Cena €0.87 €1.34

Pilns apraksts

Apraksts:

Plašu lietojumu: šīs lapiņas karoga cilnes ir piemērots faila, mapes, katalogi, dators, ziņu dēļiem, lasījumā piezīmes, dienasgrāmatas, arhīvu un dokumentu klasificēšana un marķējums, kas ir piemēroti studenti, pasniedzēji un biroja darbiniekiem, lai atzīmētu un izcelt.

Pārdomāto dizainu: tās krāsainās lapas, marķieri ar daļēji caurspīdīgu konstrukciju, kas nav slēpt jebkādu informāciju, kas atzīmēta kā; Puse svītraina līmi, viegli noņemt un pārvietot dokumenta etiķetes, nebūs atstāt jebkuru lipīga atlikumu pēc atdalīšanas, sniegs jums jauku, izmantojot gūto pieredzi.

Krāsaini un praktiski: dažādu krāsu indeksu uzlīmes var palīdzēt jums ātri atrast un atrast informāciju, Jūsu failus un priekšmetus var elastīgi, kas klasificētas ar šiem spilgti neona krāsas, kas padarītu jūsu dzīvi un jūsu dokumenti kārtībā.

Kvalitātes un droša materiāla: šīs krāsas indekss cilnēm ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas ir ūdensdrošs un uzticamu, drošu un bez smaržas, jūs varat rakstīt raiti uz šīs etiķetes.

Pietiekams daudzums: Bagātīgs daudzums, kas var atbilst jūsu dažādas prasības un nomaiņu, un jūs varat dalīties ar saviem klasesbiedriem un kolēģiem.

Specifikācija:

Jaunu un augstas kvalitātes

Tips: Indikators Etiķete

Krāsa: kā parādīts attēlā

Izmērs:6.29 gadā*3.22 gadā

Paketē Iekļauts:200PCS

Piezīme:

Lūdzu, skatiet mērījumu.Tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā.

Kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Līmi Vai Ne:
  • Funkcijas: Apdare
  • Zīmola Nosaukums: JETTING
  • Stils: Memo Spilventiņi
  • pielāgotā: No
  • Iezīme: Pašlīmējošas
  • Modeļa Numurs: Grāmatzīmi Lapiņas
  • Magnētisms: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

50 Loksnes Mini Piezīmju Grāmatu Memo Pad Ar Ūdensizturīgu Mēroga Lineāls Segtu Ceļa Portatīvo Vēstnesis Saistvielu Spole Notepad Kancelejas Preces, Dāvanu
€2.52 €1.39

(produkta iespējas; 1. ūdensizturīgs pp grāmatiņa materiāls 2. plānots seguma diapazonā: plānotās pārklājuma diapazons pašreizējais datums ir no aprīļa ir 2021. līdz 2024. gada. 3. premium biezu papīru: premium balts papīrs, biezāks nekā parastie papīra.rakstīt ļoti labs, lai novērstu tintes iekļūšanu.izturīgs zelta manometrisko stiepli, iesiešana, gluda flipping lapu. 4.)

Izskatās arī
DIAGON ALEJU 3D Notepad 2024. Gadam Kalendārs Memo Pad Bloķēt Piezīmes Dizains, Ņemiet vērā, Papīra Kancelejas Piederumi Jaunums Dāvanu
€25.22 €13.87

(specifikācija nosaukums:diagonāli aleja 3d piezīmju lapiņas ar gaismām materiāls: speciālais papīrs izmērs: 11*9*8cm/4.33*3.54*3.14 collas lappuses: 190 specifikācija led gaismas izdomu: 3d notepad ar gaismu.jūs varat izvēlēties vienu, ideāls dizains, unikāla un skaista.jūs varat baudīt procesu, novēršot tos tā, ka vienu dienu, jūs varat redzēt, šī ideāla)

Izskatās arī
1 DATORI Portatīvie A6 Grāmatiņa Radošo Laiks Viesabonēšanas Loose Leaf Notepad Izturīgs Flip Pusē Grāmatiņa Studentiem
€12.28 €7.98

(nosaukums: a6 notepad materiāls: papīrs krāsa: zila, rozā izmērs: 16.9 * 11.6 cm(6.65 * 4.57 gadā) iepakojums: 1pc a6 notepad (izņemot citiem) 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp)

Izskatās arī
15Sheets Zelta Iedeguma Atmiņu Kartes Pad Grāmatas Augu Papīra Piezīmju grāmatiņas, Piena Materiāli, Rakstot Barlow Dekoratīvās Albums
€2.82 €1.84

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=15sheets izmērs:kā parādīts attēlā amats: atšķirības modeļus, lai cilvēki izceļas.dažādi stili, var izvēlēties pēc vēlēšanās.stili ir bagāts, modeļu, ir skaidrs, un iespiešana ir izsmalcinātu.)

Izskatās arī
2X A5 Grāmatiņa 6 Caurumi PU Ādas Segumu Grāmatiņa Zaudēt Kabatas Ādas Uzpildāmas Grāmatiņa Saistvielu Gredzeni Vēstnesis (Melns)
€30.84 €19.74

(2x a5 grāmatiņa 6 caurumi pu ādas segumu grāmatiņa zaudēt kabatas ādas uzpildāmas grāmatiņa saistvielu gredzeni vēstnesis (black) maināmu iekšējo lapu nerūsējošā tērauda 6 kārtas zaudēt lapu saistās zvana, nospiediet tips atvērt, un atkārtoti uzpildāmas, tikai vajag piepildīt vaļēju lapu papīra; elastīgās siksnas ar metāla sprādzes, kas padara siksnas labāk lādiņu, piebilstot,)

Izskatās arī
Grāmatiņa Ūdensizturīgs Slapjš Piezīmju Bloknotu, Zemūdens Piezīmju Grāmatiņu Ar Zīmuli, Melns Vāks, Niršanu, Snorkeling
€16.18 €9.71

(grāmatiņa ūdensizturīgs slapjš piezīmju bloknotu, zemūdens piezīmju grāmatiņu ar zīmuli, melns vāks, niršanu, snorkeling produktu kategorijas:niršanas piezīmju grāmatiņu ar zīmuli lapu skaits: 25 lapas (50 pusēm) pp ūdensizturīga papīra materiāla iekšējās lapas, kas nav sapuvis grūti kluči priekšā un aizmugurē ērtai rakstīšanai krāsa:melna materiāls:pp)

Izskatās arī
Krāsains Lāzera Programma Plānotājs, piezīmju Grāmatiņa 2024. Gadam Plānotājs A7 PU Segtu Dropshipping Piezīmju Grāmatiņa Ādas Divreiz Plānošanas Cale T0S0
€5.46 €3.55

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: 2024 a7 plāna grāmatiņa krāsainiem vāciņiem darba kārtībā grāmata 2. produkta izmērs: a7:10.6x7.7x0.9cm/4.17x3.03x0.35inches lapas: 60sheets/120pages 3. produkta stils: plāna grāmatiņa 4. produkta krāsa: zaļš, sudrabaini, blacka, zils, blackb, rozā 5. materiāls: ādas zem zvaigžņotās debess produkta iespējas: 1.)

Izskatās arī
Piezīmju blociņš A6 PU Ādas Budžeta Saistvielu Grāmatiņa Naudas Aplokšņu Sistēmu, Ar Saistvielu, Kabatas Naudu Budžeta Taupīšanas Rēķinu Organizators
€9.10 €0.51

(izturīgs materiāls: saistvielu vāciņš ir izgatavots no kvalitātes pu ādas virsmas, kas skar vienmērīgi un ērti; double ūdensnecaurlaidīgi slāņi ir cieši savītas kopā; magnētisko sprādzi atver un aizver viegli, vienlaikus nodrošinot savu privātumu, nerūsējošā tērauda saistviela ir 6 kārta gredzeni, kas jūs varētu pievienot vai noņemt plānotāja lapām elastīgi diezgan dāvanu: brīvs lapu)

Izskatās arī
1pc Tukšu Kontrolsaraksts Memo Kuģa, Lai Do Saraksts Plānotājs Bērniem, Pusaudžiem, Pieaugušajiem Atgādinājums Studentu Piegādes Atkārtoti sīki mājas darbi Sarakstu Slīdni
€5.03 €2.77

(produkta specifikācijas: materiāls: plastmasa izmērs:15.1x22x1.1cm pildspalvas izmērs: 14x1.2x1.5cm krāsa: balta produkta iespējas: palīdzēt bērniem attīstīt labas ieradumus: ar šo bērnu uzdevums saraksta mērķis ir palīdzēt bērniem attīstīt pozitīvu uzvedību, ieradumus, piemēram, darot mājas darbus, ar ko izveido rīta un miega paradumiem, praktizējoša labas)

Izskatās arī
Kabatas Ādas Vēstnesis Notepad Plānotājs Rāvējslēdzēju Karte Kabatas, Elastīga Siksna Dropship
€3.62 €1.77

(papildu elegantu piezīmjdatoru iegravēts ādas vēstnesis ziņu piezīmju grāmatu, lai meita, dēls, vīrs, sieva ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: skaisti ar augstas kvalitātes ādas, kas izskatās, smaržo un jūtas ideāli. tintes pildspalva draudzīgs papīrs rakstīšanai, skaista āda vēstnesis, lai persona, kas ir pasaulē, lai jums. arī)

Izskatās arī
Skolas, Biroja Piederumi, Plastmasas Mape, Pārredzama Plānotājs, Piezīmju Grāmatiņa Loose Leaf Gredzenu Saistvielu
€19.84 €9.92

(tips: piezīmjdatora vāka krāsa: caurspīdīga.materiāls:pvc + nerūsējošā tērauda siz: a4,a5,a6,a7 ietver: 1 gab a5/a6/a7/a4 piezīmju grāmatiņas vāka(nav iekļauta iekšējā dokumentā) izmērs: a4(21cm*29.7 cm) a5 (23.5*18.2 cm), a6 (18.5*12.5 cm) a7 (4*10.5 cm).piezīme: ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana krāsu elementiem fotogrāfijas parādītas datora monitorā var būt nedaudz atšķirīga, jo displejs)

Izskatās arī
Pilna krāsu Grāmatiņa Gudrs Žurnāli, Dienasgrāmatas Notepad Grāmatas Lapas Stils Seno Puses Studentu Retro Un
€28.54 €12.84

(stila dienasgrāmata grāmatas krāsainas lapas piezīmju grāmatiņu un gudrs notepad studentu seno retro roku žurnālos a5 seno retro stila dienasgrāmata rokas grāmatas gudrs students grāmatiņa, pilna krāsu lapas notepad piezīmju grāmatiņa un žurnāli dienasgrāmata)

Izskatās arī
100Sheets Vintage Materiāls Iepak DIY Punk Ēras Stila Albums, Rakstot Dekoratīvo Materiālu Bāze Grāmata, Albums 120*70mm
€4.03 €2.62

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=100 gab izmēri:120*70mm amats: atšķirības modeļus, lai cilvēki izceļas.dažādi stili, var izvēlēties pēc vēlēšanās.stili ir bagāts, modeļu, ir skaidrs, un iespiešana ir izsmalcinātu.)

Izskatās arī
50Sheets Retro Materiāli papīrs Ikdienas Attēlu, literāro, māksliniecisko Rokasgrāmata, Bāzes Piegādēm, Apdares stacionāro Albums Izgriezt 13*8CM
€4.82 €3.13

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=50 gab. izmērs:13*8cm amats: atšķirības modeļus, lai cilvēki izceļas.dažādi stili, var izvēlēties pēc vēlēšanās.stili ir bagāts, modeļu, ir skaidrs, un iespiešana ir izsmalcinātu.)

Izskatās arī
60Pcs Cepums Krāsas Horizontālu Līniju, Uzlīmes, Caurspīdīgs Luminiscences Cilnes Karogi Lapiņu, Kancelejas preces Bērniem Dāvanas
€3.33 €2.30

(materiāls: pet krāsas: sarkana, dzeltena, zila, zaļa, jauktas krāsas izmērs: 20 * 6cm iepakojums: 160sheets/1gab. piezīme: sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.paldies! lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Krāsains Lāzera Programma Plānotājs, piezīmju Grāmatiņa 2024. Gadam Plānotājs Dropshipping Grāmatiņa Kalendāra A7 Grāmatiņa PU Ādas Segumu Plānošanas Darīt G5C4
€1.16 €0.80

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: 2024 a7 plāna grāmatiņa krāsainiem vāciņiem darba kārtībā grāmata 2. produkta izmērs: a7:10.6x7.7x0.9cm/4.17x3.03x0.35inches lapas: 60sheets/120pages 3. produkta stils: plāna grāmatiņa 4. produkta krāsa: lillā, zaļš, sudrabaini, blacka, zils, blackb, rozā 5. materiāls: ādas zem zvaigžņotās debess produkta iespējas: 1.)

Izskatās arī
3D-trīsdimensiju piezīme Izmēru Memo Pad Piederumi Papīra Atzīmē Dzimšanas dienas Dāvanu Galda Kawaii Grāmatu Gudrs D7W6
€32.98 €18.14

(specifikācija nosaukums: senās arhitektūras 3d kalendāra lapiņas materiāls: vides aizsardzības papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 8*8*4cm/3.14*3.14*1.57 collas lappuses: 165 apraksts radošais kalendārs: kad jūs izmantot 3d kalendārs, notepad, kā non-stick lapiņas un kalendārs ir norautas, senās ēkas, tiks pasniegta bit ar bitu, perfekts mākslas)

Izskatās arī
10 GAB. Plānotājs Grāmatu Dienas Notepad 8.5X3.7Inch, 500 Loksnes, Asorti Krāsas, Apdari
€27.36 €18.87

(500 loksnes notepad: jūs saņemsiet 10 gabals, darīt saraksts, piezīmju lapiņas, 500 loksnes, kas ir pietiekams daudzums, kas var atbilst jūsu dažādas prasības, palīdzēs jums pabeigt uzdevumi, kā plānots, darīts, kolonnas, un piezīmju sadaļā padarīt notepad ērts ikdienas lietošanai gabalu droši materiāls: šīs dienas plānotājs loksnes ir izgatavotas no papīra materiāla ar gludu virsmu, viegli rakstīt)

Izskatās arī