Tagi: webbed cimdi pieaugušo varde pirkstu fin peldēšana, pleznas silikona peldēšana rokas, peldēšana spuras pleznas varde

Cena €1.71 €3.29

Pilns apraksts

Iezīmes: 100% New Band un Augstas Kvalitātes Ātrums: Peldēt kā vardes.Peldēties un noķert vilni ātrāk!Apmācība: Palielina izturību un uzlabotu tehniku.Lieliski piemērots iesācējiem.Hydro rokturis: Peldēšana webbed nodrošina pilnu elastīgumu jūsu puses, un palielina turēt uz slidenas virsmas.Hidrodinamiskais dizains padara to viegli izmantot.Nodrošinot maksimālu efektivitāti uz lietotāja peldoties..Specifikācija: Dzimums: unisex Materiāls: silikons Krāsa: zila, zaļa, violeta Izmērs: apm.S: garums: 15 cm, platums: 4cm, ārējais diametrs: 21cm M: garums: 17cm, platums: 5.5 cm, ārējais diametrs: 24cm L: garums: 19cm, platums: 6.5 cm, ārējais diametrs: 28cm Paketē Iekļauts: 1 Pāris no Rokām Airi Piezīme: 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2. Lūdzu atļaut 0.5-2 cm atšķirības, manuāla mērīšana.

ATSAUKSMES

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes ir 5 zvaigznes .Un 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Mēs, protams, dot savu pozitīvo atgriezenisko saiti.

2.

Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt

negatīvas atsauksmes.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

KUĢNIECĪBAS 1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 3-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu, Ignorējot to, cik daudz dienas apstrādes saglabājas. 2. Nav limitied Secībā/Vērtība mūsu veikalā.Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde visā pasaulē par jebkuru daudzumu un jebkuru vērtību 3. APO/FPO/DAI Kuģniecības Mēs atvainojamies, ka P. O. Kastes un militāro adreses (APO, FPO) nevar piegādāt.

REFOUND UN APMAIŅA

Mēs

ir QA komanda, lai pārbaudītu jūsu pasūtītās preces, ir pareizi

pirms tie tiek iepakots un nosūtīts uz jums.Bet jums ir nepieciešams, lai pārliecinātos, ka jūsu

kleita izmērs ir rūpīgi pirms pirkšanas (izmērs novērtēs parādīt

turpmāk katru vienību).Atten: mēs nevaram pieņemt apmaiņai vai atsakoties pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir nosūtīts.Šāda informācija ir nepieciešama, ja jūs atspoguļotu problēmu: ----Pasūtījuma skaits ----Attēlu/video bojātu krelles.

Ja jums ir jautājumi par atgriešanās politiku, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!

MŪSU GARANTIJU, Ja neesat 100% apmierināts ar kvalitāti, savu pirkumu, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.Pieprasījuma: 1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma. 2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā. 3. Atgriešanās kuģniecības maksa bija maksā pircējs.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: /
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Silikona

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Nerūsējošā Tērauda Laivu Klāja Viru Mount Aparatūras Kalnu Formas Kuģa Saulessargs Laivu Tentu Piederumi Laivas Nojumes Uzstādīšanu
€7.63 €3.43

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas laivu tentu piederumu?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu profesionālie laivu piederumu jāatbilst jums nepieciešams.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. iezīme - krāsa: melna. - materiāls: nerūsējošais tērauds - izmērs: aptuveni 5.5x4.5x3.1cm/)

Izskatās arī
1 Pāris Kajaku Airi Alumīnija Sakausējuma Sabiezējumu Plastmasas Piepūšamās Laivas Airi
€11.33

(specifikācija: nosaukums: alumīnija laivu paddlecolor: melna, whiteblade izmērs: par 39*18 cm/15.35*7.08 inhand saimniecības diametrs: aptuveni 30mm/1.18 intotal garums: aptuveni 132cm/52inmaterial: alumīnija alloyapplication: piemērots piepūšamās laivas, piepūšamās laivas, uzbrukumu laivas, kajaki un citu boatspacking saraksts: 1 pāris no kajaku airiem)

Izskatās arī
1gb Kajaks Mount Bāzes Piepūšamā Airu Laiva Nomaiņa Ar Montāžas Skrūves, Smaiļošana Stieņa Turētājs Portatīvo Piederumi Laivas
€3.03 €1.52

(motīvs: 1. tas var būt uzstādītas droši un viegli par kajaks noteikt zvejas stieņa turētāji . 2. šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt un viegli lietot, viegls, un pārnēsājamo. 3. šis produkts ir lielisks aksesuārs smaiļošana un var izmantot zvejai. 4. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tai ir labas kvalitātes, un to var izmantot ilgu laiku. 5. nāk ar nerūsējošā)

Izskatās arī
Jaunu Visu Oglekļa Sailboard, zemūdens Spārniem Pūķis, zemūdens Spārniem Ūdens Sērfošanu, vindsērfinga
€415.67

(iegādāties jebkādu zemūdens spārniem un saņemt divus bezmaksas centrs pīlāriem, kopā trīs izmērs centrs pīlārs var mainīt, sazinoties ar mums, ar 60/70/80/90 iespējām kāpēc izvēlēties mūs: 1 .mums ir ražošana, kas specializējas vējdēlis spuras 8 gadus. 2.eco-friendly 3.pieņemamu cenu 4.apmierinošs pirms pārdošanas apkalpošana un pēc-pārdošanas pakalpojumi 5.atbalsta)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības Anti Miglas Objektīvs Silikona Maska, Elpošanas Trubiņa Spuras Uzstādīt Neoprēna Maza Tilpuma Pieaugušo Maska, Elpošanas Trubiņa Niršanas Masku Un Elpošanas Trubiņa Komplekts
€80.69

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;augstums:750px;pārplūde:hidden;margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-3{pozīcija:radinieku;left:0;top:0;platums:750px;augstums:750px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Premium Slēpošanas Siksnas ar Hops&cilpu Regulējams Slēpošana Piederumi
€2.83

(specifikācija: galvenais krāsa: blackmaterial: nylonstrap plašs: par 38mm/1.5 inweight: par 165gpacking saraksts:slēpošanas siksna*1)

Izskatās arī
3mm niršanas cimdi sabiezējumu silts, nodilumizturīga, griezt, durt-pierādījums, CR Kevlar cimdi, zivju zvejas cimdi
€33.24 €19.95

(produkta informācija: biezums:3mm dzimums:vīrietis/sieviete funkcija:keep warm,neslīdoša, samazināt pretestību,scratch pierādījums,anti-slīdēšanas dažādu occations: daivings/surfing/peldēšana/drift/aksesuāri/izjādes)

Izskatās arī
Saliekamais Enkurs Zvejas Piederumus, Ūdensmotocikla Enkuru, Kajaku Kanoe Laivu, Jahtu, Ūdensmotocikla Alumīnija Viegls, Neliela
€16.61 €9.80

(apraksts: nosaukums: enkurs komplekti virves garums: 5 metri materiāls: liets alumīnija iepakojums saraksts: 1 komplekts x enkurs komplekti (blue alumīnija enkuru + dzeltens polipropilēna virves + soma + nerūsējošā tērauda atsperes āķis) piezīme: faktiskā produkta krāsa var atšķirties no foto dēļ gaismas. tur var būt nelielas novirzes, mērījumu,)

Izskatās arī
Zivju Mount Viegla Uzstādīšana Bāzes Portatīvo Kajaks Piederumi
€11.06 €5.86

(apraksts: augstas kvalitātes materiāls: zivju mount ir izgatavota no premium neilona, triecienizturīgs, izturīgs pret skrāpējumiem un izturīgs. 360° regulēšana: ir arī ar 360° regulējams griešana par ērtu izmantošanu. vienkārša uzstādīšana: zivju mount turētājs var ātri demontēt un izmantot. plaša pieteikumi: zivju turētājs ir universāla laivu, kajaku, jūras, utt. komplektā)

Izskatās arī
Silikona Fin Apsaimniekotājiem - 2gab | Droša & Ērtu Siksnas Peldēšana, Niršana ar akvalangu, Snorkeling
€9.16 €2.89

(apraksts: - 1 pāris silikona fin apsaimniekotājiem, mīksta un augstas elastības. - viegli un ērti valkāt - cieši pieguļošas silikona ar tieši tik daudz stiept, lai ietilptu vairāk, bet pietiekami uzturas jauda, lai saglabātu jūsu fin par - piemērots snorkelēšana, daivings, peldēšana spuras pleznas nosaka, novērstu to slīdēšanu ārā. izmēri: s: 6cm/ 2.36 diametrs,)

Izskatās arī
Izturīgs Atsperu skavas Daļa 10pcs 6mm Black Telts Kajaks Slēdzenes Caurule Metāla Airēt Polam Profesionālās Push Klipu
€0.71 €0.39

(produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *lietot drošus telts stabi, bradāt dēļi, vai citu bloķēšanas caurules *to var ātri snapped uz apaļas caurules, tops ar pērlītēm ir fiksēts un aizmugures vainagu pole nebūs nesakarīgs specifikācija: *)

Izskatās arī
Pa vējam Vēja Buru Komplekts 42 collas Kajaku Kanoe Piederumi, Viegli Setup & Izvieto Ātri, Kompakts un Pārnēsājams
€23.31 €15.15

(kompakts dizains, izturīgs, izmantojot, viegli izveidot un izvietot ātri.pls piezīme :malām, kas produktu saglabā šuves,viegli uzturēšana,neietekmē normālas lietošanas jaudīga bura: vīlēm, kas ir triple-sašuj un perimetru batten ir izdarīts praktiski neiznīcināmi kompozīta materiāla produkta izmēri: 42.5 * 42.5 cm (108 * 108 cm), sagriezta/salocīts diametrs: 15.7 cm (40 cm) izgatavots no rip-stop neilona sailcloth)

Izskatās arī
Kajaks Sēdekļa Premium Ērta Atzveltne Atbalsta Viegli Uzstādīt Stand up Paddle Board Sēdeklis Kanoe Raftings Smaiļošana Zvejas
€45.29 €26.27

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina: mūsu kajaku sēdeklis ir izgatavots no premium eva neilona materiāla, ar labu elastību, izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs un ērtu atbalstu. 【izcilu dizaina] aicina: šajā ērti kanoe sēdeklis ir forma montāžas, dizaina un saskaņā ar ergonomiku, lai nodrošinātu perfektu komfortu jūsu ūdens braucienu. 【regulējamas siksnas] aicina: ar piepūšamo kajaks)

Izskatās arī
3 Pāri Silikona Ausu Aizbāžņi,Ūdensizturīgs Peldēšana Ausu Aizbāžņi Pieaugušajiem,Atkārtoti Silikona Peldētājs Austiņas
€9.54 €4.77

(1. mūsu ausu aizbāžņi pieņemt trīs slāņu malu konstrukcija, lai fiziski samazinātu troksni.auss dizains, ērti valkāt, der iekšējās auss un efektīvi bloķē trokšņus. 2. izgatavots no videi draudzīgas silikona, krāsas ir spilgti un nav viegli izbalināt, to var mazgāt un izmantot atkārtoti. 3. ergonomisks dizains, kas piemērots ausu kanālos dažādu izmēru, der, auss kanālā ērti un nav)

Izskatās arī
2x Elastīgs Kajaks Drošības Stienis Siksna Regulējama Portatīvo makšķeri Bradāt Siksna Anti-zaudēja Viegli Izmantot Laivu Piederumu Melna/Zaļa
€1.99 €1.08

(funkcijas: * saglabāt savu rīku droši: 2 regulējamas siksnas jūsu bradāt un makšķere (airi nav iekļautas) - nekad zaudēt savu pārnesumu vēlreiz. * pagarināt garums: katru siksna ir 4 kājām, kad neizstieptu, bet var pagarināt līdz 6 pēdas maksimālu elastību. * viegli pielāgot: pavasara aizbāzni, kas ļauj jums pielāgot garums vadu no 2 uz 4 kājām, kad neizstieptu. * droši)

Izskatās arī
150ml Ūdens Pudeli, Filtra Tvertnes Sporta Filtrēts Ūdens Maiss
€4.78

(specifikācija:nosaukums: ūdens bagmaterial: tpucolor: zils, greentemperature izturība: no 0℃līdz 40℃ ir recommendedcapacity: par 150mlweight: par 50gsize: par 180*73mm/7.09*2.87 insuitable vietas: pārgājieni, alpīnisms, ceļojumā, darbojas, cyclingpacking saraksts:ūdens maiss*1notes:sakarā ar gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.sakarā ar manuālo mērījumu,)

Izskatās arī
1,5 mm Neoprēna Vīriešiem Wetsuit Zemūdens Niršanas Tērps Saglabāt Siltu Peldbikses Slapjas
€37.19 €20.45

(apraksts: šī wetsuit shorty ir izgatavots no 1,5 mm neoprēna, neilona un spandex,tas var aizsargā jūs no saules, stings un nobrāzumi, viegls, bet saglabāt siltu. ar rāvējslēdzēju aizdari priekšā nodrošina viegli uzvilkt un novilkt, slēdzenes bikses dizains, der kājas. wetsuit priekšējā zip nodrošina aizsardzību, + un pret jūras utīm, želejas un citi kairinātāji. šīs garās)

Izskatās arī
2L Mini Zemūdens Tvertne Skābekļa Cilindru, kas ar Niršanas Brilles - DCCMS DS‑2000, Niršanas Rīku
€503.47 €270.83

(dccms ds‑2000 2l mini zemūdens tvertne skābekļa cilindru, kas ar niršanu, aizsargbrilles, niršanas aprīkojums motīvs: 1. niršanas veste: tur ir kabatā, kreisajā un labajā pusē niršanas veste.jūs varat to izmantot, lai veiktu smagus objektus vai veic niršanas rīki. 2. elpošanas skābekļa balonu: izvēlēties aviācijas alumīnija, virsma pieņem plastmasas smidzināšanas procesā, augsta spiediena)

Izskatās arī
5MM/3MM Neoprēna Niršanas Cimdi Maskēties Zemūdens Medību, Zvejas Dzelt-pierādījums, Peldēšana Silti Cimdi ar neslīdošu Sērfošanu Cimdi
€29.26 €19.02

(5mm/3mm neoprēna niršanas cimdi maskēties zemūdens medību, zvejas dzelt-pierādījums, peldēšana silti cimdi ar neslīdošu sērfošanu cimdi 3mm/5mm niršanas cimdi pūlis: pieaugušajiem/vīriešiem un sievietēm materiāls: neoprēna + nodiluma izturīgs neilona audums krāsa: camo izmērs: s/m/l/xl piemērots: ar akvalangu, snorkeling, sērfošanu, makšķerēšana, zemūdens)

Izskatās arī
1gb Kajaks Atstarojošu Līniju Throwline Ūdens Droši Mest Maisā Peldošu Virvi, Ūdenssporta Laivu, Plostu Aprīkojums 16m/21m
€14.23 €8.96

(apraksts: aprīkojums jebkuru kanoe, kajaku vai ūdens sporta entuziasts. tas ir ļoti dzīvotspējīgs peldošu virvi un soma ar atstarojošās svītras uz priekšu. virves garums ir 16m/21m virve ir aptuveni 8mm bieza materiāls: augstas izturības polipropilēns krāsa: sarkana, dzeltena komplektā ietilpst: 1 gabals mest līnijas soma)

Izskatās arī