Cena €3.55 €8.06

Pilns apraksts

Apraksts

Futbola Kapteinis Armband ir izgatavots no laba un nodiluma izturīgs materiāls, droša un izturīga, un var jums kalpot par ilggadējo.Skaidri burti ir iespiests, un krāsas ir spilgti, lai spēlētāji var viegli atrast savu kapteini.Piemērots futbola, basketbola, regbija un citas spēles.

Funkcijas

-Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

-Materiāls:Neilons

-Izmērs:37.00X7.00X0.20cm/14.54X2.75X0.08in

-Izgatavotas no izturīga un pret nodilumu materiāli, izturīgs un to var izmantot ilgu laiku.

-Labu elastību, var valkāt pieaugušajiem un bērniem, kas var dot jums lielu ērtības.

-Krāsas ir spilgtas, un tekstūra ir labs.Jūs varat redzēt kapteiņa armband par tiesu, kas atspoguļo kohēzijas komandas.

-Plāksteris dizains ir viegli pielāgot un izmantot, un var dot labu lietotāja pieredzi.

-Futbola Kapteinis Armband var izmantot kā kapteiņa armband for futbols, regbijs, basketbols, hokejs, hokejs un citi sporta veidi.

2 x Kapteinis garuma turētāji

Specifikācijas

  • Feature6: āra kapteinis armband
  • feature2: futbola komanda garuma turētāji
  • Feature9: roku diapazons kapteinis
  • feature5: praktiski futbola garuma turētāji
  • feature3: sporta kapteinis roku pazīmes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: komandas vadītājs paraksta
  • feature4: garuma turētāji kapteini
  • feature1: Futbola Armband
  • Feature10: futbols līderis armband
  • Feature7: sporta leader armband

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Multifunkcionāla Elektroniskā Galda Ciparu Tablo Tālvadības Pults, Taimeris
€216.96 €132.34

(apraksts: elektronisko rezultātu tablo: tas var parādīt rezultātu, spēļu skaits, laiks un kalpo labās mājas un viesu. 5 vērtēšanas veidi ir pieejami: basketbols, teniss, volejbols, bokss, džudo. barošanas avots: baterijas barošanu (nav iekļauts), ilgs gaidīšanas laiks, standarta uzlādes saskarni, divi barošanas metodes. (zemu akumulatora atgādinājumu funkcija) led displejs: super)

Izskatās arī
1pc Futbola Svīteri, Vestes Elpojošs Zaudēt Uzstādīt Ātri žūstoša Futbols, Futbols, Basketbols, Volejbols Citi Komandu Sporta Piederumi
€1.20 €0.60

(produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: 1. elpojošs: adpted poliestera materiāla, kas nodrošina pietiekamu ventilāciju, lai saglabātu jums atdzist, kamēr darbojas uz augšu un uz leju, šo futbola veste ir ērts un elpojošs valkāt. 2. brīvs furnitūru: tie ir paredzēti, lai piedāvātu nedaudz loose fit, lai neierobežotu kustību, ļauj mūsu mācību apakškrekli, lai ērti ievietot)

Izskatās arī
Spēcīgu Magnētisko Biljarda Bumbu Baseins Bižele Krīta Turētājs no Nerūsējoša Tērauda S Forma Klipu D5QD
€5.13

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, viegls, ūdensnecaurlaidīgs, anti-rūsas, izturīgs. šī pool cue krīta turētājs ar spēcīgu magnētu var saglabāt krīta turētājs turot pie jostas vai kabatas. lielisks aksesuārs jūsu pool cue un padarīt jūs spēlēt labāk baseins, pārliecinoties,)

Izskatās arī
Futbola Ķivere Remonta Komplekts Ērti, Viegli Izmantot, Praktiski Skrūvgriezi Izturīga
€13.01 €8.19

(apraksts: 【materiāls] aicina futbola ķivere remonta komplekts ir izgatavots no kvalitātes metāla materiālu, kas ir izturīgs un pret nodilumu izturīgs, var tikt izmantots ilgu laiku. 【iezīme] aicina ķivere remonta komplekts ir uzticams un izturīgs, nav viegli bojājumi, rūsa vai salauzt, un viegli, lai kalpotu jums ilgu laiku. 【funkcija] aicina ķiveres sejsegu aparatūras tur savu sejsegu)

Izskatās arī
Rotaļlietas Uzmundrinoša Ragu Bērnu, Bērnu Rotaļlietas Futbola Stadionā Plastmasas Karsējmeitenes Megafoni
€5.88 €3.00

(apraksts šī uzmundrinoša taures ir izgatavots no plastmasas materiāla, kas var izturēt ilgtermiņa izmantošanu.iezīmes spilgti krāsu un pietiekamā daudzumā, nav viegli saplēst vai salauzt.ideāli piederumi dzimšanas dienas ballītes, sporta tēmu puses, futbola spēles, skolas āra aktivitātēm, spēlēm un vairāk. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:plastmasa -izmērs:22.50x12.50x12.50cm/8.84x4.91x4.91in -ideāli)

Izskatās arī
Sublimācija sagataves Sporta Futbola Shin Pad Kāju Atbalsts Futbola Shinguard Pieaugušajiem, Pusaudžiem, Personalizētu Dāvanu 10Pair
€38.87 €22.54

(sublimācija sagataves sporta futbola shin pad kāju atbalsts futbola shinguard pieaugušajiem, pusaudžiem, personalizētu dāvanu 10pair kādi jūsu mīļākie fotogrāfijas un attēlus var izdrukāt uz šo apakšstilbu aizsargi. fotogrāfijas no saviem ģimenes locekļiem un mājdzīvniekiem vai jūsu elks vai skatu.dažādu izmēru gan pieaugušajiem, gan bērniem ir pieejams. piezīme: shin guards valde)

Izskatās arī
5gab LED Flashing Svilpe Formas Gaismas Svilpe, Kaklarota, Spīd Tumsā Puse, Rotaļlietas Bērniem, Sporta Siksniņa Kempings Koncerti Bāri
€6.66 €3.67

(apraksts domāju, ka jūsu partija nav pietiekami?ja tā, mūsu partijas ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.tās palīdzēs jums, lai radītu atmosfēru.piemērotas dažādām pusēm, dzimšanas dienas svinības, svētki puses.jums ir pelnījuši, lai būtu viens komplekts. iezīme - krāsa:random krāsa, - materiāls: abs, labdien! - izmērs: 8. 00x5. 00x4. 00cm, - šo skaisto)

Izskatās arī
Volejbols Ideāls Volejbola Nē 5 Iekštelpu un Āra Spēles Handbolā un Biljardu ar Mīksta PVC un Gumijas Materiāli
€13.51 €9.05

(apraksts: šī oficiālais no. 5 volejbols ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc un gumijas materiālu, kas ir mīksts, viegls un gaisa necaurlaidīgi, un nav viegli noplūdes izmantojot izšūšanas mašīna tehnoloģijas, lai uzlabotu izturību un piemērojamību, volejbols, pastiprinot šuves atsevišķu iekšpuses un ārpuses dizains, ārējais slānis ir izgatavots no mīksta pvc materiāla, kas)

Izskatās arī
Sporta Roku Aizsargi Volejbols Volejbola Apmācības Roku Aizsargu Sporta Roku Aizsargi ar Aizsardzības Pad Īkšķi, lai Sievietes Iet
€7.55 €3.77

(sporta roku aizsargi volejbols volejbola apmācības roku aizsargu sporta roku aizsargi ar aizsardzības pad īkšķi, lai sievietes iet apraksts: elpojošs stretch auduma, kas neļauj jums atdzist un ērts laikā intensīvas sporta nodarbības. fit nodrošina, roku sargi palikt vietā, ļaujot jums koncentrēties uz savas volejbola prasmes. volejbols raksts par pamatni kalpo kā hitting vietas,)

Izskatās arī
1 Pāris Ledus Slidu Pārsega Aizsargi, Apavi Vienīgais Aizsargs, Hokeja Slidas Pārsega Aizsargi Aizsargs Hokeja Apavu Skate Apavu Attēls Skate
€5.79 €2.90

(funkcijas: * izgatavoti no augstas kvalitātes microfiber materiāls, mīksta, elastīga, super absorbējoša, mitruma wicking un ātrā žāvēšana * iekšpuse ir izklāta ar biezu samta, lai absorbētu lieko mitrumu no slidu asmens un palīdzēt novērst asmens no rūsēšanu * viegli lietot, vienkārši ielieciet to uz asmens * piemērots hokeja kurpes, skate kurpes, attēls slidas, hokeja apavi specifikācijas: daļas)

Izskatās arī
Volejbols Mācību Aprīkojuma Solo Treneris Iesācējiem Praktizē Iestatījums
€17.24 €10.34

(apraksts: apraksts: materiāls: šajā volejbols mācību aprīkojuma palīdzību, ir izgatavotas no augstas kvalitātes poliestera materiāla, izturīga, nav viegli valkāt.dizains: metāla sprādzes, izturīgs un stingrs, novērstu bumbu no nokrišanas mācību laikā.uzlabot bumbas kontroli prasmes: uzlabot jūsu ātru roku ātrumu un, pievienojot pilnvaras.ideāls sišanu, kondicionieris, lekt, hitting ātrumu un spēku,)

Izskatās arī
Molten BG3800 Basketbola Lielums 5 6 7 Oficiālais Mačs Iekštelpu Sandard Basketbola Jaunatnes Sievietes Cilvēks Bumbiņas Brīvu Gaisa Sūknis, Soma
€111.83 €55.91

(bezmaksas: gaisa pumpis+soma izmēru apraksts: izmērs 5: svars 470-500 g, apkārtmērs 69-71cm, diametrs 22 cm, vairāk suitbale jaunatnes izmērs 6: svars 510-560g, apkārtmērs 70-71cm, diametrs 22.6 cm, vairāk suitbale sievietēm izmērs 7: svars 567-650g, apkārtmērs 75-76cm, diametrs 24.6 cm, vairāk suitbale vīrietis pirkuma apraksts: -visus basketbola, futbola un volejbola)

Izskatās arī
125db Tiesneša Svilpe Justos Ērti Augsta Decibela Svilpe Svilpe Komandu Sporta veidos, 6 Krāsas Svilpe Viegli Izmantot Augsta Decibela
€18.65 €11.00

(125db tiesneša svilpe justos ērti augsta decibela svilpe svilpe komandu sporta veidos, 6 krāsas svilpe viegli izmantot augsta decibela apraksts: produkta nosaukums: elektronisko svilpe materiāls: abs izmērs: 136.5*38*32.5 mm svars: 90g krāsa: melns, zils, pelēks, dzeltens, sarkans, oranžs specifikācijas: 1. mazs un viegls, viegli pārvadāt 2. roktura)

Izskatās arī
Futbols, futbola Bumbu Izmēru 4 5 Jaunatnes Mašīna Mērķis Komanda, Spēles Spēle Bumbiņas Futbola treniņiem Līgas Footbal
€24.93 €17.45

(apmācība, futbols/mācību bumbu/amatieru maču bumba 【 materiāls] aicina super bright (spilgts)/mašīna piešūta oglekļa modelis/ādas imitācijas modelis 【 iekšējās starplikas] aicina sprādziendrošas likvidācijas līnijpārvadātāju starptautiskais standarts svars 【 svars 5 lodīšu] aicina 410 ± 20 grami (diametrs-21.5 cm, 11 personu sistēma) 【 svars 4 lodīšu])

Izskatās arī
Elektronisko rezultātu Tablo Mini Rezultāts pret Basketbola Tablo Ciparu Tablo Spēles Konkurences Iekštelpu Sporta Badmintons
€44.33 €24.38

(apraksts: 【portatīvo] aicina varat izmantot skrūves, lai novērstu to uz sienas.sienas uzstādīts, vai vienkārši ielieciet to uz galda, ļoti ērts un pārnēsājamo, viegli veikt apkārt un vienkārši ielieciet to savā kabatā. 【sporta rezultātu tablo] aicina elektronisko rezultātu tablo ar tālvadības pulti marķējumu basketbola, futbola, tenisa, beisbola, hokeja, volejbola, un vairāk. 【viegli)

Izskatās arī
Hokeja Kakla Aizsargs Bērni Pastiprinātu Aizsardzību, Kas Palīdz Izvairīties No Triecieniem Traumas Skate Radušās Plēstas Brūces, Hokeja Kakla Aizsargs
€35.89 €15.08

(hokeja kakla aizsargs bērni pastiprinātu aizsardzību, kas palīdz izvairīties no triecieniem traumas skate radušās plēstas brūces, hokeja kakla aizsargs aizzīmju punktiem: 1.elpojoša un ērta: šī hokeja kakla aizsargs ir izgatavots no elpojoša poliestera materiāla, kas uztur tu vēsā un sausā laikā spēle.mīksts un ūdensizturīgs audums, kas nodrošina izcilu komfortu un aizsardzību jūsu kakla. 2.ergonomiski)

Izskatās arī
Beisbola Cimdu Wrap Beisbola Cimdu Glabāšanas Shaper, lai Soma Beisbola Cimdu Siksna Beisbola Cimdu Skapītis Beisbola Cimdu Piederumi
€5.29 €3.38

(funkcijas: saglabāt savu cimdu - šī elastīgā beisbola cimdu wrap band hugs savu cimdu ar tikai tiesības summu kompresiju.tas palīdz uzturēt formu, mitt un ļauj viņiem izveidot perfektu kabatā. izturīgs materiāls - beisbola cimdu siksna josla ir izgatavota no augstas izturības elastīga materiāla izturību.spraugu pa vidu beisbola cimdu bijušais ļauj regulēt spiedienu uz cimdu, cik nepieciešams. der)

Izskatās arī
Bērnu Sporta Trofeju Dekori Kausa Gold Universālā Pvc Konkurences Dekoratīvas Zelta
€8.83 €4.42

(apraksts tas ir bērnu trofeju, kas izgatavoti no pvc materiālu.izsmalcinātu meistarība un portatīvo veikt.šo apbalvojumu trophy var izmantot kā puse spēli balvas, puses dod priekšroku, klasē balvas, klases dekori un vairāk. funkcijas - krāsa: zelta - materiāls: pvc - izmērs: aptuveni 23.00x12.00x9.00cm/9.04x4.72x3.54in - materiāls ir droši un izturīgi, kas ir nodiluma)

Izskatās arī
Vienkārši Tablo Digitālo Skaitītāju Futbols Vērtēšanas Nerūsējošā Tērauda Basketbola Spēle Piederumi
€24.09 €11.33

(apraksts vai jūs joprojām meklējat profesionāli, bet par saprātīgu cenu konkurences rezultāts kuģa?vai jūs meklējat izturīga un praktiska rezultātu apkopojums?ja tā, tad jums ir veikt apskatīt mūsu 6 - rezultātu apkopojums, kas var atbilst jūsu vajadzībām.piemērots futbola spēles, tenisa spēlēm, basketbola spēles, utt. funkcijas -krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:)

Izskatās arī
Futbola Taktiskā Valdes Prakses Kuģa Futbola treniņu Futbola Mačs
€5.08 €2.69

(apraksts: 【materiāls] aicina šī taktika ir valde, kas izgatavoti no kvalitātes pvc materiāla, kas nodrošina tā izturību un ilgmūžību. 【iezīme] aicina futbola treneri valdes pasākumi 35cmx22cm, kas nodrošina pietiekami daudz vietas treneri, lai ilustrētu, stratēģijas un taktika.tas ir kompakts un viegls, padarot to viegli veikt apkārt. 【daudzpusība] aicina šī taktika valde ir universāls)

Izskatās arī
2023 Kip Ādas Pasūtījuma Beisbola Cimdi Fīldings
€283.15 €277.49

(#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-3{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:133px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root .magic-4{text-align:attaisnotu}#detail_decorate_root .magic-5{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:186px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī