Cena €4.45 €8.91

Pilns apraksts

Šie J Forma, uz Leju Āķi ir izstrādāts no izturīga neilona materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.Ar viegli-ņem dizains, šie āķi ir ideāls smaiļošana elastīgās virves izmantošana.Āķi pasākums 0.2 collas, un ir paredzams plašs lietojuma diapazons, no kempinga, lai brauc un vairāk!

Specifikācija:

Nosaukums: J āķi kajaki

Izmērs: Aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas

Materiāls: Neilons

Iepakojuma Saraksts:

J āķi kajaki*6

Skrūves*6p

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Stabilu un Noturīgu: Izstrādāts no izturīga un nodilumizturīga neilona, mūsu j āķi kajaki garantē ilgstošu lietošanu un aizsardzību pret nodilšanu.Ar to izturīga veidot un droša saķere, šie āķi ir ideāls risinājums jebkura avantūrists.

2.Viegli Pārvadāt: Pieredze problēmu-bezmaksas transportu no jūsu kajaki ar šo j āķi, paldies, lai to viegli pārvadāt dizains un viegls svars, padarot tos ērti pieņemt jebkuru piedzīvojumu.

3.Viegls, lai Instalētu: Don ' t let zaudēt auklas pazudināt jūsu kombinēts ceļojums!Uzstādīt mūsu j āķi kajaki ar elastīgās virves un baudīt drošu fiksāciju.Šī praktisks aksesuārs ir must-have kajaks entuziasti.

4.Universāls Izmērs: Vienkāršot procesu, saglabājot jūsu kajaks ar mūsu J āķi, kas iezīme 0.2-collu skrūvju caurumu diametrs ir saderība ar lielāko daļu skrūves un bultskrūves.Jūs varat arī izmantot tos ar kniedēm, lai universāla montāža uz jebkuras virsmas.

5.Plaša Lietošana: Šīs J āķi kajaki ir piemērots kanoe piesaisti, kajaku lanyards, DIY piederumi.To izturību un vienkārša montāža, padara tos ideāli piemērots vairākiem mērķiem.Jaunināt jūsu atmiņas spēle un vienkāršot savu dzīvi ar šiem āķiem.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

8 Gab Universālā Kajaks Scupper Plug Kit Silikona Scupper Sveces Drenāžas Caurumi Aizbāzni Bung Ar Siksniņa
€13.00

(8 gab universālā kajaks scupper plug kit silikona scupper sveces drenāžas caurumi aizbāzni bung ar siksniņa, ko jūs saņemsiet: nāc, kopā 8 gabali universālā kajaks scupper sveces, kas katra ir aprīkota ar siksniņa, vieglāk izmantot, un darbojas, pietiekamā daudzumā var apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības un nomaiņa izturīgs izmantošana: scupper sveces ir izgatavotas no uzticama silikona materiāla,)

Izskatās arī
2X 80Mmx50mm Montāžas Āķis Sienas Vai Griestiem, Ar Apaļo Gredzenu Nerūsējošais Tērauds - Kategorijas / Attachment
€17.14 €11.32

(2x 80mmx50mm montāžas āķis sienas vai griestiem, ar apaļo gredzenu nerūsējošais tērauds - kategorijas / attachment 360 grādu rotācija. stabilu mount, 180kg slodzes. griestu stiprinājums ir laba izmēru 80mm x 50mm. sienu un griestu stiprinājums no nerūsējoša tērauda droša pieķeršanās linga trenažierus, boksa grozi vai citu sporta inventāru. krāsa: sudraba īpašuma: savukārt)

Izskatās arī
4gab Kajaks Scupper Aizbāžņi Scupper Sveces Tapām Kajaks Drain Plug Kajaku Kanoe Drenāžas Caurumi Sveces Nomaiņa
€6.43 €3.27

(apraksts liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, makšķerēšana, un tā tālāk.laba veiktspēja, viegli uzstādīt jūsu kajaks, kas ļauj jums palikt sausa, bet jums ir rotaļu. funkcijas izgatavota no premium materiāla, izturīga un ilglaicīga izmantošana.|viegli uzstādīt vai noņemt no kajaks.|tā var sasniegt labāku blīvēšanas efektu, un ir grūts un izturīgs ilgstošu izmantošanu.|tas)

Izskatās arī
Nirt Zeķes Ūdens Kurpes Peldēšana Zeķes Ātri Žāvēšanas Smaiļošana Beach Izturīgs, Elpojošs un Viegls, Elastīgs
€3.51 €2.11

(apraksts: elpojošs materiāls: niršanas zeķes izgatavotas kvalitātes gumijas materiāla, elastīgs un elpojošs, quick dry pretslīdes zole: vīriešiem, sievietēm, niršanas zeķes ar rakstu gumijas zole, nodrošina lielisku saķeri, aizsargā jūs no slīdēšanas efektīva polsterējuma aizsardzība: pludmales zeķes nodrošina aizsardzību jūsu bērniem kājas tiek ievainots ar karstā smilts,)

Izskatās arī
Pavisam Jaunu Niršanas Iemuti Elpošanas Caurule, Anti-Novecošanās Anti-Alerģiski 1gb Silikona Trubiņa Anti-novecošanās Anti-alerģija
€20.56 €8.23

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *iemuti iekoda pie mazu punktiņu, viegli iekost *izgatavoti no silikona, nav toksisks, antialerģiska un anti-novecošanās *zobu formas nodevis piemērota pēc mērcēšanas karstā ūdens specifikācijas : *materiāls:s ilicone *krāsa:bule,melnās,baltās,rozā(kā)

Izskatās arī
6 Pack Kajaks Skrūves, Uzgriežņi Kajaks Daļas Zvejas Laivu Piederumi, Laivu Rail Mount
€5.98 €3.28

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina šo kajaku dzelzceļa sliežu skrūves sliežu uzgriežņi izgatavoti no abs, plastmasas konstrukcijas, spēcīgs un izturīgs, lai izmantotu. 【viegli uzstādīt] aicina vienkārši instalēt ar skrūvgrieži (iepakojumā nav iekļauts skrūvgrieži), tas ir ātri un ērti. 【labāko nomaiņa] aicina tas ir ideāls montāžas aparatūru rezerves komplekts sliežu)

Izskatās arī
Kajaks Satvērēji Airi, Laivu Pārvalki Neslīdoša Saķere Smaiļošana Piederumi Vieglu Roku Satver Kajaks Rīku Bradāt Grips Der Vairums
€11.11 €4.11

(ieviešot mūsu bradāt rokturi - paredzēts kayakers, kas vēlas labāku fit grip bez tulznas un tulznas.kas ar gaismas un izturīga materiāla, šie kāti kajaku ir ideāls bauda ērtu un drošu rotaļu pieredzi. specifikācija: produkta nosaukums: laivu airi rokturi produkta svars: aptuveni 130g produkta izmēri(aptuveni): iekšējais diametrs 29 * ārējais diametrs 35 * garums 130mm iepakojuma)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības Anti Miglas Objektīvs Silikona Maska, Elpošanas Trubiņa Spuras Uzstādīt Neoprēna Maza Tilpuma Pieaugušo Maska, Elpošanas Trubiņa Niršanas Masku Un Elpošanas Trubiņa Komplekts
€80.69

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;augstums:750px;pārplūde:hidden;margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-3{pozīcija:radinieku;left:0;top:0;platums:750px;augstums:750px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Vīriešu, Sieviešu Pludmales Apavus, Viegls, Elpojošs Peldēšana, Brienot Kurpes Pāris Mīkstas Ērtas Čības, Fitnesa Piejūras Pastaigu
€25.14 €12.57

(kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast eur izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma. piezīme: 1.mērījumi ir maksimālais izmērs, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par ± 5mm .salīdziniet ar izmēru diagrammas ar kājām garums uzmanīgi pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu,)

Izskatās arī
Kāju Pumpis Piepūšamo Gaisa Vārstu Augsta Izturība Šļūtenes Adapteri Airu Laivu Piederumi
€0.76 €0.53

(kāju pumpis piepūšamo gaisa vārstu augsta izturība šļūtenes adapteri airu laivu piederumi, 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.tā attiecas uz visu veidu sešu caurumu, astoņi-hole vārsts, ir ļoti noderīgs sīkrīku krāsa: melna materiāls: pvc izmērs: viens izmērs garums: 7cm (2.76), kā diametrs: 1.9 cm (0.75 gadā) daudzums:1gab. piezīme:lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Anti-Miglas Un Ūdensizturīgs Retro Stila Freediving Maska Zemūdens Niršanas, Zvejas Maska Niršanas Aprīkojums
€37.21 €17.86

(tā ir viena objektīva zemūdens niršanas maska classic retro ovālas formas.šis classic retro stila freediving maska ir pārtaisīt no populārākajām niršanas maska '50s. tas ir aprīkots ar skrāpējumiem izturīgs rūdīts stikls, lai gan skaidrības un drošības, un gumijas svārki un siksnu lielu zīmogu un komfortu. nāk ar viegli regulējamas sprādzes. liels zemūdens fotogrāfija maska, iecienīts)

Izskatās arī
Bradāt Valdes Plecu Pārvadātājs Siksnas, Polsterēta Auduma Jostu Kajaks Uzglabāšanas Linga, lai Longboard Sērfošanu Paddleboarding Transports
€13.78 €7.57

(apraksts: bradāt valdes plecu siksna: regulējama polsterēta plecu siksna ar aira turētājs cilpas, lai paddleboard, kajaks, valdes uzskaites, transports, iet. quick release: heavy duty, ātrās atbrīvošanas sprādzi on, off, un regulējams josta, lai veiktu bradāt, sērfotājiem augstums, un kuģa lielumu. polsterēta siksna: viegls un izturīgs, ērti pārvadāt, un noņemams, bez slīdēšanas virsma)

Izskatās arī
Freediving Maskas Anti-Miglas 120 Grādu Skatu Maza Tilpuma Zemūdens Niršanu, Aizsargbrilles, Rūdīts, Snorkeling Brilles
€22.98 €13.79

(apraksts: sveķu: niršanas brilles ir izgatavotas no sveķiem, stikla lēcu, kuras ir ērti valkāt. plaša lauka acīs: vienvirziena spoguli, var veikt jomā redzi plašāk un skaidrāk.foto rāmis pieņem pu cepšanas krāsas process, ar gludu un tīru virsmu. regulējams: garums brilles var pielāgot saskaņā ar izmēru individuālās galvas, lai samazinātu spiedienu uz galvu. 3d dizains: niršanas)

Izskatās arī
Aksesori Selancar Olahraga dan Rekreasi Sirip Papan Selancar Sirip Tiga Potong untuk FCS 2 Sirip Sarang Lebah Karb Ukuran S/M/L
€45.94

(kāpēc izvēlēties mūs: 1 .mums ir ražošana, kas specializējas vējdēlis spuras 8 gadus. 2.eco-friendly 3.pieņemamu cenu 4.apmierinošs pirms pārdošanas apkalpošana un pēc-pārdošanas pakalpojumi 5.atbalsta oem un odm. 6. krāsu un modeļu var tikt pielāgota. pārdevējs solījums >>>>>sūtījums prece tiks piegādāta noteiktajā 1-5 darba dienā)

Izskatās arī
2pc Wall Mount Kajaks Uzglabāšanas Plaukts Oglekļa Tērauda, Kanoe, Vējdēlis Paddleboard Snovborda Skiboard Skiboard lieljaudas Āķi Pakaramie
€80.91 €40.46

(specifikācijas: tips: laivu uzglabāšanas plaukts materiāls: oglekļa tērauds krāsa: melna diametrs ir oglekļa tērauda caurules: 1.8 cm / collu 0.71 izmērs: 42x37x1.8cm / 16.5x14.6x0.71inch svars: aptuveni 1.9 kg max slodze: 80kg/176lb [konversija: 1cm=0.3937 collu, 1inch=2.54 cm] funkcijas: ar šo kajaku paliktni, jūs varat glabāt jūs kajaks,)

Izskatās arī
Korķa Keyring Bumbu, Āra Sporta Preces Virves Buru Rīku Peldošas Kayakd Taustiņu Multi-funkcionālo Piederumi, Laivu, Zvejas
€1.68 €1.09

(produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *ultraweight, izturīga un ērta, lai veiktu *stipra virve, kas pievienots keyring turēt atslēgas drošā *izgatavotas no augstas kvalitātes eva un nerūsējošā tērauda,viegls, spēcīgs un portatīvo *spilgtas krāsas padara jūsu taustiņus, viegli identificējama un uztur jūsu atslēgas peld ūdenī *pievienojiet savu)

Izskatās arī
Kajaki Pa Vējam Vēja Bradāt Bura Ar Skaidru Logu Portatīvo Salokāms Kajaks Dzinekli Piederumi Sērfa Dēli Okeāna Laivu
€14.33 €7.02

(apraksts: nosaukums: bura svars: 365g specifikācijas: 108x108cm materiāls: pvc iepakojuma saraksts: 1 x bura piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms solīšanas. 2. jo atšķiras dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu produktu.paldies.)

Izskatās arī
Kajaku Airi, Sēdeklis Peldošiem Airiem Viegla Laiva, Airi Smaiļošana Ārpus Aktivitātes, Piepūšamās Laivas, Vējdēlis Sērfošanu
€7.06 €3.74

(apraksts: 【daudzfunkcionālu izmantošanu] aicina kopā bradāt, viegli noņemams dizains ir ideāls uzglabāšanai un transportēšanai.garums bradāt var izjaukt un samontēt būs. 【izturīgs un spēcīgs] aicina asmens ir lieliska materiālu kvalitāte un spēcīga izturība, lai izturētu skarbos apstākļos.airi caurules ir izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, kas ir super viegls)

Izskatās arī
2023 Vīriešiem Wetsuit, 3mm Neopreno Saglabāt Siltu viengabala Peldkostīmi Ātri Sausas Kombinēts, Snorkeling, Sērfošanu Drēbes Ūdenslīdēju Kostīms Kitesurf
€108.35 €59.59

(veida atgādinājums: draugs, ja jūs nezināt, kā izvēlēties izmēru, lūdzu, informējiet mūsu klientu apkalpošanas savu augstums , svars , krūšu apkārtmēru un vidukļa apkārtmēru .mēs iesakām jums izvēlēties pareizo izmēru, paldies!)

Izskatās arī