Cena €0.45 €4.26

Pilns apraksts

Piezīme: šis pelējums var būt ne tik liela, kā jūs varat iedomāties,lūdzu, pievērsiet uzmanību izmēriem info, pirms jūs veicat pirkumu .

Izmērs: 8.2 cm*0.7 cm

Weigt:20g Materiāls: 100% Pārtikas Klases Silikona

Produkta iepakojums: OPP maisā

Paketē iekļauts:

1 x Kūka pelējuma Īpaša Piezīme:

Pateicoties roku pasākums, izmērs var būt 1-2 cm kļūdas Dēļ Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti paša Dēļ, lai ilgi kuģniecības prece var sabojāt tranzītā, ja prece bojājumus, pls sazinieties ar mums, pirmkārt, tieši pirms atstāj atsauksmi, paldies par jūsu sapratni,

Funkcijas Apraksts :

1:100% silikona veidnē raw food grade silikona,

2: Non-stick , sloksņošanas viegli , viegli tīrāma , dabai draudzīgs, zemu oglekļa emisiju var pārstrādāt ;

3:Vienkāršs un praktisks , veselības , dabas antibakteriālas, maigumu, augsta izturība , korozijas izturība un spēja pielāgoties ;

4: Nav viegli kaitējums,Nav kreka, izturīgs , izcilu izturību pret pārmērīgi augsta vai zema temperatūra , augsta temperatūra 230 grādiem, zemas temperatūras, no mīnus 40 grādiem -40°C-230°C(-40°F--446°F)

5:drošība,Nav toksisks, Bez smaržas , eated vienmērīgi

21544

Lūdzu piezīmes:

1)lielums var būt 1-4 mm kļūdas par manuālu pasākums.

2)Lūdzu, cenšamies sniegt tik pilnīgu detalizētu informāciju, cik iespējams, lai risinātu,piemēram, pasta indeksu,mājas telefona un mobilā tālruņa numurs.

3)produkta krāsa būs nedaudz atšķiras dažādu monitoru.

4)Ja krievijas Federācijas klientu, parasti ir nepieciešams, klients iet sūtījums, lai uzņemt preces,lūdzu, lūdzu, pievērst lielāku uzmanību sekošanas informāciju.

Kuģniecības Un Izsniegšana

·Ja jūs vēlaties sekošanas informāciju, lai jebkurā laikā,lūdzu, lūdzu, izvēlēties ierakstītu vēstuli pa pastu.

·Mēs kuģis objektu 2 darba dienas, un, lūdzu, padara pārliecināts, ka jūsu adrese ir pareiza.

·Preces tiks nosūtītas pa pastu Ķīnas parasto airmail;nav sekošanas informāciju,bet tas ir droši, kā reģistrēts pasta sūtījums.

·Vienumus, kas jums nopirkt kopējo summu, kas pārsniedz $7, mēs nosūtīt ar ierakstītu vēstuli pa pastu vai E-pack,Tas wil veikt 15-60 darba dienu laikā.

·Virs $200, mēs organizēt piegāde ar EMS vai DHL vai FEDEX vai UPS vai TNT vai EMS , Tas prasīs 5-7 darba dienu laikā.

Kuģniecības Laiks

ASV 10-60 darba dienu laikā

Krievijas 25-55 darba dienu laikā

Dienvidamerikas valstīm 25-60 darba dienu laikā.

Citās valstīs 25-60 darba dienu laikā.

ES coutries un Āzijas valstīs 15-60 darba dienu laikā

Ienākumi:

Ja kāds produkts, kas saņemti saistībā ar kaitējumu, lūdzu, fotografētu un nosūtīt to atpakaļ pie mums pa e-pastu, pilnu kompensāciju vai jaunu rezerves tiks sakārtoti.Bezmaksas nomaiņa tiks nosūtīta kopā ar savu jauno piedāvājumu, vai maksāt nomaiņa kuģniecības izmaksas vēlreiz.

Atsauksmes:

Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu un produktu, Mēs sagaidām pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes detalizētu pārdevēja reitings.

Mēs darīsim tāpat.Ja jums ir kādas problēmas vai nav apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms atstāj citiem atgriezenisko saiti, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.mēs nosūtīsim jums drīz ,un piedāvāt visaugstākās kvalitātes produktu, lai jums!!!

Paldies!Izbaudiet iepirkšanās šeit!

Specifikācijas

  • svars: 18g
  • Krāsa: Rozā
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Neķītrs Attēlu: No
  • roku darbs DIY: epoksīda sveķu veidnes rotaslietas
  • DIY: pelējumu Keychains
  • Iezīme: Eco-Friendly, Noliktavā, Spoži glancēts Viegli atbrīvot un nav lipīga
  • Zīmola Nosaukums: ALIJIAYING
  • Materiāls Pakāpe: 100% Pārtikas Klases Silikona
  • Veids: Kūka Rīki
  • Materiāls: Silikona
  • Iepakojums: Opp Maisā
  • Kūka Rīki Tips: Veidnes
  • Modeļa Numurs: DY0670
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veidnes: diy sveķi
  • vairumtirdzniecība: pasūtījuma pelējuma keychain
  • Izmērs: 8.2cm*0.7cm

Komentāri

  1. / Anon - 2023-12-01

    viss Ir ok

  2. / Anon - 2024-01-11

    Pelējuma labas kvalitātes. Produkta pārdevēja un iesakām

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Kaymiklee M412 Retro Modes Rāmis Kūka Pelējuma Šokolādes Pelējuma Virtuvē Cepot Kūka Rīku DIY Sugarcraft Rīku 8.8*6.7*1CM
€2.41 €1.88

(produkta apraksts:m412 retro modes rāmis kūka pelējuma šokolādes pelējuma virtuvē cepot kūka rīku diy sugarcraft apdares rīks 8.8*6.7*veidnē 1cm izmērs:8.8*6.7*1 cm diametrā krāsa :random materiāls:fda silikona certifiated ar fda&lfgb lietošana:viegli izmantot&apstrādes un tīrīšanas reitings temperatūra:-40 pēc celsija līdz+210 celsija kvalitāti:labas kvalitātes piezīme:šis pelējums var)

Izskatās arī
12PC Zelts, Sudrabs Ziemassvētku Pērle Salvešu Gredzenu, Kāzu Vieta Iestatījumu Mājas Virtuvē Vakariņu Galda Dekori Salvešu Turētājs Sprādzes
€4.50 €3.15

(specifikācijas: 100% pavisam jaunu augstas kvalitātes. tips : salvešu gredzens krāsa: sudraba/zelta izmērs : diametrs ir 1-5cm (darba regulējams) materiāls: sakausējuma & imitācijas pērles pielietojums: kāzas, personām, svinības, gradācijas, banketi, rotaslietas, un tā tālāk. produkts ietver: 6pc zelts +6pc siver salvešu gredzens piezīme: 1.lūdzu,)

Izskatās arī
40X Silikona Rožu Muffin Sīkfailu Kauss Kūka Cepšanas Veidnē Šokolādes Pieniņš Maker Pelējuma
€14.34 €8.75

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! krāsa:kā parādīts attēlā materiāls: pārtikas klases silikona. kopējais izmērs aptuveni: 1.18 collas (l) x 1.18 cm (w) x 0.9 collas (h) (30mm x 30mm x 22mm) temperatūra: -40fahrenheit, lai 446fahrenheit (-40 pēc celsija~ +230 celsija); svars: apmēram 2g gabalā. 100% brand new commerical)

Izskatās arī
Radošā Nerūsējošā Tērauda Karoti Filiāle Lapas Karoti Kafiju Virtuves Piederumi, Galda Piederumi Apdares Titāna Pārklājumu Deserta Karoti
€5.93 €2.96

(radošā nerūsējošā tērauda karoti filiāle lapas karoti kafiju virtuves piederumi, galda piederumi apdares titāna pārklājumu deserta karoti apraksts: materiāls: nerūsējošais tērauds attiecas uz: pieaugušie nerūsējošā tērauda materiāls: 304 nerūsējošā tērauda stils: rietumu stila process: spogulis, pulēšana. krāsa: zelta/sudraba specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Viegli Tīrīt Mīcīšanas Mat Izturīga Un Ilgstošu Mīklas Mat Multi-funkcionālo Ērti Miltu Stick Sagatavot Sastāvdaļas
€13.13 €6.96

(viegli tīrīt mīcīšanas mat izturīga un ilgstošu mīklas mat multi-funkcionālo ērti miltu stick sagatavot sastāvdaļas apraksts: nosaukums: dižskābardis ritošā pin svars: 162g materiāls: dižskābardis lietošana: klimpa ādas nūdeles izmērs: apmēram 18*9.5 cm funkcijas: 1. izgatavots no dižskābarža koka izturīgs 2. pamata virsma ir gluda,)

Izskatās arī
Profesionālās Regulēt-Zobs 2-Caurumu Clipper Asmens 2162 Saderīgs ar Wahl 5 Zvaigžņu Bezvadu Magic Klipu,Bez Eļļas
€12.92 €5.81

(profesionālās precizitāte: no profesionālas tirdzniecības kvalitātes produktu līnija, 2-caurumu regulēt-zobu clipper asmens nodrošina asu sniegumu, ka eksperti pieprasījumu; paredzēti, lai maisījums matus un izveidot tekstūras, vienlaikus samazinot rada bezšuvju maisījumi kad cietu vai mīkstu līnijas izgaist, kas paredzēts tikai profesionālai lietošanai.materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
600Pcs 10.3 Jo Salmiņi Jumbo Smoothie Salmiņiem Milkshake Salmiņiem Plats Papildus Ilgi, Spilgtu Krāsu Asorti
€33.98 €23.45

(materiāls: dzeramā salmi ir izgatavots no plastmasas, izturīgs, un tas nav viegli salauzt vai saliekt vai deformēt, piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. krāsains un elastīgu salmiņiem diametrs: 0.4 collas, garums: 10.3 collu; viegli lietot un dzert, pat tases ar dziļumos. dizains: wide un garas salmiņi ir piemērots dažādu spēcīgu dzērienu ar daļiņām, piemēram, zemenes vai citus augļus)

Izskatās arī
Klasē Taimeris Bērniem,Virtuves Taimeris, Lai Ēdiena Gatavošana,Olu Taimeris,Magnētisko Ciparu Taimeris Mācību/Izmantot/Kuka - 2 Pack Izturīgs
€26.35 €13.96

(klasē taimeris bērniem,virtuves taimeris, lai ēdiena gatavošana,olu taimeris,magnētisko ciparu taimeris mācību/izmantot/kuka - 2 pack izturīgs ciparu taimeris ar lielu displeju un 3 pogas, super viegli lasīt, un noteikti. atmiņas iestatījumi: jums nav nepieciešams, lai uzstādītu taimera laiku, katru reizi, tas būs atcerēties jūsu pēdējais laiks, jums vienkārši nepieciešams, lai nospiediet st/sp pogu. klasē)

Izskatās arī
Ērta Garšvielas Pudele ar Elastīgu Karoti Vāku, Ideāls, lai Uzglabātu Garšvielas garšvielu maisījumi Inovatīvu Mērce Laivu Telpas Taupīšanas
€10.30 €7.21

(apraksts: pārdošanas punktiem: 【inovatīvu bagāžnieka karoti] aicina, ja ir daudz garšvielu, ar garšvielu traukus, karoti var saīsināt, lai aizvērtu vāku cieši noslēgt; kad garšvielas ir gandrīz izlietots, karoti var pagarināt, lai sasniegtu apakšā.vāku un karoti spice konteineru pieņem 2-in-1 dizains, ar karoti pievienots vāku, padarot to viegli izmantot. 【hermētiskums un mitruma)

Izskatās arī
Kūka Rotējošais Galds Alumīnija 7Pcs Komplekts 12 Collu Diametra Vinilplašu Kūka Dekori Galda 360° Rotācija Rotācijas Galda Cepšanas Rīku
€65.65 €38.07

(augstvērtīgs materiāls: izgatavots no augstākās alumīnija.tas ir stabils, tik spoži kā spogulis, bez smaržas, nav toksisks un nekaitīgs.ideāls profesionāļiem ultra gludu un izturīgu rotējošo vinilplašu anti-slip dizains: nodrošina stabilitāti un anti-slip funkcionalitāti.ass ir vienmērīgs un stabils, un to var rotēt vienmērīgi un klusi un ir ērti dekorēšanai.jūs varat baudīt procesu kūkas augsta)

Izskatās arī
Sadzīves Sarkans Keramikas Tējas Katlā Kopums, Boutique Tējas Katlā un Kausa Uzstādīt, Pielāgot, Tējas Komplekti, Dāvanas, Roku darbs Teaware Piederumi
€46.80 €37.44

(sadzīves sarkans keramikas tējas katls uzstādīts boutique tējas katlā un kausa iestatīt pielāgotu tējas komplekti, dāvanas, roku darbs teaware piederumi tējkanna: augstums 14.5 cm, tilpums 250ml šasija: 20cm gara un 2cm augsts sūtījumu 1. vispasaules piegāde. (izņemot dažas valstis un apo/fpo) 2. pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3.)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Mērīšanas Karotes Tases Kopums, Mazo Ēdamkarotes, Tējkarotes, Kas 12 Ar Piemaksu Nivelieris, Attiecībā Uz Sauso Un Šķidro
€16.05 €9.47

(cietais nerūsējošais tērauds - katru karoti ir izgatavots no viena gabala augstākās kvalitātes pārtikas klases 18/8 cieta nerūsējošā tērauda.šie karotes tika izstrādāta ar izturību un ilgmūžību prātā precīzu iegravēti mērīšana-šie ēdamkarotes ir u. s. un metrikas mērījumus par katru karoti tika iegravēts uz roktura.precīzus mērījumus garantē, ka jūsu ēdiens garšo ideāli, līdzsvarotu)

Izskatās arī
Kafijas Aparātu Tīrīšanas Birste Ar Karoti Instrumentu Komplekts Espresso Mašīna Grupas Vadītājs,Iepakojumā 3,Melns
€5.07 €3.85

(koka coffe suka: šī birste ir pievilcīga koka rokturi un izmanto garas, izturīgas šķiedras, lai attīrītu dziļi.mazā birste ir ideāls veids, kā nokļūt visu maz kaktiem.arī var izmantot pulvera savākšanu un tīrīšanu.cepšanas, vārīšanas, grila. coffe machine suka: ideāls tīrāku un tīrīt savu grupu galvu uz jūsu espresso automāts.unikālo dizainu un ūdens novirza spuras saglabāt jūsu rokas)

Izskatās arī
Kempings Restes, Plīts Daudzfunkcionāls Grils Plīts, Grils Galda Smēķētājs Grilu Korejas Barbecue Grilu Kempinga Piederumi
€53.90 €26.95

(aizzīmju punktiem: 1. viegli set-up: ietaupiet laiku ar šo kokogļu grila restes ir noņemams dizains.instalējiet to viegli tikai dažas minūtes, neizmantojot instrumentus.veikt to bez piepūles un iztīriet to bez piepūles. 2. plaša lietošana: ņem savu āra cooking, lai nākamajā līmenī ar šo kokogļu grila restes.vai jūs esat alus tēja, apkures augšu pārtikas vai degošas uguns, tas ir ideāls)

Izskatās arī
Personalizētu Bērniem Ziemassvētku Kauss Emaljas Krūze ar Vārdu Nest Santa Piparkūkas Cilvēks Karikatūra Kausa Radošās Puses dod priekšroku Ziemassvētku Dāvanu
€7.49 €6.74

(personalizētu bērniem ziemassvētku kauss emaljas krūze ar vārdu nest santa piparkūkas cilvēks karikatūra kausa radošās puses dod priekšroku ziemassvētku dāvanu - materiāls: emaljas - jauda: 12oz/350ml piemērošanas joma: dienas dzeramā ūdens, tēja, kafija - funkcijas: izturīgs un izturīgs, nav viegli izbalināt, gludas ķermeņa kauss - mazgāšana ar rokām tikai -)

Izskatās arī
500ml Radošo kaķēns krūze,keramikas tējas tases, krūzes ar vāku un karoti,Unikāls karikatūra pāris Kafijas krūzes piena kausa vairumtirdzniecība
€16.92 €11.85

(produkta nosaukums: radošo kaķēns krūze materiāls: keramika apjoms: 500ml daudzums : 1gb krūze ja jums ir kādi jautājumi, laipni aicināti konsultēties.)

Izskatās arī
2 Pack Vidējo Pirkstu Formas Silikona Sveču Veidnes, Žestu Veidnes, lai Sveču liešana Sveķu Ziepes, 3.8 Collas
€15.61 €8.27

(unikālais dizains: iepakojums ir aprīkots ar divām diy sveču veidnes ar vidējo pirkstu, kas ir par 2.4 x 3.8 collu izmēru.silikona sveces pelējuma pieņem radošo žests dizains, kas ir jaunu, unikālu, izsmalcinātu un skaistu, un ir ļoti labs mājas apdare.izturīgs materiāls: mūsu augstas kvalitātes pelējums ir izgatavots no visvairāk izturīga silikona.tie ir pārtikas kvalitātes, nav toksisks, bez garšas, mīksta)

Izskatās arī
2023 Laimīgu Jauno Gadu Drukāt Emaljas Krūzes Kafijas Tases Jaunajā Gadā Grupa Vīns, Sula, Krūze Deserts Kakao Rīkoties Kausa Dāvana Ģimenes Draugiem
€7.48 €5.24

(------ postenis apraksts ------ • materiāls: emalja • izmēri: augstums 3.14 (8 cm), diametrs 3.35 (8.5 cm) • baltā laka ar sudraba apmali • izdrukāt tikai vienā pusē krūze •sakarā ar raksturu, rustic no krūzes, var redzēt nelielu defektu, piemēram, iespiedumi, burbuļi + citas funkcijas zemniecisks ------uzmanību! ------ nav siltuma šķidrumus vai pārtiku)

Izskatās arī
Salvešu Gredzenu, 24 Gab Metāla Salvešu Gredzeni Turētājs Kāzu Svinības Vakariņu Galda Dekorēšana (Lapu-Zelta)
€16.23 €12.17

(spēcīga praticality un spilgti autiņu gredzeni ar autiņu gredzeni ir izgatavoti no metāla un to sakausējumu, kā injicēt kaut ko vienkāršu un elegantu formu, kas ir sava veida objektu praktisko un māksliniecisko dabu. siltā atmosfērā tā ir atslēga rotājumi, kas padara elegantu atmosfēru, kas uz galda, kopā ar lielisku ēdienu krāsa, aromāts un garša, un salvešu gredzeni ir vizuālais efekts, kas padara)

Izskatās arī
Pilna Izmēra Apaļas Anodēta Alumīnija Kūka Pelējuma Uzstādīt Noņemamo datu Bāzes, kas Nav Stick Siera kūku Cepšanas Pannas uzvalku Kāzām, Dzimšanas dienas svinības
€15.73 €9.44

(izgatavots no augstas kvalitātes anodēta alumīnija pat apkures un izturību izgatavots no augstas kvalitātes anodēta alumīnija pat apkures un izturību, ar gludu virsmu.noņemams, bāzes konstrukcija, viegli noņemt un tīrīt, padara cepšanas vieglāku un patīkamāku viegli tīrīt skalošana ar rokām, ar mīkstu rīki un vieglu mazgāšanas līdzekli, kā sūklis, un siltu, ziepjainu ūdeni ir)

Izskatās arī