Cena €5.92 €11.85

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1.Bagāts papildaprīkojums: ar Šo laternu laivas komplektā ietilpst 14 lapas, stikla, papīra (7 izlases krāsas), 1 laternas papīra veidnes, 1 lente, 1 rullis abpusējo līmlenti, un 1 laternas rokturi.

2.Unikāla un skaista: Tas laternu amatniecības kopu funkcijas izsmalcinātu dobi-out modeļus, saule, mēness un zvaigznes, kas ir rūpīgi izstrādāta, lai radītu patīkamu atmosfēru.Laternas ir izsmalcinātu un skaistu, ideāli piemērota jebkuram gadījumam.

3.Izturīgi materiāli: Šī laterna kuģiem, kas tiek izgatavots no papīra, kas ir nodilumizturīga, atkārtoti, un bez smaržas.Jūs varat baudīt padarīt savu laternu ar šo uzticama un izturīga materiāla.

4.Viegli glabāt un apkopot: Šīm papīra laternas var viegli atvērt, vai salocīta bez līmes, padarot tos ērti uzglabāt un nav aizņem pārāk daudz vietas.Jūs varat arī viegli pārklāj tos ar izsekošanas papīra, lai izveidotu savu dizainu.

5.Plaši izmanto: Šīs laternas amatniecības kopas ir ideāls dekorēšanai piemērotas dažādiem gadījumiem, piemēram, gājieni, bērnu puses, DIY projektiem, Halloween, Ziemassvētku balles, un vairāk.Jūs varat izveidot savu unikālu lustras.

Apraksts:

Ar bagātīgu piederumi un izsmalcinātu dobi-out modeļus, tas viegli uzstādīt komplekts ir ideāls gājieni, bērnu puses, DIY projektiem, Halloween, un Ziemassvētku balles.

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: Laternas amatniecības kopu

Produkta materiāls: papīra

Produkta izmērs: 10x10x10.5cm/3.9x3.9x3.9in

Produktu Saraksts:

1 x Laternu amatniecības kopu

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Laternu Amatniecības Kopu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Papīrs
  • Elektroniskā: no
  • Raksts: NAV
  • Godu: Halloween

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Halloween Dekorēšanai Mazo Simulācijas Viltus Putns Viltus Putnu Rotaļlietas Halloween Black Crow Reāli Halloween Melnā Vārna
€3.56

(motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mūsu spilgti vārna modelis ir viens no slavenākajiem dzīvnieki, debesis, un noteikti var piesaistīt jūsu bērniem!reāli, ziņas un pasākumi:veikti ar īpašu dubulto iesiešanas tehnoloģiju,ar reālistisku informāciju,padarot jūs jūtaties kā jūs spēlējat, un sadarboties ar cute vārna.lieliska dāvana, bērniem.reāli vārnas piesaistītu jūsu bērniem.izklaidēt)

Izskatās arī
Lielā Ziemassvētku Tote Somas Ar Rokturi, Kas Nav Dāvanas, Austas Somas Santa Claus Dod Priekšroku Maiss Jaunajā Gadā Grupa Krājumi Atkārtoti Dāvanu Tote Soma
€6.77 €3.38

(šo svētku tote somas, kas izgatavoti no augstas kvalitātes lina materiāla pievienot ziemassvētku prieku un turiet visu savu brīvdienu labumi, piemēram, konfektes, ābolus, rotaļlietas un grāmatas.šie portatīvie rokas somas mīļu un dzīvespriecīgu atmosfēru, padarot tos ideāli piemērots visām jūsu ziemassvētku piederumi. specifikācijas: nosaukums: ziemassvētku tote soma materiāls: lins tāds)

Izskatās arī
Ķīniešu Jauno Gadu Fona Laimīgu Jauno Gadu Fona 2024. gadam Banner Šampanietis, Baloni, Ziemassvētku un Jaunā Gada Puse Fona Dekors
€16.42 €8.21

(aizzīmju punktiem: 1. svētku un dinamiskas: noteikt perfektu ķīniešu gadu garastāvokli ar mūsu fona.piesātinātas ar tradicionāliem simboliem un sarkanu tēma, šī 2024. gadam laimīgu ķīniešu jauno gadu fona banneris ir must-have apdare. 2. ķīniešu stila fona: uzliet jūsu ķīniešu gadu svinības ar kultūras nozīmi, izmantojot mūsu labvēlīgs, pūķis un laternu modelis fona.raksturo labvēlīgs simboliem,)

Izskatās arī
48/50sets Priecīgus Chirstmas Dāvanu Saiņošanas Frāzi Ziemsvētki Koks Apdare Frāzi Multi-Dizainu Santa Claus, Sniegavīrs Pūce Svētku Iesaiņojums, Etiķetes
€5.35 €4.28

(preces nosaukums 48/50sets priecīgus chirstmas dāvanu saiņošanas frāzi ziemsvētki koks apdare frāzi multi-dizainu santa claus, sniegavīrs pūce svētku iesaiņojums, etiķetes izmērs informācija papīra birkas: pls atsaukties, lai bildes. ziemassvētku eglīte tagu izmērs 4.6x5cm stīgu garums: apmēram 25cm saturs 48/50 komplekti ziemassvētku dāvanu frāze =)

Izskatās arī
Jauki Trušu Ezis Rotājumi Multi-lomu Augi, Puķu Podi, Skaista, Radoša Sukulenti Stādāmā puķu pods Dārza Piederumi
€21.34 €14.94

(jauki trušu ezis rotājumi multi-lomu augi, puķu podi, skaista, radoša sukulenti stādāmā puķu pods dārza piederumi apraksts: materiāls: sveķi tips: ezis, trušu produkta izmērs: 17.5x11x11cm stādīšanas vietas izmērs: 8x6.5x6.5cm iepakojums: kaste neto svars: apmēram 600g izmanto: ūdens stādīšanas konteineru, pildspalvu turētājs, sulīga poda. (augi)

Izskatās arī
Portatīvo Ziemassvētku Konfektes Soma DIY Xmas Dāvanas, Rotājumi Ziemassvētku Vecīti, Radošajās Somā Smieklīgi Karikatūra Modeli Puse Supplies
€1.44 €0.98

(veids: ziemassvētku rotājumi materiāls:neausts audums krāsa:kā picture rādīt modelis: izlases piegādes izmērs: 20*30 cm / 30*40cm / 40*60cm /50*70cm iepakojuma saturs:1x ziemassvētku dāvanu maisu extra liela, skaista un laba kvalitāte ziemassvētku dāvanu maisu spēcīga vadu pievelciet maisu līdz paslēpt dāvanas iekšā ideāli piemērots ziemassvētku dāvanu un apdares piegāžu vai jebkuras personas godu salokāma)

Izskatās arī
2023 Ziemassvētku Durvju Apdare Priecīgus Ziemassvētkus Banner Dekori Mājas Karājas Ziemassvētku Rotājumu Navidad Laimīgu Jauno Gadu Dāvanu
€7.99 €5.43

(paziņojums: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.lūdzu atļaut dažas atšķirības, manuāla mērīšana. 3.lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 4.paldies par jūsu laipni izpratni.)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglītes Bumbas, 50gab 4cm Lielās Ziemassvētku Balle Multicolor Bumbu Rotājumi, Eglīšu Rotājumi noteikts Mājas Puse
€19.69 €14.97

(materiāls:plastmasa izmērs:diametrs 4cm ziemassvētku ziemsvētki koks mirdzēt nieciņiem bumbiņas ornamentu rotājumi piemērotas dekorēšanai viesnīcā, restorāns, upscale restorānu,biroju ēkas,savrupmāju un tā ziemassvētku vitrīna ainavas izkārtojumu , atbilst personalizētu klientu vajadzības . pakete ietver:50gab/lodziņā ziemassvētku rotājumu bumbas karājas sakarā)

Izskatās arī
1gb Baltā Kārta Polistirola Putu Gredzens Ziemassvētku Amatniecība DIY Roku darbs Vainags Kāzu Brīvdienas Mājās Partijas Apdare
€2.61 €1.75

(specifikācijas: materiāls: polistirols krāsa: balta izmērs: a1:5*1cm a2:7*1.4 cm a3:8*1.6 cm a4:12*2cm a5:15*2.6 cm a6:17.5*3cm a7:20*3.7 cm forma: apaļa paketē iekļauts: 1pc putu gredzens)

Izskatās arī
Mākslīgās Zīda, Ziedu, Svaigu, saglabājot Izsmalcinātu Pastorālo Ziedu kompozīcijas, Simulācijas Gerbera Mākslīgo Ziedu uzkrītošā
€2.42 €1.57

(svarīga informācija materiāls:mākslīgās zīda ziedu iepakojuma lielums: garums: 42cm/16.54 (apm.) diametrs: 11cm/4.33 (apm.) apskats: kopš mākslīgo ziedu ir ūdensizturīgs un izturīgs pret uv starojumu, tas nav viegli zust, un var saglabāt ilgstošu skaistumu. šī simulācija ziedu var izmantot ziedu kompozīcijas, vai kā foto prop, kas ir ļoti skaisti, un tas var)

Izskatās arī
Laistīšanas Var Rotaļlietas, 6 Bērni Laistīšanas Ūdens Var Tējkanna Ziedu Ūdens Sprinkleru Modeli, Dārza Yarde Mājas Dekoru, Jauktu Krāsu
€9.81 €5.00

(specifikācijas krāsa: materiāls: izmērs: 8.50x4.70x4.30 cm/ 3.34x1.85x1.69in funkcijas šī laistīšanas tējkanna rotaļlietas tiek izgatavota no premium dzelzs materiāla, ķermeņa wtering var, nav viegli sadalīti, izturīgs, lai izmantotu.|ziedu ūdens sprinkleru modeļi ir izgatavoti ar naudas sodu meistarība, īpašas formas, un padarīt to par ļoti reālu.|maziem bērniem laistīšanas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Laternas, Apdares Vēja Gaismas Imitācijas LED Gaismas Karājas Laternu par Ziemsvētki Puse Mājas Dekoru
€6.03 €4.52

(karstā pārdošanas ziemassvētku zemniecisks laternu flicke flameless lukturi ar piekārtiem iekštelpu āra rotājumi karstā pārdošanas apraksts : funkcijas: ideāls mājas dekori: izdaiļot jūsu mājas ar vairāk siltu gaismu.jūsu draugi un ģimenes locekļi ar šīm led sveces, rotājumi, tas ir ideāls, piemēram, ziemassvētku rotājumi, mājas rotājumi. nē sveču vasks: unmelted sveču)

Izskatās arī
Svečturi Dekori Galda Burvīgs Dekoratīvs Līkne Dizaina Ziemeļvalstīm Sveču gaismā Vintage Statīva Turētājs Svece
€21.05 €13.89

(2gab svece īpašnieks burvīgs dekoratīvs līkne dizaina ziemeļvalstīm sveču gaismā stāv mājas dekoru apraksts: paredzēts ar augstām kājām, un tas svečturis ir ļoti retro, un tas ir izliektu dizainu, lai jūs varētu izvietot divus krustus vai ievietot tos atsevišķi, ļoti unikālu. attēloti ir plakana pamatne, svece īpašnieks var ievietot stabili, un tā ir izgatavota no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
1 Gab., Polistirols Rain Platums Pārredzamus Gaiši Zaļas Līdz 33mm Mērīšanas Rīku, Dārza Ūdens uz Zemes
€7.75 €3.87

(funkcijas: * šis lietus rādītājs tiek izmantots, lai izmērītu un savākt lietus ūdeni. * viegli un ērti lietošanai dārzā. * neliels svars, viegli pārvadāt. * ar augstas kvalitātes un izturīgu sniegumu. * tas ir ļoti ērti, dārzā, krāsa ir no gaiši zaļas, tas netiks novirzīt jūsu uzmanību no augiem un ziediem.izmanto, lai mērītu un savākt lietus ūdeni un sprinkleru)

Izskatās arī
Pielāgota Matēta Shatterproof Flex Tases, Personalizētu Kāzu Favor, Krūzes, Kāzu Dod Priekšroku, Minimālisma Kāzas, Mūsdienu Kāzu
€142.21 €120.87

(roku darbs materiāli: shatterproof tases, tintes ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās vai nosūtīt ar īsziņas, lai mums pēc tam, kad maksājumu:** 1.tintes krāsa 2 .personalizētu informāciju (ietver jebkādu personalizētu informāciju, kuru)

Izskatās arī
Pet Mirdzošu Tauriņu Spārni, Burvju LED Gaismas Suns Tauriņa Spārni, Burvju, LED Gaismas, Elektriskā Spārniem Cosplay Kostīmu Puse uzposties
€38.44 €19.22

(šajā halloween, saglabāt jūsu pūkains draugs aktīvu un veselīgu ar mūsu pet elektriskā spārniem kostīms.tā atspoguļo izcili krāsas saglabās tos redzams no pastaigas.tas ir gudrs un uzkrītošā, bet ir viegli tīrīt un uzturēt.dot savu pet kaut ko vērts, wagging par šo sezonu! specifikācija: nosaukums: pet spilgtos spārnus materiāls: abs baterijas: 4 x 1,5 v aa baterijas (nav)

Izskatās arī
Ramadāna Koka Amatniecības Kulons Gurban Festivāls Pieci Norādīja Zvaigzne Griešanai EID Mubarak Mājas Apdare, Koka Rotājumu Piegāde
€3.81 €2.85

(ramadāna koka amatniecības kulons gurban festivāls pieci norādīja zvaigzne griešanai eid mubarak mājas apdare, koka rotājumu piegāde materiāls: koka;koka izmērs: piemēram attēlā iepakojums:viena gab. katrā opp maisā produkta izmērs tiek mērīts manuāli, lūdzu, pieļauj kļūdas par 1-2cm.ja jums ir kādi jautājumi(cena,piegādes izmaksas un piegādes laiks) par mūsu produktiem,lūdzu,)

Izskatās arī
12oz vai 16oz Matēta Neplīstošas Plastmasas Kauss #213 - Pasūtījuma Pet Ilustrācija - Priekā, - Kāzu dod priekšroku, Matēts Krūzes, Alus Kausi,
€185.27 €153.78

(●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās vai nosūtīt ar īsziņas, lai mums pēc tam, kad maksājumu:** 1.tintes krāsa 2. fonta 3. personalizētu informāciju( vārdu, notikuma datums un vieta vai citu tekstu, kā jūs gribētu) 4. fotogrāfiju jūsu)

Izskatās arī
12 Gab. Sarkanā Pakešu Jauno Gadu Dāvanas Pakešu Tradicionālo Kabatas Maku Naudas Aploksnes Papīra Seifs
€11.34 €5.67

(apraksts red pocket, kas ļaus jums izvietot naudu iekšā ir maiga un praktiski izmantot.ķīniešu stila modelis dizains, var droši dot jums un jūsu draugiem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.ar spilgtu krāsu un ķīniešu stila modeļus, šī sarkanā aploksnē varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas - krāsa: asorti krāsas -materiāls:pārklāts)

Izskatās arī