Cena €4.78 €8.54

Pilns apraksts

[Super iesūkšanu vakuuma aizzīmogošanas mašīnas set] vai jūs joprojām uztrauc izšķērdēt pārtikas, pasliktinoties?Pēc stingras tirgus izpēte, mēs turpināsim, lai optimizētu mūsu produktiem, un visbeidzot attīstīt šo Mini vakuuma aizzīmogošanas mašīnas ar spēcīgu sūkšanas tirgū, kas lieliski atrisina problēmas ar pārtikas saglabāšanā.Vienas pogas darbību, vakuuma degazācijas tikai 8 sekundes, un C tipa lādēšanu nodrošina 1200 mA jaudas, ko var izmantot, 5 stundām.

[Liela kombinācija] Jūs saņemsiet 1 * portatīvo uzlādējams vakuuma noslēgtā pārtikas, 15 * atkārtoti vakuuma noslēgtā pārtikas soma

[Vakuuma Svaigu] vakuuma aizzīmogošanas mašīnas pārtikas produktiem, ir noslēgts ar negatīvu spiedienu, lai saglabātu svaigu pārtiku.Dubultais rāvējslēdzējs vakuuma maisā formas gaisa necaurlaidīgu barjeru, lai novērstu noplūdi, bloku, ūdens un skābekļa, paplašināt svaigumu, bloķēšanas garšu un uzturvērtību, palīdz ēdienu saglabāt svaigu 8 reizes garāks, un to ir viegli tīrīt ar etiķi, trauku ziepēm un siltu ūdeni.

[Portatīvo un plaši izmantots] Portatīvo mazo vakuuma aizzīmogošanas mašīnas, piemērots lietošanai mājās un piknika vakuuma uzglabāšanas soma, var izmantot gaļas, jūras veltes, dārzeņi, augļi, graudu, riekstu, uzkodas un sviestmaizes, ko tu vari izmantot tūrisms, tūrisma, alpīnisma un citi projekti.

[15PCS pārtikas drošības vakuuma uzglabāšanas soma] ir izgatavots no pārtikas kvalitātes materiāli, un to var izmantot iesaldēšanu, mikroviļņu krāsnī vai āra vārīšanas.

/

Soma sastāv no plastmasas.

Maisiņu var izmantot kā vakuuma gatavot lēni, un to var pieņemt, ūdens temperatūra ir 100 grādi pēc Celsija.

Roku vakuuma sūkni var izmantot arī mazu apģērbu vakuuma uzglabāšanas.

Caurspīdīgu maisiņu dizains, viegli paņemt pārtiku, ko jūs vēlaties.

5 gabali vakuuma noslēgtos maisos ideāls, lai apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības.

/

[Super iesūkšanu vakuuma aizzīmogošanas mašīnas set] vai jūs joprojām uztrauc izšķērdēt pārtikas, pasliktinoties?Pēc stingras tirgus izpēte, mēs turpināsim, lai optimizētu mūsu produktiem, un visbeidzot attīstīt šo Mini vakuuma aizzīmogošanas mašīnas ar spēcīgu sūkšanas tirgū, kas lieliski atrisina problēmas ar pārtikas saglabāšanā.Viens-butto

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Cikuso
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Neliels Darbvirsmas Elektriskā Dārzeņu Griezējs mašīna Automātiska Ātri Augļu, Dārzeņu Darbarīki, Dārzeņu Smalcināšanas Mašīna
€371.93

(tehniskie parametri spriegums: 220v/50hz asmens ātrums:1400rpm piltuves diametrs:340mm produkta izmēri:59*30*25cm galvenā motora jauda:250w bunkura ātrums: 30rpm bunkura tilpums: 5l garantijas un garantijas : mašīna ir jānodrošina 24 mēnešu laikā, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums laika.(lxn) piegāde informations (1))

Izskatās arī
Elektriskā Gaļas Griezējs, Tirdzniecības Nerūsējošā Tērauda Automātiskā Dārzeņu Griezējs, Sadzīves Tehnika
€1 039.20

(produkta parametri spriegums: 110v/220v jauda: 850w asmens ātrums: 175r/min gaļas izciršanas jauda: 110kg/h sasmalcinātus jauda: 120kg/h mašīna svars: 31kg mašīnas izmērs: 46*30*44cm garantijas un garantiju mašīna ar 1 gadu garantiju, ja ir kaut kas nepareizi ar to, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.(shang) citām politikas)

Izskatās arī
Rūpniecības Elektriskā 16 Slāni Augu Dehydrator, Pārtikas Augļi Citronu, Banānu Šķēle Fēns
€350.05

(produkta parametri vārds, uzvārds: 16-kārtu pārtikas dehydrator spriegums: 220v jauda: 220v:1050w materiāls: korpuss/acu zīme: nerūsējošais tērauds, rokturis: alumīnijs, durvis: pc pārtikas žāvēšanas slānis: 16 kārtām temperatūras diapazons: 30-90 grādiem maksimālais laika iestatījums : 24 stundas darba troksnis: 45-50 db acs plates izmērs:)

Izskatās arī
PBOBP Apdruka Kapāšanas Mašīna Augu Helikopters Ķiploki/Šarlotes/Gaļas Smalcināšanas Dzirnavas Mašīna Klimpu Uzpildes Mašīna
€3 259.82

(produkta funkcijas 1. universāls, automāts, var samazināt lapu dārzeņi un sakņaugi, un var šķēli, zīda, sloksnes, kubiņos, segmenta, norādot, utt. 2. izmērs sagriež dārzeņus var pielāgot dažādām vajadzībām, ērti un ātri.trīs komplekti instrumenti tika sadalītas pēc nejaušības principa. 3. augstas efektivitātes griešanas dārzeņi, ietaupot rokasgrāmata ieguldījumu 4.)

Izskatās arī
Galda mīkstā saldējuma Mašīna Fast Food Truck saldējuma Mašīna
€1 603.65

(saldējuma mašīna modelis: bl25y spriegums: 220v/110v jauda: 1200w mašīna svars: 55kg izmēri: 42*55*76cm dzesēšanas jauda: 18l/h aukstumnesējs iesmidzināšana: r22/r410a materiāls: nerūsējošais tērauds bunkura tilpums:4.2 l *2 materiāla tvertnes materiāls: pārtikas klases nerūsējošā tērauda q 1: kādas ir mašīnas, kompresoru)

Izskatās arī
Multi-function Dārzeņu Griezējs Meloņu Augļu Kartupeļu Redīsi Dārzeņu Rīve Dārzeņu Griešanas Mašīna
€1 443.95

(produkta parametri spriegums: 110v/220v jauda: 120w+120w sasmalcināšanas izmērs: 2mm/3mm/4mm (noklusējuma nosūtīšanas 3mm) šķēle izmērs: 2mm/3mm/4mm (noklusējuma nosūtīšanas 3mm) segmentācijas izmērs: 1-30 mm (regulējams) mašīnas izmērs: 530 * 430 * 620mm ražošanas jauda: 400kg/h mašīna svars: 42kg garantijas un garantijas : mašīna)

Izskatās arī
4 1 liela Jauda, Iegremdējot Roku Stick Blenderis Mikseris Ietilpst Helikopters un Smoothie Kausa Nerūsējošā Tērauda Ledus Asmeni ES Plug
€63.75 €34.43

(ātrumu pārslēgs: 2 pārnesumiem lietošana: pusautomātiskā, plug-in enerģijas efektivitātes līmenis: 4. līmenis nominālais spriegums: 220v nominālā frekvence: 50hz nominālā jauda: 500w gadījumā cilvēki: 2-3 cilvēkiem maisīšanas lāpstiņas: double maisīšanas lāpstiņas amats: sulas, maisīšanas, malšanas, papildu pārtikas, utt.plug type:es kontaktdakšu,tas attiecas uz indonēziju, vācijā, francijā,)

Izskatās arī
Pilnībā Automātiska Kastaņu Pīlings Mašīna Nav Cietis, Ēdamie Kastaņi Pilnīgu Lobīšana Maker
€218.78

(specifikācija kastaņu peeler nosaukums: kastaņu sheller mašīna materiāls: nerūsējošais tērauds barošanas bloks: 550w spriegums: 220v darba laiks: 24 stundas nepārtraukta darba stundas jauda: 175 kg viena darba laiks: 8 sekundes viena izeja: 4-5 kg mašīna svars: 13kg piegādes veids: 1.ja jūs izvēlaties pārdevēja piegādes)

Izskatās arī
Manuāla Kafijas Dzirnaviņas Portatīvo Regulēšana Nerūsējošā Burr Virtuves Sudraba
€96.93 €51.38

(r05 roku izliekts pupiņu dzirnaviņas ir gan tekstūru un nominālvērtību.tas ir slim, ar neslīdošu un viegli grip.slīpēšanas saglabā darba.ātri slīpēšanas: viengabala biaxial fiksācija, viengabala pastiprinājās un racionāls rokturi augstas tērauda asināšanai.vidējā šahta ir fiksēta un ir vienmērīgi izplūst; vidū vārpstas nav vērpjot un slīpēšanas kodols nav krata, kad griešana integrētās metāla)

Izskatās arī
Krūze Siltāks Elektriskā Kausa Sildītājs Piens, Tēja, Ūdens Kausa Apkures Kalniņi Nemainīga Temperatūra, Mājas Birojam Apkures Kafijas Tasi Siltāks
€15.14 €0.96

(elektriskā kausa sildītājs kafijas krūze silta piena tējas ūdens kausa apkures kalniņi nemainīga temperatūra, mājas birojam apkures kausa siltāks par šo itme: 1. ☕ darbvirsmas kafijas siltāks 3 temperatūras režīmi: 55°c 75°c,jūs varat izvēlēties temperatūru, kā nepieciešams. 2.☕ kafijas tase siltāks 8h auto shut off: elektriskā kausa siltāks auto-shut off funkcija novērš)

Izskatās arī
Kvarca Apkures Caurules Siltuma Plēves plēve Iepakojuma Mašīnu Tālu Infrasarkano Apkures Caurules Kvarca Stikla Lampa Caurules
€738.38

(garantijas un garantijas : mašīna ar 24 mēnešu garantija, ja tur ir kaut kas nepareizi ar to, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.(xi) citām politikas jomām : 1) mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.un nav atbildīga par atmuitošanu lieta jebkurā valstī. 2) lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci saņemt pēc tā,)

Izskatās arī
Elektriskā Tirdzniecības Deep Fryer Dziļi Pannām Restorāns, Mājas Virtuve 6000w
€1 354.25

(produkta parametri: produkta nosaukums:sašķidrinātā naftas gāze vertikālā fryer gāzu avota tips:sašķidrināta gāze temperatūras kontroles diapazons:160-220° pated gaisa spiediens:2800pa jauda:30liters pilna losd/18liters izmantot ail patēriņš:0.36 kg mašīnas izmērs:45*60*96cm cilindra izmērs:39*44*18 cm produkta nosaukums:elektriskā certical)

Izskatās arī
Adapteris CO2 Soda WaterSparkler DUO Tvertnes Tvertnes Konversijas Soda Mašīna,Zelts+Melns
€22.38 €14.55

(co2 regulators ir ideāls piederums, lai pievienotu co2 cilindru adapteri, lai jūsu esošo zivju akvāriju ar co2 tvertni regulators vai alus muciņa mini kontrolieris izgatavoti no augstas kvalitātes vara materiāla, augsta cietība, nav viegli sabojāt, izturīgs un ilgs kalpošanas laiks mazs un viegls, viegli pārvadāt un uzglabāt, viegli izmantot.nav ieteicams karbonizācijas, bet liels padeves profesionālās)

Izskatās arī
Tirdzniecības Uzkodu Maize Vafeļu Automāts 110V, 220V Elektriskā 4 Gab Beļģija Vafeļu Automāts Mini 10*10CM Kvadrāta Formas Vafeļu Mašīna
€184.05

(tirdzniecības vafeļu maker tirdzniecības vafeļu mašīna ir paredzēta cepšanai, vafeļu ar neatkarīga karstuma kontroles .cepšanas veidnes ir izgatavots no augstas kvalitātes, ar augstu siltuma vadītspēju. 1. visas nerūsējošā tērauda dizains . 2. non-stick pārklājumu. 3. viegli darboties. 4. automātiskās temperatūras kontroles funkciju. 5. atgādinām/trauksmes)

Izskatās arī