Cena €98.37 €115.73

Pilns apraksts

Laipni lūgti Mūsu Veikalā

Būt džentlmenis

Mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus

Kāpēc izvēlēties mūs?

Mūsu uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties.

mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju.

mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem.

Uzvalks Attēlu

krāsu karte

Tas ir audums, mēs faktiski izmantot, un visas krāsas var izdarīt.Ja jūs vēlaties, lai mainītu krāsas uzvalku, lūdzu, sazinieties ar mums

Izmēri

Lūdzu, izvēlieties pareizo izmēru, saskaņā ar jūsu pašu lieta, kas ir ļoti svarīgi mums, lai padarītu piemērots jums.

Ja jums ir kādi queston, lūdzu, sazinieties ar mums.

To, Kā Pasākums

Dārgais, ja standarta izmērs nav piemērots jums, mēs būsim pasūtījuma par jums.Ja svars nepārsniedz 100 kilogramus, mēs varam pielāgot lielumu par brīvu, un ir papildu maksa, kas pārsniedz 100 kilogramu.

Ja jūs vēlaties pasūtījuma, lūdzu, izmērīt savu ķermeni saskaņā ar mērījumu guide, un parādīt viņiem, lai mums un arī, lūdzu, sūtiet savu augumu un Svaru kopā.

Piegāde

Parasti, procesu pielāgošana drēbes aizņem trīs līdz desmit darba dienām.Ja pastāv īpaši apstākļi, tas tiks paskaidrots, lai klients.Mūsu veikalā sola, ka tad, kad apģērbs tiek veikti, mēs nosūtīt tos nekavējoties.

a.lūdzu, norādiet jūsu īpašo pieprasījumu (krāsu, iepakojumā, vērtību deklarācijas, u.c.) KOMENTĀRS, ja jūs veicat maksājumu, apstrādes laiks, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida

un krājumu stāvokli.Par lielāko daļu, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā pēc

pēc maksājuma saņemšanas.

b.Visas preces, kas pasūtījums jānosūta tikai pēc tam, kad maksājums ir saņemts Trešās Personas(bankas) mēs kuģis objektu pircējiem, izmantojot NEMS, UPS, DHL,saskaņā ar faktisko stāvokli.

Atsauksmes

Ja jūs saņemt un tāpat kā mūsu posteņiem, mēs ceram uz jūsu pozitīvi novērtēt, tas nozīmē, ka daudz, lai mums.Ja jums nav apmierinājums, neuztraucieties, vienkārši sazināties ar mums, lūdzu, nav pievienot sliktas atsauksmes, un mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem 24 stundu laikā, mēs willtry mūsu bestto atrast labāko risinājumu jums.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums!

Specifikācijas

  • Izmērs: Standard Size Or Custom
  • Fit Tips: izdilis
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Akrila, KOKVILNAS
  • Krāsa: Attēla Krāsu Vai Pasūtījuma Izgatavotu
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • ropa de hombre: vīriešiem, kāzu uzvalki
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Godu: Kāzu Balli Biznesa
  • Piemērojamo Skatuves: Kāzas
  • Modeļa Numurs: vīriešu uzvalks
  • Stils: Oficiālas, Elegants Oficiālu Modes
  • CN: Dzjansu
  • Dzimums: Vīrieši

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vīriešiem Zaudēt Mētelis Jaunu Zīmolu Jaka, Pieguļoša Outwear Smart Casual Augstas Kvalitātes Puses Kāzu Apģērbu Jaka
€60.79 €30.39

(modname=ckeditor izmērs------------garums--------------krūtis------------plecu---------------piedurknes m-----------------66------------------98-----------------42---------------------59 l------------------68------------------102----------------44---------------------60 xl----------------69------------------106----------------45---------------------62 2xl---------------71------------------110----------------46---------------------66 3xl---------------72------------------114----------------47---------------------65 4xl---------------74------------------118----------------48---------------------66)

Izskatās arī
Ir 2021. Jaunāko Mētelis Elsas Dizainu Piparmētru Zaļa Vīriešu Slim Fit Uzvalku 2 Gabals Stilīgu Uzvalku Pasūtījuma Līgavainis Uzvalku Balli Žakete Terno Masculino
€144.39

(laipni lūdzam mebeace veikals puse uzvalks, kāzu tērps, biznesa apģērbam, ikdienas apģērbam, lūdzu, laimīgu iepirkšanos! piezīmes 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. mūsu tērpi tiks veikti vairāk)

Izskatās arī
Kleita, Vestes Homme Svītrainu Apģērbu oficiālā Puse Eiropas 3XL-S Modes Kāzu Stilu Vīriešu Biznesa Izmēra Topi Pleds Gadījuma
€32.95 €14.83

(svītrains izmēri homme oficiālu 3xl-s pleds veste party biznesa apģērba modes vīrieši eiropas topi casual stila kāzu kleita eiropas modes veste izmērs 3xl-s oficiālu kāzu pleds svītrainu apģērbu stils homme kleita biznesa gadījuma topi vīriešu puse pircēju lūdzu, ņemiet vērā, veste ir eiropas izmērs)

Izskatās arī
Piparmētru Zaļa Vīriešu Uzvalki Īsās Bikses Vasarā Pludmale Dubultā Krūtīm Labākais Cilvēks Žakete Kāzu Līgavainis Balli Pielāgota 2 Gabali
€63.33 €53.20

(laipni lūgti mūsu veikalā modelis liecina, izmēri to, kā pasākums ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarīt kostīmi,lūdzu atstājiet jūsu īpašajām mērījumus saskaņā ar šo attēlu.ir divi veidi, kā izmērīt mērījumi.pasākums savu ķermeni, vai pasākums savu uzvalku. 1,novērtētu savu ķermeni kad jūs novērtētu savu ķermeni,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu)

Izskatās arī
Populārs Vīriešu Žakete Outwear Izsmalcinātu Meistarība Vienkāršu Vienas Pogas Vīriešiem Formāls Uzvalks, Žakete Silts Mētelis
€22.81 €13.23

(svarīga informācija materiāls:kokvilna maisījums iepakojuma lielums: izmērs: m, krūtis: 92cm/36.2 , garums: 67cm/26.4 , pleca: 42cm/16.5 , piedurknes: 59cm/23.2 (apm.) izmērs: l, krūtis: 96cm/37.8 , garums: 69cm/27.2 , pleci: 43cm/16.9 , piedurkne: 61cm/24 (apm.) izmērs: xl, krūtis: 100cm/39.4 , garums: 70cm/27.6 , pleca: 44cm/17.3 , piedurknes: 62cm/24.4 (apm.) izmērs:)

Izskatās arī
Slim Fit Bordo Vīriešu Uzvalku 2023 Maksimālā Atloks Pielāgotu Vīriešu Kāzu Uzvalks Līgavainim Valkāt 3 Gabali, Žakete, Veste Bikses Kostīmu Homme
€112.67 €75.49

(cienījamie klienti: laipni lūgti mūsu veikalā!novēlu jums ir patīkama iepirkšanās laiku !pirms pasūtījuma, jums ir pārbaudīt šādu iepirkšanās padomus,tā, ka jums ir veiksmīga iepirkšanās pieredzi: 1. izmērs: lūdzu, izvēlēties savu fit izmērs no šī stila uzvalks lieluma diagrammu. 2. krāsa: dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.tāpēc, lūdzu,)

Izskatās arī
Pielāgot Vienu Pogas Vīriešiem ir Uzvalks Jaka Bleizeri Halloween Kostīmu Elegants Luksusa Vīrietis Uzvalkā ir Kāzu Trīs Gabals, kas 29
€147.68 €113.71

(krāsu un izmēru un stilu :pielāgotus, visi tērpi var pasūtījuma adlut un zēns izmēra jūs varat izmērīt savu mērījumus un izvēlēties krāsu (noklusējuma attēlu ),un rakstīt tos uz pasūtījuma piezīmi vai jūs varat noklikšķināt ziņu pārdevējam ,pēc tam sūtīt visus mērījumus un krāsu, lai man vai noklikšķiniet uz tiešsaistes tērzēšanas ar mani, kad jūs, lai tērps. šo rakstu)

Izskatās arī
Vīriešu žakete Vīriešu Uzvalks Jaka Elegants Slim Fit Vīriešu žakete Formālās Biznesa Stils Groomsmen Kāzu Vienu Pogu
€14.46 €8.68

(apraksts: stilīgs un daudzfunkcionāls žakete vīriešiem, ideāls par jebkuru oficiāls pasākums. atloks, dizaina un vienas pogas aizdari viegli un izslēgt. krūtīs apdare un kabata pievienot touch izsmalcinātību. izgatavots no augstas kvalitātes poliestera auduma, kas ir ideāli piemērots pavasara un rudens. var dressed augšu vai uz leju, lai gan gadījuma un uzņēmējdarbības)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Modes Suepr Lielu Vasaras Vīriešu Jaunatnes Vienā Slānī Neoderēts Iespiesti Uzvalks Jaka Plus Lieluma XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL
€61.38 €55.24

(izmēru tabula: cm izmērs plecu krūtīs garums piedurknes xl/180 50 115 75 64 2xl/185 51 120 76 65 3xl/190 52 126 77 66 4xl/195 53 132 78 67 5xl/200 54 138 79 67.5 6xl/205 55 144 80 68 7xl/210 56 148 81 68.5)

Izskatās arī
lis2135 colorfuly Modes krekli vīriešiem tikai uzvalks
€36.45

(izmēri aprakstiet produkta izmēriem, tostarp dažādu artikulus dažādi izmēri. īpašības un specifikācijas aprakstiet produkta vispārējo funkcijas un ekskluzīvu specifikācijas, ieskaitot materiālus. vitrīna modelis un produkta aprakstīt modeļa pamata informāciju un izmēru viņš/viņa ir valkājot. mazgāšanas norādījumi sīki mazgāšanas instrukcijas.piemēram,)

Izskatās arī
Groomsmen Dūmu Kāzu Uzvalki, Uzvalku Balli Karstā Rozā Stilu Pasūtījuma Labāko Vīriešu Uzvalki Līgavainis Tuxedos ( jaka+Bikses+kaklasaiti)
€122.47 €61.23

(lūdzu, pārbaudiet izmēru chart, un izvēlēties atbilstošu izmēru. lūdzu, pārbaudiet priekšstatu par pareizu mērīšanas metodi. laipni aicināti apskatīt manas veikalā:veiai veikals teicama kvalitāte, konkurētspējīgas cenas, ātra piegāde un labu servisu! laipni lūdzam darīt vairumtirdzniecības un darīt piegāde! plss izvēlēties savu izmēru,ja nepieciešams pasūtījuma)

Izskatās arī
L988 Pavasara Vasaras Vīriešu Modes vienkrāsainu Premium Kokvilnas, Lina Mētelis Biznesa Gadījuma Garas Piedurknes Kabatas Kostīmi, Žakete, Tops Vīrietis
€39.38 €33.86

(l988 pavasara vasaras vīriešu modes vienkrāsainu premium kokvilnas, lina mētelis biznesa gadījuma garas piedurknes kabatas kostīmi, žakete, tops vīriešu lffmhmt)

Izskatās arī