Cena €15.26 €21.80

Pilns apraksts

Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Piederumi Rotā Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs, Premium Kvalitātes: Izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.Tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta.

VINTAGE KOKA BLOKU KALENDĀRS: Augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.Ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu dēļi un 2 nedēļu dēļi.

PLAŠI IZMANTOT:Tas vintage koka kalendārā ir ne tikai praktiski piegādes adrese,bet arī lieliska retro un klasiskā apdares jūsu rakstāmgalda un mājās.Perfekts izmērs, mājas un biroja galda.

ATKĀRTOTI - Bez gadus iespiests, tas perpetual kalendārs var kā klasisko dāvanu, kas būs atkārtoti iesniegt gadu pēc gada, lietots ļoti ilgstošu laiku.Nebeidzams kalendāra, jūs nekad ir nepieciešams, lai iegādātos citu.Viegli regulējams datums, izmantojot uzsist pa valdes priekšpusē.Manuāli mainītu datumu, palielināt savu dzīvību jautri.

Viegli lietojams: Tā ir viegli izmantot un pārvērst.Tikai rotētu bloku un mēnešiem, kad jums ir nepieciešams, nav nepieciešama baterija.Jūs nekad ir nepieciešams, lai aizstātu savu kalendārā atkal.

izmērs:15 x 13 x 6.5 cm

Materiāls: Koks

krāsa: Koks krāsa

Iepakojuma Saturs:

4 x skaits valde

3 x mēnesī valde

2 x nedēļā valde

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ūdensizturīgs Kartes Turētāju Skrāpējumiem izturīgs Un Darba Žetons Saderīgu Stabilu Fiksāciju vizītkaršu Turētājs
€8.14 €4.88

(apraksts: derīguma termiņš: izgatavoti no pvc , šīs kartes īpašniekam ir izturīga un ilgi kalpo. izsmalcinātu kuģiem: ar delikāts modeļus un gludas līnijas, šīs kartes turētājs apvieno praktiskumu un estētiku. divi valkāšanas veidi: šīs kartes īpašnieks var valkāt vai nu ar nozīmīti klipu vai kakla siksniņa, nodrošinot elastīgu un dažādu reizes. stabila fiksācija:)

Izskatās arī
Pateicības Absolvēšanas Sezonas Jaunā Gada Brīvdienu Kancelejas preces Svētī Apsveikuma Karte Rokrakstā Karti ar Aplokšņu Svētību Karte
€2.43

(tips:apsveikuma karte stils un krāsa: kā parādīts attēlā daudzums:6 apsveikuma kartiņu + 6 aploksnē + 6 blīvējuma uzlīmes/komplekts materiāls: papīrs izmērs: kā parādīts attēlā paketē iekļauts:6 apsveikuma kartiņu + 6 aploksnē + 6 blīvējuma uzlīmes/komplekts piezīme: 1.faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.sakarā ar manuālo)

Izskatās arī
Japāņu Oriģināls Oficiālais Ansamblis Zvaigznes!/!! Spēle Ilustrācijas Formula Grāmata Bezmaksas Piegāde Nosūtīt 90days
€101.72 €81.38

(produkta informācija piezīmes: pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast. sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs. tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.tas)

Izskatās arī
3/4gab Ziemassvētku Kartītes, Unikālas Kartona Ziemassvētki Apsveikuma kartiņu DIY jaungada Pastkartes, Dāvanu Kartes Ziemsvētki Puse Rotā Noel
€3.30 €1.58

(3/4gab ziemassvētku apsveikuma kartīti, izturīgs, unikālas kartona kastes, netraucētu rakstīt ziemassvētku apsveikumus ģimenei, draugiem augstas kvalitātes kartona materiāla izturība un gluda rakstīšanas pieredzi. gudri veidota, ar skaistu grafiku un skaidri uzraksti, ideāls sūta sirsnīgu vēlas ģimeni un draugiem. svētku rotājumi uz kartes, radīt dzīvespriecīgu un svētku atmosfēru. piemērots)

Izskatās arī
5gab Gudrs Ziedi, svētās Locīšanas apsveikuma kartiņu Valentīna Ziemassvētku Puse ielūgumi Dāvanu Vēstuli, Apsveikumu Kartiņas 21*9.5 CM
€2.24 €1.46

(materiāls:papīrs svars:aptuveni 19.5 g/iepak izmērs:par apsveikuma kartiņu 215*190mm/envelope220*110mm daudzums:1 lote=5pack=5 gab apsveikuma kartiņu+5gab aploksnē nosūtīt izlases dizainu)

Izskatās arī
2024 Ķīniešu Kalendāra Dienas Ķīniešu Sienas Kalendāra Dienas Kalendārā Gada Pūķis Ķīnas Mēness Kalendāra Gads Kalendāra Jauno Gadu
€32.39 €16.20

(apraksts vai jūs, kas meklē praktisku un unikāls mēness kalendārs?tad jums ir garām šo 2024 gads pūķa kalendāra.ar skaidru drukāšanas un detalizētu ieraksti no tradicionālajiem saules noteikumiem, notikumiem, klasisks dizains, tas tradicionālā mēness kalendāra var kalpot jums daudz labāk.jaunā gada kalendārs var izmantot jūsu mājās, vai nosūtīt to kā dāvanu iespēja, lai jūsu ģimenes locekļiem)

Izskatās arī
Koka Stūre Kalendāra Beztermiņa Galda Kalendārs Pīļu Kuģu Dizaina Mēnesis, Nedēļas Dienas Rādījums Kalendāra Koka Stūre Kalendārs
€13.45 €6.05

(sekot datums stilā ar mūsu mūžīgās rotācijas galda kalendārs.šo cieta un stabila galda piederums ir ideāls, lai biroja galdi un countertops, ar vietu, stabilu dizaina un vienmērīgu rotācijas nomaiņa.numuri ir ar pareizo izmēru viegli redzamību.nekad garām dienu ar šo eleganto un praktisko papildus saviem darba biedriem. produkta materiāls: abs + bērzs bāzes produkta svars: 180 grami produkta)

Izskatās arī
2023 Jaunu Žurnālu Taizemes Zvaigžņu Netjames Bedfriend James Su DaydreamMAG Magazine Ķīna Albums Žurnāli Plakātu Karte
€68.32 €34.16

(izmērs:21x27.8cm žurnālu pārdod šajā veikalā ir visi oficiāli autentisks publikācijas ja jūs nevarat atrast nevienu produktu, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. mēs esam priecīgi jums palīdzēt. novēlu jums patīkamu iepirkšanās pieredzi. paldies)

Izskatās arī
3 GAB. Paldies Skolotājs Dāvanas, Skolotāju Grāmatzīmi Sudraba Skolotāju Atzinību Dāvanas Izlaiduma Dāvana, Vecuma, Dzimšanas dienu
€13.66 €7.79

(3 gab. paldies skolotājs dāvanas, skolotāju grāmatzīmi sudraba skolotāju atzinību dāvanas izlaiduma dāvana, vecuma, dzimšanas dienu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. lielisku dzimšanas dienas vai izdienas dāvanas skolotājiem, audzinātājiem, direktoru, profesoru, docentu, dod grāmatzīmes, lai jūsu skolotāji, un pateikt viņiem, cik daudz jūs novērtēt tos! šī grāmatzīme)

Izskatās arī
Lentes customizationMidi Pielāgota Iespiesti Ietīšanas Zelta Poliestera Folijas, Lentes Ar Logo
€0.92

(produkta apraksts produkta nosaukums midi pielāgota ietīšanas zelta foliju, iespiests poliestera lentes ar logo materiāls satin/grosgrain/personalizētu pieteikumu, iepakošanas, apģērbu dekorēšana, kūka apdare, matu bantītes, amatniecība utt.oem custom print/izmērs/iepakojums kopējo platumu 1/8(3mm), 3/16(5 mm),1/4(6mm), 3/8(9mm), 1/2(12mm), 5/8(15 mm), 3/4(19mm), 7/8(22mm), 1(25mm), 1.25(32mm), 1.5(38mm), 2(50mm),)

Izskatās arī
200 Gab Kāzu Ielūgums Papīra Aploksnes Dāvanu Kartes Portatīvie Aploksnes Daudzfunkciju Konteinerus, Biroja Lakmusa Puse
€57.81 €28.91

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu pieņemamu cenu, bet aploksnē ?vai jūs meklējat izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus vienlaicīgi?ja tā, tad izskatās ne tālāk!mūsu profesionālā aploksnes jābūt atbilstu jūsu vajadzībām.šis ir viens no jūsu labākā izvēle. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:meklēšanu papīru -izmērs(risināties):26.80x18.00x0.10cm/10.53x7.07x0.04in -izmērs(reizes):18.00x12.90x0.10cm/7.07x5.07x0.04in -)

Izskatās arī
4 Gab. Laimīgs 2024 Gadu Dragon 3D-trīsdimensiju Sarkanā Aploksnē Soma (Xianlong ) 4gab Dāvanu Papīra Naudu
€9.23 €4.61

(apraksts tie ir sarkanā kabatām, kas ļauj likt naudu iekšā, lai dotu bērniem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.t hese somas varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru.ķīniešu stilā sarkano aploksnes ar delikāts modelis konstrukcija, kas ir unikāla un svētku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā 3 -materiāls:papīra -izmērs:17.80x9.50x0.30cm/7.00x3.73x0.12ar -sarkanā)

Izskatās arī
2024 Kalendārs Plānotājs Ikdienas Grafiku Loksnes, Sienas Karājas Kalendārās Nedēļas Ikgadējā Gada, Lai Sarakstā Programmas Organizators Izvēles Saraksta
€4.54 €2.45

(produkta specifikācijas: izmērs: 88*29.7 cm materiāls: gumijots vai pašlīmējošs papīrs motīvs: 1. 2024 sienas kalendārs - bieza papīra 2024 sienas kalendārs, no janvāra līdz 2024. gada, sadalīts 2 loksnes ar katru (atvērtās lapas izmērs ir 34.6 x 11.7 ), kas ļauj jums redzēt pilnu gadu plāns īsumā. 2. funkcija detaļas - svētku marķējums un atpūta, uzsverot, mēneša)

Izskatās arī
Pasūtījuma Rūpnīcas Profesionālās Pielāgot Dažādas Formas Stikla Pudele Vīna Etiķetes Pašlīmējošās Uzlīmes Uzlīmes
€1.53

(produkta apraksts rūpnīcas profesionālās pielāgot dažādas formas stikla pudele vīna etiķetes pašlīmējošās uzlīmes uzlīmes seminārs parādīt iepakojums un transportēšana mūsu pakalpojumi uzņēmuma informācija šanhajas qingrui iepakojuma materiāla co.,ltd. shanghai pudong dongbao krāsu iespiešanas fabrika šanhajas qingrui iepakojuma materiāla)

Izskatās arī
2024 Oficiālais Arknights Spēles Galda Kalendārs Amiya Texas Skadi Blaze Spēle Rakstzīmes Kalendāri Cosplay Ziemassvētku Dāvanu
€47.15 €23.57

(izmērs: 20*17 cm materiāls: papīra datums: janvāris 2024 - 2024. gada)

Izskatās arī
Tradicionālo 2024. Gadam Karājas Kalendārs Skaidrs, Iespiests Sienas Kalendārs Delikāts Biroja Sienas Kalendārs
€13.62 €5.86

(apraksts tas ir mūsu tradicionālā ķīniešu kalendāra dienas.izgatavoti no papīra un delikāts meistarība.klasiskās tradicionālo kalendāra, gredzena ārā veco gadu un gredzenu jaunajā gadā.sienas karājas kalendārs ir ar bagātīgu saturu.jūs varat pārbaudīt datums un saules termiņa viegli.un tas ir jūsu labā, palīdzot rīks, lai jūs katru dienu, izmantojot. funkcijas - krāsa: kā)

Izskatās arī
Pasūtījuma Matētā Melnā PVC Digitālo vizītkarti NFC Tag213
€1.53

(vislabāk pārdotā produkta apraksts digitālās kartes ir labākais veids, kā iepazīstināt ar sevi un piedāvāt savus produktus un pakalpojumus bez mājas lapā.pogas ir interaktīvs nosūtīt savu digitālo karti, tikai ar vienu pieskārienu, izmantojot kādu no jūsu sociālajiem tīkliem.digitālā vizītkarte palīdz jums dalīties ar jūsu klientiem un izredzes uz saites, kas parādīs viņiem visu informāciju par jūsu)

Izskatās arī
Custom Custom Kraftpapīrs Dzimšanas Dienas Kartes, Puse Zemniecisks Couture Kāzu Ielūgums Karti Ar Aploksnē
€1.53

(produkta apraksts posteņa nosaukums apsveikuma kartiņu zīmola aoxin iezīmes custom materiāls kraftpapīrs informācija, attēli uzmanību: karte satur: kraftpapīrs aploksnes papīra imitācija ziedu tukšu karti kaņepāju virvi līmi uzņēmuma profilu maksājumu un piegāde faq q1: kas jums ir par tirdzniecības uzņēmumu ? : mēs esam manufactuer un ir vairāk kā 13 gadu pieredzi pieņemšanas. 2. jautājums:)

Izskatās arī
1 Iestatiet Ikmēneša Lai Do Saraksts Kalendārs Izdzēšami, Akrila Kalendāra Akrila Kalendārs Sienas Durvīm Karājas Kuģa Reģistrācijas Mājas Sienas
€15.92 €8.12

(apraksts tas ir sienas piestiprināms akrila sienas kalendārs padara to viegli, lai jūs varētu dalīties ziņas ar jūsu viesiem.vienkārši uzrakstiet īsziņu uz akrila sienas kalendārs virsmas, ir ļoti praktisks un ērts, vienkāršs un ērts, lai jūs varētu izmantot.un jūs varat uzzīmēt kaut ko uz to, tas uz durvīm, lai rotā, piemērots privātmāju, veikalu vai restorānu. funkcijas -krāsa:caurspīdīga -materiāls:akrils,)

Izskatās arī