Cena €9.86 €14.72

Pilns apraksts

ATKARĪBU TAUPĪŠANAS IERADUMS: Mūsu 100 Aploksnes Uzdevums parādīs jums spīdīga, iesaistoties spēli-piemēram, atmosfērā, lai padarītu taupīšanas apburošs ieradums.Jums būs avidly pēc jūsu progresu ar mūsu iekļautas tabulas un padomi, braukšanas jums par pilnvērtīgu 100 dienu ceļojums ietaupīt vairāk $5,000. Pieņemšanas ietaupīt naudu tik aizraujoša, kā tērēt to!

KVALITĀTES IZLĪDZINĀŠANAS VINGROJUMU ĢIMENES: Izmantojiet šo izaicinājumu, kā veids, kā veidot saikni ar savu partneri, ģimenes vai pat bērni.Iesaistīt tos apdruka dienas naudas summu uz aploksnes.Jūs varēsiet ne tikai ietaupīt tūkstošiem 100 dienu laikā, bet arī radīs gandarījuma sajūtu un veicinātu viņu izpratni par finanšu jautājumiem - kultivēt brīnišķīgs brīžus un dzīves prasmes!

ORGANIZĒTA UN VIEGLI DZIESMU: Mūsu aploksnē saistviela ir paredzēti, lai atvieglotu savu ceļu caur ietaupījumu izaicinājums.Skatīties jūsu ietaupījumu, kas vairojas ar katru dienu ar mūsu inclusive uzskaites lapu un noderīgi taupīšanas padomus, - ņemot apjukums un stress no pārvalda savas finanses.

LIETOTĀJAM DRAUDZĪGS: Nav nepieciešams sarežģīts, instrukcijas.Etiķetes, aploksnes kabatās, no 1 līdz 100 un sāktu ceļojumu no 1. dienas ar 1 asv dolāru, pievienojot papildu $1 katru dienu.Jums ir $5,050 dienā 100! Kas vairāk, jūs varat atkārtot problēma, līdz brīdim, kad jums sasniegt jūsu galvenais uzkrājuma mērķis!

HIGH-END KVALITĀTE: Mēs esam nodrošināta piemaksu sajust mūsu produkts ar custom-made spīdīgu saistvielu vāciņu, 1-100 etiķetes un lapas.Mūsu 25 bieza pildījuma lapas pievienot svaru un kvalitāti, lai jūsu pieredzi.Atšķirībā no citiem produktiem tirgū, mēs neesam apdraudēta lapās, sniedzot jums tikai pietiekami, lai pabeigtu 100 dienu uzdevums.

Krāsa:rozā

Materiāls:pp

Izmērs: 18x23.5cm

Iepakojuma Saturs:

1 x naudu grāmata

1 x Uzlīmes

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Multi-Function Elektronisko Kalendāru Desktop Kalendārs LCD Rokraksta Valdes Office Memo Darbvirsmas Rotājumu Kalendārs
€26.44 €15.87

(multi-function elektronisko kalendāru desktop kalendārs lcd rokraksta valdes office memo darbvirsmas rotājumu kalendārs atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. funkcijas: 1. vienkārša darbība, tipa-c maksas, bez putekļiem un tintes bezmaksas spiedienu jutīgu rakstiski, ultra-skaidrs rokraksts, temperatūras un)

Izskatās arī
Laimīgu Jauno Gadu Kartes, Aploksnes Apsveikuma Kartītes Jaunā Gada Dāvanu Kartes, Apsveikuma Kartiņu, Jaungada Kartes+24 Baltas Aploksnes
€13.72 €6.86

(apraksts meklējat lielisks veids, kā izteikt jūsu jauno gadu vēlas saviem mīļajiem?izskatās ne tālāk par mūsu jaunā gada apsveikuma kartītes!mūsu kartes ir paredzētas, lai ir gan skaista un sarežģīts, ar dažādu modeļu un dizainu, lai atbilstu jūsu dāvanu vajadzībām.aploksnes padara to viegli saglabāt un nosūtīt. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:12.00x10.00x0.20cm/4.72x3.93x0.08in -)

Izskatās arī
Tradicionālā Kalendāra Karājas Kalendārs Sienas Tearable Kalendārā Gada Pūķis Ķīniešu Kalendāra Jaunais Gads Mēness Stāv Galda
€18.96 €4.32

(apraksts šī ir tradicionālā ķīniešu mēness kalendārs 2024. gadam. šis kalendārs ir izgatavoti no papīra materiāla, kas ir labi un izturīgi.tas piedāvā jums displejs datums un divdesmit četras saules noteikumiem.labu dāvanu, lai jūsu ģimene un draugi pēc jaunā gada.klasiskās tradicionālo kalendāra vērtē jauno un atbrīvo vecs. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:)

Izskatās arī
Jēzus Kalendāra 2024. Gadam Ikmēneša Plānotājs Jēzus Sienas Kalendārs Dekoratīvie Plānotājs Kristīgo Dāvanu Kalendārs Ar Bībeles Verse Par
€15.30 €7.65

(jēzus kalendāra 2024. gadam ir ideāls veids, lai garīgā savā ikdienas dzīvē.attēloti skaisti kristiešu mākslas darbus, katru mēnesi tiek papildināts ar iedvesmojošu rakstu atsauces, lai saglabātu jums, kas balstās jūsu pārliecība.šis kalendārs ir lieliska jaungada dāvana sev vai mīlēja vienu. specifikācija: produkta izmērs: aptuveni 21.5x28cm/8.46x11.02 collas materiāls: papīrs iepakojuma)

Izskatās arī
Laulībā Mans Vīrs Min-jauniešu Parkā Na Jong Chan Fotogrāmata Uzstādīt Plakātu Lomo Kartes Grāmatzīmi Žetons Foto Albums Picturebook Clendar
€31.32 €25.06

(fotogrāmata izmērs :21x29cm par produktu -tie visi ir jauns produkts, ja jums liekas, daži smarža vienkārši lūdzu jums ventilācijas produktam kādu laiku. -lūdzu, atļaujiet nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana. -sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. *lūdzu, sazinieties ar mums,)

Izskatās arī
4gab/set Kancelejas Piederumi Sarkanā Aploksnē Pavasara Svētku Apsveikuma kartiņu Naudu Kabatā Ķīniešu Pūķa Gadā Puse ielūgumi
€4.02 €1.93

(produkta veids:ķīnas sarkano aploksnes izmērs:16.8*8.8 cm(6.61*3.46 gadā) krāsa:jauktas krāsas materiāls:papīrs pakete ietver:4gab/set ķīnas sarkano aploksnes sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķirība 1-2 cm. pateicoties daudziem faktoriem, piemēram, displeja spilgtuma un gaismas intensitāte, faktiskā krāsa, šis produkts var nedaudz atšķirties no attēlā)

Izskatās arī
Pasūtījuma Piliens kuģa Modernu LED Ilūziju, Spoguļi Neona Zīme, Led Gaismas Pasūtījuma ūdensizturīgs augstas kvalitātes
€1.53

(mārketinga kampaņas produkta apraksts specifikācija led temperatūras/izmēra/formas pielāgojamu krāsu rgb/normāla garantija 1year piederumi adapteri/visi piederumi un 1:1installing veidni faq izvēlēties mūs iepakošanas & piegādes, lai nodrošinātu labāku drošību jūsu preces, profesionāli, videi draudzīgu, ērtu un efektīvu iepakojuma pakalpojumi tiks sniegti.)

Izskatās arī
Ķīniešu Kalendārs, Galda Kalendāri Gadu Dragon Kalendāra Dienas Kalendāra Vecs Dzeltens Vienā Kalendāra Tabula Plīsumi Tabula
€13.41 €6.31

(apraksts tas ir 2024 ķīniešu mēness kalendāra featured ar skaidru drukāšana, lai to varētu viegli redzēt, jūs varat pārbaudīt, vai dienas ātrāk, ļauj jums ir gandarījums, izmantojot sajūta.klasiskās tradicionālo kalendāru, labas dāvanu izvēle draugiem un ģimenes, īpaši par tiem, kas interesējas par tradicionālo ķīniešu kultūru. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -)

Izskatās arī
Karikatūra Dog Kalendāra 2024. Gadam Neglīts Suņi Renesanses Glezniecība 2024. Gadam Kalendāra Karikatūra Suņiem, Sienas Dekori Kalendāra 12 Mēnešu
€11.85 €8.29

(karikatūra dog kalendāra 2024. gadam neglīts suņi renesanses glezniecība 2024. gadam kalendāra karikatūra suņiem, sienas dekori kalendāra 12 mēnešu vienkāršotu plānu: sasniegt jūsu mērķus ar vieglumu, izmantojot mūsu 2024. gadam smieklīgi sienas kalendāru.ar skaidru plānu un daudz vietas piezīmēm, jūs varat tagad ir vairāk detalizētu grafiku. daudzfunkcionāls pielietojums: šo 2024. gadam smieklīgi)

Izskatās arī
Koka Stūre Kalendāra Beztermiņa Galda Kalendārs Pīļu Kuģu Dizaina Mēnesis, Nedēļas Dienas Rādījums Kalendāra Koka Stūre Kalendārs
€13.45 €6.05

(sekot datums stilā ar mūsu mūžīgās rotācijas galda kalendārs.šo cieta un stabila galda piederums ir ideāls, lai biroja galdi un countertops, ar vietu, stabilu dizaina un vienmērīgu rotācijas nomaiņa.numuri ir ar pareizo izmēru viegli redzamību.nekad garām dienu ar šo eleganto un praktisko papildus saviem darba biedriem. produkta materiāls: abs + bērzs bāzes produkta svars: 180 grami produkta)

Izskatās arī
Pasūtījuma Flyer Pasūtījuma Magazine Un Brochur Brošūru Dizainu Katalogs Hardcover, Bukletu Drukāšana, 250g 1/1 krāsa diviem abpusēja Flyer
€1.53

(produkta informācija papīra veida pp, self-adhesive,pp sintētisks papīrs,foto papīrs,pvc, vinila,utt.izmērs l * () saskaņā ar klientu prasībām.drukāšanas apstrāde digitālā druka uv drukas virsmu, kas nodarbojas glancēts / matēts ar aukstu laminēšana filmu sertifikāts fsc,nbcu,iso 9001/14001 pieteikumu mall reklāma, veicināšana,informācijas lapas,filma,izstāde,apdare,lielveikalu izvēlēties mūs)

Izskatās arī
2024 A5 A6 Kalendāru, Piezīmju Grāmatiņu Sadalītāji Gada Mēneša Plānotājs Pārredzamu Grāmatzīmes Nomaināmās Grāmatiņa Programma Piezīmes Spilventiņi Sadalītāji
€0.26 €0.20

(produkta iespējas; 1, ar noapaļotām malām un stūriem, pagriežot lapu nesāpēs rokas 2, augstas kvalitātes pvc materiāla, liekšana bez deformācijām 3. divi izmēri a5/a6 ir pēc izvēles produkta specifikācijas; krāsa; caurspīdīgs materiāls; pp specifikācijas; no janvāra līdz 2024. gada produkta izmērs; a5 210x145mm a6 180x140mm produktu)

Izskatās arī
Sienas Kalendārs 2024 Gads Pūķa Kalendāra Tradicionālā Ķīniešu Jauno Gadu Karājas Kalendārs Mājas Apdare
€0.76 €0.42

(sienas kalendārs 2024 gads pūķa kalendāra tradicionālā ķīniešu jauno gadu karājas kalendārs mājas apdare tradicionālā mēness kalendāra datumiem un labvēlīgs saturu ģimenes lietošanai paredzētas veiksmi 2024. gadam, ar klasisko un tradicionālo atmosfēru skaidrs, drukāšanas un unikāls dizains padara šos kalendārus izceļas pakārt to uz sienas, lai ātri un viegli datums)

Izskatās arī
2024. gadam Gada Plānotājs, Kalendārs 2024 Ģimenes Plānotājs Sienas Plānotājs no Decembris 2023 Jan 2025. gadam, 74x52cm Mājas Plānotājs Plānotājs
€5.79 €4.05

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes plānot un organizēt savu grafiku bez piepūles ar 2024 gads sienas plānotāju.šo lielo laminētas sienas kalendārs ir izstrādāts, lai palīdzētu jums pārvaldīt jūsu ikdienas uzdevumus un plānus efektīvi. ar kvalitātes papīra, 2024 gada sienas kalendārs ģimenes plānotājs piedāvā skaidru un aktīvas drukāšanas vieglu lasāmību.tās)

Izskatās arī
Custom Custom Printed Mazo Rotaslietas Matēta Iepakojums Plastmasas Maisā Rāvējslēdzēju Somas Ar Logo Mini Auskari Ziplock Rāvējslēdzēja Kabata, Soma
€1.53

(itemvaluesurface handlingscreen printingindustrial usejewellery pulksteņi eyewearmaterial structurepet/vmpet/pe matt bopp/vmpet/pe pet/al/pe pet/pebopp/pet/al/pe matt bopp/pet/pe pa/pe, pet/dc12vbag typeziplocksealing & handlezipper, tekne, degazācijas , asaru robā, noapaļoti stūri, karājas caurumu, die-cut rokturi, windowcustom orderacceptplace no originchinacolorcmyk/pantone (līdz 9 krāsas)featurerecyclablethicknessnormal)

Izskatās arī
Musulmaņu Musulmaņu Dāvanas Eid Apsveikuma Kartītes Eid Mubarak Kartes Ar Aplokšņu Ramadāna Eidi Aploksnes elektroniskās identifikācijas (Eid) Kartes un Aploksnes Komplekts
€5.24 €2.21

(vienuma tips: aploksnes krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 15*10 cm materiāls: papīrs iepakojums: 6pcs aploksnes + 6pcs kartes + 6pcs blīvējuma uzlīmes vērtība iepakojums: jūs saņemsiet 6 gab eid mubarak kartes aploksnes ar dažāda stila, katra karte salocīts izmērs 10x15cm/4x6 collas, un pietiekamā daudzumā, lai jūs izmantot ramadan. premium materiāls: mūsu mēness)

Izskatās arī
2024 Oficiālais Arknights Spēles Galda Kalendārs Amiya Texas Skadi Blaze Spēle Rakstzīmes Kalendāri Cosplay Ziemassvētku Dāvanu
€47.15 €23.57

(izmērs: 20*17 cm materiāls: papīra datums: janvāris 2024 - 2024. gada)

Izskatās arī
50GAB Ķīnas Sarkano Aploksnes Laimīgs Naudu Aploksnēs Kāzu Red Pakešu Jauno Gadu Kāzu (7X3.4)
€33.57

(50gab ķīnas sarkano aploksnes laimīgs naudu aploksnēs kāzu red pakešu jauno gadu kāzu (7x3.4) materiāls: izgatavots no kvalitatīva papīra, izturīgs, nav viegli, lai izjauktu vai izbalināt, gana biezi un viegli darboties, var kalpot daudzus vairākas reizes izmantot izmērs un krāsa: katru ķīnas sarkano aploksnes pasākumus, apm. 17.7 x 8.6 cm, pietiekami liels, lai saturētu daudz izvērtās nauda)

Izskatās arī
Galda Stāv Kalendārs 2024. Gadam Rakstāmgalda Papīra Kalendārā Mēneša Plānotājs Grafiku, Darba Kārtības Organizators Biroja Galda Grafiku Ar Memo Pad
€1.76 €0.97

(produkta iespējas: 1. kabatas dizains: ērti, lai uzglabātu mazu priekšmetu, piemēram, rēķinus, uzlīmes un tālruņi. 2. liels režģis ieraksts: ir pietiekami daudz vietas, lai ierakstītu svarīgi ikdienas lietu 3. trijstūra leņķis dizaina, stabila un skaista, var novietot brīvi 4. dubultā spole dizains: 360 ° lasījumā nav viegli, lai izbārstīt produkta specifikācijas; produkta)

Izskatās arī
Dzimšanas dienas Apsveikuma Kartītes 3D Papīra Kartes, Apsveikuma Ziņu Kartes, DIY Papīra Kuģi Svētība, Dāvana Dzimšanas dienā, Kāzu Dekori
€5.66 €2.83

(apraksts šīs kartes ir izgatavoti no papīra sastāva un formas ar precizitāti samazināt tehniku.tad mazos gabaliņos bija sapulcējušies mūsu prasmīgi amatnieki.tie ir papīra veidotas tā, lai risināties apdullināšanu 3 izmēru displejiem. iezīme - krāsa:. - izmērs: 13x15cm. - materiāls: kartona. paketi, ieskaitot 1 x sveiciens)

Izskatās arī