Jaunināšanas DIY Taktiskās Šaušanas Trokšņa Slāpēšanas Austiņas ar Stiprinājuma Komplektu Fit OPS Core LOKA un Komandas Wendy M-LOK Ķivere
€74.92 €32.86

(produkta nosaukums: pavisam jaunu skaņu uztveršanas & trokšņu samazināšanas funkciju un vadītājs valkā versija austiņas nrr:23db produkta accessorie:austiņu iestāde, *1 produkta krāsa:melns,zaļš galvenais materiāls:skaņas izolāciju, kokvilnas,abs,elektroniskās sastāvdaļas taktiskā austiņas ar skaņas uztveršanas & trokšņu samazināšanas funkciju zemas decibels)

Izskatās arī
12 Daļām Anti-bite Plēsīgo Pītā PE Zvejas Līnija 300M 500M 100M Multifilament Laivu Beach Galvenais Vadi Izturīga, Gluda Pesca
€7.83 €4.70

(parametrs modelis: x12 pītā līnijas garums: 100m 300m 500m krāsa: daudzkrāsains, zaļa, pelēka , dzeltena ﹥ stiepes izturību, pītā stieple, kas svārstās no 25lb, lai 120lb, un to diametrs svārstās no 0,16 mm līdz 0.55 mm.lūdzu, izvēlies, lai iegādātos saskaņā ar savu situāciju. [atsauces datu tabula] līniju skaits 0.8#: 0.16 mm / 25lb / 11.3 kg līniju skaits)

Izskatās arī
Taka Kamera ar 38Pcs Nav Spīd Infrasarkano Led IP66 Ūdensizturīgs, Izturīgs Skautu cam Kultūraugu Piemājas Foto Kempings Home Security
€31.72 €19.98

(apraksts: 【skaidrus attēlus un video] aicina: taka kamera ar kameru objektīvs ar 90 grādu skata leņķis, var veikt skaidrs, 16 mp krāsu fotogrāfijas (melnbalts foto naktī) un 1080p video ar skaņu dienas laikā.atbalsta tf karte(nav iekļauta) uzglabāt uzņemtos attēlus un video. 【nakts skatīšanās] aicina: 940nm neredzamo infrasarkano tehnoloģiju, 38 infrasarkanās gaismas diodes sniedz nakts skatīšanās)

Izskatās arī
5gab 11g Simulācijas Zvejas Grub Zvejas Lures Ēsmas Zvejas
€10.14 €4.77

(apraksts šis postenis ir arī izgatavoti no videi draudzīgs materiāls praktiski izmantot.ar zivju formas, tas izskatās spilgti un dzīvi kā, īpaši ūdens.tas ir vienreizēji un ilgtermiņa saglabāšanu.šo zvejas lures ir brīnišķīgi instrumenti zvejas cienītājiem.tas ir piemērots dažāda veida zivis, piemēram, karpas, sudraba karpas, asari, utt.funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: silcone.)

Izskatās arī
Universāls Ūdensizturīgs, Mīksts Vienīgais Elpojošs Zvejas Wader Lauksaimniecības Zābaki
€40.24 €16.73

(apraksts: ūdensizturīgs stockingfoot wader,glabā savu apģērbu, sauss, kad lidot zvejas ūdenī. high-tech materiāls var elpu, bet ūdens izturīgs kad lidot zvejas ūdenī. katru elpojošs zvejas wader ir jānokārto ūdensizturīgs testu, pirms viņi tiek izvesti. ar wader var pasargāt lietotāju no auksti, slapjš apkārtējo ievainots, un izvairīties no bīstami čūsku vai dzīvnieku)

Izskatās arī
Mākslīgie Plastmasas Cietās Ēsmas Zvejas Vilinājums 95mm 15g Swimbait Ēsmu makšķeres Peldēt Ēsmu Kloķa Wobblers par zandartu Swimbait
€6.10 €2.45

(modname=ckeditor produkta aprakstu materiāls:abs svars: 15g garums: 95mm daudzums: 1 krāsas: 6)

Izskatās arī
FFP 2.5-8x28E Medības Brieži Sniper scope Dubultā Krusta Redzi Medību Zaļš Sarkans Izgaismotas Riflescope QZ Taktiskās Optisko Redzes
€210.47 €105.23

(dārgais draugs, laipni lūgti mūsu veikalā.mums ir redzes ražošanas rūpnīca ķīnā.ja jūs vēlaties iegādāties acīs vairumā un iegūt plašāku rūpnīcas informāciju, lūdzu, sazinieties tiešsaistē klientu apkalpošanu.jūs saņemsiet negaidītu pirkuma cenu . ir jauka diena!!! funkcijas: modeļa numurs: 2.5-8x28e palielinājuma vērtība (mainīgās): 2.5 x-8x objektīva)

Izskatās arī
LUCKSTONE 1 Pāris Unisex Ūdensizturīgs Kāju Sedz Sniega sega, Āra Pārgājieni, Kāpšana, Sniega Legging Getras Slēpošanas Getras
€20.89 €9.40

(luckstone 1 pāris unisex ūdensizturīgs kāju sedz sniega sega, āra pārgājieni, kāpšana, sniega legging getras slēpošanas getras ar uzlīmi.ar paplašināšana, uzlīmes, dizainam, tas ir ērti un ātri izmantot, ir liela viskozitāte, un var regulēt neierobežoti. elpojošs.izgatavots no elpojoša materiāla, elpojošs un ērts, ne aizlikts deguns un nosvīdis, ļoti viegli izmantot. viegli valkāt.šo)

Izskatās arī
3D Acis Metāla Vib Lure Grimst Vibrācijas Mākslīgo Ēsmu Vibe, Lai Bass zandarti Zvejas Vilinājums Zvejas Piederumi
€2.37 €1.38

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes tips: jig ēsma materiāls: metāla krāsa: 5 krāsas pēc izvēles izmērs: kā bildes rādīt āķi: double palīdzēt āķis funkcijas: 1. daudzslāņu atstarojošās virsmas un 3d spilgti acis, viņi dodas ūdenī, piemēram, nekustamā zivis. 2. lielisks pīrsings spējas, īpaši akadēmisko noņēmējus un citu bass, zivis būs ne tikai hit rotējošas astes , tie būs pīrsings)

Izskatās arī
Bērniem Slidot Apmācība Prop Modes Nodiluma izturība Parocīgi Nēsāt Saldu Dāvanu
€15.39 €9.23

(apraksts: premium materiāls: šajā roller skate ir izgatavota no premium acs, pp, alumīnija sakausējuma materiāla, kas nodrošina izturību. naudas sodu meistarība: šī roller skate nāk ar naudas sodu meistarība, kas ir diezgan ilgstoša. salda dāvana: tas roller skate ir laba izvēle, jo salda dāvana bērniem, jo tās interesanta iezīme. sporta piederumi: šī roller skate ir labs sporta)

Izskatās arī
20 Gab Golfa Lietussargu 9.3X16X13.6 MM Vārpstu Uzmavu Adapteri Golfa Vārpstas Piederumi Aprīkojums
€10.02 €7.61

(100% brand new izgatavots no augstas kvalitātes materiāla modeļa numurs: vienu gredzenu krāsa:melna materiāls:plastmasa izmērs:9.3 x 16 x 13.6 mm iepakojuma saturs: 20 x golfa lietussargu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras)

Izskatās arī
Golfa Rokturi Vīriešiem Anti Slip Gumijas Golf Vadītājs Cīnās Pret Nodilumu Izturīgs Golf Club Wrap Iesācējiem Advancers Daudzfunkcionāls Golfs
€3.86 €1.47

(golfa rokturi vīriešiem anti slip gumijas golf vadītājs cīnās pret nodilumu izturīgs golf club wrap iesācējiem advancers daudzfunkcionāls golfa ieviest zinātniski izstrādāts golf club rokturi, kas izgatavoti no dabiskā kaučuka materiāla un matēta kokvilnas diegu sintēzes tehnoloģijas.ar rokturi, nodrošina izcilu veiktspēju visā sparā, kas ļauj jums spēlēt savu labāko spēli vēl. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Dropshipping!!Clamshell Dizains Zvejas Ēsmas Lodziņā nodilumizturīga Ilgs kalpošanas laiks, Augsta Cietība Lure Gadījumā Rock Zvejas
€11.33 €5.21

(clamshell dizains zvejas ēsmas lodziņā nodilumizturīga ilgs kalpošanas laiks, augsta cietība lure gadījumā rock zvejas apraksts: trīs dažādu specifikāciju ļauj jums izvēlēties piemērotāko, atbilstoši jūsu vajadzībām.izsmalcinātu un profesionālā meistarība padara to ļoti pret nodilumu izturīgs un trieciena izturīgs. ūdensnecaurlaidīga blīvējuma gredzenu dizainu, tas ļauj aizsargāt)

Izskatās arī
Jaunu ITOBORI Vīriešu Golfa Klubs MG ITOBORI Zilā Krāsā Dzelzs Set 4-9P(7pcs) Ar Tērauda Vārpstu S/R Ar Headcovers
€328.09 €318.24

(cienījamais pircējs, pirmkārt, paldies, ka izvēlējāties mūs starp neskaitāmiem uzņēmumiem un dodot mums visvērtīgākā lieta pasaulē -- uzticību, kas liek mums justies ļoti silts un motivēti.tajā pašā laikā, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jūs justos ērti un apmierināti ar šo pirkumu! lūdzu, ievērojiet šādus punktus: a:loģistika 1. kravu bezmaksas loģistika: ali standarta)

Izskatās arī
1/2GAB Vairākas Krāsas Saulesbrilles pret Nodilumu Izturīgs Modes Slīpumu Ērti Valkāt, Notīrīt Un Spilgti Aksesuāri
€4.95 €2.97

(1/2gab krāsas saulesbrilles pret nodilumu izturīgs modes slīpumu ērti valkāt, notīrīt un spilgti aksesuāri apraksts: produktu kategorijas: saulesbrilles lēcu materiāls: pc krāsa: kā parādīts attēlā piemērojami pūļa: vispārējā svars: 22g izmērs: kā parādīts attēlā specifikācijas: 1. [augstas kvalitātes materiāls] objektīvs ir)

Izskatās arī
6 Dartboard Surround
€100.50 €75.38

(asmens 6 pelēks dartboard surround dartboard ieskauj aizsargātu apgabalu ap dartboard no klaiņojošiem šautriņas piemērots visiem saru dartboards un ideāls mājas, klubu vai krogu izmantot iekšējais diametrs - 43.6 cm / ārējais diametrs - 67.5 cm dartboard, kas nav iekļauti)

Izskatās arī