Cena €4.80 €6.00

Pilns apraksts

1.Lielums šajā auss platums: Izmērs: 8mm(0g) .10mm(00g) .12 mm(1/2") .14mm(9/16") .16 mm(5/8") .19mm(3/4") .22mm(7/8") .25mm(1") . var viens izmērs, kas būs piemērots jūsu auss ļipiņā.

2.Materiāls: 316L Nerūsējošā Tērauda, Hipoalerģiska un Niķeļa Bezmaksas, Piemērots Jutīgas Ķermeņa, Nekad Izbalināt, Zaļš un Videi Draudzīgs, Augstas Kvalitātes Produkts, Elegants un Ērts Valkāšanai, Viegli Valkāt Visu Dienu, Izsmalcinātu Meistarība un Stingru Kvalitātes Kontroli!

3.Iepakojums: 1Pair (2 gabali), kas iepakoti portatīvo un vienreizēji skaista plastmasas dāvanu kastē, lieliska dāvana jebkuram gadījumam, ideāli piemērots jūsu jubilejas, Ziemassvētki, Valentīna Diena, dzimšanas dienu un kāzu svinības , augstas kvalitātes dāvanas ģimenei vai draugiem

4.Garantija: 100% Pavisam Jaunu. Kvalitāte ir perfekta, 90 dienu atgriešanās, Vankula veikals piedāvā labāko pēcpārdošanas pakalpojumu, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums laiks, mēs atbildēsim 24 stundu laikā un nodrošināt apmierinošu risinājumu, lai jūs pavadīt iepirkšanās laimīgi!

5.pielāgot: Mēs pieņemam pielāgota rasējumi, mums ir profesionāli dizaineri, lai radītu stilu, kas jums patīk, savu garšu un savu stilu, mēs radīsim to, atbilst visām jūsu prasībām, un maksāt mūsu entuziasmu!

6.Vankula ir rūpnīcas avots tiešās tirdzniecības kompānija no Ķīnas, cerot, lai nodrošinātu augstas kvalitātes pakalpojumu un sniegs jums augstas kvalitātes produktus par saprātīgām cenām.Ar gadu pieredze līniju, Vankula ir priecīgi sniegt vairāk iespēju, lai izveidotu ar jums Vairāk stilu, jums ir arī ļoti sirsnīgs kļūt par mūsu viesiem, lai palīdzētu un atbalstītu!

Specifikācijas

  • Metālu Tips: Nerūsējošā Tērauda
  • Zīmola Nosaukums: Vankula
  • Materiāls: 316L nerūsējošā tērauda
  • Preces Nosaukums: Vilināt Ausu Aizbāžņi, Tuneļi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Piegādes Laiks: Noliktavā
  • Stils: Modes Ķermeņa Pīrsingu Ausī
  • Krāsa: Tērauda
  • MOQ: 2gab
  • apšuvuma: PVD pārklājums
  • Ķermeņa Rotaslietas Tips: Plug & Tuneļa Rotaslietas
  • Formas\raksts: Ūdens Piliens
  • Vienuma Tips: Ķermeņa Rotaslietas
  • Sods vai Modes: Modes
  • Izmērs: 8/10/12/14/16/19/22/25mm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

40Pcs Auskars Pieņemšanas Auskari Govs Piekariņi Govs Šarmu, Iekštelpu Kaklarota
€14.51

(40pcs auskars pieņemšanas auskari govs piekariņi govs šarmu, iekštelpu kaklarota)

Izskatās arī
Rhinestones Karājas Auskari Sievietēm Greznas Kristāla Karājas Vilināt Auskari Ausu Piederumi Sieviešu Rotaslietas Tendence ir 2021.
€2.06 €1.54

(produkta apraksts: vienuma tips:auskari stils:moderns materiāls:sakausējuma,rhinestone faktūru materiāls:sakausējuma apstrādes tehnoloģija:electroplate tips:ausu āķi daudzums:1pair dzimums:sieviešu applicale iespēja:puse,klubs,kāzas,ikdienas utt. attation: 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet)

Izskatās arī
Huitan Modes Princese Laukumā CZ Pirksta Gredzenu Sieviešu Kāzu Joslā Delikāts Rotaslietas Dizaina Piederumi Saderināšanās Ceremonija
€5.69 €3.07

(produkta informācija zīmols: huitan modeļa numurs: q414 materiāls: misiņš, kubiskā cirkonija izmērs: #6 7 8 9 10 ; svars: apmēram 2g stāvoklis: 100% pavisam jaunu lielisks kuģis iepakojuma saturs: 1pc gredzenu, opp maisā ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā. rotaslietas uzturēšana: *)

Izskatās arī
Retro Vienkārši Vikingu Kompass Kulons Nerūsējošā Tērauda Ziemeļvalstu Vegvisir Kaklarota Vīriešiem Punk Rock Pirātu Amuletu, Rotaslietas, Vairumtirdzniecība
€11.44 €5.72

(sīkāk nosaukums: retro vienkārši vikingu kompass kulons nerūsējošā tērauda ziemeļvalstu vegvisir kaklarota vīriešiem punk rock pirātu amuletu, rotaslietas, vairumtirdzniecība kulons izmērs: 35mm*45mm 7.5 g (specifikācijas tikai norāde, ievērojot faktisko produktu) ķēdes garums: 50cm/60cm/70cm(noklusējuma sūtīt 60cm garums ķēdes, ja youneed citu garums, lūdzu, sazinieties ar klientu)

Izskatās arī
12Pcs Divpadsmit Zvaigznājā Kalniņi Ģipša Galda Silikona Veidnē DIY Kalniņi Kristāla Epoksīda Sveķu Pelējuma
€20.71 €12.43

(vienuma tips: rotaslietas instrumenti un iekārtas produkta iespējas: spogulis rotaslietas instrumenti un iekārtas tips: veidnes modeļa numurs: sveķu pelējuma krāsa:caurspīdīga balta materiāls:silikagels iepakojuma saturs: 12 x kausa paliktņi pelējuma tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi)

Izskatās arī
AAAA 3-4mm Dabas Nekustamā Kārta Dienvidu Jūras Dzidri Balts Perlamutra Auskari Kniedes Patiesu Solid 18k Yellow Gold Pēc Kāzu Bezmaksas Piegāde
€43.75

(laipni lūdzam piedzēries-xishi juvelierizstrādājumu veikalu lūdzu, pārliecinieties, ka jūs izlasiet tālāk, pirms jūs nopirkt, tas padarīs mūsu darījumu gludāka un vairāk veiksmīgs. jums var būt ieinteresēti manā lietotājvārdu xishi bija, pēc leģendas, viens slavens četras daiļavas senajā ķīnā.viņa teica, ka ir dzīvojis zhuji, pašlaik thelargest pērļu audzēšanas vietā)

Izskatās arī
1PC Classic Kristāla Sirds Broša Adatas Moderns Apģērbs Kleita T-krekls Sirds Šalle Piespraudes Kristāla Zīda Šalle Sprādzes Broša
€2.83 €2.23

(motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. apraksts: materiāls:sakausējuma stils:sievietēm forma:sirds funkcijas:anti-glare, dekoratīvās apdares izmērs:3cm*3.3 cm sirds modelis ir īpaša forma, un to var izmantot kā rotājumi apģērbi, somas, utt. paketē iekļauts:1 x broša piezīmes: 1. sakarā ar dažādu monitoru un gaismas)

Izskatās arī
Karstā Spēles Anime Zilā Arhīva Misono Mika Cosplay Akrila Rīcības Attēls Shirasu Azusa Statīva Modeli, Rotaļlietas, Galda Dekori Prop Faniem Dāvanu
€4.38 €2.19

(dārgais draugs, piegāde piecas dienas.ja prece ir bojāta vai iepakojums ir zaudējis transportēšanas laikā, visa jūsu nauda tiks atmaksāta.vairāk produktus jūs pērkat, jo lielāka atlaide produkta informācija: zila arhīva stāv zīme produkta izmērs:augsts, kas ir aptuveni 16 cm produkta materiāls:akrils lietošana:dāvanu,galda dekori)

Izskatās arī
Dabas Sarkana Uguns Kvarca Hematoid Aproce Rotaslietas, Sieviete, Vīrietis Fengshui Dziedināšanas Bagātību Krelles Kristāla Dāvanu 1gb 8MM
€21.04 €17.89

(par produktu : 1.attēli ir paredzēti tikai uzziņai, tāpēc, ka mūsu produkti ir visi dabas kristāla materiālu, lai katrs cilvēks būs neliela atšķirība, bet tur ir neliela atšķirība ar attēla produktu. 2.kvalitātes garantija - visi produkti būs jāpārbauda vismaz divas reizes pirms iepakošanas un piegāde. 3.foto no kvarca akmeņi-visas fotogrāfijas ir īstas fotogrāfiju demonstrēšanu. 4.lielumu)

Izskatās arī
Augstas Qulity Dabas Hematīts Baltā Zelta Pārklājumu Krelles Cube Krusta Rondelle Zaudēt Krelles Rotaslietas, kas veic Piegādi DIY Aproces
€4.82 €3.27

(nosaukums: augstas qulity dabas hematīts baltā zelta pārklājumu krelles cube krusta rondelle zaudēt krelles rotaslietas, kas veic piegādi diy aproces piederumu garums: 15inch priekšrocība hematīts lielisku krāsu saglabāšanu.parasti, to var glabāt krāsu, vairāk kā 1 gads.lietojums: ideāls diy rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas,)

Izskatās arī
3pcs/daudz Nerūsējošā Tērauda Vārti Uz Debesīm Kulons Zvaigžņu Un Saules Mīļotājs Piekariņi DIY Rotaslietu izgatavošana Kaklarota Piederumi
€2.18 €1.42

(3pcs/daudz nerūsējošā tērauda vārti uz debesīm kulons zvaigžņu un saules mīļotājs piekariņi diy rotaslietu izgatavošana kaklarota piederumi fqa j: kad būs mans pasūtījums tiks nosūtīti ārā? a: 95% pasūtījumiem tiks izvesti 48 stundu laikā. j: kad es varu saņemt paku? a: parasti aizņem 10~35 dienām, lai asv un eiropā, 20~60 dienu laikā uz citām valstīm. q: ko)

Izskatās arī
Elegants Zircon Vainagu Broša Ūdens Piliens Kulons Sieviešu Piespraudes Luksusa Kleita Piederumi Adatas Puse, Rotaslietas, Dāvanas Sievietēm
€18.51 €10.18

(stils : sieviešu broša materiāls : vara zircon dāvanas : draudzene/ mamma/ ģimenes/ draugiem/skolotājs sakarā : kāzu /party /jubilejas /svētku /jaungada)

Izskatās arī
Jauki Emaljas Kaķu Karalis Broša Pin Sieviešu Drēbes, Krekls Mugursoma Cute Karikatūra Dzīvnieku Piespraudes Mīļotājiem Piederumi Jeweley Dāvanas
€3.46 €1.73

(jauki emaljas kaķu karalis broša pin sieviešu drēbes, krekls mugursoma cute karikatūra dzīvnieku piespraudes mīļotājiem piederumi jeweley dāvanas produktu apraksts materiāls: sakausējuma krāsa: kā picture rādīt komplektā ietilpst:1 *piespraudes)

Izskatās arī