Cena €19.08 €25.78

Pilns apraksts

1. Kombinācija āķi un skrūvju droši paātrina āķiem pie sienas un novērš velosipēdi no nokrišanas.

2. Telpas taupīšanas.Vertikālā velosipēds plaukts uzstādīšanas ietaupa telpu.Ideāli piemērots karājas velosipēdu, elektrisko iekārtu, mēbeles, darbarīki u.tml.

3. Viegli Uzstādīt.Izmantojot mūsu velosipēds sienas plaukts, lūdzu, pārliecinieties, lai instalētu to pie attiecīgās izturīgas sienas, lai nodrošinātu, ka āķi ir sabiedrība.

4. velosipēds āķi ir piemēroti visu veidu velosipēdiem, ieskaitot ceļa velosipēdi, kalnu velosipēdi, hibrīda velosipēdi, BMX velosipēdiem, cyclocross velosipēdi, testa velosipēdi, sporta velosipēdi, bērnu velosipēdi.

Vienība: Velo sienas uzstādīts drēbju pakaramais

Tips: Āķiem kustamo āķi

Krāsa:melna

Materiāls:tērauds

Izmērs: 10 x 12 x 6cm

Iepakojuma Saturs:

1 x āķis

6 x plastmasas aizbāžņi

6 x skrūves

2 x stūriem

1 x uzlīmes

1 x sūklis gasket

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Cienījamais klients, ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums piedāvāt vēl izdevīgāku cenu.

Specifikācijas

  • Jaudu (Slodzi): 1
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elektrisko Motorolleru Bremžu Bāzes 140MM Diska Bremžu Rezerves Daļas KUGOO M4 un M4 PRO Elektriskā Skeitborda Bremžu Tiesības Bremzes
€10.92 €7.65

(elektrisko motorolleru bremžu bāzes 140mm diska bremžu rezerves daļas kugoo m4 un m4 pro elektriskā skeitborda bremžu tiesības bremzes ⭐ produkta nosaukums: motorolleru bremžu bāzes ⭐ produkta materiāls: alumīnija ⭐ produkta izmērs: 51mm ⭐ alumīnija materiālu sakausējuma, anti-rūsas, nav viegli ar rūsu, ilgāks kalpošanas laiks. ⭐ izmantot neatņemama molding rāmi,)

Izskatās arī
Silikona Velosipēdu Ķēdes Uzlīme Rāmja Aizsargs, Ķēdes Aizsargs, Uzlīmes Rāmja Aizsargs Skrāpējumiem Izturīgs Aizsargs Velosipēdu Piederumi
€3.79 €2.65

(silikona velosipēdu ķēdes uzlīme rāmja aizsargs, ķēdes aizsargs, uzlīmes rāmja aizsargs skrāpējumiem izturīgs aizsargs velosipēdu piederumi apraksts: materiāls: silikona krāsa: melna produkta izmērs: garums 22.3 cm; platums 6cm; augstums 0.2 cm svars: vidēja 25g/haizivs 31g/ilgi 83g/long 2 69g funkcijas: novērš eļļas traipus no rūsēšanu, rāmis specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Ebike 8fun Aizsargs seguma M500/M600 Bafang Mehānisko Elektrisko Velosipēdu DIY Conversion Kit Daļa
€19.83 €15.66

(ebike 8fun aizsargs seguma m500/m600 bafang mehānisko elektrisko velosipēdu diy conversion kit daļa)

Izskatās arī
Bracket Mount noteiktā Bāzes Vīriešu Sēdeklis Melnā GARMIN Drošs un Stabils Velosipēdu Datora Turētājs ar Fiksētu Bāzi GARMIN
€1.94 €0.77

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *velosipēdu datora turētājs noteiktā bāzes vīriešu, sēdeklis, remonta daļas garmin. produkta parametri: *materiāls: plastmasas *krāsa: melna (kā parādīts attēlā) *svars: aptuveni 5g *modelis: garmin iepakojums saraksts: 1 bāze)

Izskatās arī
2023 Vasaras Sēņu Rāmja Saulesbrilles Slīpums Lēcu Dekoru Brilles Puses Saulessargs Vasaras Saules Uv-anti Saules Brilles
€13.92

(2023 vasaras sēņu rāmja saulesbrilles slīpums lēcu dekoru brilles puses saulessargs vasaras saules uv-anti saules brilles apraksts: produkts: saulesbrilles lēcu materiāls: pc rāmja materiāls: metāla lēcu krāsa: kopā 11 kā redzams brilles stils: formas spogulis anti-uv pakāpe: uv400 izmērs: kā parādīts attēlā svars: apmēram 22 g gadījumā)

Izskatās arī
Klasiskās Horvātija Vasaras Vīriešu Velosipēdu Jersey Uzstādīt Ceļu, Velosipēdu Krekls Lejup Augstas Kvalitātes Pro Team Kalnu Velosipēdu Apģērbs
€32.80 €16.40

(dārgais draugs, laipni lūgti manā veikalā paldies jums tik daudz, sākumā! 1. mēs pārdodam visu veidu velo apģērbs ( visa komanda un, visu marku jebkas, ko jūs vēlaties ). 2. ja jums ir nepieciešams, citiem stiliem.bet jūs nevarat atrast mūsu veikalā.lūdzu, sazinieties ar mums. 3. ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu savu zīmolu, un logotips vai nosaukums.lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
8.0x2.0 Šūnveida Riepu 200x50 Bezkameru Riepas KUGOO S1 C3 S3 Pro Elektriskā Motorollera sprādziendrošas Cieto Riepu Riteņu 8 Collas
€14.96 €7.18

(funkcijas: ·【 piemērots riepas kugoo s1 c3 s3 pro .] aicina ·【 visiem gumijas cietās riepas, nebaidās no punkcijas un jebkuru ceļu, sprādziendrošas sniegumu.] aicina ·【 īpašu rindas uz riepu virsma, labāku saķeri.] aicina ·【 biezāka materiāla, izturīgs un nav viegli valkāt .] aicina · 【, kas izgatavoti no augstas kvalitātes gumijas, tā ir spēcīgāka un spēcīgāka,)

Izskatās arī
Elektrisko Velosipēdu Savienotājs Kabeļu Ūdensizturīgs Līnijas Pagarinājuma Kabelis, Elektrisko Velosipēdu Conversion Kit Rīku Sensors Bremžu Sensors Twist
€3.93 €2.75

(meklē risinājumu, lai paplašinātu sasniegt savu velosipēdu akumulatoru?izskatās ne tālāk, nekā mūsu velosipēds pagarinātāja vads!ar plašu savietojamību, jūs varat izmantot to ar pārliecību un bez jāuztraucas par motora izslēgšanas.tas pagarinātāja vads ir lielisks papildinājums jūsu velosipēds piederumi un ir ideāls, lai sev vai kā dāvanu, lai citi svētku reizēs! specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Ūdensnecaurlaidīgi Cimdi Silda Motociklu Touch Screen Apkures USB Rokas Siltāks Elektrisko Siltuma Cimdi Akumulatora Barošanu Cimdi
€11.90 €8.33

(sasildītos un baudīt pilnu tālruņa vadība ar augstu jutību touchscreen elektriskā apkure cimdi.oglekļa šķiedras apkures plāksnes nodrošina vienmērīgi izplata siltumu bez īssavienojums.novietojiet plati uz savu roku, muguras, vai palm, un cimdi iederas lielākajā daļā roku perfekti.īsta ziema klāt! specifikācija. materiāls: faux kašmira izmērs: 21 x 9,5 cm/8.3 x 3.7 features:)

Izskatās arī
oglekļa velosipēdu seglu spilvenu superlogic velosipēdu daļām, kas 275*143mm 3k apdare mtb ceļu, velosipēdu Piederumi
€37.18 €18.59

(zīmola:superlogic velosipēdu seglu materiāls: pilna oglekļa šķiedras izmērs:lenghth 27cm platums 14.3 cm apdare: 3k matēts/3k spīdumu svars ap 105g -/+10g)

Izskatās arī
Sd-581 1,5 collu Velosipēdu Vadu-Odometra Kodu Tabulas Multi-function Ūdensizturīgs Spidometrs ar Lcd Displeja fona Apgaismojums
€4.41 €2.65

(funkcijas: 1. dienas un nakts apgaismojums: lcd, displeja apgaismojums, fona apgaismojums (6:00 līdz 6:00 a. m), ko izmanto, lai atšķirtu starp dienu un nakti, lai skaidru skatu. 2. viegli lietojams: kodu tabulas, ērtāk izmantot, ilgāku kalpošanas laiku, signāla traucējumus un atjaunināta spēcīgāku magnētu, lai nodrošinātu datu precizitāti. 3. braukšanas ātrums, kopējais braukšanas distanci,)

Izskatās arī
2gab Velosipēda aizmugurējo pārslēdzēju pakaramais Par storck GRIX Pro Platinum MECH automātiskā oglekļa rāmi storck velosipēdu RD sporta Rāmis Taupīšana āķis
€85.17 €42.58

(izgatavotas, izmantojot cnc tehnoloģijas!!!! lūdzu aprūpes cena tikai 2 vai 2set rīku pakaramais!!! lūdzu, rūpēties par materiālu velosipēdu pakaramais ir alumīnija sakausējuma! lūdzu, pārliecinieties, vai piekare atbilst jūsu velosipēds arī pirms ievietot pasūtīt ! ! ! mēs iesakām jums vizuāli apstiprinātu jūsu pakaramais izvēles, ar savu esošo pakaramais! saderīgs)

Izskatās arī
Kalnu Velosipēdu Heighthened Cilmes Regulējams Ceļu Velosipēda Stūres Cilmes Skava Dakša Extender Rīkoties Stāvēt Caurules 31.8*90/110/145mm
€25.44 €17.81

(apraksts: lūdzu, apstipriniet savu stūres, pirms iegādāties, kas ir piemērots kalnu velosipēdi, ceļu automašīnām, mtb, bmx utt.diametrs priekšējā dakša vertikālā atslēga ir 28.6 mm, un diametru bloķēšanas stūres ir 31.8 mm.lūdzu sadarboties ar jūsu stūres diametrs izvēlēties. 6061 alumīnija sakausējuma, kas ir spēcīga un izturīga, augstas kvalitātes materiāla, kvalitātes nodrošināšanas,)

Izskatās arī
Bremžu Šļūtenes Komplekts 1 Komplekts Noderīga, Izturīga Viegli Uzstādīt BH59 BH90 MTB Ceļu, Velosipēdu Hidrauliskajām Disku Naftas Adatu Izjādes
€15.76 €11.03

(bremžu šļūtenes komplekts 1 komplekts noderīga, izturīga viegli uzstādīt bh59 bh90 mtb ceļu, velosipēdu hidrauliskajām disku naftas adatu izjādes specifikācijas: ar aukstuma izturīgas un siltuma izturīgs īpašība, tā ir ļoti uzticama un noderīga.ar izsmalcinātu un profesionālā meistarība, tam ir augsta izturība un stingrība. raksturo vienkāršu un ērtu ekspluatāciju, tas nav)

Izskatās arī
Jaudas Litija Baterija 48V 52V 20Ah par 500W 750W 1000W HJM Velosipēdu Toury Augstas Solis Ebike TriHauler Kravas Elektriskā Trike
€476.53 €405.05

(kāpēc izvēlēties mūsu veikalā? 1. augstas kvalitātes rūpnīcas tiešā piegāde: mēs ražojam visi mūsu ebike baterijas mūsu augstas kvalitātes pack, rūpnīcas, visas baterijas un akumulatori būtu stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas. 2. augstas kvalitātes zīmola elementu un barošanas veids šūnu tikai: mēs izmantojam tikai oriģinālās zīmolu elementu un barošanas veids šūnas, lai)

Izskatās arī
Priekšējo Gaismas Lukturu par ES1/ES2/ES4 Elektriskā Motorollera Lampas Zoomable USB Uzlādējams LED Apgaismojums
€46.77 €29.46

(priekšējo gaismas lukturu par es1/es2/es4 elektriskā motorollera lampas zoomable usb uzlādējams led apgaismojums dārgie draugi:labdien! tas ir multi-iespēja saiti, katram variantam ir attiecīgo attēlu un cenu.lūdzam veikt pasūtījumu atbilstoši jūsu vajadzībām! veida padomi: ja rīkojums ir nepareizs, lūdzu, izvēlieties nav, lai atgrieztos! ja jums ir kādi jautājumi par produktu,)

Izskatās arī
1~10PCS Aproce Roku Manšetes Sweatband Tenisa Puses Joslā Volejbola Aizsargu Sporta Drošības Delnas Atbalstu Basketbols Fitnesa
€3.09 €2.20

(1~10pcs aproce roku manšetes sweatband tenisa puses joslā volejbola aizsargu sporta drošības delnas atbalstu basketbols fitnesa apraksts: nosaukums: fashion sporta aproce izmērs: 8.5x7.5x1.8cm krāsa: melns, balts, pelēks, zils, sarkans īpašības: elpojošs, sviedrus uzsūcošs, ērtas un augstas elastības materiāls: ķemmētas kokvilnas aina: basketbols, skriešana,)

Izskatās arī
Velo Pārslēdzēju Piekare Aizmugurējā Piekare Pacelšanas Cilpu Aizmugurējo Pārslēdzēju Āķis Velosipēdu Aizstāt Daļas, Velosipēdu Asti Āķis Milzu NEPADOTIES
€9.70 €3.88

(apraksts: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *process: cnc precīzijas apstrādi ar alumīnija sakausējuma *velosipēds aizmugures mech pārnesumu pārslēdzēju pakaramais paplašinātājs par milzu nepadoties velosipēdu nomainītu detaļas specifikācija: *materiāls: alumīnija sakausējuma *krāsa:)

Izskatās arī
MTB Ķēdes Trūkumu Korekciju Rādītājs Rīks SRAM Ērglis GX NX 12 Ātrums Aizmugurējo Pārslēdzēju Ķēdes Trūkumu Korekciju Rādītājs Rīki
€6.63 €3.32

(mtb ķēdes trūkumu korekciju rādītājs rīks sram ērglis gx nx 12 ātrums aizmugurējo pārslēdzēju ķēdes trūkumu korekciju rādītājs rīki apraksts: nosaukums: mērīšanas lineāls materiāls: plastmasa izmērs: 107.5 mm * 57.3 mm svars: 5.9 g specifikācijas: 1.sram pārslēdzēju rīks ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga, ir piemērots)

Izskatās arī
ķivere Aero Ceļu Sacīkšu Velosipēds ķivere sarkana Vīrieši, sievietes, MTB Velo ķiveres Kalnu Velosipēds ķivere capacete ciclismo 3
€27.73

(ķivere aero ceļu sacīkšu velosipēds ķivere sarkanā vīrieši, sievietes, mtb velo ķiveres velosipēda ķivere capacete ciclismo 3 apraksts: [triecienizturība] šajā pieaugušo velo ķivere ir izgatavota no spēcīga datora korpusa ar augsta blīvuma eps putu interjera un iebūvētu kukaiņu sietu dizains lielisko triecienu absorbcijas un aizsardzību.ergonomisks iekšējā noņemams sviedru absorbējošu)

Izskatās arī
Izturīgs velotrenažieris Kloķa Konsoles Elektriskās 170mm Daļas Alumīnija Sakausējuma Vidū Motora Kloķa
€16.99 €9.17

(apraksts: izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, viegls un izturīgs, samazinātu spiedienu . attālums starp diviem caurumiem ir 170mm; kopējais garums 210mm. kloķa dimanta caurumu, ideāls velotrenažieris, elektrisko velosipēdu, instalēt. sadalītas pa kreisi un pa labi, uzmanību, kad instalējat. lieliski piederumi velosipēdiem. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī