Cena €52.81 €101.57

Pilns apraksts

Apraksts:

【Arī Aizsardzības] aicina: Šajā laivu fender ir izgatavots no labākās kvalitātes, vides aizsardzības PVC, kura saulē, aizsargātas, iezīmes, liels rezerves efekts, un var aizsargātu laivu no bojājumiem, ko izraisa masveida sadursmes starp cietām virsmām.

【Viegli piepūstas] aicina: Jūs saņemsiet 4 inflācijas adatām un 1 sūknis, viegli Uzpūst un deflāciju, un ļoti ērti izmantot.

【Pastiprināta Acu Caurumiem] aicina: Laivu bamperi fenderi ar cilpām abās pusēs.Tas varētu būt uzreiz karājās ar līnijām vai nu horizontāli, vai vertikāli.

【Viegli Uzglabāšanas] aicina: Laivu buferi var pēc izvēles vai deflāciju uzpūst, lai saglabātu visas daļas maisā, un perfekti zem sēdekļiem vai iekšpusē nodalījumi.

【Piemērošanas joma] aicina: laivu spārna, ir piemērots Nelielu laivu, jahtu, laivu doki, jahtu piestātnes, buru laivas un airu laivas, arī var izmantot kā floater, navigācijas boju, pietauvošanās boja, drošības bojas.

Specifikācija:

Materiāls: PVC

Diametrs 21cm/8.27 collas, Garums 68cm/26.77 inch

Sūkņa 24cm-37cm/9.45 collu-14.57 collas

Virves Diametrs 9.5 mm/0,37 collas, Garums 2m/78.74 collas

Komplektā Ietilpst:

4 Laivu Fender

4 Inflācijas Adatu

4 Virves

1 Gaisa Sūknis

1 Manuāla

Piezīme:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • MainKey3: Piepūšamās Gaisa Sūkņa Jūras Virve
  • MainKey5: Doks Bamperi Doka Malas, Saules Aizsardzības Ūdensizturīgs
  • MainKey4: Enkuru, Boju Pontonu Laivu Klājiem, Gaisa Sūknis Boju Peldēt
  • Garums: 68
  • MainKey6: Pietauvošanās Boja Ezerā Peldēties Plostu Aizsardzība
  • MainKey1: Laivu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Jauda (Personai): Fender Laivu
  • Modeļa Numurs: Fender Laivu
  • MainKey2: Laivu s Amputēšana Enkuru, Boju Laivu Bamperi
  • Korpusa Materiāls: PVC
  • Āra Aktivitātes: sērfošana
  • Zīmola Nosaukums: perfeclan

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Golfa Disku Vadītāja Mini Praksi, Pīrāgus, Diski Aksesuāri Midrange Rotaļlietas Bērniem
€48.32 €22.23

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu disku golfa disku komplekts, tad jūsu pētniecības nekā šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.pieņēma augstākās kvalitātes materiāla, praktisks un izturīgs ilgu laiku, izmanto, nav viegli, lai saņemtu deformētas, un dos jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls:pe,tpe -izmērs:)

Izskatās arī
4gab Kajaks Scupper Aizbāžņi Scupper Sveces Tapām Kajaks Drain Plug Kajaku Kanoe Drenāžas Caurumi Sveces Nomaiņa
€6.43 €3.27

(apraksts liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, makšķerēšana, un tā tālāk.laba veiktspēja, viegli uzstādīt jūsu kajaks, kas ļauj jums palikt sausa, bet jums ir rotaļu. funkcijas izgatavota no premium materiāla, izturīga un ilglaicīga izmantošana.|viegli uzstādīt vai noņemt no kajaks.|tā var sasniegt labāku blīvēšanas efektu, un ir grūts un izturīgs ilgstošu izmantošanu.|tas)

Izskatās arī
30 Grādu Margas Kārta Bāzes 22Mm Jahtu Klāja Margu Bāzes Kārta Šķībi Caurules Sēdekļa stiprinājumu Vairākas Kolonnas Leņķis
€25.97 €5.19

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. produkta apraksts: 1. super bull pulēšana, lielisku jūras ūdens koroziju 2. izturīga, labas kvalitātes, cēls un elegants, piemērots dažādu jahtas 3. precizitātes cast, kas izturīgs pret koroziju, rūsas izturīgs, spēcīgs un izturīgs materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa:)

Izskatās arī
Jauns Bērnu Bērnu Peldēšanas Veste Karikatūra Peldēšana Iesācējs Drošības Vestes Bērniem peld Kakla Aizsardzību Dizaina glābšanas vestes
€47.39 €28.43

(jauns bērnu bērnu peldēšanas veste karikatūra peldēšana iesācējs drošības vestes bērniem peld kakla aizsardzību dizaina glābšanas vestes bērnu pārnēsājamo peldēšanas veste piemērots: bērni, zēni, meitenes izmērs: s/m/lxl virsmas materiāls: neoprēna+neilona spēcīgs materiāls: epe, peldspējas kokvilnas krāsa: tumši zila, rozā piemērots: iesācējiem)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Lodziņā Profesionālās Astes Spuras Kaste ar Groove Bāzes Ūdens Sporta Paddleboard Veikbords Longboard Rezerves Daļas
€42.10 €25.26

(apraksts: 【paketi] aicina ietilpst 1gab vējdēlis plug fin, brīnišķīgs aksesuārs surfboarding. 【kvalitātes materiāls] aicina vienotā centrs astes spuras kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, spēcīgs un izturīgs, var uz ilgu laiku izmantot. 【viegli lietojams] aicina longboard vējdēlis centrs spuras kaste ir viegli uzstādīt un lietot.labas nomaiņa, tiešā aizstāt veco vai)

Izskatās arī
Vīriešu, Sieviešu Pludmales Apavus, Viegls, Elpojošs Peldēšana, Brienot Kurpes Pāris Mīkstas Ērtas Čības, Fitnesa Piejūras Pastaigu
€25.14 €12.57

(kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast eur izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma. piezīme: 1.mērījumi ir maksimālais izmērs, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par ± 5mm .salīdziniet ar izmēru diagrammas ar kājām garums uzmanīgi pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu,)

Izskatās arī
Diska Šāvēja Rotaļlieta Pīle Launcher Rotaļlietu Komplekts Soli uz lidojošais Šķīvītis Uzsākt Rotaļlietu Komplekts Interaktīvās Pīļu Dizains Ar 8 Diskiem 1 Nozvejas Neto Jautri
€17.45 €12.22

(mūsu diska šāvēja rotaļlieta ir must-have!ar savu augsto stingrību, jūs varat nozvejas to ar neto viegli.tas uzlabos jūsu bērna motoriku, bet jautri, pagalmā vai parkā.ideāls ziemassvētki, dzimšanas diena vai lieldienas. produkta izmērs: 21.5*12*10cm iepakojuma lielums: 15*24*11.5 cm materiāls: abs saraksts: pīļu bāzes*1+random krāsu, kas peld ar apakštase*8+1 zvejas)

Izskatās arī
Bradāt Valdes Plecu Pārvadātājs Siksnas, Polsterēta Auduma Jostu Kajaks Uzglabāšanas Linga, lai Longboard Sērfošanu Paddleboarding Transports
€13.78 €7.57

(apraksts: bradāt valdes plecu siksna: regulējama polsterēta plecu siksna ar aira turētājs cilpas, lai paddleboard, kajaks, valdes uzskaites, transports, iet. quick release: heavy duty, ātrās atbrīvošanas sprādzi on, off, un regulējams josta, lai veiktu bradāt, sērfotājiem augstums, un kuģa lielumu. polsterēta siksna: viegls un izturīgs, ērti pārvadāt, un noņemams, bez slīdēšanas virsma)

Izskatās arī
Jaunu Praktisku Daudzfunkcionāls Bāze, Bāze, Bāzes, Viegli Uzstādīt Augstu Izturības Nerūsējošā Tērauda Montāžas Makšķeres
€3.15 €1.70

(motīvs: * izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla * izturīgs, viegls, augstas stiprības * ideāli piemērots montāžas makšķeres vai karogu mastu uz kajaki ar blīvi un vāciņu * ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves, viegli uzstādīt * montāžas gaismas, pole iekavās vai kameras stiprinājumi specifikācijas: produkta nosaukums: daudzfunkcionāla bāzes izmērs:)

Izskatās arī
Zemūdens Niršanas Silikona Iemuti Zemūdens Regulators Iemuti Zemūdens Peldēšanas Aprīkojuma Piederums Lielākā Daļa Parasto Ūdenslīdēju Elpošanas Caurules &
€2.32 €1.62

(apraksts: 1. tā pieņem īpašu muti, kas paredzēti, lai samazinātu zodu nogurumu un paaugstina komfortu. 2. jūs varat to izmantot, dziļūdens niršana, bezmaksas niršanas aprīkojums, un to der lielākā daļa standarta regulatoru. 3. ja daivings regulators ir maz zaudēt, jums var sasiet to ar konkrētā kaklasaiti, lai novērstu ūdens noplūdes. specifikācija: produkta nosaukums:)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Laivu Vāciņu, Anti-UV Laivu Aizsardzības mehānisma Maziem Uz Lieliem Universālā Laivu Segtu Putekļu Necaurlaidīgs Paplašinātās Gumijas Laivu Vāciņu
€62.95 €23.29

(kas ar asaru izturīgs 210d oksfordas audums, šis segums ir pilnīgi ūdensnecaurlaidīgs un nodrošina anti-uv staru iedarbību, lai saglabātu savu laivu izskatīties kā jaunām. produkta materiāls: 210d oksfordas audums produkta specifikācijas: v-veida 230x165x46cm/90.55x64.96x18.11, svars 730g, iepakojuma izmērs: 30x25x4cm/11.8x9.8x1.5 v-veida 270x165x46cm/106.3x64.96x18.11 jo, kas sver)

Izskatās arī
Kajaks Kabīnes Aiztaisītu Vāciņu Ūdensizturīgs Kabīnes Aizsargs Ar 2 Siksnām, M/L/XL/2XL Asaru Izturīgs Klāja Laivas, Kajaki Piederumi
€21.23 €13.80

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *nāk ar 2x 2m elastīga siksna , izturīgi un labāku fit un aizsargāt jūsu laivu *pastiprināta sašuj vīles par ilgstošu izmantošanu. *aizsardzības vāciņš ir paredzēts, lai novērstu kajaks pilotu kabīnē ienāk netīrumiem, lapas, sniegs, lietus un kukaiņiem. *regulējamas)

Izskatās arī
Valdes Pārvadātājs Mugursoma Ceļojumu Soma Up Paddle Board Ceļojumu Soma
€20.71 €12.43

(apraksts: 【universal fit] aicina: 46cmx28cmx96cm/18.11inchx11.02inchx37.80inch, bradāt dēļi mugursoma ir bradāt dēļi, sānu atslogojamās dizains, var likt vējdēlis sūkni un vējdēlis rotaļu. 【izturīgs materiāls] aicina: piepūšamiem paddleboard mugursoma ir izgatavota no augstas kvalitātes neilona materiāla, nodiluma izturīgs, asaru izturīgs, elegants izskats un viegla. 【regulējamas)

Izskatās arī
Bērniem Hidrotērpi Zemūdens Niršanas Tērps Shorty Wetsuit Niršanu, Snorkeling, Sērfošanu XXL Sarkana
€16.52 €9.25

(apraksts: 【materiāls] aicina: hidrotērpi bērniem premium materiāls ietver 82% neilons un 18% spandex.stretchy peldkostīmu jumpsuit, elpojošs, ērts, izturīgs un teicami saules aizsardzības funkciju. 【dizaina] aicina: bērnu īso hidrotērpu, lieljaudas atpakaļ rāvējslēdzēju pull slēgšana ir viegli un izslēgt.mūsu snorkelēšana, daivings wetsuit aizsargā jūsu ādu no saules apdegumiem. 【ērti])

Izskatās arī
1,5 mm Neoprēna Vīriešiem Wetsuit Zemūdens Niršanas Tērps Saglabāt Siltu Peldbikses Slapjas
€37.19 €20.45

(apraksts: šī wetsuit shorty ir izgatavots no 1,5 mm neoprēna, neilona un spandex,tas var aizsargā jūs no saules, stings un nobrāzumi, viegls, bet saglabāt siltu. ar rāvējslēdzēju aizdari priekšā nodrošina viegli uzvilkt un novilkt, slēdzenes bikses dizains, der kājas. wetsuit priekšējā zip nodrošina aizsardzību, + un pret jūras utīm, želejas un citi kairinātāji. šīs garās)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Iatable Laivu, Kajaku Kanoe Zvejas Laivu Portatīvo Zvejas Laivu, Plostu Ezera ar Airiem Sūknis Pieaugušajiem Zvejas
€147.29 €73.64

(aizzīmju punktiem: 1、ātri inflācijas & deflācija: mūsu piepūšamās laivas kanoe ir viegli uzpūst un veikalā.tas ir viegli uzpūst ar 2 atsevišķu vārstu.jūs varat uzpūst to uz augšu, vairākas minūtes ar sūkni! 2、lielisku pvc materiāls: mūsu pieaugušo piepūšamās laivas ir izgatavotas no īpaši izturīga un augsta blīvuma pvc materiāliem, pieņem starptautiskās papildu šūšanas tehnoloģiju,)

Izskatās arī
5MM/3MM Neoprēna Niršanas Cimdi Maskēties Zemūdens Medību, Zvejas Dzelt-pierādījums, Peldēšana Silti Cimdi ar neslīdošu Sērfošanu Cimdi
€29.26 €19.02

(5mm/3mm neoprēna niršanas cimdi maskēties zemūdens medību, zvejas dzelt-pierādījums, peldēšana silti cimdi ar neslīdošu sērfošanu cimdi 3mm/5mm niršanas cimdi pūlis: pieaugušajiem/vīriešiem un sievietēm materiāls: neoprēna + nodiluma izturīgs neilona audums krāsa: camo izmērs: s/m/l/xl piemērots: ar akvalangu, snorkeling, sērfošanu, makšķerēšana, zemūdens)

Izskatās arī
TPU Peldēšana Telefonu Gadījumā Maisiņš Ūdensizturīgu Tālruni, Gadījumā, ja Ar Armband Un Audio Jack IPhone 8 7 6s 6 Plus Andriod
€5.46 €3.01

(aizzīmju punktiem: 1、peldošās ūdensizturīgs tālrunis lieta,kas peld uz ūdens, nav jāuztraucas par iespēju zaudēt savu ierīci zem ūdens. 6-collu mobilais tālrunis ir universāla, pēc ūdensizturīgs ipx8 sertificētas. 2、ārējās audio jack, ūdensizturīgu tālruni, soma, sporta roku ar siksniņa, regulējama siksniņa, jūs varat arī baudīt mūziku, tajā pašā laikā. 3、skārienjutīga)

Izskatās arī
Jaunu Praktisku Daudzfunkcionāls Bāzes, Parastā 65*65*20mm Viegli Uzstādīt Augstu Izturības Viegls Neilona Nerūsējošā Tērauda
€3.68 €1.84

(motīvs: * izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla * izturīgs, viegls, augstas stiprības * ideāli piemērots montāžas makšķeres vai karogu mastu uz kajaki ar blīvi un vāciņu * ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves, viegli uzstādīt * montāžas gaismas, pole iekavās vai kameras stiprinājumi specifikācijas: produkta nosaukums: daudzfunkcionāla bāzes izmērs:)

Izskatās arī