Cena €7.74 €15.48

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Izturīga un nodilumizturīga: Izgatavots no izcilas masīvkoka un nerūsējošā tērauda, mūsu Biškopības Rāmis Grippers piedāvā augstas izturības un nodiluma izturīgs.Rokas draudzīgs dizains padara tos viegli izmantot, pagarina to kalpošanas maksimālu peļņu.

2. Universāls, Bišu Instrumentu Turētājs: Saglabājiet jūsu bišu rīki organizēta ar mūsu universāls Biškopības Rāmis Gripper.Piemērots jebkura bišu strops, šo rīku turētājs vienkāršo medus ražas.

3. Efektīva Bišu Ķert: Ar mūsu Biškopības Rāmis Grippers' apaļu rokturi un īpaši klips, izvairītos no bojājumiem un slīdēšanu, un droši apstrādāt kadrus.Saglabāt jūsu biškopības ikdienas izvēles, ar vieglumu.

4. Paaugstināta Efektivitāte Rokturi: Pieredze drošāku un ērtāku biškopības procesu ar Biškopības Rāmis Grippers.Koka roktura dizains samazina pirkstu nospiedumu un palielina berzi, kas ļauj efektīvāk un ērtāk bars uzņemt.Baudīt uzlabots ergonomisks rokturis, lai nodrošinātu optimālu kontroli un komfortu.

5. Vairākas Funkcijas: Mūsu Biškopības Rāmis Grippers rūpēties, lai dažādās vajadzības, kad runa ir par mežizstrādes bišu saimes, jo dažādiem biškopības vidē.Tie nodrošina efektīvu risinājumu, lai saglabātu bišu kolonijas un ir lielisks rīks, āra biškopība, ideāls biškopjiem, ar dažādām prasībām.

Apraksts:

Mūsu Biškopības Rāmis Gripper ir ideāls papildinājums jūsu biškopības rīki.Ar savu spēju cieši piespiež baros, tas viegli ekstrakti tos no jūsu bišu pagalmā.Kontroles novākšana no jūsu bites ar šo slazdu, padarot savu darbību drošāka.

Specifikācija:

1. Nosaukums: Biškopības Rāmis Gripper

2. Materiāls: Nerūsējošais Tērauds+Koks

3. Produkta Svars: aptuveni 280g

4. Produkta Izmērs: aptuveni 13x9.5x5cm/5.12x3.74x1.97 collas

Iepakojuma Saraksts:

1* Biškopības Rāmis Gripper

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Bišu Strops, Rāmja Turētājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10/20/30pcs Jauno Radošo Cilindra Formas Neapbruņotu / Ziedu Bambusa Kāzu dod priekšroku Konfektes, Kārbas Puses Dāvanu Kastē Šokolādes Kastē Bomboniera
€53.15 €37.20

(stāvoklis: 100% brand new materiāls: kartona izmērs: 2.0 x3.0 collas (5.2x7.8cm) krāsa: kā attēlu daudzums:10/30/60pcs)

Izskatās arī
Radošā Krēms Stilā, Dāvanu Kastē 3D Eļļas Glezna Dāvanu Papīra Maisiņā Valentīna Dienā, Dzimšanas dienā, Kāzu Dāvana, Iepakojums, Somiņa ShoppingBag
€2.67 €1.29

(radošā krēms stilā, dāvanu kastē 3d eļļas glezna dāvanu papīra maisiņā valentīna dienā, dzimšanas dienā, kāzu dāvanu iesaiņojums somas iepirkumu grozs materiāls:papīrs krāsa:kā attēlu izmērs:15x8x13cm,13x19x6cm attiecas uz:mētelis,maska,kosmētiku,dāvanu,ziedu uzglabāšanai utt. motīvs:3d,krēms stilu,portatīvo,ar rokturi,ūdensizturīgs iepakojums saraksts:)

Izskatās arī
6-In-1 Baseins PH Testa Papīra Atlikušā Hlora, PH Vērtība, Sārmainība, Cietība, teststrēmele PH Testeri Baseins Sūcēju Piederumi
€12.69 €7.61

(6-in-1 baseins ph testa papīra atlikušā hlora, ph vērtība, sārmainība, cietība, teststrēmele ph testeri baseins sūcēju piederumi apraksts: produkta nosaukums: ūdens kvalitātes testēšanas pārbaudes papīrs materiāls: pet testēšanas laiks: 30s glabāšanas laiks: 1 gads darbības joma: piemērots dzeramo ūdeni, akvāriju, baseins un spa, rūpnieciskā ūdens, dīķis,)

Izskatās arī
Halloween Dekorēšanai Mazo Simulācijas Viltus Putns Viltus Putnu Rotaļlietas Halloween Black Crow Reāli Halloween Melnā Vārna
€3.56

(motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mūsu spilgti vārna modelis ir viens no slavenākajiem dzīvnieki, debesis, un noteikti var piesaistīt jūsu bērniem!reāli, ziņas un pasākumi:veikti ar īpašu dubulto iesiešanas tehnoloģiju,ar reālistisku informāciju,padarot jūs jūtaties kā jūs spēlējat, un sadarboties ar cute vārna.lieliska dāvana, bērniem.reāli vārnas piesaistītu jūsu bērniem.izklaidēt)

Izskatās arī
Raganu Cepures Sievietēm Spooky Halovīni Kostīms Raganu Cepure Akumulatoru Powered Gaismas Raganu Cepures Uz Lieveņa Dārza Lomu Spēles Sievietēm
€2.01 €1.61

(pārveidot jūsu dzīvojamo istabu bewitching telpa ar mūsu izturīgs raganu cepures sievietēm.attēloti 10 aizvien mirgo lampas, krelles, šī cepure, kas lieliski apvieno ar 9.8 led string gaismas, lai izveidotu spooky gaisotni.ideāls halloween puses, un tēmu notikumiem. specifikācijas: materiāls: izgatavots no poliestera zīda auduma izmērs: kā parādīts attēlā iepakojuma saraksts: 1pc)

Izskatās arī
Simulācijas Rīsu Modeļu Fotogrāfijas Aksesuārus, Fotografēšana, Kāzu svinības, Apdares Agrā Bērnībā Apgaismības DIY Displeja Aksesuārus
€2.94

(nosaukums: imitētu rīsi materiāls: pvc izmērs: nav konkrēta izmēra.tas ir izgatavots saskaņā ar parasto rīsu 1:1 svars: apmēram 20g izmanto: iepirkšanās mall mēbeles, mājas mēbeles, foto aksesuārus, rokasgrāmata dari pats , utt. piezīme: jo gaismas ir atšķirīgs no monitora, krāsa var nedaudz atšķirties.lūdzu, saprotiet,)

Izskatās arī
4gab/daudz Tornado Viesulis Pudeli Ūdens Savienotājs Zinātnes Ciklona Caurule Eksperimenta Maņu Krāsu Izlases
€4.04 €2.79

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: plastmasa krāsa: krāsa izlases skatīties jūsu vortex spin ar pudeli!!!tas ir lielisks izglītības un jautru eksperimentu un aktivitātes skolas nodarbības, homeschoolers, skauti un citu grupu.radīt viesuļvētra no diviem 2 litru plastmasas pudeles, ūdens un krāsains plastmasas savienojuma caurules.kratot ūdens rada piltuvveida miksēt,)

Izskatās arī
6pcs/daudz Sarkanā Aploksnē Ķīniešu Jaunais Gads, 2024 Pūķa Gadā Sarkano Kabatas Aploksni Mazulis Dāvanu Pavasara Festivāls Laimīgs Naudu Svētību Kabatas
€7.45 €2.23

(krāsa: kā attēlu materiāls: papīrs izmērs: 8*11,5 cm、9*17cm、16.8*8.8 cm、9cm*16.8 cm pakete ietver: sarkanā aploksnē*6 gab. --- pakalpojumi --- ja kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci,lūdzu sazināties ar mums, pirms jūs atvērt strīdu vai sniegt atsauksmi mums būs 100% atrisinātu jebkādas)

Izskatās arī
Jaunākās Ziemassvētku Plīša Lelle Rotājumi Santa Claus, Sniegavīrs Svētku Kulons Karājas Koka Aļņa Puse Rotājumi, Dekori Jaunu Ziemassvētki H5I2
€1.65 €0.91

(apraksts funkcijas: cute izskatu ar santa claus, sniegavīrs un aļņiem, klasiskās ziemassvētku elementiem, lai jūsu mājās, brīvdienu garastāvoklis un spēcīgu svētku atmosfēru. materiāls: poliesters izmērs: arround 17*8cm/6,69*3.14 gadā iepakojums saraksts: 1* kulons piezīme: sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz)

Izskatās arī
Ziemassvētku Piepūšamo Balonu Santa Claus Led Piepūšamās Milzu Lelles Augstu Spilgtumu Ziemassvētku Lelles, Eco-Friendly Dārza Dekori
€39.38 €19.69

(piepūšamās izgaismotas santa claus rotājumu 2.4 m karikatūra milzu santa claus ar led gaismu ziemassvētki dārza puse dekori specifikācija: modeļa numurs: piepūšamās santa claus izmērs: piepūšamās izmērs 2.4 m/93.6 gadā krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: poliesteris+plastmasas iepakojums: balta kartona iepakojums specifikācija: eiropas kontaktdakšu,)

Izskatās arī
Patrika Dienu, Plīša Gnome Lelle Sejas Rūķis par Lelli Svētku Rotājumu Puse Mājas Galda Dekorēšana Dāvana Bērnam
€19.23 €9.62

(funkcijas: 1. īrijas martā festiva dienu apdare - folkloras, gnome nes veiksmi uz ģimenēm un ir uzskatāma par veiksmi.pievienot brīvdienu šarmu, lai jūsu īrijas martā festiva dienu mājās rotājumi ar šo adorable zviedrijas tomte gnome. 2.izgatavota no premium materiālu izturīgu un ilgstošu izmantošanu.katru lieldienu gnome nāk ar baltu bārdu un rozā ausis.rūķis ir roku darbs, tāpēc dažādu)

Izskatās arī
Katlu Galvas Augiem Cilvēks Galvas Podi Ar Augiem Sejas Podi Ar Augiem Sejas Puķu Pods Galvu Poda, Lai Sulīgs Iekštelpu Podi Un
€11.88 €7.48

(pievienot humoru un personību jūsu mājās vai dārzā ar šo sejas stādāmās podi galvu.šie stādāmās ir izgatavoti no stingra un izturīga sveķu materiālu, kas var izturēt jebkurus laika apstākļos.tie ir plakana apakšējā dizains, kas ļauj viņiem stāvēt stabili uz jebkuras virsmas.jūs varat izmantot tos, lai aug sukulenti, ziedi, vai jebkuru citu augu, kas jums patīk.tie ir arī lieliski, kā rezidentiem dāvanas)

Izskatās arī
Eva Kūka Topper Mīlestība Zvaigžņu Valentīna Dienā, Dzimšanas dienā, Kāzu Mazulis Puse Bērnu Dušas Cupcake Toppers Dekoru Cepšanas Piederumi DIY
€60.16 €30.08

(eva kūka topper mīlestība zvaigžņu valentīna dienā, dzimšanas dienā, kāzu mazulis puse bērnu dušas cupcake toppers dekoru cepšanas piederumi diy apraksts : krāsa: attēlā izmērs: attēlā piezīme tas ir roku darbs, tur var būt dažas nelielas nepilnības, lūdzu, esiet uzmanīgi, ja jums prātā sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
Ziemassvētku Laternas, Apdares Vēja Gaismas Imitācijas LED Gaismas Karājas Laternu par Ziemsvētki Puse Mājas Dekoru
€6.03 €4.52

(karstā pārdošanas ziemassvētku zemniecisks laternu flicke flameless lukturi ar piekārtiem iekštelpu āra rotājumi karstā pārdošanas apraksts : funkcijas: ideāls mājas dekori: izdaiļot jūsu mājas ar vairāk siltu gaismu.jūsu draugi un ģimenes locekļi ar šīm led sveces, rotājumi, tas ir ideāls, piemēram, ziemassvētku rotājumi, mājas rotājumi. nē sveču vasks: unmelted sveču)

Izskatās arī
Svečturi Dekori Galda Burvīgs Dekoratīvs Līkne Dizaina Ziemeļvalstīm Sveču gaismā Vintage Statīva Turētājs Svece
€21.05 €13.89

(2gab svece īpašnieks burvīgs dekoratīvs līkne dizaina ziemeļvalstīm sveču gaismā stāv mājas dekoru apraksts: paredzēts ar augstām kājām, un tas svečturis ir ļoti retro, un tas ir izliektu dizainu, lai jūs varētu izvietot divus krustus vai ievietot tos atsevišķi, ļoti unikālu. attēloti ir plakana pamatne, svece īpašnieks var ievietot stabili, un tā ir izgatavota no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
15inch Ziemassvētku Eglīte Apdare Santa Klauss Kājas Plīša Dekoru Santa Claus Kāju Ziemassvētku Dekori Mājas Piekārtiem Rotājumi 2024
€4.39 €2.64

(apraksts: 1. svētku santa claus dizains: ziemassvētku eglīte apdares piedāvā apburošs santa claus kāju dizains, piebilstot, dīvains pieskārienu jūsu brīvdienu dekori.perfekta vieta, lai jautri un svētku izskatu. 2. ideāls izmērs: 15 collas, šis dizains ir perfekts izmērs, lai būtu pamanījuši neparalizējot savu koku.to var viegli uzglabāt pēc brīvdienu sezonā. 3. augsta kvalitāte-izgatavota)

Izskatās arī
Balta Porcelāna, Keramikas Ciems Mājas LED Apgaismota Ziemas Baltās Mājas Dekori Miniatūras Ziemassvētku Rotājumi 2024 mājas piederumi
€23.16 €11.57

(aizzīmju punktiem: 1. roku darbs kvalitāte: rotā jūsu mājās ar mūsu deluxe balta porcelāna ziemassvētku ciematu māju.rūpīgi izstrādāts ar izsmalcinātu meistarība, lai nodrošinātu izturību un grezns pieskārienu jūsu brīvdienu apdare. 2. dzenis-bez svētku šarmu: pieredze mājīgu mirdzumu mūsu baltā porcelāna ziemassvētku ciematu māju ar flameless led tējas gaismas.akumulatoru darbināmas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi, kas ar Vilnas Filcs, Galda piederumu Somiņas, Dekoratīvo Trauku Turētāji, Ziemassvētku Dekori, 10Pcs
€5.88 €4.71

(10pcs ziemassvētku rotājumi, kas ar vilnas filcs, galda piederumu somiņas, dekoratīvo trauku turētāji, ziemassvētku dekori krāsa: sarkana / gree raksts: solid iepakojums: ziemassvētku rotājumi stils: tautas sakarā: ziemassvētki motīvs: 1. maza auguma un liela jauda, perfekti savā ikdienas vajadzībām. 2. ūdensizturīgs un pretapaugšanas piezīmes: apgaismojuma)

Izskatās arī
10Psc/Set 12Inch Havaju Ananāsi Turtleback Lapu Iespiesti Lateksa Balonu, Havaju Tēmu Puse, Dzimšanas dienas Weddding Apdare
€1.94

(produkta nosaukums: havaju tēma raksts iespiests baloni produkta izmērs: 12inches produkta svars:1psc=2.8 g produkta materiāls: latekss produkta iepakojums: 10pcs/maiss,opp maisā ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi, lai līgums mums)

Izskatās arī
2gab Pruner Atsperes Nomaiņa Atsperes Nerūsējošā Tērauda Pavasara Dārza Šķēres Sudraba, Nerūsējošā Tērauda Materiāls 5.8 cm
€3.05 €0.45

(apraksts: garums: 5.8 cm krāsa: sudraba materiāls: nerūsējošais tērauds iepakojums saraksts: 2 x atsperes nomaiņa)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Sniegpārsliņas Svečturis Ziemassvētki Koku Formas Svece Īpašnieks Priecīgus Ziemassvētkus Mājas Rotājumi, Jaunā Gada Galda Rotājumi
€4.22 €3.03

(produkts : ziemassvētku koka svečturis daudzums : 1gab. materiāls : koks,koka izmērs : kā attēlu krāsa : koks krāsa lietošana : ziemassvētku navidad puse mājas rotājumi, jaunā gada dāvanas. sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides. paziņojums : 1. jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.)

Izskatās arī