Cena €13.83 €17.73

Pilns apraksts

[Silikona Izlietne Mat]Izgatavoti no silikona materiāla, mūsu izlietne prtector ir flexiable un padevīgs, un efektīvi aizsargātu jūsu nerūsējoša tērauda un keramikas izlietnes no skrāpējumiem peld pannā vai metāla un poecelain pannas, un palīdzēt saglabāt ēdienus no ielaušanos keramikas izlietne.Nerūsējošs materiāls ir izturīgs, lai izmantotu.

[Karstumizturīgs]Atšķirībā no izlietnes paklājiņš izgatavots no plastmasas vai PVC materiāla, mūsu silikona izlietne aizsargs iztur karstā podi un karstā ūdenī, var apstrādāt līdz 500F, izturīgs kvalitāte.Jūs varat ievietot karstā vienumus tieši virsū bez raizēm.

[Izvirzīja & Cietā Grunts Kājām]Lielākā daļa izlietne paklāji apakšā, virtuves izlietnes, nav pēdas zem, un būs gulēja, ūdens prasīs mazliet vairāk laika, lai notek, mūsu, izlietnes kājas, paaugstināt mat off apakšā izlietnes, lai izvairītos no skrāpējumiem, traipiem, pelējumu un apriti, ļaujiet ūdenim zem tā un nebūs floate kad jūs.

[Trauku mazgājamā mašīna Droša]Silikona materiāla, ir trauku mazgājamā mašīna safe, lai tā ir viegli, lai saglabātu tos, tīrs un glīts.Arī, noskalo zem tekoša ūdens ir labs veids, kā mazgāt.

[Siltu Padomus] Ar periodisku tīrīšanu virtuves izlietnes, mats var izvairīties no pārāk daudz lūžņi vaina tā izmantošanu mat būs ilgāk.

izmērs:40x27cm

Materiāls:silikagels

krāsa:Tumši pelēka

Iepakojuma Saturs:

1 * Izlietne Mat

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Materiāls: Gumijas
  • Forma: Neregulāra
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sāls Un Piparu Dzirnaviņas Uzpildāmas Pipari Kratītājs Ar Regulējams Biezums Spice Konteineru Virtuves Rokasgrāmata Dzirnaviņas Garšvielu Dzirnavas
€9.02 €5.41

(sāls un piparu dzirnaviņas uzpildāmas pipari kratītājs ar regulējamu biezums spice konteineru virtuves rokasgrāmata dzirnaviņas garšvielu dzirnavas apraksts: produkta nosaukums: rokas dzirnaviņas process: matēta tekstūra izmērs: kā parādīts iepriekš. iezīmes: regulējams biezums mērķis: slīpēšana mērci materiāls: pp svinu stikla specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
4gab/set Ziemassvētku Sniegpārsla Formas Kauss Mat Kalniņi Anti-Skid Galda Placemat Ziemassvētki Svētku Dekori
€4.56 €2.51

(apraksts: krāsa: sarkana izmērs: 10*10cm/3.94*3.94 gadā materiāls: audums pakete daudzums: 4gab/komplekts motīvs: viegli nēsāt un viegli lietot. thanks a lot, lai jūs atbalstītu,es vēlos jums ir jauka diena! 100% pavisam jaunu un augstas daudzums!! draudzīgi padomi: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, produkta krāsa var nedaudz)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Vienkārša Tabula Mat Mežģīnes Taisnstūra, Apaļas Vakariņas Mat Apļveida Siltuma Izolācijas Kafijas Tasi Kalniņi Sadzīves Dekoratīvās Autiņu
€4.60 €2.76

(iepakojums saraksts: 1gb galda kalniņi materiāls:poliesters / mežģīnes izmērs: kā attēlu krāsa: balta piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
3D Karoti Silikona Veidnē DIY Sugarcraft Cupcake Cilindrs Pomādes Kūka Dekorēšanas Instrumentiem, Konfektes Polimēra Māla Šokolādes Gumpaste Veidnes
€5.65 €3.39

(3d karoti silikona veidnē diy sugarcraft cupcake cilindrs pomādes kūka dekorēšanas instrumentiem, konfektes polimēra māla šokolādes gumpaste veidnes izmērs: kā attēlā(skatīt attēlu zemāk) svars: 15g iepakojums: opp maisā krāsa: rozā materiāls: 100% pārtikas klases silikona funkcijas: 1.bez garšas, nav toksisks, putekļu izturīgs, izturīgs, nav filtrāta)

Izskatās arī
Drošs Turētājs Kafijas Aizskart Turētājs 25x7.5x2.5cm 300g 5 In 1 Kafijas Līdzeklis Kafijas Automāti Lielisku Pakalpojumu Dzīve
€24.56 €11.06

(funkcijas: *brand jaunu un augstas kvalitātes. *5 in 1 dizains no šī koka aizskart ļauj jums ievietot kafijas aizskart, kafijas dozators, espresso filtra grozā, suku turētājs, un ripa ekrānu turētājs. *ar portafilter āmurs izgatavots no augstas kvalitātes koka, kas ir izturīgs un tam ir ilgs kalpošanas laiks. *ar portafilter aizskart turētājs ir paredzēti, lai ietilptu lielākā)

Izskatās arī
480ml Modes Stikla Wtaer Pudele Ar Tējas Infuser Izolācijas Piedurknēm Siksniņa Augstas Temperatūras Dzert Sulas Krūze Kafijas Tasi, hermētiskos
€3.69 €1.51

(specifikācija: materiāls: stikls gadījumā cilvēki pieaugušajiem: dzeramā strūklakas tips: tējkanna funkcijas: vides aizsardzība stils: klasisks motīvs: 1. izgatavots no augstas bora, silīcija materiālu, pielāgoties straujajām izmaiņām zemas temperatūras un augsta temperatūra 2. augsta temperatūras izturība, ērts rokturis 3. kausa struktūra)

Izskatās arī
1~5GAB Augsta temperatūra, Sirds Formas Silikona Vafeļu Pelējuma Kvadrātveida Cepšanas Veidnē Režģu Bakeware Rīki, Virtuves, Mājsaimniecības, Vafeļu
€17.03 €8.52

(1~5gab augsta temperatūra, sirds formas silikona vafeļu pelējuma kvadrātveida cepšanas veidnē režģu bakeware rīki, virtuves, mājsaimniecības, vafeļu apraksts: produktu kategorijas: kūka pelējuma forma: regulārs daudzstūris materiāls: silikona art. - nr.: vafeļu pelējuma iepakojuma specifikācijas: bez iepakojuma lietošanas veidi: cepšana stils:)

Izskatās arī
Spēcīgs Koka Sloksnes Magnētiskais Nažu Turētājs Pie Sienas Montējams Metāla Naži Akācijas Koka Bloku Magnēts Nažiem Plaukts Virtuves Rīki
€28.08 €19.65

(magnētiskā naži plaukts pie sienas piestiprinātās bambusa virtuves trauks naži turētājs bārs sloksnes organizētāja mājas restorāns informācija: telpas taupīšanas:saglabāt visus jūsu naži un instrumenti vienā ērtā, viegli pieejama vieta, padara jūsu virtuvē vairāk sakopta un veikls. magnētiskā adsorbcijas dizains:attēloti liels, spēcīgs magnēts nazi joslā būs droši turēt)

Izskatās arī
Tradicionālais dzelzs wok,kas Nav pārklājumu Woks Roku kalti Virtuves PanWooden Rīkoties ar Wok Virtuve, Gāzes Katls Virtuves
€60.82 €29.20

(augstas temperatūras kalšanas wok par projektu ●【tradicionālo čuguna katlā] aicina šo ēdienu gatavošanas katls ir izgatavots no augstas kvalitātes naudas dzelzs, rokām kalts, un virsmas izveidot daudz smalku faktūru, lai panāktu efektu non-stick pannas.wok pēc kalšanas ir izturīgs, izturīgs pret skrāpējumiem, nodiluma izturīgi, veselīgi un garšīgi wok. ●【garšvielas wok] aicina)

Izskatās arī
304 Nerūsējošā Tērauda Maganetic Kafijas Dozēšanas Gredzens Delonghi Espresso Breville Barista Mašīna Portafilter 도징링 커피 51/54mm
€20.78 €11.85

(produkta discreption 304 nerūsējošā tērauda maganetic kafijas dozēšanas gredzens delonghi espresso breville barista mašīna portafilter 도징링 커피 51/54mm piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktiskā krāsa punktu varētu būt nedaudz atšķiras ar krāsu, kas parādīja, uz bildes. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana)

Izskatās arī
Kaulu Ķīna Augstas klases Pēcpusdienas Tēja Kafijas Tasi Šķīvītis Dzīvoklis Plate Keramikas Radošā Augļu Desertu Plates Melnā Tēja Hotel Apdare
€20.92 €14.64

(kaulu ķīna augstas klases pēcpusdienas tēja kafijas tasi šķīvītis dzīvoklis plate keramikas radošā augļu desertu plates melnā tēja hotel apdare produkta informācija produkta materiāls: porcelāns iezīmes: var lietot mikroviļņu krāsnī, trauku produkta izmērs: tase un apakštase komplekts: diametrs 9.7 cm augstums 5.8 cm tilpums 250 ml šķīvja diametrs 15.7 cm)

Izskatās arī
Eiropas Taisnstūra Mežģīnēm Rotātu Galda Paklājiņš, Kalniņi Klēpjdatoru, Mikroviļņu Krāsns Segtu Vīna Komplekts Puse, Ziemassvētku, Kāzu Dekorēšana
€3.28 €2.63

(eiropas taisnstūra mežģīnēm rotātu galda paklājiņš, kalniņi klēpjdatoru, mikroviļņu krāsns segtu vīna komplekts puse, ziemassvētku, kāzu dekorēšana)

Izskatās arī
Meibum 12 Dobumā Tulip Bud Dizaina Silikona Kūku Veidnes Pārtikas Klases Uzpūtenis Pelējuma Pusi, Deserts Bakeware Virtuves Konditorejas Izstrādājumu Cepšanas Rīki
€16.12 €0.95

(meibum 12 dobumā tulip bud dizaina silikona kūku veidnes pārtikas klases uzpūtenis pelējuma pusi, deserts bakeware virtuves konditorejas izstrādājumu cepšanas rīki specifikācija: krāsa:random pelējuma lielums: kā attēlā temperatūras diapazons: -40 ~ +230 ℃ produkta satur: 1 pelējuma)

Izskatās arī
10 Pack 5Cm Nerūsējošā Tērauda Pīrāgu Gredzenu, karstumizturīga Perforēta Kūka Uzpūtenis Gredzens, Aplis, Gredzens, Cepšanas Rīki Virtulis
€20.78 €9.15

([augstas kvalitātes materiāliem]perforēta pīrāgu gredzeni ir izgatavoti no premium nerūsējošā tērauda, anti-rūsas, pretkorozijas, izturīgs, virsmas un viegli tīrāma.augstas siltumizturīgas, krāsns droši. [perforēta dizaina]kūka gredzens ir ventilācijas caurums dizaina un ventilācijas atveres vienmērīgi un ventilāciju bez noplūde.un porains pīrāgu gredzens ir vieglāk atbrīvot un tīrīt, krāsns un trauku)

Izskatās arī
Placemat Wipeable 8 ar 4 Placemats + 4 Paliktņi, Placemats Mazgājams, Ūdensizturīgs PVC, nodilumizturīga Placemat
€17.76

(ideāls placemat: mūsu placemat ietver 4 placemats + 4 paliktņi.izmēru tabula mat ir 45 x 30 cm (17,7 x 11.8 gadā); diametrs-tās ir 10 cm (3.9).noslaucīt tīru placemat ir izgatavots no 70% pvc + 30% poliestera šķiedru materiāls, kas ir izturīgs, un tas nedrīkst deformēties.placemats var ne tikai efektīvi aizsargātu jūsu galdu no skrāpējumiem un traipiem, bet arī paplašināt dzīves tabula, kas ir videi draudzīgi)

Izskatās arī
Taimera Iestatījumi 5-10-30-60 Minūtes Cube Taimeri Bērnu Studiju Izmantot Taimeris
€9.48 €7.68

(funkcijas: ootdty izmantojot sensoru tehnoloģijai, tā ir ērti un ātri uz laiku bez galvenie darbības. dizains ir vienkāršs un moderns, un iebūvēts akumulators ir uzlādējams, kas ir ilgs akumulatora darbības laiks. piemērots visu veidu godu, ka ir nepieciešams laiks, piemēram, virtuve, ēdienu gatavošanas, sporta mācību, studiju un darba. var novietot uz galda, sienas vai)

Izskatās arī
2023 Laimīgu Jauno Gadu Drukāt Emaljas Krūzes Kafijas Tases Jaunajā Gadā Grupa Vīns, Sula, Krūze Deserts Kakao Rīkoties Kausa Dāvana Ģimenes Draugiem
€7.48 €5.24

(------ postenis apraksts ------ • materiāls: emalja • izmēri: augstums 3.14 (8 cm), diametrs 3.35 (8.5 cm) • baltā laka ar sudraba apmali • izdrukāt tikai vienā pusē krūze •sakarā ar raksturu, rustic no krūzes, var redzēt nelielu defektu, piemēram, iespiedumi, burbuļi + citas funkcijas zemniecisks ------uzmanību! ------ nav siltuma šķidrumus vai pārtiku)

Izskatās arī
Mājas Tīrīšana Rīsi, Pupas Sietu brīvroku Virtuves Rīsu Tīrīšanas Virtuves Sīkrīkus Portatīvo Plastmasas Tīrīšanas Līdzeklis, Rīsi, Mazgāšana
€8.63 €4.31

(mājas tīrīšana rīsi, pupas sietu brīvroku virtuves rīsu tīrīšanas virtuves sīkrīkus portatīvo plastmasas tīrīšanas līdzeklis, rīsi, mazgāšana apraksts: preces nr.: rīsi, mazgāšana specifikācijas: rīsi, veļas opp stils: moderns minimālisma gadījumā aina: mājas, virtuves piemērojams, lai pūlis: vispārējā specifikācijas: 1. neslīdošs)

Izskatās arī
Tradicionālais dzelzs wok,kas Nav pārklājumu Woks Roku kalti Virtuves PanWooden Rīkoties ar Wok Virtuve, Gāzes Katls Virtuves
€58.57 €28.12

(>>produkta informācija: materiāls: dzelzs izmērs(diametrs):32cm/34cm pielietojums: gāzes plītis >>produkta iespējas: 1.nav viegli pieturēties pie pot:sakarā ar rokas kalšanas virsma kalpos daudz smalku tekstūru, lai panāktu efektu non-stick pannas, ekoloģiski tīru un veselīgu. 2.blīvas grunts, viegli tīrīt un izmantot mazāku eļļas:iekšējās sienas pods ir vāji)

Izskatās arī