Cena €94.86 €145.93

Pilns apraksts

Piezīmes:

A. Viena tērpi ietilpst Jaka, Veste, Bikses un Bowtie vai Kaklasaiti.

B. Sakarā ar pircēja valsts muitas nodoklis nav skaidrs ,lai tas nav iekļaut jūsu pasūtījuma cenu.

Paldies par sapratni !

Krāsa

Mūsu tērpi tiks veikti vairāk nekā 95% līdzīgi kā attēlā.Tātad, tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tāpēc, ka dažādi displeju ekrāniem būs slightdifferent liecina par vienu un to pašu krāsu.

Izmērs

Lūdzu, dodiet mums savu exactitude sizeand krāsā, kad veic pasūtījumu, Mēs arevery laimīgs, lai process ienākumus, ja nepieciešams, lai atbilstu ļoti piemērots ar jums .Lūdzu, norādiet Augstumu un Svaru ar mērījumi Krūtis un Vidukli, un arī, lūdzu, pasakiet mums, izmēru, ka jūs parasti valkā.Dažāda izmēra jaka un bikses ir pieejami!

Cienījamais Klients:

Pirms pasūtīšanas, Ja jūs nezināt, kā izvēlēties labāko Izmēru, nevilcinieties sazināties ar mums, izmantojot Ziņas, pleasealso nosūtīt savu augumu un Svaru kopā.Alsowe var piedāvāt Custom-Made Pakalpojumu apjomu, tikai lūdzu, pārbaudiet Rokasgrāmatā "Kā Izmērīt".Ja jums vietu pasūtījumu, vienkārši izvēlēties vienu izmēru izlases veidā, un arī ievērojiet visus mērījumus.Cena ir tāda pati.Jūs esat laipni aicināti izvēlēties un iegādāties.

Kā Pasākuma:

ja standarta izmērs nav piemērots jums, mēs būsim pasūtījuma par jums.Neuztraucieties, cena ir vienāda.

Ja jūs vēlaties pasūtījuma, lūdzu, izmērīt savu ķermeni saskaņā ar mērījumu guide, un parādīt tos mums vai Atstāt ziņu pasūtījuma.

Piegāde

Parasti, procesu pielāgošana drēbes aizņem trīs līdz desmit darba dienām.Ja pastāv īpaši apstākļi, tas tiks paskaidrots, lai klients.Mūsu veikalā sola, ka tad, kad apģērbs tiek veikti, mēs nosūtīt tos nekavējoties.

1).lūdzu, norādiet jūsu īpašo pieprasījumu (krāsu, iepakojumā, vērtību deklarācijas, u.c.) KOMENTĀRS, ja jūs veicat maksājumu, apstrādes laiks, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida

un krājumu stāvokli.Par lielāko daļu, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā pēc

pēc maksājuma saņemšanas.

2).Visas preces, kas pasūtījums jānosūta tikai pēc tam, kad maksājums ir saņemts Trešās Personas(bankas) mēs kuģis objektu pircējiem, izmantojot NEMS, UPS, DHL,saskaņā ar faktisko stāvokli.

Atsauksmes

Ja jūs saņemt un tāpat kā mūsu posteņiem, mēs ceram uz jūsu pozitīvi novērtēt, tas nozīmē, ka daudz, lai mums.Ja jums nav apmierinājums, neuztraucieties, vienkārši sazināties ar mums, lūdzu, nav pievienot sliktas atsauksmes, un mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem 24 stundu laikā, mēs willtry mūsu bestto atrast labāko risinājumu jums.

Atgriešanās un Atgriešanās Politiku

Preci atpakaļ jāiesniedz 7 dienu laikā pieņemt sūtījumu.

Nekādu Kompensāciju-Vairāk nekā 7 Dienām, joprojām nav atgriezies.

Precei jābūt unworn un sākotnējā stāvoklī pat pēc tam, kad mēģināja fit un lieluma.

Kompensāciju: Valkāšanai, Smaržīgie, Mainīti vai bez oriģinālā Zīmola&Etiķetes.

Nav piemērots jums(ar nepareizu izmēru), kvalitātes problēmu

Nekāda Kompensācija: pēc Pasūtījuma gatavotas Petite vai Plus Lieluma, un, lai jūsu Specifikācijām.

Tā ir pircēja atbildība maksāt atgriešanas vai apmaiņas pastmarkas.

Specifikācijas

  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Materiāls: Citi, KOKVILNAS, Poliestera
  • Fit Tips: izdilis
  • Dzimums: Vīrieši
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Krāsa: pasūtījuma izgatavotu
  • Piemērojamo Skatuves: BIZNESĀ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: Custom Made
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Stils: Smart Casual
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • CN: Dzjansu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Zelta Satīna Vīriešu Uzvalki, Biznesa Slim Fit Balli Puses Posmā Līgavainis Kāzu Uzvalku Ternos Kostīmu Homme 3 Gabali (Žakete+Veste+Bikses)
€76.15 €63.97

(laipni lūgti mūsu veikalā modelis liecina, izmēri to, kā pasākums ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarīt kostīmi,lūdzu atstājiet jūsu īpašajām mērījumus saskaņā ar šo attēlu.ir divi veidi, kā izmērīt mērījumi.pasākums savu ķermeni, vai pasākums savu uzvalku. 1,novērtētu savu ķermeni kad jūs novērtētu savu ķermeni,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu)

Izskatās arī
Dubultā Krūtīm Balts Vīriešu Uzvalki, ar maksimumu Sasniedza Atloks, Slim Fit 2 Gabals Kāzu Uzvalku Vīriešu Modes Balli Kostīms Jaka, Bikses
€97.36 €58.42

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos . produkta parādīt lieluma vienība: centimetri vai collas 1. izgriezums= ? 2.plecu= ? 3.piedurknes= ? 4.armhole= ? 5. rokas= ? 6.krūtīs= ? 7.vēders= ? 8.vidukļa= ? 9.hip= ? 10.jaka garums= ? 11.bikses)

Izskatās arī
Tumši Zila Oficiālu Vīriešu Uzvalku Kāzām Līgavainis Uzvalku 3 Gabals Vīriešu Modes Komplekts Jaka Ar Elsas Veste Sasniedza Atloks Drēbes
€135.48 €73.16

(es esmu ļoti priecīgs, ka jums nāca uz manu veikalu un laipni lūdzam 1: mums ir rūpnīcas piegādātāja, mēs varam pielāgot, lai atbilstu jums un cena ir tāda pati.kad jūs pielāgot, jums ir nepieciešams, lai nosūtītu savu ķermeni detalizētu mērījumu rezultātus. 2: pēc tam, kad esat veicis pasūtījumu, mums ir 3-7 dienu laikā no apdzīvotības laiku.dažreiz pārāk daudz pasūtījumu var pārsniegt)

Izskatās arī
Populārs Vīriešu Žakete Outwear Izsmalcinātu Meistarība Vienkāršu Vienas Pogas Vīriešiem Formāls Uzvalks, Žakete Silts Mētelis
€22.81 €13.23

(svarīga informācija materiāls:kokvilna maisījums iepakojuma lielums: izmērs: m, krūtis: 92cm/36.2 , garums: 67cm/26.4 , pleca: 42cm/16.5 , piedurknes: 59cm/23.2 (apm.) izmērs: l, krūtis: 96cm/37.8 , garums: 69cm/27.2 , pleci: 43cm/16.9 , piedurkne: 61cm/24 (apm.) izmērs: xl, krūtis: 100cm/39.4 , garums: 70cm/27.6 , pleca: 44cm/17.3 , piedurknes: 62cm/24.4 (apm.) izmērs:)

Izskatās arī
Dubultā Krūtīm, Pelēka Vīriešu Uzvalki, Slim fit 2 gabals Biznesa Kāzu Gadījuma Līgavainis Pasūtījuma Āfrikas Cilvēku Modes Apģērbu Elsas
€93.39 €56.04

(1. ja jūs neesat pārliecināts par izmēru, jūs varat pateikt mums savu augumu (cm) un svars (kg) pirms iepirkšanās!mēs palīdzēsim jums izvēlēties pareizo izmēru! 2.tur būs neliela atšķirība izmēra, lūdzu, saprast,)

Izskatās arī
Modes Samta Apkakli Uzvalku Komplekti Vīriešiem Ziemassvētku Puse Stilīgs 3 Gabali Homecoming Custom Slim Fit (Žakete+Veste+Bikses) Tērpiem
€118.94 €73.74

(laipni lūdzam cruan tērpi veikals dārgie draugi: ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, es novēlu jums laimīgu iepirkšanās! uzvalks standarta izmēri - gatavo uzvalku mērījumi piezīme: standarta izmēru diagrammas, tas nozīmē tikai to gatavo uzvalku izmērus,ne ķermeņa mērījumus .roku mērījumu būs neatbilstība aptuveni 1-3 cm. produkta)

Izskatās arī
Sieviešu Veste Atloks, divrindu Veste, Jaka tīrtoņa Krāsu Sieviešu Veste Ilgi Slim-Fit Sieviešu Ikdienas Vestes Apģērbs ir 2021.
€61.26 €33.69

(izmēri vairāk fotogrāfijas. mērīšanas ceļvedis vestes var būt izgatavoti pēc pasūtījuma.lūdzu, pasakiet man, šādu informāciju savā kārtībā: krūtis: _______ viduklis: _______ garums: _______ datums, kad jums ir nepieciešams, veste: _______)

Izskatās arī
Rozā Atloks Dubultā Krūtīm, Slim Fit Muitas Modes Tērps 3 Gabali (Jaka+Bikses+Veste) Līgavainis Tuxedos Puse Vakariņas Kāzas
€163.64 €90.00

(uzvalks attēlu produkta apraksts a.mēs esam profesionāla ražotājs, mēs vienmēr sniegt jums augsta kvalitāte, zemas cenas produktiem, laipni lūgti izvēlēties. (visi kostīmi tiks izdarīti vairāk nekā 90%, līdzīgi kā attēlā.) b.tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tas ir tikai krāsu atšķirība.mums ir mūsu pašu rūpnīcā,)

Izskatās arī
Jaunākās Kažoku, Elsas Dizainu Zelta Šampanietis Lakatu, Atloks, Kāzu Tērps Vīriešiem Posmā Žakete Slim Fit Custom 2 Gabals Uzvalku Masculino
€145.97 €112.40

(laipni lūgti mūsu veikalā! laipni tips: cena neiekļauj piederumi(redzams bildēs), bet jūs to varat pasūtīt un kuģa kopā no mums, ja nepieciešams.hromatiskās aberācijas ir visuresoša starp dažādām ekrāna, lūdzu, saprast, ierobežota krāsu/izmēru novirze apstrādes.mēs piedāvājam dažādu līmeņu sūtījumu, lūdzu, attiecībā uz jūsu pašu izvēle, un nav pārvietoties dusmīgs uz mums, jo piegādes)

Izskatās arī
A2573 Jodimitty Ziemas Siltā Puse Augsta Apkakle Modes seksīga Apakšveļa Vīriešiem Izspēles Kakla Pamata T-krekls, Blūze Džemperis ar garām Piedurknēm
€17.82

(iezīmes:slim-fit seksīga apakšveļa tīra krāsa nesatur apkures silts un mīksts bāzes apakšveļu izmērs:m-2xl krāsa:regulāra augsta kakla balts, regulāra augsta kakla tumši pelēka, regulāri augstu apkakli, melns, regulāra augsta kakla gaiši pelēks, regulāra augsta kakla royal blue materiāls:poliesters pakete ietver:a gab. apakšveļu piezīmes: 1.tagu izmērs ir)

Izskatās arī
Slim Fit Bordo Vīriešu Uzvalku 2023 Maksimālā Atloks Pielāgotu Vīriešu Kāzu Uzvalks Līgavainim Valkāt 3 Gabali, Žakete, Veste Bikses Kostīmu Homme
€112.67 €75.49

(cienījamie klienti: laipni lūgti mūsu veikalā!novēlu jums ir patīkama iepirkšanās laiku !pirms pasūtījuma, jums ir pārbaudīt šādu iepirkšanās padomus,tā, ka jums ir veiksmīga iepirkšanās pieredzi: 1. izmērs: lūdzu, izvēlēties savu fit izmērs no šī stila uzvalks lieluma diagrammu. 2. krāsa: dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.tāpēc, lūdzu,)

Izskatās arī
Jauns Biznesa Uzvalks Līgavainim Groomsman Vīriešiem Tuxedos Kāzu Svinības Oficiāls Pasākums 3 Gabals Komplekts Jaka Un Bikses E36
€164.81 €82.41

(pasūtījuma izgatavotu izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums =___cm vai collas 2.plecu =____cm vai collas 3.piedurknes = ____cm vai collas 4.armhole= ____cm vai collas 5.aproces = ____cm vai collas 6.krūtīs =____cm vai collas 7.vēders=____cm)

Izskatās arī
Elegants Dubultā Krūtīm, Vīriešu Uzvalki, Žakete ar Biksēm 2 Gabals, kas Biznesa Kāzu Līgavainis Uzvalku Oficiālu Casual Slim Fit Vīriešu Uzvalks
€109.44 €82.08

(laipni lūgti mūsu veikalā būt džentlmenis mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus kāpēc izvēlēties mūs? mēs visi uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties. mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju. mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem. piezīmes: mēs esam online)

Izskatās arī
2023 Jaunu Vīriešu Zilā Gadījuma Business Boutique Sarkanu Ziedu Drukāt Melnā Pīķa Atloks Uzvalks Trīs Gabals, kas Vīriešu Bleizeri Mētelis
€186.18 €111.71

(piezīmes: a. viena tērpi ietilpst jaka, veste, bikses un bowtie vai kaklasaiti. b. sakarā ar pircēja valsts muitas nodoklis nav skaidrs ,lai tas nav iekļaut jūsu pasūtījuma cenu. paldies par sapratni ! krāsa mūsu tērpi tiks veikti vairāk nekā 95% līdzīgi kā attēlā.tātad, tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tāpēc,)

Izskatās arī
lis2135 colorfuly Modes krekli vīriešiem tikai uzvalks
€36.45

(izmēri aprakstiet produkta izmēriem, tostarp dažādu artikulus dažādi izmēri. īpašības un specifikācijas aprakstiet produkta vispārējo funkcijas un ekskluzīvu specifikācijas, ieskaitot materiālus. vitrīna modelis un produkta aprakstīt modeļa pamata informāciju un izmēru viņš/viņa ir valkājot. mazgāšanas norādījumi sīki mazgāšanas instrukcijas.piemēram,)

Izskatās arī
Vīriešu Uzvalki Brūna Sasniedza Atloks 1Button Līgavainis Balli Smokings Terno Masculino Žakete, Bikses Kāzu Valkāt 2gab Jaka, Bikses Apģērbs
€73.29 €51.30

(laipni lūgti mūsu veikalā puse uzvalks, kāzu tērps, biznesa apģērbam, ikdienas apģērbam, lūdzu, laimīgu iepirkšanos! mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. foto parādīt izmēri par standarta izmēri:)

Izskatās arī