Tagi: kajaks autonoma kāpnes

Cena €10.87 €24.14

Pilns apraksts

Apraksts:

Mūsu kajaku autonoma kāpnes ir izgatavotas no augstas kvalitātes neilona materiāla, tāpēc tas ir izturīgs, spēcīgs, saule-izturīgs un viegls.Tas ir piemērots bērniem kāpelēt, pacelt kastes un divstāvu gulta, kāpelēt.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Laivu Autonoma Kāpnes

Materiāls: neilons

Izmērs: aptuveni 85*2cm/33.46*0.78 gadā

Iepakojuma Saraksts:

Kayak Palīdzēs Kāpnes * 1

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet mērījumu novirze no 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2X 80Mmx50mm Montāžas Āķis Sienas Vai Griestiem, Ar Apaļo Gredzenu Nerūsējošais Tērauds - Kategorijas / Attachment
€17.14 €11.32

(2x 80mmx50mm montāžas āķis sienas vai griestiem, ar apaļo gredzenu nerūsējošais tērauds - kategorijas / attachment 360 grādu rotācija. stabilu mount, 180kg slodzes. griestu stiprinājums ir laba izmēru 80mm x 50mm. sienu un griestu stiprinājums no nerūsējoša tērauda droša pieķeršanās linga trenažierus, boksa grozi vai citu sporta inventāru. krāsa: sudraba īpašuma: savukārt)

Izskatās arī
Jauns Bērnu Bērnu Peldēšanas Veste Karikatūra Peldēšana Iesācējs Drošības Vestes Bērniem peld Kakla Aizsardzību Dizaina glābšanas vestes
€47.39 €28.43

(jauns bērnu bērnu peldēšanas veste karikatūra peldēšana iesācējs drošības vestes bērniem peld kakla aizsardzību dizaina glābšanas vestes bērnu pārnēsājamo peldēšanas veste piemērots: bērni, zēni, meitenes izmērs: s/m/lxl virsmas materiāls: neoprēna+neilona spēcīgs materiāls: epe, peldspējas kokvilnas krāsa: tumši zila, rozā piemērots: iesācējiem)

Izskatās arī
Kajaks Rokturus ar Skrūvēm Pad Acu DIY Viegls Kanoe Rīkoties ar Kajaku Pārvadāt Roktura, Laivu Āra Bagāžas Kajaks Piederumu
€14.20 €8.81

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina šo kajaku rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes izturīga pvc materiāla, uzticams, lai greifers. 【ergonomisks dizains] aicina laivu pusē mount veikt rokturi ar ergonomisku dizainu, sniedz ērti justies, vairāk izturīgs rokturis. 【iezīme] aicina mūsu kajaku rokturi ir divreiz caurumi, garums 29cm/11.42 collu, un viegli uzstādīt.iepakojumā)

Izskatās arī
Pūķis Laiva, Airi, Sēdeklis Pad EVA Ūdensizturīgs Triecienizturīgs Laivu Sēdekļa Spilvenu
€3.23 €1.75

(apraksts: 【augstas elastības] aicina mūsu pūķis laiva, airi, sēdeklis paliktnis ir izgatavots no augstas kvalitātes eva materiāls, ūdensizturīgs, triecienizturīgs, izturīgs un viegls. 【u formas sēdeklis] aicina pūķis laivu airi sēdekļa spilvena ir u formas, ērts un relaksējošs sēdvietu. 【lielumam] aicina dragon boat seglu ir ar lieluma 32.5x15.5x5cm/12.8 x6.1 x2 , viegli izmantot)

Izskatās arī
2x Kajaku Airi Turētājs Klipus Zvejas tīklu Klipu Smaiļošana Raftings Kanoe
€5.71 €3.08

(apraksts: 【komplektācija] aicina: jūs saņemsiet 2gab kajaku airi turētājs klipi(ieskaitot skrūves), 5gab bungee klāja cilpas piesaista acis, 10pcs nerūsējošā tērauda skrūves. 【augstas kvalitātes] aicina: kajaku airi klipi ir izgatavots no abs plastmasas, izturīgs, pret nodilumu izturīgs, nav viegli sabojāt, un pārtraukums, var stingri turiet jūsu bradāt. 【viegli uzstādīt] aicina:)

Izskatās arī
Centrs Mount Peldēšanas elpošanas Trubiņa par
€15.76 €7.72

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes silikona gumija, praktiska un izturīga. tubuss ir konusveida konstrukciju, kas var samazināt velciet un uzlabot peldēšanas ātrums. peldēšanas elpošanas caurules ir vienvirziena skalošanas par vārstu.kad ūdens iekļūst elpošanas trubiņa,jums tikai nepieciešams, lai izelpot, lai drenāžas)

Izskatās arī
Flipsky Efoil Mehānisko Ūdensizturīgs Brushless Inrunner 7070 Mehānisko 110kv 4300w Par Sērfošanu Laivu Zemūdens Dzinekli, Hidro Efoil
€182.84

([xlmodel]-[foto]-[0000] apraksts max strāva: 100.a nominālā strāva:45a spriegums:6-20s maks. griezes moments : 9.5 m n. nominālais griezes moments:3.8 m n. pretestība(r): 64.5 mohm mehānisko struktūru: 12n/14.p diametrs *garums (mm): 70*70 vārpstu (mm): 10mm kārtas vārpstas krāsa:melna materiāls:abs+metāla iepakojuma)

Izskatās arī
Vīriešu, Sieviešu Pludmales Apavus, Viegls, Elpojošs Peldēšana, Brienot Kurpes Pāris Mīkstas Ērtas Čības, Fitnesa Piejūras Pastaigu
€25.14 €12.57

(kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast eur izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma. piezīme: 1.mērījumi ir maksimālais izmērs, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par ± 5mm .salīdziniet ar izmēru diagrammas ar kājām garums uzmanīgi pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu,)

Izskatās arī
3 Gabali, Vējdēlis Fin ar Uzgriežņu un Skrūvju Bāzes Vējdēlis
€11.68

(apraksts: izturīgs materiāls: vējdēlis fin sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes pvc materiāla, bez smaržas, izturīga. komplektā ietilpst: 3pcs mīksto sveces, 6x plastmasas skrūves, 1 plastmasas atslēgu, 1 stūres uzgriežņu atslēgas un 6. stūres skrūves. softboard fin piederumi: double cilnes fin spraudnis tiek izmantots, lai softboard, mīksta vējdēlis spuru kastes pamatnes mount. izmērs:)

Izskatās arī
Saliekamais Enkurs Zvejas Piederumus, Ūdensmotocikla Enkuru, Kajaku Kanoe Laivu, Jahtu, Ūdensmotocikla Alumīnija Viegls, Neliela
€16.61 €9.80

(apraksts: nosaukums: enkurs komplekti virves garums: 5 metri materiāls: liets alumīnija iepakojums saraksts: 1 komplekts x enkurs komplekti (blue alumīnija enkuru + dzeltens polipropilēna virves + soma + nerūsējošā tērauda atsperes āķis) piezīme: faktiskā produkta krāsa var atšķirties no foto dēļ gaismas. tur var būt nelielas novirzes, mērījumu,)

Izskatās arī
Ātri Atbrīvot Vējdēlis Vidukļa Siksna 11ft Satītas SUP Airi Valdes Pavadā QR Josta SUP Piederumi
€22.59

(postenis apraksts: - esi drošs, raizes mazāk būtiskajām ātri atvērt drošības jostu, vienmēr gatavs piedzīvojumu uz ūdens - viegli izmantot un pārvērst jūsu potītes siksna, lai jūs var atbrīvot no vidukļa, vienkārši pievienojiet visus potītes siksna aproces josta - ātri atbrīvojot, lai tad, kad ūdens ir spēcīgs, un jūs nevarat sasniegt savu potīti bīstama situācija gluds)

Izskatās arī
Neilona Un Neilona Vienu Trīsi Vienu Trīsi Aizkari Mājas Suns Garāžas Kajaki Trīšu Sistēmas, Kanoe Mikro Skriemeļi
€3.42 €1.88

(motīvs: mikro skriemeļi, palaist tikai uz lodīšu gultņu sistēma, lai ātri griešana un atbrīvot nodrošina lielāku efektivitāti un stabilitāti, saskaņā ar jebkuru slodzi, ar gludu virsmu ātrai virves uzstādīšana spēcīga neilona ir liels spēks, un ir rūsa, nodiluma un korozijas izturīgs strukturālās, viegls aprīkojumam aparatūras. viegli uzstādīt, ideāls kajaki,)

Izskatās arī
Vējdēlis Fin Bāzes Aizsardzības Vāciņu Paddleboard Piederumi PVC Aizsargs
€1.85 €0.95

(apraksts: 【tips] aicina: vējdēlis fin bāzes aizsardzības vāks, labi, meistarība,nodiluma izturīgs. 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: šajā sērfošanu fin bāzes aizsargs ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, spēcīgs un izturīgs, var ilgi lietot. 【nostiprināt papildierīci] aicina: profesionālā ražošanas pvc vējdēlis fin bāzes aizsardzības vāks,stabilu sniegumu,ir)

Izskatās arī
Jaunu Praktisku Daudzfunkcionāls Bāze, Bāze, Bāzes, Viegli Uzstādīt Augstu Izturības Nerūsējošā Tērauda Montāžas Makšķeres
€3.15 €1.70

(motīvs: * izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla * izturīgs, viegls, augstas stiprības * ideāli piemērots montāžas makšķeres vai karogu mastu uz kajaki ar blīvi un vāciņu * ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves, viegli uzstādīt * montāžas gaismas, pole iekavās vai kameras stiprinājumi specifikācijas: produkta nosaukums: daudzfunkcionāla bāzes izmērs:)

Izskatās arī
Alumīnija Roku Truck Enkura Trolejbusa Kajaks Daļas, Piederumi Locīšanas Jūras Komplekts Zvejas Laivu, Plostu
€38.56 €18.89

(apraksts kajaks enkura komplekti portatīvo salokāmo enkuru, boju, lai kanoe, kajaku plosta funkcijas enkurs ir viegli izmantot, uzglabāšanas draudzīgi, un vidi, jebkāda veida.jūras enkurs|paredzēti ārā: no līdz no zvejas kajaks mēs esam jums attiecas.ultra enkurs|tas ietver arī pp piepūšamās glābšanas boja un nerūsējošā tērauda snap āķa, lai ātri un viegli veidot savienojumus.kanoe)

Izskatās arī
Portatīvo Alumīnija Sakausējuma Zemūdens Tvertnes Uzpilde Adapteris Skābekļa Cilindru, Niršanas Aprīkojums Skābekļa Cilindru Adapteri
€23.80 €16.66

(1.izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, anti-rūsas un izturīgs. 2.aizpildīt nelielu skābekļa balonu ar skābekli no liela akvalangs. 3.vienkārši darboties, padarot niršanas kļūst viegli, nav nepieciešams veikt lielu akvalangs. 4.maza izmēra un viegls, viegli pārvadāt un izmantot. 5.portatīvo un praktiski, būtiski piederumu niršanai. materiāls: alumīnija)

Izskatās arī
2x Elastīgs Kajaks Drošības Stienis Siksna Regulējama Portatīvo makšķeri Bradāt Siksna Anti-zaudēja Viegli Izmantot Laivu Piederumu Melna/Zaļa
€1.99 €1.08

(funkcijas: * saglabāt savu rīku droši: 2 regulējamas siksnas jūsu bradāt un makšķere (airi nav iekļautas) - nekad zaudēt savu pārnesumu vēlreiz. * pagarināt garums: katru siksna ir 4 kājām, kad neizstieptu, bet var pagarināt līdz 6 pēdas maksimālu elastību. * viegli pielāgot: pavasara aizbāzni, kas ļauj jums pielāgot garums vadu no 2 uz 4 kājām, kad neizstieptu. * droši)

Izskatās arī
Kajaks Pēdas Naglas Regulējams Universālā ar Bloķēšanas Viegls Komplekts 2 Kajaku Piederumi, 15 Collu Rezerves Daļas Pedāļi
€46.23 €24.97

(apraksts: 【izturīga un izturīga] aicina kajaks pedāļi ir izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla, ar spēcīgu struktūru, ļoti izturīga un nebūs rūsas. 【regulējams] aicina kajaks pēdas naglas pieņemt regulējams dizains, kas ir piemērots visiem laivotājiem.ar lencēm palielināt jaudu insulta, nodrošinot jūs ar lielu pieredzi. 【viegli uzstādīt] aicina kajaks kāju lencēm)

Izskatās arī
Bērniem Hidrotērpi Zemūdens Niršanas Tērps Shorty Wetsuit Niršanu, Snorkeling, Sērfošanu XXL Sarkana
€16.52 €9.25

(apraksts: 【materiāls] aicina: hidrotērpi bērniem premium materiāls ietver 82% neilons un 18% spandex.stretchy peldkostīmu jumpsuit, elpojošs, ērts, izturīgs un teicami saules aizsardzības funkciju. 【dizaina] aicina: bērnu īso hidrotērpu, lieljaudas atpakaļ rāvējslēdzēju pull slēgšana ir viegli un izslēgt.mūsu snorkelēšana, daivings wetsuit aizsargā jūsu ādu no saules apdegumiem. 【ērti])

Izskatās arī
Remonta Instrumentu, Cīpslu Rezerves Kopīgu Gumijas Materiāla, Cīpslas, Locītavu Vindsērfings 2gab Pavisam Jaunu Gumijas Masta Uz Mastu Pēdu Viegli Izmantot
€28.04 €18.22

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska * viegli lietojams,labas kvalitātes; gumijas materiāls * gadījumā aina: sērfošanu un buru kardāna piederumi specifikācija: *materiāls: gumijas *krāsa: melna (kā bildes šovs) *izmērs: garums: apm. 5.6 cm diametrs: apm. 2 cm cauruma)

Izskatās arī