Cena €7.49 €12.49

Pilns apraksts

Postenis Ziņas:

* Brand jaunu un augstas kvalitātes.

* 12 Gabali premium neilona kajaks D Gredzens

* Viegls, spēcīgs un izturīgs.

* Izmantot tos, lai nodrošinātu klāja līnijas, bradāt siksna, palaist šoks vadu takelāžas un vairāk.

* Viegli uzstādīt un ērti lietot.

* Liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, laivu, zvejas plostu, dinghy un tā tālāk.

Specifikācijas:

*Materiāls: plastmasa+ Nerūsējošais tērauds

*Krāsa: Melna

*Daudzums: 12 Gabali

* Specifikācijas: ovālas, kvadrāta

Iepakojumu Sarakstus:

12 Gabali Kajaks D Gredzens

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Daudzums: 12 gabali
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Specifikācijas: Ovāls, Kvadrātveida
  • Āra Aktivitātes: sērfošana
  • Materiāls: Plastmasas+ nerūsējošā tērauda
  • krāsa: Melns
  • Modeļa Numurs: Kajaks D Gredzens
  • Iezīme: Kajaks D Gredzens

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2X 80Mmx50mm Montāžas Āķis Sienas Vai Griestiem, Ar Apaļo Gredzenu Nerūsējošais Tērauds - Kategorijas / Attachment
€17.14 €11.32

(2x 80mmx50mm montāžas āķis sienas vai griestiem, ar apaļo gredzenu nerūsējošais tērauds - kategorijas / attachment 360 grādu rotācija. stabilu mount, 180kg slodzes. griestu stiprinājums ir laba izmēru 80mm x 50mm. sienu un griestu stiprinājums no nerūsējoša tērauda droša pieķeršanās linga trenažierus, boksa grozi vai citu sporta inventāru. krāsa: sudraba īpašuma: savukārt)

Izskatās arī
Kajaks Rokturus ar Skrūvēm Pad Acu DIY Viegls Kanoe Rīkoties ar Kajaku Pārvadāt Roktura, Laivu Āra Bagāžas Kajaks Piederumu
€14.20 €8.81

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina šo kajaku rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes izturīga pvc materiāla, uzticams, lai greifers. 【ergonomisks dizains] aicina laivu pusē mount veikt rokturi ar ergonomisku dizainu, sniedz ērti justies, vairāk izturīgs rokturis. 【iezīme] aicina mūsu kajaku rokturi ir divreiz caurumi, garums 29cm/11.42 collu, un viegli uzstādīt.iepakojumā)

Izskatās arī
Jaunā stila zemūdens dabas elpošana peldēšana zemūdens pilnu sejas niršanas maskas pilna sejas maska, elpošanas trubiņa
€61.18

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{vertical-align:top;display:block;padding-right:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-left:4px}#detail_decorate_root .magic-3{vertical-align:top;padding-bottom:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-top:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Gaisa Vārstu Deflācija Drošības Vārsts Izplūdes Vārsts Gaisa Uzgalis Kajaks Raftings Laivu Piederumi Dropshipping
€4.61 €2.58

(motīvs: 1. viegli uzstādīt, labu sniegumu un ilgi kalpo dzīvi. 2. ventilācijas vārsts, automātiska izlaišana no gaisa kuģa, kas pie noteikta spiediena samazina spiedienu kuģa iekšpusē, lai aizsargātu kuģi. 3. labas nomaiņa piepūšamās laivas, laivu, airbed, kanoe, baseins, plostu, gumijas dinghy, utt.. apraksts: nosaukums: piepūšamā laiva gaisa vārsts krāsa:)

Izskatās arī
Pūķis Laiva, Airi, Sēdeklis Pad EVA Ūdensizturīgs Triecienizturīgs Laivu Sēdekļa Spilvenu
€3.23 €1.75

(apraksts: 【augstas elastības] aicina mūsu pūķis laiva, airi, sēdeklis paliktnis ir izgatavots no augstas kvalitātes eva materiāls, ūdensizturīgs, triecienizturīgs, izturīgs un viegls. 【u formas sēdeklis] aicina pūķis laivu airi sēdekļa spilvena ir u formas, ērts un relaksējošs sēdvietu. 【lielumam] aicina dragon boat seglu ir ar lieluma 32.5x15.5x5cm/12.8 x6.1 x2 , viegli izmantot)

Izskatās arī
Saliekamais Enkurs Zvejas Piederumus, Ūdensmotocikla Enkuru, Kajaku Kanoe Laivu, Jahtu, Ūdensmotocikla Alumīnija Viegls, Neliela
€16.61 €9.80

(apraksts: nosaukums: enkurs komplekti virves garums: 5 metri materiāls: liets alumīnija iepakojums saraksts: 1 komplekts x enkurs komplekti (blue alumīnija enkuru + dzeltens polipropilēna virves + soma + nerūsējošā tērauda atsperes āķis) piezīme: faktiskā produkta krāsa var atšķirties no foto dēļ gaismas. tur var būt nelielas novirzes, mērījumu,)

Izskatās arī
2MM Neoprēna Wetsuit Vīriešu Surf Zemūdens Niršanas Tērps, Aprīkojums Zemūdens Zvejas Spearfishing Kitesurf Peldkostīmi hidrotērpu Iekārtas
€36.62 €29.30

(modname=ckeditor apraksts izcelsmes valsts: ķīna materiāls: 90% scr neoprēna un 10% neilons biezums: 2mm izmēri: s–3xl iepakojuma saturs importa neoprēna: silts, elpojošs un ātri žāvēšanas, palīdzēt uzlabot peldēšanas ātrumu un samazinātu velciet ūdens. sadalīt divos gabalos dizains: wetsuit top niršana ar kapuci un wetsuit veste bikses, kā bildē redzams,)

Izskatās arī
Sēdekļa Laivu Spilvenu Pūķis Pad Bradāt Mašīna Seglu Spilveni Kajaku Airu Flotācijas Sēdekļi Dāvanas Rotaļu Bāzes Mount Slīdēšanas
€11.29 €5.08

(apraksts veikti ar smalkām meistarība, tas sēžamspilvenu der bradāt laivu.sēdekļa pamatni veido eva, padarot jūs jūtaties ērti.sēdekļa spilventiņu ir jauki un iespaidīgi dāvana jūsu draugiem, kas ir nepieciešams, lai pūķis laivu sacensības apmācību. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:eva -izmērs:32.50x15.50x5.00cm/12.77x6.09x1.97in - pūķis laivu airi sēdekļa)

Izskatās arī
Niršanas Svars Zemūdens Svars Niršanas Apmācības Svars Niršanas Papildu Svars, Kas Īsteno Niršanas Svara Daļa
€30.21 €13.29

(apraksts nirt svariem ir būtisks iekārta, akvalangs divers, kas nodrošina labu stabilitāti un kontroli, vienlaikus zem ūdens.niršanas svars piedāvā drošu un uzticamu nozīmē, pielāgojot peldspēju, kas ļauj divers saglabāsies stabils nirstot.un šajā niršanas svars ir praktiska un ērta, kas ir jūsu labākā izvēle. funkcijas -krāsa:dzeltena -materiāls:dzelzs, plastmasas -izmērs:8.80x6.20x2.)

Izskatās arī
Vasaras Vīriešiem Anti-Slip Basām Kājām, Kurpes, Beach, Jūras Ūdens Kurpes Aqua Peldēšanas, Sērfošanas Baseinā Zeķes Unisex 35-46
€27.35 €14.76

(uzmanību: 1.ķīnā,tikai kāju garums var izlemt pareizo izmēru,tāpēc, lūdzu izmēriet savu pēdu garumā, pirms pasūtīšanas. 2.nav izmērītu garumu jūsu kurpes vai starpzoles,jo mūsu lieluma pamatā bija pēdu garumā . 3.ja jūsu kājas ir plašs vai tauku, nekā parasti, mēs jums iesakām iegādāties par vienu izmēru lielāku. izmērs 35 fit kāju garums 22.5 cm. izmērs)

Izskatās arī
2gab Nerūsējošā Āķis Bimini Top Aparatūras Jūras Top Siksnas Bimini Top Siksnas Regulējami Bimini Top Siksnas Jūras Nojumi Pinumi
€14.85 €7.72

(funkcijas: ootdty labas kvalitātes: visi nerūsējošā tērauda lieljaudas cilpu un slīdni, sabiezinātas blīvu neilonu pinuma audumu, kas izturīgs pret koroziju, uv izturīgs. regulējams garums: bimini top siksnas regulējams no 28 - 60inch, liels vairums izmēru bimini top un laivas nojumes.vienkārši pielāgojiet ar nelielu piepūli. labākā izvēle: bimini siksnas izgatavotas ar izturīgiem)

Izskatās arī
Zemūdens Niršanas Silikona Iemuti Zemūdens Regulators Iemuti Zemūdens Peldēšanas Aprīkojuma Piederums Lielākā Daļa Parasto Ūdenslīdēju Elpošanas Caurules &
€2.32 €1.62

(apraksts: 1. tā pieņem īpašu muti, kas paredzēti, lai samazinātu zodu nogurumu un paaugstina komfortu. 2. jūs varat to izmantot, dziļūdens niršana, bezmaksas niršanas aprīkojums, un to der lielākā daļa standarta regulatoru. 3. ja daivings regulators ir maz zaudēt, jums var sasiet to ar konkrētā kaklasaiti, lai novērstu ūdens noplūdes. specifikācija: produkta nosaukums:)

Izskatās arī
Kajaks Kabīnes Aiztaisītu Vāciņu Ūdensizturīgs Kabīnes Aizsargs Ar 2 Siksnām, M/L/XL/2XL Asaru Izturīgs Klāja Laivas, Kajaki Piederumi
€21.23 €13.80

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *nāk ar 2x 2m elastīga siksna , izturīgi un labāku fit un aizsargāt jūsu laivu *pastiprināta sašuj vīles par ilgstošu izmantošanu. *aizsardzības vāciņš ir paredzēts, lai novērstu kajaks pilotu kabīnē ienāk netīrumiem, lapas, sniegs, lietus un kukaiņiem. *regulējamas)

Izskatās arī
1,5 mm neoprēna bikses niršanas garas bikses sērfot sērfošana, peldēšana ar caurulīti
€25.23 €13.88

(apraksts: 1,5 mm super stiept neoprēna materiāla, ērta, mīksta un formas montāžas.tā kā produkts ir mazāks, nekā parastā lieluma, mēs iesakām, ka jūs varat nopirkt vai diviem izmēriem lielākas nekā jūsu parasto lielumu. paredzēts, un saules aizsardzības, izsitumi aizsardzība un aizsardzība pret jūras utīm, želejas pie centrēta barelu cinch šoks vadu pie jostasvietas nodrošina)

Izskatās arī
Valdes Pārvadātājs Mugursoma Ceļojumu Soma Up Paddle Board Ceļojumu Soma
€20.71 €12.43

(apraksts: 【universal fit] aicina: 46cmx28cmx96cm/18.11inchx11.02inchx37.80inch, bradāt dēļi mugursoma ir bradāt dēļi, sānu atslogojamās dizains, var likt vējdēlis sūkni un vējdēlis rotaļu. 【izturīgs materiāls] aicina: piepūšamiem paddleboard mugursoma ir izgatavota no augstas kvalitātes neilona materiāla, nodiluma izturīgs, asaru izturīgs, elegants izskats un viegla. 【regulējamas)

Izskatās arī
Kajaks Pēdas Naglas Regulējams Universālā ar Bloķēšanas Viegls Komplekts 2 Kajaku Piederumi, 15 Collu Rezerves Daļas Pedāļi
€46.23 €24.97

(apraksts: 【izturīga un izturīga] aicina kajaks pedāļi ir izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla, ar spēcīgu struktūru, ļoti izturīga un nebūs rūsas. 【regulējams] aicina kajaks pēdas naglas pieņemt regulējams dizains, kas ir piemērots visiem laivotājiem.ar lencēm palielināt jaudu insulta, nodrošinot jūs ar lielu pieredzi. 【viegli uzstādīt] aicina kajaks kāju lencēm)

Izskatās arī
Kajaki Pa Vējam Vēja Bradāt Bura Ar Skaidru Logu Portatīvo Salokāms Kajaks Dzinekli Piederumi Sērfa Dēli Okeāna Laivu
€14.33 €7.02

(apraksts: nosaukums: bura svars: 365g specifikācijas: 108x108cm materiāls: pvc iepakojuma saraksts: 1 x bura piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms solīšanas. 2. jo atšķiras dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu produktu.paldies.)

Izskatās arī
2023 Jaunu Ūdens Iekārtas Bradāt Valdes Piepūšamās Piecelties PVC Vējdēlis Sup Airi Valdes Spārniem Āra
€472.72 €236.36

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 2023 jaunu ūdens iekārtas bradāt valdes piepūšamās piecelties pvc vējdēlis sup airi valdes spārniem āra ieviešot mūsu v-veida spilvens, galvas piepūšamās vējdēlis ar triple astes konstrukcijas, galvenais ūdens iekārtas visiem jūsu āra piedzīvojumiem!vai jūs esat iesācējs vai pieredzējis surfer, šī universāls)

Izskatās arī
Kajaku Airi, Sēdeklis Peldošiem Airiem Viegla Laiva, Airi Smaiļošana Ārpus Aktivitātes, Piepūšamās Laivas, Vējdēlis Sērfošanu
€7.06 €3.74

(apraksts: 【daudzfunkcionālu izmantošanu] aicina kopā bradāt, viegli noņemams dizains ir ideāls uzglabāšanai un transportēšanai.garums bradāt var izjaukt un samontēt būs. 【izturīgs un spēcīgs] aicina asmens ir lieliska materiālu kvalitāte un spēcīga izturība, lai izturētu skarbos apstākļos.airi caurules ir izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, kas ir super viegls)

Izskatās arī