Cena €12.51 €25.03

Pilns apraksts

Vīriešu Slēpošana un Snovbords Cimdi ir ērts un mīksts, kas nodrošina lielisku siltuma uzglabāšanas un siltināšana, lai jūsu rokas siltas.Ar plašu programmu, jūs varat tos izmantot visām ziemas aktivitātēm.Izmantot tik daudz, kā jums patīk un uzlabotu lietotāju pieredzi ar šiem augstas kvalitātes cimdi.

Specifikācija:

Nosaukums: Slēpošanas cimdi

Krāsa: Melna

Izmērs: M/L/XL

Materiāls: poliesters, ādas, kokvilnas, TPU

Svars: aptuveni 160g/pārī

Iepakojuma saraksts:

2*Slēpošanas cimdi

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izturīgs Materiāls: Izgatavots no lieliska materiāla, šie slēpošanas cimdi ir ērti un mīksto valkāt.Ar flaneļa audums ir maiga un mājīga, kamēr cilpa vilnas triko nodrošina siltu un mājīgs iekšā.

2.Nepārspējamas Siltumu: Mūsu slēpošanas cimdi sniegt nepārspējamas siltumu ar siltuma uzglabāšanas un siltināšanu, 1,5 x siltāks, nekā uz leju.Augstākās siltuma saglabāšanas, divas reizes lielāks par parasto kokvilnas un uzlabotas siltumizolācijas tehnoloģija maksimālu komfortu nogāzēs un sasalšanas temperatūru.

3.Elastīgs un Ērts: Šie slēpošanas cimdi ir multi-section elastīgs plisēt dizains, kas ļauj jums, lai stiept jūsu pirkstiem brīvi un baudīt pārvietošanās brīvību.Elastīga ielocēm nav saspringts un neierobežo jūsu .Jūs varat izmantot tik daudz, kā jūs, piemēram, nejūtot nekādu diskomfortu vai nogurumu.

4.Jauns Touchscreen Funkcionalitāti: Revolucionizēt veidu, kā jūs izmantot jūsu ierīces ar mūsu slēpošanas cimdi " lielu palmu jomā touchscreen pārklājums izgatavots no augstas kvalitātes nappa ādas.Segums attiecas uz rādītājpirksta, kas sniedz piecu pirkstu touchscreen saderība un gala lietotāja pieredzi.

5.Plašs Pielietojums: siltuma slēpošanas cimdi ir ideāli piemērots dažādām āra aktivitātēm, tostarp alpīnisms, sniega riteņbraukšanas, izmantot, un ziemā slēpošana.Uzturēšanās ērti un silti jebkuros laika apstākļos.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: ziemas siltā slēpošanas cimdi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Samts

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10pcs Pildīta Lietussargu Karstā Pārdošanas Skrūvi-par Padoms Kvalitātes Biljarda Rezerves Daļas 10mm 12mm Biljards Piederumi
€4.85

(apraksts: 10pcs pildīta lietussargu karstā pārdošanas skrūvi-par padoms kvalitātes biljarda rezerves daļas 10mm 12mm biljards piederumi 100% jauns. materiāls: plastmasa + metāls. preces nr.:767832-767834 izmērs: balta : garums 2,5 cm, diametrs 1cm 10mm: diametrs 0,8 cm, augstums 1cm 12mm: diametrs 1cm, augstums 1.1 cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393)

Izskatās arī
Izturīgs Zvejas Atpakaļ izvedīs Svina 5gab Atpakaļ Svina Svars Backleads Karpu Atpakaļ Ved Karpu Makšķerēšana makšķeres
€21.09 €11.39

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *tumši zaļā krāsā ar pārklājumu, kas piedāvā labu camoflauge. *labas karpas, līdakas, ūsas, paraugu zvejas. specifikācija: *materiāls:svins+abs *krāsa: tumši zaļa(kā parādīts attēlā) *izmērs: 1.0 oz:38*24*22mm(kā parādīts attēlā)(apmēram) 1.5)

Izskatās arī
1pc Zvejas Vilinājums Plastmasas Inovatīvu Jet-tipa Ūdens Sadursmes ar Augstu īpatnējo Centrs Dizains Iebūvēts Nerūsējošā Tērauda Lodīšu
€2.20 €1.09

(funkcijas: *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un izturīgs. * inovatīvi jet-tipa ūdens sadursmes, augsts īpatnējais dizaina centrs. * ēsmu iezīmes reālistisku gleznu un spilgtas 3d acis, kas padara ēsma izskatās kā īsta zivs peldēšana ūdenī, ja zveja. * metāla bumbu: iebūvēts nerūsējošā tērauda bumbu, lai saglabātu līdzsvaru ēsmu un sasniegtu visilgāko mešana)

Izskatās arī
8cm/14g Mīksto Zvejas Ēsmas Ēsmu Vēžu, Garneļu Zvejas Vilinājums Raust Mākslīgo Ēsmu Swimbait Wobbler Par makšķeres
€10.32 €0.45

(šo zvejas vilinājums var veidot dzīvi-tāpat kā peldēšanas darbības ūdeni, piesaista plēsoņas, lai iekost.ja jums ir zvejas entuziasts, izmantot šo lure, un tas palielinās jūsu nozveju un dos jums daudz jautrības. dzīve-tāpat kā peldēšanas pasākumus atbilst visām jūsu expentation)

Izskatās arī
Sākotnējā IDD Viesuļvētras 9 Zils Zaļš Galda Teniss Gumijas H9 Viesuļvētras 9 Galda Teniss Sūklis
€46.21 €25.44

(viesuļvētras 9 galda teniss gumijas viesuļvētru 9 sērijas izmanto idd lepnums un gods ir lipīgi sveķi, kas ir piemēroti mainstream stila cilpas braukt ar ātro uzbrukumu vai ātro uzbrukumu ar cilpu disku. zilā un rozā gumijas ir apvienota ar cietu sūkli līdzīgi viesuļvētras 3. tā uzsver uzbrukumu un spin, labas berzes, augsta elastība un spēcīgu ofensīvu. zaļā un violetā gumiju uzsvērt)

Izskatās arī
4gab LED Plastmasas Birdies Shuttlecock Spalvu Pretestību Vēja Bumbiņas Apmācības
€10.07 €5.03

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ootdty funkcijas: 1, led gaismas, kontroles, viegli izmantot. 2, apgaismojums laiks ir ilgs. 3, piemērots sporta nakts. krāsa: gaiši zils + zaļš indikators gaismas + krāsains gaismas (krāsains gaismas ir dažādas gaismas krāsas vietnieks.) materiāls: plastmasa izmērs: 2.7 cm (1.06 gadā) x 6.4 cm (2.52 gadā))

Izskatās arī
Portatīvie Galda Teniss Traine Galda Teniss Vārpstas Mācību Mašīna Elastību
€1.57 €0.96

(1173 portatīvie galda teniss par kazlēnu pieaugušo ping iesācējiem pašmācība ootdty portatīvie galda teniss traine galda teniss mīksto vārpstas mācību mašīna elastību, lai mazulis pieaugušo ping prakse sports portatīvie galda teniss trainetable tenisa mīksto vārpstas mācību mašīna elastību, lai mazulis pieaugušo ping prakse sporta traine pavisam jaunu un augstas kvalitātes produkta)

Izskatās arī
Zvejas Cepurītes, Jumta Klp Varavīksnes Krāsas Ūdensizturīgs Spilgti Anti-Lietus Pret Sauli, Cepures Saule Klp Pārgājienu Zvejas
€3.13 €1.94

(apraksts: ko lietussarga cepure varam jums piedāvāt ir tas, ka to var izmantot, lai saglabātu no lietus un karstas saules, kad zvejas vai pārgājienu. tas ir jumta cepure funkcijas, kas var fit gandrīz galvas lielumu un ir ērti valkāt, jo no ļoti viegla un elastīga, regulējama josta dizains. izgatavota no poliestera materiāla, šis produkts ir nodiluma izturīga un elastīga. diametrs)

Izskatās arī
Zvejas Piederumi Zvejas Grozās Ap Savu Asi Ātri Saiti Cietā Gredzeni Ritošā Zvejas Āķa Gultnis Šarnīra Ātri Savienotājs
€1.63 €1.14

(izmērs: 13mm/14mm/15mm materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: melna un sudraba daudzums: 30/50gab iepakojums iekļauti: 30/50gab x zvejas āķa motīvs: 1.vienkāršs dizains, viegla darbība, elastīgu rotāciju, nav viegli vējš ap zvejas līniju. 2.ar augstas stiepes izturība, uz augšu un zemu gredzenu dizainu, lai nodrošinātu, ka zvejas līniju var saglabāt maksimālā)

Izskatās arī
Pelaģiskās Vīriešiem Zvejas Krekli UPF 50+ ar garām Piedurknēm Zvejas Kapuci Apģērbu ar UV Aizsardzību Ātri žāvēšanas Zvejas Topi Camisa De Pesca
€33.37 €16.35

(produkta izmērs: sūtījumu: veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, includingthe piegādes maksa.mēs nosūtīsim itemswithin 5 daysonce jūsu maksājumu ir pabeigta.mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.lūdzu,)

Izskatās arī
Universāls Ūdensizturīgs, Mīksts Vienīgais Elpojošs Zvejas Wader Lauksaimniecības Zābaki
€40.24 €16.73

(apraksts: ūdensizturīgs stockingfoot wader,glabā savu apģērbu, sauss, kad lidot zvejas ūdenī. high-tech materiāls var elpu, bet ūdens izturīgs kad lidot zvejas ūdenī. katru elpojošs zvejas wader ir jānokārto ūdensizturīgs testu, pirms viņi tiek izvesti. ar wader var pasargāt lietotāju no auksti, slapjš apkārtējo ievainots, un izvairīties no bīstami čūsku vai dzīvnieku)

Izskatās arī
Ziemas Cimdi, Elektriskie USB Ātri, Apkures Cimdi Multi-Lietošanas Cimdi aukstiem Laika apstākļiem Sieviešu Vīriešu Cimdi Ar Spēcīgu Saķeri Vadītāja
€24.84 €9.19

(palikt silts un ērts, bet slēpošanas šoziem ar mūsu augsta blīvuma audumu apkures cimdi.ātri uzsilst, lai jūsu rokas toasty aukstumā, ar pilnu pirkstu pārklājums.šie uzlādējams cimdi ir ideāli piemērots jebkurš ziemas aktivitātes. specifikācijas: materiāls: augsta blīvuma ūdensnecaurlaidīga neilona audumu krāsa: melna iezīmes: ūdensnecaurlaidīgs, pretvēja, neslīdoša produkta)

Izskatās arī
Golfa Regulācijas Līdzsvaru Prakses Rīku Malu, Liekot Plaknes Dzelzceļa Liekot Apmācības
€21.79 €13.50

(apraksts: 【gluda insults] aicina: to pieņem unikālas formas ceļveži īsa golfa nūja uz pareizā ceļa, lai konsekventi uz plaknes, insulta. 【izturīgs materiāls] aicina: tā ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, viegls, spēcīgs un izturīgs. 【viegli lietojams] aicina: vieta papēdi jūsu īsa golfa nūja pret putt dziesmu, pārvietot savu īsa golfa nūja, un insultu. 【golfa)

Izskatās arī
Golfa Divot Rīku, Cinka Sakausējums, Golfa Remonta Rīku Izturīga Portatīvo Ergonomisks Golfa Piederumi, Ar Lodīšu Marķieri Remonts Kūdra Tīrīšana
€4.05 €1.62

(golfa divot rīku, cinka sakausējums, golfa remonta rīku izturīga portatīvo ergonomisks golfa piederumi, ar lodīšu marķieri remonts kūdra tīrīšana aizzīmju punktiem: 1.izturīgs izmantot: tas golfs divot labošanas rīks ir izgatavots no cinka sakausējuma, kas ir nodilumizturīga un var ilgt ilgu laiku.tā ir izturīga un to var atkārtoti izmantot ilgu laiku. 2.kompakts un ērts: šī golfa divot labošanas)

Izskatās arī
Bērniem Slidot Apmācība Prop Modes Nodiluma izturība Parocīgi Nēsāt Saldu Dāvanu
€15.39 €9.23

(apraksts: premium materiāls: šajā roller skate ir izgatavota no premium acs, pp, alumīnija sakausējuma materiāla, kas nodrošina izturību. naudas sodu meistarība: šī roller skate nāk ar naudas sodu meistarība, kas ir diezgan ilgstoša. salda dāvana: tas roller skate ir laba izvēle, jo salda dāvana bērniem, jo tās interesanta iezīme. sporta piederumi: šī roller skate ir labs sporta)

Izskatās arī
5gab 47x12CM 47X15CM CPE Ūdensizturīgs nepievelk putekļus galda Spēle Playmat Soma Protector Burvju Playmats peles paliktnis Mat
€1.54 €0.69

(funkcijas: biezāks, izturīgāks, ūdensizturīgs, bez pelējuma soma pieņem jaunu audekla materiāls. ar augstas kvalitātes spēcīgāka metāla rāvējslēdzēju, tas ir viegli atvērt un aizvērt, un var lietot ilgāku laiku. vērpjot par klasisko trīsas, tam ir bultiņas, kad strēlnieks komplekti nost no lauka. šis audekls šaha soma pieder pamata šaha figūras un pamata šaha galdiņš. met)

Izskatās arī
20 Gab Golfa Lietussargu 9.3X16X13.6 MM Vārpstu Uzmavu Adapteri Golfa Vārpstas Piederumi Aprīkojums
€10.02 €7.61

(100% brand new izgatavots no augstas kvalitātes materiāla modeļa numurs: vienu gredzenu krāsa:melna materiāls:plastmasa izmērs:9.3 x 16 x 13.6 mm iepakojuma saturs: 20 x golfa lietussargu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras)

Izskatās arī
3-10x42EG Medību Jomu Taktiskās Reflex Optika Redzes Riflescope Picatinny Weaver Mount Red Green Dot, Ar Sarkano Lāzera Šautene Jomu
€59.51

(3-10x42eg medību jomu taktiskās reflex optika redzes riflescope picatinny weaver mount red green dot, ar sarkano lāzera šautene jomu specifikācija integrētais ātrās atbrīvošanas weaver/picatinny montāžas sistēma fit 11mm/20mm weaver/picatinny rail iebūvētā sarkano lāzera redzes iebūvēts saulessargs sarkans un zaļš gaismas ar recticle standarta x-y windage)

Izskatās arī
1Pair Gaismas Sexy Dice Skaisti angļu Griešanai Pāri Kauliņu Spēlē, dambretes kauliņus Rotaļlietas, Spēles, Bārs KTV
€2.06 €1.44

(produkta informācija: 1、jautri un interesanti: classic puse rotaļlietas var izmantot arī kā jautru sīkrīku pāriem spēlēt. 2、gaismas kauliņš: tas ir gaismas diski, kas nozīmē, ka nakts gaisma pulveris ir pievienota oriģinālā materiāla. 3、darbības princips: tā balstās uz gaismas pulveris absorbē gaismas enerģiju, un uzglabāt to. 4、silts padoms: pareiza lietošana ir absorbē)

Izskatās arī