Cena €22.49 €33.08

Pilns apraksts

IDD Viesuļvētras 8

Augsta neelastību elastīga gumijas + blīvs sūklis

25# jaunu blīvu sūklis, 15% vairāk elastīgās nekā tradicionālie sūkļi.

Specializēts, kas Paredzēti, lai uzlabotu spin un ātrumu 40+ jauns materiāls, galda tenisa bumbiņas ar viegli kontroli.

Izmanto Pasaules Čempions - Chen Meng

Zīmols: DHS

Produkts: Galda teniss gumijas

Modelis: Hurricane 8

Gumijas Veids: Pimples-in, elastīgs un augsta neelastību

Sūklis Tips: IDD 25# blīvs sūklis

Gumijas Krāsa: Sarkana/melna

Cietība: 39/40/41

Biezums: 2.15/2.2 mm

Stils: Ātrums/Cilpa

Gumijas uztur labu līdzsvaru starp elastīgumu un tvirtumu.Jaunu augsta blīvuma sūkli ar "MAKRO-CELL" & "Augsta Elastība Daļiņu Osmozes tehnoloģijas", kas " palīdz Viesuļvētras 8 paaugstināt ādas elastību, un par 15%.Spēlētājs var iegūt arī augstu shot ātrumu, ar vājš uzbrukums.

Viesuļvētras 8 nodrošina unikālu spin un neprognozējams loka un uzlabo shot ātrums būtiski, kas rada atsvaidzinošu leeling par aizskarošu spēlētājiem.

Viesuļvētras 8 ir speciāli izstrādāta, lai uzlabotu spin un ātrumu 40+ Celuloīda-bezmaksas T. T. bumbas.

Specifikācijas

  • Veids: Gumiju
  • Zīmola Nosaukums: IDD
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2gab Lab Pasūtījuma Svaru Odyssey Insulta Lab Golfa īsa golfa nūja 25G & 35G
€22.29 €14.71

(2gab lab pasūtījuma svaru odyssey insulta lab golfa īsa golfa nūja 25g & 35g 2x golfa īsa golfa nūja pakāpes: 1 x 25g + 1 x 35g augstas kvalitātes pēcpārdošanas īsa golfa nūja svaru odyssey insulta lab sērija putters fit odyssey insulta lab dubultā plaša plūsma / 2-ball / #7 / v-line pīrāgus utt. specifikācija:25g/35g krāsa:melna materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:diametrs:)

Izskatās arī
Iekštelpu Likvidēšanu Tipa galda Spēli viens Spēlētājs un Divu Spēlētāju Šaha Karte "Vecāks-bērns" Interaktīvās Puzzle Spēles Rotaļlietas Galda
€31.69 €18.06

(iekštelpu likvidēšanu tipa galda spēle, viens spēlētājs un divu spēlētāju šaha karte, mātes-bērna interaktīvās puzzle spēle, galda rotaļlietas)

Izskatās arī
VIENU IZVĒLI 9.0 DM Karalis spēlēja Kārtis,DIY CUSTOM galda Spēles PROXY Kārtis Spēlē
€1.42

(uzmanību: 1.cenā visas iespējas ir tikai vienības cenu, nevis kopējo cenu. 2.lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties pareizo daudzumu un cenu pirms pirkšanas. piemēram: ja jūs vēlaties, lai 12 kartes ,jums ir nepieciešams izvēlēties 10-30 gribu iespēju.un pēc tam palielināt to skaitu līdz 12. 3. gribu zināt, sarakstus un attēlu?lūdzu, sazinieties ar mums pa pack24.lv)

Izskatās arī
Okeāna Klinšu Peldēt Astes Sensors Krāsu Izmaiņas Astes Krāsu 1 Segments/3 Segemnts Pieejami Boja Astes Rīku Risināt Piederumi
€2.00 €1.38

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:nano krāsa:kā parādīts attēlā daudzums:1 gab indukcijas elektronisko asti drift kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.modes dizains,100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!produkta veids: sensors astes materiāls: lastic iezīmes: 1, peldēt astes ir sensors astes, kas var mainīt krāsu, kad zivis nedaudz āķi. 2, ir 2 veidu astes)

Izskatās arī
Skaidrs, Zvejas Vadu Skaidrs, Zvejas Vadu Zvejas Jūrā
€5.88 €3.65

(funkcijas: 1.pagarināšanas likme ir neliela, reģenerācijas darbības ir labs, tas ir labs jutību, un neietekmē āķis nostāju。 2.vēlamais augstu molekulāro blīvumu, neilona diegi ir liela cemme pretestību. 3.protams, velmēta zvejas līnija ļoti garantijas velkot spēkā zvejas līniju un efektīvi pagarina kalpošanas zvejas līniju. 4. protams, velmēta zvejas līnija ļoti garantijas)

Izskatās arī
JJ Airsoft Killflash Nogalināt Flash 1.25-4.5x26 Šautene Jomu
€14.22

(produkta apraksts posteņa nosaukums: jj airsoft killflash 1-4x24e sarkans / zaļš tīkliņš (melns) modelis: ja-5378-bk krāsa: melna firmas nosaukums: jj airsoft materiāls: alumīnija neto svars: 8 g bruto svars: 13 g produkta funkcijas metāla jākonstruē metāla sieta darbības joma aizsargs izturēt hit augstas jaudas airsoft šautene piķis)

Izskatās arī
Zvejas Cepurītes, Jumta Klp Varavīksnes Krāsas Ūdensizturīgs Spilgti Anti-Lietus Pret Sauli, Cepures Saule Klp Pārgājienu Zvejas
€3.13 €1.94

(apraksts: ko lietussarga cepure varam jums piedāvāt ir tas, ka to var izmantot, lai saglabātu no lietus un karstas saules, kad zvejas vai pārgājienu. tas ir jumta cepure funkcijas, kas var fit gandrīz galvas lielumu un ir ērti valkāt, jo no ļoti viegla un elastīga, regulējama josta dizains. izgatavota no poliestera materiāla, šis produkts ir nodiluma izturīga un elastīga. diametrs)

Izskatās arī
STAIGĀT ZIVJU 1GB Jaunu Asti Vērpšanai 14g Līdzsvaru Rotējošu Metāla Jig VIB Vibrācijas Ēsmu Ripu Karoti Grimst Lure Zvejas Vilinājums Pesca
€2.94 €2.06

(staigāt jaunu zivju astes vērpšanai 14g līdzsvaru rotējošu metāla jig vib vibrācijas ēsmu ripu karoti grimst lure makšķeres makšķerēšana funkcijas: asti-ripu rotējošu metāla vib zonā. asti var brīvi rotēt 360. modernās tehnoloģijas padara rotācijas gludāka. specifikācija: zīmols: staigāt zivis nosaukums: asti-ripu rotējošu metāla vib garums:)

Izskatās arī
Unisex Ilgi Roku Siltāks Fingerless Cimdi Stretchy Pusi-Pirksta Gari Cimdi Skriešanai, Slēpošanai
€10.01 €6.71

(unisex ilgi roku siltāks fingerless cimdi stretchy pusi-pirksta gari cimdi skriešanai, slēpošanai funkcijas: *augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, uzticamas un izturīgas, nav viegli deformēties vai salauzt, elastīgs, ērts virsmām pieskarties, viegli valkāt. *universāls: garie fingerless cimdi ir paredzētas dažādas krāsas, lai atbilstu jūsu kleitas,)

Izskatās arī
Ādas Paslēptu Pistoli Kabata Taktiskās Medību Maksts Labo Roku Medību Ieroci Makstis Noslēptas Carry Iekšā Josta Makstis
€18.04 €7.22

(taktiskā medību maciņš ādas paslēptu pistoli kabata labo roku dubultā jostas stiprinājums kabatas maksts noslēptas carry taktiskās paslēptu pistoli kabata ar metāla klipsis vīrieši sievietes motīvs: 1. viegls un kompakts dizains: pieredze ērtībai viegls un kompakts ādas paslēptu pistoli kabata.tās mazo izmēru un minimāls svars padara to viegli, lai veiktu, nepalielinot nevajadzīgiem vairumā. 2.)

Izskatās arī
20PCS Jaunu Lure Mīkstās Ēsmas 2.8"Karpu Zvejas Vilinājums Mīkstās Ēsmas Foreles, Zandarti, Līdakas Swimbait Jig lure
€58.84 €41.19

(20pcs jaunu lure mīkstās ēsmas 2.8 karpu zvejas vilinājums mīkstās ēsmas foreles, zandarti, līdakas swimbait jig lure apraksts: produktu kategorijas: luya mīkstās ēsmas zīmols: supercontinent zivju ēsmas veidā: viltus ēsmu/bionisko ēsma raksta nr.: 05 izcelsmes valsts: zhejiang krāsa: a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, m, n, o, p, q, r, ai, bb, cc, dd, ee,)

Izskatās arī
6 Gab. Ziemas Āra Makšķeri Somā Uzstādīt Ledus Makšķerēšana Ziemā Makšķerēšanas Auto Zvejas Stāvēt Viegli Izmantot
€32.42 €23.34

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! tips:ziemas āra makšķeri maisiņu komplekts krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:abs+oxford audums iepakojuma saturs: 1 * uzglabāšanas soma 6 * zvejas platforma tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji)

Izskatās arī
1pc Loka Caurule Palūrēt Redzi Caurumu Izmēra Silikona Gumijas Caurules Savienojums Priekšgala Caurules Palūrēt Redzes Loka šaušana Piederumi Augstums Kvalitāti
€3.26 €1.73

(motīvs: augstums kvalitātes silikona materiāla,gludas virsmas un labu elastību, izturību un nodiluma izturīgas. nodrošina mērķa un redze, un izdarīt priekšgala palūrēt redzi trīs punktu līnijas stāvokli, uzlabotu precizitāti. clarifier var uzstādīt lietošanai. izstrādāta, lai atbilstu visām loki. specifikācija: posteņa nosaukums:loka caurule palūrēt redzi piemērots:)

Izskatās arī
20 Gab Golfa Lietussargu 9.3X16X13.6 MM Vārpstu Uzmavu Adapteri Golfa Vārpstas Piederumi Aprīkojums
€10.02 €7.61

(100% brand new izgatavots no augstas kvalitātes materiāla modeļa numurs: vienu gredzenu krāsa:melna materiāls:plastmasa izmērs:9.3 x 16 x 13.6 mm iepakojuma saturs: 20 x golfa lietussargu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras)

Izskatās arī
Vīriešu Ziemas Slēpošanas Cimdi Pretvēja Siltuma Āra Sporta Velo Cimdi Bike Velosipēdu, Motociklu, Pārgājieni, Kempings Puses Silti Cimdi
€5.57 €0.45

(apraksts: anti slip dizains ir anti slip punktus iekšpusē palmu, lai palielinātu berzes rokas var būt stingrāki un atviegloti, lai labāk turētos. nosaukums: silti slēpošanas cimdi materiāls: poliesters krāsa: zils, sarkans izmērs: aptuveni 12 * 23cm daudzums: 1 pair iepakojuma saturs: 1 pāris no slēpošanas cimdi)

Izskatās arī
Kalmāri ēsmu 8cm Mīkstās Ēsmas Āra Jūras Zvejas Vilinājums
€4.58 €2.75

(iezīme 1.3 d acis 2. mīkstās ēsmas iesaiņošana audums 3. kalmāri āķis rokasgrāmata likvidācijas 4.8 cm;4g shippment piegādes laiks ir aptuveni 7-60 darba dienu laikā.tas var aizņemt ilgāku laiku, lai ierastos dažās valstīs, jo īpaši brazīlijas,dienvidamerikas,āfrikas valstīs. (1) j:kad es veicu maksājumu, ko laiks var tikt nosūtīti? a:piegādā)

Izskatās arī
1~6PCS Piscifun Alijoz 300 Zema Profila Baitcasting Spole 15KG Max Drag 8+1 Gultņi, Alumīnija Rāmis Saldūdens, Sālsūdens Zveju
€40.14 €28.51

(1~6pcs piscifun alijoz 300 zema profila baitcasting spole 15kg max drag 8+1 gultņi, alumīnija rāmis saldūdens, sālsūdens zveju apraksts: divpadsmit līmeņi magnētiskās pielāgošanās, astoņi kilogrami sadarbību, kas pieejama par jūras zvejas produkts ir sagatavots, lai ar jūras zveju, un līnija ir vienmērīga, un, salīdzinot ar zvejas spoles, leņķis ir mazāks un pretestība ir mazāka. tā)

Izskatās arī
1Pair Gaismas Sexy Dice Skaisti angļu Griešanai Pāri Kauliņu Spēlē, dambretes kauliņus Rotaļlietas, Spēles, Bārs KTV
€2.06 €1.44

(produkta informācija: 1、jautri un interesanti: classic puse rotaļlietas var izmantot arī kā jautru sīkrīku pāriem spēlēt. 2、gaismas kauliņš: tas ir gaismas diski, kas nozīmē, ka nakts gaisma pulveris ir pievienota oriģinālā materiāla. 3、darbības princips: tā balstās uz gaismas pulveris absorbē gaismas enerģiju, un uzglabāt to. 4、silts padoms: pareiza lietošana ir absorbē)

Izskatās arī
Salokāma Zvejas Būris Tīro Zivju, Karpu Ēsmu Būris Garneļu Grozu Zivis, Vēžus Omāri Ķērējs Tvertne Murds Acs Tīklu Zvejas Rīks
€3.79 €1.52

(apraksts: zivis būris ir taisnstūra atsperu rāmis, kas ir roku darbs, ar polietilēna smalka sieta audums.tur ir ieplūdes katrā galā.ieplūdes ir paredzēts ar bell mutē, kas ir viegli, lai ievadītu un grūti iziet.tā ir aprīkota ar augstas izturības rāvējslēdzēju.to var salocīt vienkārši ar gaismas spēku uz beigām. funkcijas: 1. viegli lietot, vienkārši ielieciet grozā īstajā vietā,)

Izskatās arī