Cena €0.99 €2.48

Pilns apraksts

Šis ultra-izturīgs Bradāt Valdes Siksna ir ideāls, lai nodrošinātu jūsu bradāt valdes vai citas peldēšanas apmācību iekārtas.Ar regulējamu, viegla tekstūra un garantēta ne lauzt, tas siksniņu pasargās jūsu zvejas rīku, droši un droša.

Specifikācijas:

Nosaukums: Savienojuma Sprādzes

Materiāls: Neoprēna

Svars: apmēram 10g

Krāsa: Melna

Īpašības: Viegls, smalks šūšana, spēcīgs un izturīgs, viegli uzstādīt un ērti lietot, mīksta un nav svešķermeņa sajūta

Iepakojuma Saraksts:

1*Drošības Josta Gredzens

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Ārkārtas Izturību: Mūsu savieno sprādzes, kas ir izveidota ar izsmalcinātu neoprēna materiāla, nodrošinot, ka tie nepārkāps vai viegli valkāt uz leju laika gaitā, nodrošinot ilgstošu risinājumu jūsu vajadzībām.

2.Strādā Labi, lai Jums: Mūsu savieno sprādzes, kas tiek izgatavots ar vislielāko rūpību, izmantojot naudas sodu materiālus, kas nodrošina ilgmūžību.Ar detalizētu šūšanas un izsmalcinātu meistarība, tie piedāvā labu elastību, viegla tekstūra, kamēr ir droši un ērti, lai jūs laikā jūsu āra aktivitātēm.

3.Ātra Uzstādīšana: bez problēmām pieslēgt savu sērfot pavasara virvi, lai jostas un citus peldēšanas apmācību iekārtas ar mūsu mīksts un ērts, kas savieno sprādzes.Viegli uzstādīt un noņemt tos par problēmu-free ūdens sporta pieredze.

4.Plašu Programmu: Mūsu savieno sprādzes, strādāt ar dažādu valdes veidi, tostarp īstermiņa un ilgtermiņa sērfinga dēļi, zivju plates, stand-up paddleboards, skrituļdēļi, un longboards.Secure jūsu rīku, ar vieglumu un drošību, laikā jebkura darbība, vai tā būtu sērfošana, rotaļu vai slidošana.

5.Regulējams Pielikums: Mūsu viegli savienot sprādzes, kas piedāvā drošu fit jebkuru vējdēlis pavadā.Viņi pielāgoties ideāls garums, nodrošinot jūsu kuģa paliek likts uz viļņu.Liekot viņiem par to, un ņemot tos off ir brīze, ietaupot laiku un pūles.

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Vīrieši
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4/1gb Jūras 316 Nerūsējošā Tērauda, Pulētas, Metinātas D-Gredzenu Trīsstūris Āķis Ātrās Saites Klipu Sprādzes Niršana ar Akvalangu, Sērfošana Laivas 6*33mm
€2.64 €2.11

(apraksts: 100% pavisam jaunu. izturīgs un viegls. izgatavota no jūras pakāpes 316 nerūsējošā tērauda, kas izturīgs pret koroziju un ir izturīgs. lieliski piederumi niršana ar akvalangu, sērfošana, tūrisms ,kā arī āra aktivitāšu un jūras nozarēs. krāsa: sudraba materiāls:316 nerūsējošais tērauds izmērs:(dia.x w x h): apm. 6 x 33 x 29mm / 0.23 x 1.30)

Izskatās arī
3X Drošības Aizsargs Ķivere 11 Elpošanas Caurumiem Ūdens Sporta Kajaku Kanoe Sērfot Paddleboard - Zils
€91.30 €60.26

(3x drošības aizsargs ķivere 11 elpošanas caurumiem ūdens sporta kajaku kanoe sērfot paddleboard - zils regulējams plecu siksna ar sprādzi.zoda pad viegli un noklikšķiniet uz pievienot / gaili cilpas. 11 ventilācijas caurumi, elpojošs. regulējams mini sprūds aizmugurē ķivere par perfektu fit.uzcelta ausu aizsardzība.iekšējais putu veidots ūdensizturīgs. piemērots smaiļošana, kanoe,)

Izskatās arī
3mm Wetsuit Cimdi Siltuma Anti Slip Neoprēna Niršanu Cimdi Sērfošanu Cimdi Spearfishing Peldēšana Raftings Smaiļošana
€7.60 €3.01

(funkcijas: ideāls roku aizsardzībai - šīs neoprēna cimdi ir salīmētas blind šūtas, stingru, bet elastīgu, nodrošina ideālu aizsardzību jūsu roku dažādos ūdens sporta veidos, turēt rokās drošas pret jebkuru bīstamu priekšmetu vai radības. paturēt rokās siltu - niršanas cimdi ir izgatavoti no premium neoprēna, kas ir siltuma un pārklāti ar mīksta elastīga auduma, nepārtraukti turēt)

Izskatās arī
Magnētiskā Bultiņas Atpūtas, Profesionālās Alumīnija Sakausējuma Loka Šaušana Parkošanās Priekšgala Bultas Atpūtas, Nomaiņa Accesso
€5.33

(apraksts: šī tērauda stieples magnētisko bultiņas, pārējais ir izgatavots no alumīnija sakausējuma materiāla, spēcīgāku, nodiluma pretestības, un izturīgs. specifikācijas; nosaukums: tērauda stieple, magnētisko bultiņas stāvēt materiāls: alumīnija sakausējuma izmērs: par 6.5*2*1.3 cm/2.56*0.79*0.51 jo iepakojuma saraksts: tērauda stieple, magnētisko)

Izskatās arī
Fish Finder Mount Bāzes Viegla Uzstādīšana Piegādēm Zvejas Stieņa Turētājs Āra Kanoe Piepūšamās Laivas Laivu Tiešo Nomaiņa
€11.75 €6.46

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: augstas kvalitātes fish finder montāžas plates ir izgatavotas no augstas kvalitātes pp materiāla, kas ir izturīgs un stabils, un to var izmantot dažādiem laika apstākļiem, ar ilgu kalpošanas laiku. 【360 grādu rotācijas] aicina: portatīvo fish finder turētājs var pagriezt par 360 grādiem, un leņķi var regulēt, lai pilnībā apmierinātu jūsu)

Izskatās arī
3mm niršanas cimdi sabiezējumu silts, nodilumizturīga, griezt, durt-pierādījums, CR Kevlar cimdi, zivju zvejas cimdi
€33.24 €19.95

(produkta informācija: biezums:3mm dzimums:vīrietis/sieviete funkcija:keep warm,neslīdoša, samazināt pretestību,scratch pierādījums,anti-slīdēšanas dažādu occations: daivings/surfing/peldēšana/drift/aksesuāri/izjādes)

Izskatās arī
Niršanas Maska, Brilles Uzglabāšanas Kaste Niršana, Snorkelēšana Uzstādīt Daudzfunkciju Sejas Segtu Trubiņa Rāvējslēdzēju Gadījumā, Zemūdens Peldēšana
€1.65 €0.77

(funkcijas: premium materiāls: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir izgatavota no premium eva, kas ir nodiluma izturīgs ilgi lietot. turēt drošā: niršanas brilles uzglabāšanas kaste funkcijas, rāvējslēdzēju un sprādzi, kas var saglabāt savu niršanas brilles droši. viegli lietojams: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir viegli izmantot, un jūs varat tērēt mazāk laika fussing ar)

Izskatās arī
3 Gabali, Vējdēlis Fin ar Uzgriežņu un Skrūvju Bāzes Vējdēlis
€11.68

(apraksts: izturīgs materiāls: vējdēlis fin sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes pvc materiāla, bez smaržas, izturīga. komplektā ietilpst: 3pcs mīksto sveces, 6x plastmasas skrūves, 1 plastmasas atslēgu, 1 stūres uzgriežņu atslēgas un 6. stūres skrūves. softboard fin piederumi: double cilnes fin spraudnis tiek izmantots, lai softboard, mīksta vējdēlis spuru kastes pamatnes mount. izmērs:)

Izskatās arī
9MM/12MM FCS Spuru Papildu Fin Taustiņu, Vējdēlis Skrūvi Longboard Bīdāmās Fin Skrūvju & Fin Plāksnes Rezerves Komplekts Sērfošanu Valdes Skrūves
€3.42 €2.12

(funkcija: iepakojums ietver: 3 fin skrūves un fin atslēga, kas darbojas ar fcs.tērauda fin atslēga ar cilpu viegli pievienot jūsu atslēgu gredzens. specifikācija: materiāls: nerūsējošais tērauds tips skrūves: 9mm(6 gab.) / 12mm(3pcs) (pēc izvēles) iepakojuma svars: 9g /0.3 oz iepakojums saraksts: 1 * fin taustiņš 3 * fin skrūves piegāde: 1.mēs garantējam, sūtīt preces ārpus)

Izskatās arī
Silikona Fin Apsaimniekotājiem - 2gab | Droša & Ērtu Siksnas Peldēšana, Niršana ar akvalangu, Snorkeling
€9.16 €2.89

(apraksts: - 1 pāris silikona fin apsaimniekotājiem, mīksta un augstas elastības. - viegli un ērti valkāt - cieši pieguļošas silikona ar tieši tik daudz stiept, lai ietilptu vairāk, bet pietiekami uzturas jauda, lai saglabātu jūsu fin par - piemērots snorkelēšana, daivings, peldēšana spuras pleznas nosaka, novērstu to slīdēšanu ārā. izmēri: s: 6cm/ 2.36 diametrs,)

Izskatās arī
Zemūdens Niršanas Vilcināties Japāņu Nerūsējošā Tērauda Tehnisko Virves Turētājs Pozicionēšanas Caurumu Stiprinājuma Sprādzes Niršana Ar Akvalangu
€5.05 €3.59

(specifikācijas: 100% jauns un augstas kvalitātes nosaukums: stiprinājuma sprādzes izmērs: aptuveni 68*18*2mm materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba svars: apmēram 9,5 g piemērots bīdāmās sprādzes niršanu pretsvaru jostas turētājs. nerūsējošā tērauda materiāls, izturīgs, gaismu, anti-korozijas. efektīvi novērš nejaušas atbrīvojot)

Izskatās arī
Vējdēlis Fin Bāzes Aizsardzības Vāciņu Paddleboard Piederumi PVC Aizsargs
€1.85 €0.95

(apraksts: 【tips] aicina: vējdēlis fin bāzes aizsardzības vāks, labi, meistarība,nodiluma izturīgs. 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: šajā sērfošanu fin bāzes aizsargs ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, spēcīgs un izturīgs, var ilgi lietot. 【nostiprināt papildierīci] aicina: profesionālā ražošanas pvc vējdēlis fin bāzes aizsardzības vāks,stabilu sniegumu,ir)

Izskatās arī
Zemūdens Niršanas Silikona Iemuti Zemūdens Regulators Iemuti Zemūdens Peldēšanas Aprīkojuma Piederums Lielākā Daļa Parasto Ūdenslīdēju Elpošanas Caurules &
€2.32 €1.62

(apraksts: 1. tā pieņem īpašu muti, kas paredzēti, lai samazinātu zodu nogurumu un paaugstina komfortu. 2. jūs varat to izmantot, dziļūdens niršana, bezmaksas niršanas aprīkojums, un to der lielākā daļa standarta regulatoru. 3. ja daivings regulators ir maz zaudēt, jums var sasiet to ar konkrētā kaklasaiti, lai novērstu ūdens noplūdes. specifikācija: produkta nosaukums:)

Izskatās arī
Augstas Izturības Trīs Dzenskrūves Elektrisko/ Velcēšanas Motoru
€6.93 €4.37

(apraksts: augstas izturības trīs dzenskrūves lāpstiņu - izturīgs un viegli izmantot karbonādes nezāles ļoti labi palielināt jūsu ātrums efektīvi bez miklajās jo nezāles pat seklumā un kaķu astes. ietver instalēt riekstu, un uzgriežņu atslēgu, lai propelleru maiņa un instalācija darba et44l et54l d65 elektriskā/ velcēšanas motoru specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Par Johnson/Evinrude/AKM 8-15HP 174817 / 778773 Alumīnija Sakausējuma 9 1/4 x 11 Piekarināmie Dzenskrūves Melnā 3 Asmeņi 13 Spline Zobu
€67.49 €41.84

(paketē iekļauts: 1 x piekarināmie dzenskrūves par johnson/evinrude/akm 8-15hp 174817 / 778773 specifikācijas: - materiāls: alumīnija sakausējuma - krāsa: melna - piķis: 11 - rotācija: r / standarta - lāpstiņu skaits: 3 - skaits spline zobu: 13 - diametrs: apm. 9.25 (23.4 cm) pieteikumi: -par evinrude/johnson piekarināmiem motoriem)

Izskatās arī
2gab SUP Dēlis 3-caurumu Footstrap Ielikt Vindsērfings Valdes Footstrap Ielikt Stand Up Paddle Vējdēlis Sērfošanas Piederumi Plastmasas
€7.10 €5.32

(2gab melnas plastmasas sup dēlis 3-caurumu footstrap ielikt vindsērfings valdes footstrap rezerves komplekts stand up paddle vējdēlis sērfošanas piederumi iezīmes: 100% pavisam jaunu.krāsa: melns materiāls: plastmasas garums: 71 mm / 2.8 collu platums: 20 mm / 0.8 collu kopējais augstums: 27 mm / 1.07 collu cauruma diametrs: 4,3 mm / 0.17 collu attālums starp diviem apaļiem caurumiem: 25.4 mm / 1 collu ovāls)

Izskatās arī
Zivju Finders Mount Bāzes 360 Grādu Šarnīrsavienojums Izturīgs Zivju Finders Mount Bracket Elektronikas Zivju Meklētāji Jūras Dziļums Meklēšana
€49.47 €29.68

(apraksts: heavy duty: bumbu mount zivju finders ir pilnīgi līdzenas virsmas ar dažādām montāžas caurumi saderība ar lielāko daļu modeļu.piezīmes: šī pakete ietver tikai zivju finders mount bāzes, nav ietverta zivju finders. elastīgums: zivju finders turētājs ar 1.5 collu bumbu viegli, locītavu 360 grādiem ļauj jums pielāgot skava jebkurā leņķī, kas ir ļoti elastīgs un ērts, un vertikālā)

Izskatās arī
TPU Peldēšana Telefonu Gadījumā Maisiņš Ūdensizturīgu Tālruni, Gadījumā, ja Ar Armband Un Audio Jack IPhone 8 7 6s 6 Plus Andriod
€5.46 €3.01

(aizzīmju punktiem: 1、peldošās ūdensizturīgs tālrunis lieta,kas peld uz ūdens, nav jāuztraucas par iespēju zaudēt savu ierīci zem ūdens. 6-collu mobilais tālrunis ir universāla, pēc ūdensizturīgs ipx8 sertificētas. 2、ārējās audio jack, ūdensizturīgu tālruni, soma, sporta roku ar siksniņa, regulējama siksniņa, jūs varat arī baudīt mūziku, tajā pašā laikā. 3、skārienjutīga)

Izskatās arī