Cena €10.69 €15.50

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā.

Mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .Ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.Ar Laba Vēlējumiem!

Jūsu putekļsūcējs ar mūsu viegli uzstādīt un mazgājams filtrs, kas nodrošina ilgāku lietošanas mūžu un izmaksu ietaupījumu priekšrocības.Elpot vieglāk un vairāk strādāt ērti ar mūsu uzticamu putekļu filtrs.

Saglabāt gaiss jūsu darbvietas, tīru un veselīgu ar mūsu kvalitātes vakuuma filtru kompakts putekļu sūcējs.

Izgatavots no izturīga materiāla, mūsu vairākkārt lietojamo filtru, efektīvi uztver smalko putekļu, ziedputekšņu, un nodrošina tīrāku, elpošanas vidi.

Par 49-90-1950 0850-20 putekļsūcējs, tas filtrs ir ideāls rūpniecības strādniekiem, remonta tehniķi, būvniecības semināri, rūpnīcas, un pat mājas un auto tīrīšana.

Vai jūs strādājat par būvniecības vietu, labojot iekārtas vai tīrīšanas jūsu mājās, mūsu vakuuma filtrs nodrošina efektīvu filtrāciju un palīdz uzturēt putekļiem brīvā vidē.

Krāsa:Melns & Balts

Materiāls:Plastmasa

Iepakojuma Saturs:

4 * Putekļsūcēja Filtra

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Dārgie draugi,paldies, ka izvēlējāties mūsu produkti

Ja jūs atcelt pasūtījumu vai citu iemeslu dēļ, visas atmaksa tiks atpakaļ uz savu kontu 7 -10 dienām caur Pack24.lv.

Par Kuģošanas

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

★ Ja tu esi no Krievijas, Lūdzu atstājiet savu vārdu, uzvārdu un tiesības tālruņa numuru.Tas ir ļoti svarīgi!!!

Dropship un Izplatīšana

Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides, ja jūs sazināties ar mums, pirms jūs maksājumu.

Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt visu informāciju par mums.

Par atsauksmes

★ Jebkādu informāciju no jums būs daudz appreciated.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, ceru, ka arī jūs varat mums 5 zvaigznes.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4gab putekļsūcēja Putekļu Maisiņu Nomaiņa S9 I7 I7+ E5 E6 Robotu Putekļu Savācēju Rezerves Daļas
€13.77 €7.99

(jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskaņota ar aprīkojumu.labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots plkst .ierīču saturs ir izņemts un aizstāts kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā jums .lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas efekts, tīrīšanas piederumi jāaizstāj 2-3 mēnešiem)

Izskatās arī
Mop Tīrāku Hepa Filtrs Xiaomi Mijia 1C 2C STYTJ01ZHM Dreame F9 Robots putekļu Sūcēju Aksesuāri, Rezerves Daļas
€18.27 €10.96

(jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saderīgas ar šo ierīci.labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums.lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas efekts, tīrīšanas)

Izskatās arī
2 Pack Rullīšu Birste Xiao ROIDMI F8 F8E NEX X20 Oglekļa Šķiedras Rokasgrāmata putekļu Sūcēju Daļas Nomaiņa
€22.70 €13.39

(izgatavoti no vides aizsardzības materiālu.piemērots f8 nex x20 bezvadu putekļu sūcēji.atkarībā no jūsu mājsaimniecībā, tas ir ieteicams, ka jums nomainīt jūsu puses ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem.regulāra nomaiņa no jūsu puses, palīdz jūsu mašīna darbojas ar efektivitāti.krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: plastmasas iepakojuma saturs: 2 * rullīšu birste tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti)

Izskatās arī
Daļas Miele GN putekļu Sūcēju Maisiņi C1 C2 C3, S227, S240, S270, S400, S2, S5, S8 Sērija
€39.50 €24.49

(jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saderīgas ar šo ierīci. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas)

Izskatās arī
Par Karcher WD2.250 WD2250 A2004 A2054 MV2 Robotu putekļsūcējs Nomaiņa Hepa Filtri Putekļu Maisos Daļas, Piederumi
€20.56 €18.10

(hepa filtrs var samazināt infiltrācijas putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. putekļu maiss ir 2 papīra slāņiem, kas var slazds 99,7% mikroskopiskas daļiņas un alergēnus. tas ir ieteicams, ka jūs nomainiet filtru ik pēc 1-3 mēnešiem, vai pēc jūsu lietošanas turēt mašīnu pie savu labāko sniegumu. materiāls: plastmasa krāsa: kā parādīts attēlā iepakojuma)

Izskatās arī
Filtrs Xiaomi Robots Vakuuma S10 S12,Mi Robots Vakuuma Mop P Piederumi Mop Lupatas Galvenais Sānu Suku STYJ02YM Rezerves Daļas
€23.09 €17.78

(izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, spēcīgs un izturīgs. aizstājot vecās mašīnas palīdz uzlabot tīrīšanas veiktspēju mašīnas. piederums ir viegli, lai efektīvi atbrīvotos no netīrumiem, putekļiem un atkritumiem no stūriem un malām.īpaši jūsu matu un pet matiem. kā daļu no ikdienas uzturēšana, to var viegli noņemt un aizstāt, lai pagarinātu dzīves putekļusūcēju. piemērots)

Izskatās arī
1Set Clipper Asmens Kemei Km-1102 Clipper Elektriskais Skuveklis Daļas Neto Sudraba
€4.18 €1.67

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes.piemērots km-1102 iespējams aizvietot un izturīgs.nosaukums: skuveklis kuteris vadītājs nazis neto komplekts produkta veids: elektriskais skuveklis daļas modeļa numurs: par km-1102 asmens neto, piederumi krāsa: sudraba materiāls: nerūsējošais tērauds izmērs: 5 x 3cm iepakojuma saturs: 2 x kuteris vadītājs 2 x kuteris tīkli tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Par Ecovacs DEEBOT OZMO T8 AIVI T8 Max T8 T9 Sērijas N8 Pro N8 Pro+ Galvenais Sānu Birste Filtra Mop Audums
€29.12 €20.09

(saderīgi modeļi: to piederumi ecovacs deebot ozmo t8 aivi, t8, t8 max, t8 plus, t8 sērija, t9 sērija, n8 pro plus, n8 pro putekļsūcējs.lūdzu, ņemiet vērā: nav piemērots ecovacs 920 un 950 modeli, vakuuma, lūdzu, pārbaudiet tā modeļa, jums ir nepieciešams vispirms. lielisks dizains: galvenais birste ir izgatavota no augstas kvalitātes gumijas, nesen izstrādāta v-veida rullīšu birste ir tuvāk pie grīdas,)

Izskatās arī
Putekļu Maisiņš Roborock Q Revo P10 A7400RR Robotu Putekļusūcēju Piederumi, Atkritumu Maisu Nomaiņa Rezerves Daļas
€10.39 €0.45

(putekļu maisiņš roborock q revo p10 a7400rr robotu putekļusūcēju piederumi, atkritumu maisu nomaiņa rezerves daļas saderīgi modeļi par roborock q revo / p10 a7400rr)

Izskatās arī
Stikls 3, 4 Stikla Robots Putekļsūcējs Rezerves Daļas, Piederumi, Sānu Birste Filtra Mop Audums
€31.59 €15.79

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. 2. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļi, putekšņi un citi no seeping gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas un filtrācijas spēkā, tīrīšanas)

Izskatās arī
Rezerves Piederumi, Kā Parādīts Plastmasas, Narwal S1 Grīdas Iztīrīšanas Tīrāku Rullīšu Suka Rezerves Daļas
€17.68 €12.37

(tips:putekļu sūcēju piederumi krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:plastmasa iepakojuma saturs: 2 * rullīšu suka 2 * filtru elementi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm. laiks)

Izskatās arī
Mop Auduma Rezerves Daļas Ecovacs Deebot T10 TURBO / X1omni/Turbo / X1S PRO/ T10S PRO / T20 PRO MAX
€14.78 €10.50

(mop auduma rezerves daļas ecovacs deebot t10 turbo / x1omni/turbo / x1s pro/ t10s pro / t20 pro max pavisam jauna, augstas kvalitātes materiāla, labi veidots, izturīgs un labi saskaņota ar veco iekārtu. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots, kas veic tās labākās. ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes. lai sasniegtu vislabāko attīrīšanas)

Izskatās arī
Lādētāja Bāze 500/600/700/800/900 Sērijas Robots putekļu Sūcēju Piederumi Doks Lādētājs ES Plug
€55.08 €35.80

(augsta efektivitāte un uzticamība, droši izmantot izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs stabils uzlādes veiktspēju, ilgāku kalpošanas laiku 500, 600, 700, 800 un 900 sērijas uzlādes staciju, lādētāju 980 880 780 960 augsta veiktspēja: paplašināt dzīves jūsu vakuumu.saglabāt savu darbojas .tips:putekļu sūcēju daļas lietošana:maksas sweeper nosaukums:lādētāju bāzes modelis:500, 600,)

Izskatās arī
Rezerves Mopping Kluči Ecovacs DEEBOT OZMO T9 Sērijas T8 Sērijas T8 AIVI T8 Max N8 Pro Plus Robots Vakuuma
€5.10 €3.42

(delikāts un izsmalcināts, ļoti atbilst vecās iekārtas. piemērojamie modeļi: ar mop lupatas tīrīšanai, spilventiņi piemērots ecovacs ozmo t8 aivi, t8, t8 max, t8 plus, t8 sērija, t9 sērija, n8 pro plus, n8 pro. pārstrāde: tīrīšanas pamatni, var mazgāt un izmantot atkārtoti vairākas reizes pēc žāvēšanas ēnā. materiāls: izturīgs materiāls, spēcīgu ūdens absorbcija, var viegli)

Izskatās arī
Jaucējkrāns Extender 1080 Grozāmos Robota Roka, Jaucējkrāns, Stikla Aerators, 2 Veidu Ūdens Novadīšanas Modeli, Robotu Roku Tīrīšanai
€16.91 €9.30

(2 ūdens produkcijas veidi: krāns extender jaunāko dizainu ar dubulto ūdens plūsmas režīmi,soft burbuļu plūsma un spēcīgu smidzinātājs duša.1080 grādu grozāms jaucējkrāns stikla aerators, lai mazgājot rokas, sejas un gargling.var ērtāk izmazgāt izlietni,ātri tīrīšanas priekšmetus.foldable robota rokas prasa mazāk vietas un nekļūs neveikli/nekustamā šķērslis izlietnē. 1080°izkliedētā)

Izskatās arī
Paplašināšanu Caurules, Šļūtenes Mīkstu Caurulīti Sanyo Bsc-1200A Bsc-1250A putekļu Sūcēju Daļas
€15.85 €12.36

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga.krāsa: melna materiāls: abs piemērota sanyo modelim, kā zemāk:bsc-1200a / bsc-1250a / bsc-1300a / bsc-1400a / bsc-wd80 / bsc-wd90 / bsc-wd95 / bsc-wdb801 / bsc-wda1100 / sc-4100f / sc-505e / sc-270 / sc-s280 / sc-275 / sc-275t / sc-310 / sc-s35 / sc-s260 / sc-290 / sc-290t / sc-298t / sc-33a / sc-35a / sc-38a / sc-39a / sc-66a / sc-75a / sc-410 / sc-430 / sc-460 / sc-510)

Izskatās arī
Putekļsūcēja Putekļu Maisiņu, Miele Tips GN Deluxe Sintētisko Vakuuma & Filtri, S2, S5 S8 C1 C3
€31.23 €17.17

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, profesionālās un izturīgs, lai izmantotu, ilgs kalpošanas laiks. izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņota ar aprīkojumu. ieteicams nomaiņas cikls ir ik pēc 1-2 mēneša laikā, lai uzturētu vislabāko veiktspēju machineinner diametrs palīdzēt jūsu robots putekļsūcējs saglabātu labu tīrīšanas)

Izskatās arī
Par Bissell Crosswave Tīrā Ūdens Tvertne 2832Z 2955Z X7 3055F 3350F 3400Z 3479Z Tīrs Ūdens Tvertnes Aksesuāri 4/5 Paaudzes Mašīna
€68.79 €30.95

(par bissell crosswave tīrā ūdens tvertne 2832z 2955z x7 x7 pro x7 plus 3055f 3350f 3400z 3479z tīrs ūdens tvertnes aksesuāri 4/5 paaudzes mašīna)

Izskatās arī
4gab Filtri Boneco E2441A HEPA Filtrs Core Nomaiņa Boneco Air-O-Swiss Aos 7018 E2441 gaisa mitrinātāju Daļas
€21.67 €16.03

(4gab filtri boneco e2441a hepa filtrs core nomaiņa boneco air-o-swiss aos 7018 e2441 gaisa mitrinātāju daļas tips: gaisa mitrinātāju daļas modeļa numurs: par boneco air-o-swiss aos 7018 e2441 modeļa numurs: par boneco e2441a nosaukums: par air-o-swiss aos 7018 krāsa: balta materiāls: absorbējošs papīrs iepakojuma saturs: 4 x gaisa mitrinātāju filtrs tikai)

Izskatās arī
Par 1C STYTJ01ZHM Galvenais Sānu Birste, Ūdens Tvertnes Mop Auduma HEPA Filtrs Robots putekļu Sūcēju Piederumi
€58.80 €32.34

(1. sānu sukas, kas ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.tas ir izgatavots no augstas izturības un videi draudzīga materiāla, izturīgs lietošanā. 2. galvenā suka saglabā jūsu mājas robots, kas darbojas tajā . 3. filtrs ir mazgājams.tas saglabā robota tīrīšanas veiktspēju, vienlaikus samazinot infiltrācijas putekļu, ziedputekšņu un citiem gaisā, ko elpojam jums. 4. lai iegūtu)

Izskatās arī
Mini Electric Vakuuma Pārtikas Sealer Sausa un Slapja Vakuuma Sealer Mašīnu Profesionāla Pārtikas Sealer Aizzīmogošanas Mašīnas ES Plug Viegli Izmantot
€23.26 €18.84

(izturīga: šī vakuuma sealer mašīna ir izgatavots no augstas kvalitātes abs materiāla, kas ir izturīgs un tam ir ilgs kalpošanas laiks. auto power off: šī vakuuma sealer mašīna ir auto-off funkcija, kas spēj automātiski izslēgt barošanu, kad pārtikas produkts tiek uzglabāts konteinerā. plaša pieteikums: šī vakuuma sealer mašīnas var izmantot blīvējuma visu veidu pārtiku, piemēram, graudi,)

Izskatās arī