Cena €32.95 €42.24

Pilns apraksts

CNC Offline Kontrolieris Ar Touchscreen CNC Router Offline Kontroles Modulis 2.8 Collu GRBL Offline Kontrolieris

[Touch screen LCD dizaina] Ar GRBL offline kontrolieris ar touch screen LCD ir viegli lasīt 2.8 collu touch screen displejs, kas ir ļoti viegli darboties.Touch screen kontroles dizains offline mašīna var veikt kontroli gravēšanas mašīnas vairāk vienkāršs un ērts.

[Spēcīgu saderība] CNC offline kontrolieris ir saderīga ar 3018/3020/4540 DIY CNC router sērija.

[Izmantojiet SD karti, lai viegli un ērti piekļūt failiem] SD atmiņas kartē ir dažas lietas, lai pārbaudītu.Funkcija touch screen offline mašīna ir tāda pati kā vadības programmatūru no datora.Jūs varat arī kontrolēt katru darbību, gravēšanas mašīnas, kā tad, ja jums bija, kas darbojas uz augšu no gravēšanas mašīna.

[Bez datora!] Šis skārienjūtīgais offline kontrolieris var vieglāk veikt griešanai darbu, jo tā var ļoti labi bez jūsu datora, īpaši ilgtermiņa griešanai darbu.Jūs varat darboties gravēšanas mašīnas veiksmīgi un viegli, neveidojot savienojumu ar datoru.Tik ilgi, kamēr jūs nodot priekšmetus jums ir nepieciešams, SD atmiņas kartes, var darbināt, gravēšana mašīna jebkurā laikā.

[Vienkārši noklikšķiniet uz control] bezsaistes kontrolieris touch ekrāns CNC router var izmantot kā vadības programmatūras, lai kontrolētu gravēšanas mašīna.Jums tikai nepieciešams noklikšķiniet uz bezsaistes kontrolieris ar roku darbam, kas ir vienkārši un ietaupa laiku.

Krāsa: melna

Materiāls: pcb

Iepakojuma Saturs:

1 x Offline Kontrolieris

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Xzante
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3X Griešanas Galvu Par Wbt-1 Auduma Elektriskās Šķēres Auduma, Kuteri
€37.61 €22.94

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 3x griešanas galvu par wbt-1 auduma elektriskās šķēres auduma, kuteri elektriskās šķēres ir plaši izmanto ģimenēm vai dažādām rūpnīcām, kas ir nepieciešams, griešana 0-10mm(atkarīgs no materiālu) . tas ir ērts un pārnēsājamo, iekasējams un elektrisko pieslēgts. ar zemu degvielas patēriņu)

Izskatās arī
6 Gab. Double Sided Slīpēšana Bloku 60/80/100/180/240/320 Smiltis, Mitrās Un Sausās Divējāda Lietojuma Koksnes Metāla Sienas
€6.72 €4.77

(6 gab. double sided slīpēšana bloku 60/80/100/180/240/320 smiltis, mitrās un sausās divējāda lietojuma koksnes metāla sienas 60-320 smiltis: slīpēšana, ka sūklis ir 60-320 smiltis specifikācijas ilgtermiņa lietošanai, kas nodrošina jūs ar labu slīpēšana un pulēšana rezultātus un gaišāku virsmu. viegli lietojams: mūsu augsta blīvuma slīpēšana bloki ir viegli izmantot, ar incisive slīpēšana)

Izskatās arī
10Pcs Litija-Jonu Pļāvēja Asmens 150MM Metāla Zāģa Asmeni Elektriskie Dārza Instrumenti Vispārējās Rezerves, Rezerves Daļas, Piederumi
€9.89 €7.71

(10pcs litija-jonu pļāvēja asmens 150mm metāla zāģa asmeni elektriskie dārza instrumenti vispārējās rezerves, rezerves daļas, piederumi šie metāla asmeņi tiek izmantoti zālāju pļaujmašīnas un zālāju pļaujmašīnas. rūpīgi izstrādāti un ražoti ilgtermiņa lietošanai. ar savu milzīgo izturību, šis produkts var kalpot jums ilgus gadus. tie ir viegli instalēt un atinstalēt,)

Izskatās arī
Suntool HVLP Krāsas smidzinātāju Augstas Kvalitātes 1.3 mm Nerūsējošā Tērauda Sprauslu Smaguma Barības Lakas, Krāsas Smidzinātāju Pistoli
€119.13 €107.22

(suntool hvlp krāsas smidzinātāju augstas kvalitātes 1.3 mm nerūsējošā tērauda sprauslu smaguma barības lakas, krāsas smidzinātāju pistoli specifikācijas: zīmols:de- (w/v) ilbiss modelis: gfg pro paint piegādes režīms: gravitācijas gaisa patēriņš (3.0 bar spiediena): 240-260l/min (8.5 cfm) gun adatu: nerūsējošā tērauda gaisa klp materiāls: hromēts misiņš pārvades efektivitāte (krāsu izmantošana):)

Izskatās arī
Mazā Sadzīves Multi-Function elektrozāģis WX550 Sadzīves mazo iekšdedzes redzēju Bezvadu Jigsaw Elektriskā Džiga Redzēja
€364.25 €254.97

(produkta parametri: fllowing padomi, pirms iegādes: 1.lūdzu atstāt mums ziņu, atgādinot mums par to, sprieguma un pievienojiet elektroiekārtas, kas jums nepieciešams. 2. kad pakete tiek piegādāts vietējām paražām, lūdzu, jāmaksā muitas nodevas, tarifus, vai ievedmuitas nodokļi sevi.ja muitošanas neizdodas, jo pircēja iemeslu dēļ, un preces tiek nosūtītas atpakaļ vai iznīcināti,)

Izskatās arī
M6CF Izturīgs Blīvēšanas Extender Caulk Sprauslu Uzgalis Rīks Caulk Sprauslu Apretētājs Blīvēšanas Extender Sprauslas Padoms
€11.69 €4.68

(funkcijas: tas ir ideāls diy entuziastiem un profesionāļiem. blīvēšanas sprauslas un ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda+plastmasas, nodiluma izturīgs, izturīgs pret koroziju,viegli montēt, atkārtoti un ilglaicīgi. ar blīvēšanas līdzeklis var plaši izmantot vannas istabas, virtuves, ūdens tvertnes, durvju un logu, rāmja blīvējums, āra māju un citu vietu; šī)

Izskatās arī
Mini Naglu Pistoli Nailer Rīku Manuāli Pneimatiskās Sienas Nagu Stiprināšanas Līdzeklis, Ar Zemu Trokšņa Kokapstrādes Piederumi Regulējams Gaisa Nailer Rīks
€27.96 €8.93

(asv klientu uzmanību: kad jūs izvēlieties kuģis no asv , šādu adreses nedos piegāde: havaju salām, alaska, puertoriko, guamu, apo, dai, fpo, utt.iesakām izvēlēties kuģis no ķīnas .paldies!!! clientes de españa atención: cuando selecciona enviar desde españa , el servicio de entrega nav está disponible lv los siguientes códigos postales: 35000-35999 38000-38999 se)

Izskatās arī
1 iestatiet BNT-P69 hidrauliskās šļūtenes, gofrētu mašīna nomirst
€137.24

(1 komplekts bnt-68 ,bnt50, bnt-kn, hidrauliskās šļūtenes, gofrētu mašīna nomirst izmērs pieejams : 4mm, 6mm, 8mm, 9mm, 10mm, 12mm paziņojums: cena par 1 nosaka tikai= 1 izmēra lai piezīmes: cena tikai 1, nomirst nomirst izmērs un garums: mēs varam ražot, kā jūsu pieprasījumu ja jums ir kādreiz iegādājies mūsu standarta mašīnas pirms,lūdzu, pastāstiet mums, modeļa)

Izskatās arī
0.5 Mm Pulverizatoru Smaguma Barības Pulverizatoru, Var Izmantot Spray, Auto Grafikas, Mākslas, Amatniecības
€17.43 €13.42

([multi-purpose]ideāls pulverizatoru, hobija tetovējumiem, pulverizatoru, krāsošana, mini kūka pulverizatoru, mini grims pulverizatoru, nagu art un vairāk.pulverizatoru, grims ieroci, sejas pulverizatoru, nagu pulverizatoru, pulverizatoru nail art mašīna tiek plaši izmantota dažādu skaistumkopšanas salons un konditorejas veikalos visā pasaulē. [free control] (0,5 mm spray gun izmanto sprūda, lai kontrolētu)

Izskatās arī
2X Griešanas Galva B Wbt-1 Auduma Elektriskās Šķēres Auduma, Kuteri
€21.09 €15.61

(2x griešanas galva b wbt-1 auduma elektriskās šķēres auduma cutter elektriskās šķēres ir plaši izmanto ģimenēm vai dažādām rūpnīcām, kas ir nepieciešams, griešana 0-10mm(atkarīgs no materiālu) . tas ir ērts un pārnēsājamo, iekasējams un elektrisko pieslēgts. ar zemu degvielas patēriņu un augstu energoefektivitāti. pieņemot volframa tērauda asmens, tas ir izturīgs pakalpojumu. ar)

Izskatās arī
Pulverizatoru Rīku Dual Action Smaguma Barības 0.3 Mm Sprauslu Izsmidzināšanas Pulverizatoru Nail Art Krāsas Tetovējums Instruments, Ar Uzgriežņu Atslēgu, Salmu Sarkana
€14.78 €7.83

(tips:mini spray barības tips:gravity lietošana:home diy lietošana:krāsu izsmidzināšanas jauda tips:manuālā jauns kausa ietilpība: 7ml(cc) spiediens: 15-60psi krāsa mediju: akvarelis, krāsu pigmenti, tintes un krāsvielas, akrila, automobiļu uretāna, lakas, emaljas (nav iekļautas) 0.3 mm adatas uzgali, plaša spray, dubultās darbības sliekšņa, lai viegli un precīzi spray.dual-action smaguma barības pulverizatoru,)

Izskatās arī
220V/110V Elektriskās Hidrauliskās Caurumu Puncher 1300W 6mm Caurumošanas Mašīnas Leņķa Dzelzs Kanāls Puncher Alumīnija Dzelzs Plāksnes Caurumu Nazis
€301.36 €210.96

(modelis: mhp20 (leņķis tērauds+kanāls, tērauda) jauda: 10t spriegums: 220v/110v jauda: 1300w vara/alumīnija plāksnes: 3-8mm dzelzs/tērauda plāksne: 3-6mm leņķa dzelzs: 4-6 # leņķa dzelzs maksimālais kanālu steel: no. 10 kanālu tērauda rīkles dziļums: 50mm izmērs: 50x14x13cm neto svars: 12kg pelējuma standarta konfigurācija:)

Izskatās arī
Profesionālās Smaguma Barības Pulverizatoru, Gaisa Kompresora Komplektu Mākslas Glezniecības Amatniecības Kūka Izsmidzināšanas Modeli Gaisa Birste Nagu Rīku Komplekts
€63.44 €27.92

(šis mini kompresoru izmanto īpašu bez-eļļas tipa projekta.tā nav eļļa padara pārraides nesējs nav piesārņots.izejas šķidrums ir stabils un svārstās no spiediens ir no 0 līdz 25 psi.šī profesionālā pulverizatoru, gaisa kompresora komplektu, kas tiek plaši izmanto modeļa veidošanā, kūka dekorēšanas, nagu art, utt.perfekts mākslas darbs, body art, dizaina krāsošana, modeli, krāsošana, kūka apdare,)

Izskatās arī
110V/220V/1000W Automātiskā Miera PCB Chip Remonta Un Desoldering Stacija, ST-862D Saprātīga Ciparu Displejs Karstā Gaisa Pistoli
€228.62 €176.04

(st-862d saprātīga ciparu displejs karstā gaisa pistoli 110v/220v/1000w automātiskā miera pcb chip remonta un desoldering stacijas produkta parametru preces kods:gj00349 nosaukums: karstā gaisa pistoli modelis: st-862d iepakojuma svars: 5kg iepakojuma lielums: 28*28*28 spriegums: 110v/220v jauda: 1000w temperatūras diapazons: 100°c-480c temperatūras)

Izskatās arī
Brushless Elektriskā Bezvada Dzelzs Šķēres Metāla Griešanas Instrumenti, Dzelzs Bīdes Lapa Šķēres Oglekļa Tērauda Griezējs Makita 18V Akumulators
€181.65 €90.83

(lūdzu, ņemiet vērā: 1. dažas iespējas nav iekļautas baterijas.lūdzu, sagatavojiet bateriju ar sevi. 2.tranzītā, kartona kaste var būt nedaudz bojāts vai produkts ir nelieli skrāpējumi, kas ir normāli.lūdzu, nav pasūtījumu, ja jums prātā. 3.ja ir kādas problēmas ar saņemto preci, lūdzu sazināties ar mums pēc iespējas ātrāk, un mēs varam palīdzēt jums atrisināt šo problēmu.paldies paketē)

Izskatās arī
Bezvadu Elektriskā 4V Uzlādējams Skrūvgriezi un 4V Rotējošu Combo
€27.94

(funkcijas: ootdty multi mērķis: urbšanai, skrūvēšanai, instalēšanu, sadzīves tehnika utt. griezes momenta bezvadu skrūvgriezis ir līdz 3,5 nm. līdzstrāvas uzlādes par endurable jaudu. lielākā daļa bitu piederumi ir viegli uzstādīšana un nomaiņa biti. augstu spilgtumu led gaismas, var strādāt arī tumsā. specifikācijas: strāvas padeve izmērs:)

Izskatās arī
Multifunkcionāla Bezvadu Elektriskais Āmurs, Skrūvgriezis ar Skrūvgriežu daļas Skrūvēm Vārpstas Bitu Turētāji, Glabāšanas Kastē, kas
€31.59 €12.32

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes mazs un viegls, ērts rokturis, neslīdoša, piemērots ilgtermiņa darbu. trīs pastiprinātu sastāvu veikt elektroenerģijas, skrūvēm universālās saskarnes un spiediet slēdzi. izgatavots no abs plastmasas, kas ir trieciena izturīgs un izturīgs pret koroziju. piemērots dažas mazas ierīces un vieglo darbu, piemēram, ķēdes remonts, velosipēdu)

Izskatās arī
ZONESUN Automātiskā Līdzenas Virsmas Augšas un Apakšas, Marķēšanas Mašīna, Kannas, Kastes, Maisiņi, Etiķetes Aplikatoru ZS-TB602
€11 484.55 €9 072.79

(šī automātiskā marķēšana mašīna ir rūpniecības iekārtu, kas attiecas pašlīmējošās uzlīmes uz produktiem, uz līdzenas virsmas.šīs mašīnas ir ideāls marķēšanas dažādus produktus, piemēram, kastes, somas, kastes un citas plakanās virsmas.tā piedāvā augšā un apakšā, marķēšana.arī, tā ir aprīkota ar zs-dc24a datums kodēšanas iekārtas.šīs mašīnas ir plaši izmanto rūpniecībā, piemēram,)

Izskatās arī
Cross-Pozicionēšanas Redzēju Galda Zāģa Asmeni Paralēles Korekcija Daļas Galda Zāģa Asmeni Universālais Kalibrators
€29.44 €20.32

(nesen modernizētas kokapstrādes instrumentiem, regulējams alumīnija sakausējuma nivelieris, augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma|cnc|daudzfunkcionāla profesionālo un tehnisko amatnieki, lai radītu dažādus standartus, ievērot attīstību, progresīvu produktu tirgū bīdāmās skriemeļa dizains: regulējams garums un bloķēšanas stingri, ne šūpoties no vienas puses uz otru. augsta noturība)

Izskatās arī