Cena €8.25 €16.51

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

MULTI KRĀSU INDEKSA ETIĶETES.Iepakojums 2800 vai 3600 ūdensizturīgs indekss karogi.Katrs pad nāk ar 20 loksnes indeksu uzlīmes, 140 vai 180 spilgtas krāsas, ērts, lai jūs varētu veikt pierakstus un piezīmes, lasot, rakstot, mācoties, strādājot, utt.

ŪDENSIZTURĪGS INDEKSS KAROGI.Ūdensizturīgs PET indeksu uzlīmes.Jauku izvēli par mākslinieki, rakstnieki, dizaineri, žurnālisti, biroja darbiniekiem, skolotājiem, studentiem u.c.

VIEGLI IZMANTOT.Super lapiņas un vēlreiz-stick tāpēc, ka jūsu domas saņemtu pamanīju viegli.

IDEĀLS ATGĀDINĀJUMS.Super lapiņas un vēlreiz-stick tāpēc, ka jūsu domas saņemtu pamanīju viegli.

Viegli izlikt uz grāmatas, mācību grāmatas, piezīmju grāmatiņas, romānus, saistvielu, plānotājs, kalendārs, albums, sienas, ledusskapī, failu soma, žurnāls īpašnieks, datori, portatīvo datoru, planšetdatoru, ūdens pudeles, spoguļi, pildspalvu turētājs, utt.

PIETEIKUMU.Darbojas lieliski, kā līmlapiņas papīrs, pašlīmējošo indeksu uzlīmes, dekoratīvās uzlīmes, grāmatzīmes, failu turētājs, etiķetes, indeksa kodi, lasījumā kategorijas uzlīme, dokumenta lapas, marķieri, utt.

Specifikācijas:

Materiāls: PET

Daudzums: 2800 Gabalu; 3600 Gabalu

Tips: 140 Krāsas; Krāsas 180

Izmērs: Apm. 5.5x15cm/3.15x2.20in

Svars: Apm. 168g; 216g

Komplektā Ietilpst:

1 Iestatiet Krāsains Indekss Etiķetes, Uzlīmes

Piezīme:

1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2024 A6 Programmu Grāmatu PU Ādas Portatīvo Dienasgrāmata Iknedēļas Plānotāju, Piezīmju grāmatiņas, Lai Do Saraksts angļu Notepad Ar Kalendārā
€4.87 €2.67

(nosaukums: 2024 programma grāmata materiāls: papīrs+pu shell stils: a6 lapas: 60sheets/120pages izmērs: 175x95mm krāsa:rozā, melns, balts, zils, pelēks funkcijas: 1.uz plānotājs notepad ir ideāli piemērots studentiem, ceļotājiem, biroja darbiniekiem un skolotājiem.tā vienkārši un moderns izskats padara to mīļākie starp cilvēkiem. 2.piedāvājam labākās plānošanas notepad studentiem, ceļotājiem, biroja)

Izskatās arī
A5 Piezīmju Blociņš Ar Koka Pildspalvu Mākslīgās Ādas Dzīvnieki Modelis Cietos Vākos 200 Lapām Izklāta Papīra Žurnāla Piezīmju Grāmatas, Roku Darbs Dāvana Unisex
€26.15 €19.62

(produkta informācija, vāku materiāls: faux ādas (cietos vākos). produkta īpašības: 3d gofrēts vāciņu izmērs : 21.5*14.5 cm papīrs: izklāta papīra (80 ° gsm) lapām: 100 loksnes /200 lapas, koka pildspalvu: 0.5 mm, melna tinte. ( mēs esam uzpildes pārdošanai, lūdzu, sazinieties ar mums) * postenis ietver: notebook + pildspalva. * 同行请勿盗图,否则直接投诉,谢谢。)

Izskatās arī
Piezīmjdatoriem Kalendāra dienas kārtība 2024. Gadam Plānotājs Notepad pašdisciplīnu Grāmatu Pārbaudi, LAI Sarakstā Pad Laika Pārvaldības Rokasgrāmata Grafiks
€3.33 €2.67

(produkta informācija iezīmes: vāka materiāls: kraftpapīrs teksts materiāls: papīra krāsas: 4 krāsas izvēlēties lappuses: 50 lapas izmērs: 14.1*7.1 cm (1 colla =25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas) komplektā ietilpst: 1*piezīmju blociņu paziņojums: 1. lūdzu, ļaujiet 2-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Programma Kawaii Grāmatiņa Ar Spiediena Samazināšanas Funkcija Notepad Zeszyt Iknedēļas Plānotāju, Papīra, Ūdens Un Netīrumiem, Izturīgs Vāks
€24.42 €12.21

(tips: spiediena samazināšana gudrs objektu uz vāka ir pievienots vēlāk, un tai piemīt īpašības, par maigumu un izlases kalšanai. rokas grāmatas programmas тетради дневник школьный karnetes defter دفاتر libretas libretas y papeleria caderno блокнот)

Izskatās arī
2024 angļu Kārtībā Grāmatu Lapas iekšpusē A5 Ērti Akadēmiskā Plānotājs Skiču Loose Leaf Papīrs Biroja Piederumu Studentu piezīmju Bloknoti
€12.01 €6.61

(apraksts dienas plānotājs ir ar papīra materiāliem, gludu rakstīšanu.piemērots jums, lai ierakstītu savu grafiku, savu nedēļas plāns, mēneša plānu, lai visu gadu plānu un rakstīt vēlmju sarakstu, utt.vienkārši outlook padara to pievilcīgāku cilvēku.labākais dienas plānotājs nomaināmās notepad studentiem, ceļotājiem, biroja darbiniekiem un skolotājiem.tās caurumu dizains padara to mīļākie)

Izskatās arī
Classic Retro Vintage Stils PU Segtu String Galvenais Pienākums Tukšu Grāmatiņa Notepad Ceļojumu Vēstnesis Dienasgrāmata skiču burtnīcu (Kafija)
€12.16 €5.84

(apraksts šo preci ir klasisks& amp; vintage stilā un ļoti praktiska pu segtu vēstnesis dienasgrāmata grāmatiņa, kas satur 160 loksnes ( 320 lapas ) tukšu kuģi, dokumentiem, tas ir liels, lai rakstīšana, zīmēšana, uzlīmēšanu foto vai ieraksta savu brīnišķīgo dzīvi.tā pieņem stīgu, taustiņu, saistošs dizains viegli izmantot, un funkcijas grāmatiņa vēstnesis: izgatavots)

Izskatās arī
Akadēmiskā Plānotāja, Iknedēļas, Ikmēneša Lapas Twin-spole Saistošu Dropship
€9.46 €6.72

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2022-2023 hardcover mēneša/nedēļas/dienas plānotājs.ikmēneša indekss marķējumu; ātro uzziņu informācijas lapas; calenndar brīvdienu, mēneša lēma lapas; nedēļas lēma lapas; elastīga elastīga siksna; svaigi zaļie augi tekstūra hardcover; 70 loksnes/140 lappušu bieza grāmata.brīnišķīgi grafiku, padara jūsu dzīvi un darbu)

Izskatās arī
60sheets Varavīksnes Krāsu Darīt Sarakstu Notepad Memo bloknotu Ikdienas Atgādinājums Plānotājs, Piezīmju Sarakstu, Plānojot Mājas Biroja Skola
€0.63 €0.40

(funkcija: self-adhesive stils: memo spilventiņi amats: dekorēšanai pakete ietver:60sheets paziņojums: 1.lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu, saprotiet, ka krāsas var pastāvēt hromatiskās aberācijas, kā dažādas izvietošanas bildes.)

Izskatās arī
6 Loksnes Plastmasas Kabatas Mapes Atdalītājs Cilnes Sadalītāji par Gredzenu Saistvielu Nodalījumu, Violeta Cilnes Lapa Saistvielas
€7.07 €2.76

(apraksts šie ir daži saistvielu atdalītāji izgatavoti no premium materiāla, izturīgs, lai ilgi lietot.izsmalcinātu meistarība, šie saistvielu sadalītāji ir skaists un ļoti praktisks, var sniegt jums ērtībai, lai klasificētu dažādas jūsu saistviela, strādā perfekti ar jebkuru citu jūsu žurnālos un piezīmjdatoriem. funkcijas -krāsa:violeta -materiāls:pvc -izmērs:17.00x10.50x0.10cm/6.68x4.13x0.04in -saistvielas)

Izskatās arī
100 Aploksnes Izaicinājums 100-Dienas Naudas Taupīšanas Saistvielu Budžeta Plānošanas Rokasgrāmata Ar Uzglabāšanas Kasti Apguves Progresu Un Atmaksāt
€15.32 €6.89

(sāciet savu naudas taupīšanas ceļojumu, šodien ar mūsu 100 aploksnes naudas taupīšanas izaicinājums.šīs aploksnes nav viegli zaudēt, kas ļauj jums, lai saņemtu ieradumos ietaupīt naudu, problēmu-free.uzraudzīt jūsu sasniegumiem ar vieglumu, vai tas ir auto vai ziemassvētku dāvanas.lieliska dāvana tiem, kas vēlas ietaupīt! specifikācijas: produkta nosaukums: 100 aploksnes naudas taupīšanas)

Izskatās arī
Kabatas Ādas Vēstnesis Notepad Plānotājs Rāvējslēdzēju Karte Kabatas, Elastīga Siksna Dropship
€3.62 €1.77

(papildu elegantu piezīmjdatoru iegravēts ādas vēstnesis ziņu piezīmju grāmatu, lai meita, dēls, vīrs, sieva ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: skaisti ar augstas kvalitātes ādas, kas izskatās, smaržo un jūtas ideāli. tintes pildspalva draudzīgs papīrs rakstīšanai, skaista āda vēstnesis, lai persona, kas ir pasaulē, lai jums. arī)

Izskatās arī
Nedēļas Plānotājs 2024. Gadam Grāmatiņa Ar PU Segums , Vidējs (A5) Hardcover, 5.9X8.4Inch
€24.52

(nedēļas plānotājs 2024. gadam grāmatiņa ar pu segums , vidējs (a5) hardcover, 5.9x8.4inch nedēļas plānotājs ikmēneša plānotājs - nedēļas dienas slejās - izklāja uz pilnu dubultā lapā.visi izmēri, izņemot kabatas, ietver pilnu kolonnas vietu sestdien un svētdien. gada pārskati - visi mūsu plānotāji funkciju gada pārskatus, tostarp arī iepriekšējos un turpmākajos gados papildus pašreizējo)

Izskatās arī
Mākslīgās Ādas Grāmatiņa Vintage String Lapu, Tukšā Dienasgrāmata Vēstnesis Skiču Burtnīcu Piezīmju Grāmatiņas, Dienasgrāmatas Vēstnesis Skiču Burtnīcu Plānotājs Jaunas
€14.86 €7.43

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls : faux ādas+grāmata krāsa : kā attēlu izmērs aptuveni : garums*platums : kā parādīts attēlā izmērs konversija: 1 inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 collas paketē iekļauts : 1gab (nav iekļauti piederumi))

Izskatās arī
50 Loksnes Ziņu Ņau Māja Radošu Vizuālo Loga Formas Nav lipīga Gudrs Memo pierādot, 12 Veidu
€1.51 €0.99

(materiāls: augstas kvalitātes rakstāmpapīrs iepakojums: 50gab/opp pack izmērs: 95x130mm nav lipīga memo)

Izskatās arī
50gab Materiālu uz Papīra Bāzes Augu Kolāža, Note Pad, Literārās Apdares Memo Piegādes DIY Fona Scrapbooking 155*75 MM
€2.51 €1.63

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=50 gab. izmērs:155*75 mm amats: retro materiālu pakete padara jūsu rokas kontu skaista, un jūs varat diy būs.modelis ir labi izstrādāta un skaistu dizains ir piemērots izmantošanai daudzās vietās, ideāls scrapbooking, kartes veidošanā, dāvanu iesaiņošana, apdares un citu radošu projektu)

Izskatās arī
50Sheets Retro Materiāli papīrs Ikdienas Attēlu, literāro, māksliniecisko Rokasgrāmata, Bāzes Piegādēm, Apdares stacionāro Albums Izgriezt 13*8CM
€4.82 €3.13

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=50 gab. izmērs:13*8cm amats: atšķirības modeļus, lai cilvēki izceļas.dažādi stili, var izvēlēties pēc vēlēšanās.stili ir bagāts, modeļu, ir skaidrs, un iespiešana ir izsmalcinātu.)

Izskatās arī
2X Balts A5 Dienasgrāmata ar Bloķēšanas Plānotājs Piepildīt Vēstnesis Ceļotājs darba Kārtību darba kārtība Paroli Grāmata
€34.02

(lielisks, ļoti gluda papīra, tā var būt dienasgrāmatā piezīme grāmatas. jūs varat ierakstīt svarīgi svētki vai notikumu gadā. stilīgs izskats un tik viegls, kas ir tik portatīvie jāņem. klasisko stilu, kas ir tik unikāls. tas ir piemērots studentam, biznesam vai individuālai lietošanai. apraksts: tas var būt lieliska dzimšanas dienas dāvana. piemērota)

Izskatās arī