Tagi: Peldkostīmi

Cena €0.66 €10.66

Pilns apraksts

Izmērs:M,L,XL,XXL .

Izmērs Cilvēks ±1CM

M

L

XL

XXL

Boxerwaist platums

dzīvoklis pasākums

35CM

37CM

39CM

41CM

Fit ķermeņa viduklis(CM)

66-80CM

79-89CM

88-96CM

95-102CM

Garums Pusē CM

36 cm

37Cm

38Cm

39Cm

Viduklis (collas)

džinsi izmērs

28-30'

30-32'

32-34'

36-38'

Izmērs Ieteikumi ir tikai atsaucei nav, ir pamats kompensācijas

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: Vīrieši
  • Modelis Tips: Cietie
  • Zīmola Nosaukums: UXH
  • CN: Ķīna
  • Fit: Der mazākas nekā parasti. Lūdzu, pārbaudiet šī veikala lieluma info
  • Materiāls: Poliestera
  • Modeļa Numurs: U501
  • Iezīme: Ātri Sauss

Komentāri

  1. / Anon - 2023-12-21

    ļoti Labs.

  2. / Anon - 2024-01-06

    Ótimo👍Ražots

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2016 Chaparral VRX 223 Vilces Mat Kāju Paliktni, pašlīmējošās Sporta Kabīnes Peldēšanas platforma, Kabīnes Pamatni Pielāgojamu
€1 639.48 €1 311.58

(2016 chaparral vrx 223 peldēt platforma kabīnes laivu mat 1、eva grīdas ir 1/4 (6 mm) biezs divu toņu mat.jūs varat izvēlēties krāsas, faktūras un mākslīgās teak iespējas. 2、papildu pielāgotu tekstu, logo, var būt iekļauts uz eva grīdas. 3、visu maršrutēšanas logo un parādītu beveled malām izvēlētā grunts krāsu.visi eva grīdas nāk ar jūras pamatnes līmi. 4、visu eva grīdām,)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
Jaunu Full Sausā Elpošanas Caurulīti Maska Šķidro Silikonu Niršanas Maska Pieaugušo Niršanas Aprīkojums
€37.19 €26.03

(jaunu full sausā elpošanas caurulīti maska šķidro silikonu niršanas maska pieaugušo niršanas aprīkojums)

Izskatās arī
8583inch Vējdēlis Kājas Virvi, Regulējams Drošības Potītes Aproces Sērfošanu Valdes Virves Kāju Pēdas Siksna Stand Up Paddle Piederumi
€8.23 €2.31

(85.83 collu vējdēlis kājas virvi, regulējams drošības potītes aproces sērfošanu valdes virves kāju pēdas siksna stand up paddle piederumi funkcijas: 1. izgatavots no pvc materiāla, spēcīgs ādas elastību, ērti valkāt un labi drošības rādītāji. 2. sastāv no āķa un cilpas siksnas, ērti, un nav atturīgi, regulējams izmērs, lai apmierinātu dažādas cilvēkiem, un spēcīga praktiskums. 3.)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes 6 platības ziņā ir atšķirīgas 6ft Laivu Spārnu Līnijas Spēcīgu Neilona Materiāls ir Viegli Lietot Ātri izveidot Savienojumu ar Fenderi un Radzes Termiski Apstrādāts Trošu Galiem
€10.72 €5.36

(produkti displeja --> apraksts: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * augstas stiprības neilona materiāla, augsta izturība, augsta stiepes spēks, var izturēt skarbajiem jūras vides * jūras spārnu līnijām ir viegli lietošanai, ne speciāli instrumenti vai aprīkojums ir nepieciešams, viņi var ātri pieslēgt)

Izskatās arī
Inground Baseins Gumijas Baseins Sveces Baseins Atgriešanās Līnijas Spraudni Ziemas Cauruļu Antifrīzs Spraudnis Virs Zemes Baseins Baseins
€17.22 €11.88

(inground baseins gumijas baseins sveces baseins atgriešanās līnijas spraudni ziemas cauruļu antifrīzs spraudnis virs zemes baseins baseins atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. plaši pielietotas winterizing spraudnis: baseins izplūdes spraudni var izmantot, lai atjaunotu un izvairīsies caurules ziemā, arī lielisks)

Izskatās arī
Premium Slēpošanas Siksnas ar Hops&cilpu Regulējams Slēpošana Piederumi
€2.83

(specifikācija: galvenais krāsa: blackmaterial: nylonstrap plašs: par 38mm/1.5 inweight: par 165gpacking saraksts:slēpošanas siksna*1)

Izskatās arī
Izturīgs Piepūšams Peldošs Krēsls Baseins Peldošo Bumbu Peldēšana Gredzenu Baseins, Rotaļlietas, Baseins, Ūdens Pool Puse Baseins Rotaļlietas
€22.12 €13.94

(izturīgs piepūšams peldošs krēsls baseins peldošo bumbu peldēšana gredzenu baseins, rotaļlietas, baseins, ūdens pool puse baseins rotaļlietas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. mūsu vasaras baseins bojas ietver 2gab piepūšamo baseinu pludiņiem ziedu nūdeles, ūdens sauļošanās krēslu, izmērs: 6.5x150cm. lietošanas ērtums.baseins krēslu ir viegli izmantot, tas ir viegls,)

Izskatās arī
Plastmasas Apakštase Bērni, Kas Peld Ar Disku Grozāms Plate Sporta Spēlē Rotaļlietas Rotaļlietas
€15.54 €6.68

(apraksts tas ir sava veida radošā peld ar disku rotaļlieta.šo preci ir izgatavots no materiāla, izturīga un droša, ilgstoši izmantot.krāsains lidojošais šķīvītis rotaļlieta izskatās tik skaisti, ko var bērni procenti par nodarbību.lieliska dāvana bērniem, īpaši zēniem. funkcijas -krāsa: random krāsa -materiāls: plastmasa -izmērs: 16.00x10.00x5.00cm/6.29x3.93x1.97in -t)

Izskatās arī
Jahtu, Laivu Segtu Piepūšamo Laivu Vāciņu, Anti-UV Ūdensizturīgs Heavy Duty 210D Jūras Trailerable Audekls Kajaks Laivu Piederumi
€52.96 €31.78

(motīvs:: heavy duty 210d oksfordas audums, ūdensizturīgs, nepievelk putekļus, uv izturīgs, elpojošs soda brošēšana un bloķēšanas vīlēm, kas sniedz ārkārtas izturību virves iestrādāts hem, lai viegli piekļūt pilna aizmugurē izgriezums sedz lielāko daļu piekarināmajiem motoriem un var izmantot arī laivas atrodas uz vertikālās transom lielu aizsardzību jūsu piepūšamās)

Izskatās arī
20 Gab 10.75 Collu Vējdēlis Fin Lodziņā Valdes Ilgi Valdes Veikbords Centrs Fin Lodziņu, Sērfošanas Piederumi,Melns
€113.08 €83.68

(20 gab 10.75 collu vējdēlis fin lodziņā valdes ilgi valdes veikbords centrs fin lodziņu, sērfošanas piederumi,melns superior materiāli, lai var izturēt ūdens spiedienu un uv. super viegls un izturīgs.viegli veikt. lielisks aksesuārs vējdēlis sportu. spēlēt svarīgu lomu sērfošanu sportu. izmērs: 27cm materiāls: haicui materiāls krāsa: melna iepakojuma)

Izskatās arī
Augstas Izturības Trīs Dzenskrūves Elektrisko/ Velcēšanas Motoru
€6.93 €4.37

(apraksts: augstas izturības trīs dzenskrūves lāpstiņu - izturīgs un viegli izmantot karbonādes nezāles ļoti labi palielināt jūsu ātrums efektīvi bez miklajās jo nezāles pat seklumā un kaķu astes. ietver instalēt riekstu, un uzgriežņu atslēgu, lai propelleru maiņa un instalācija darba et44l et54l d65 elektriskā/ velcēšanas motoru specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Skimboard Stāv Seklā Ūdenī Pludmales Smiltis Valdes Mazo Vējdēlis Sērfot Kuģa Unisex Tīņi, Zēnu, Meiteņu, Vīriešu, Sieviešu, Ūdens Sporta
€17.37 €10.42

(apraksts: augstas kvalitātes materiāls: skimboard bērniem, pieaugušajiem, ir izgatavotas no augstas kvalitātes koksnes, kas ir spēcīgs, izturīgs un viegls.tā pieder tagad, un izbaudīt savu atvaļinājumu. spīdumu pārklājuma: virsma no koka iziet valde ir augsta spīduma laka, kas var pasargāt koksni no ūdens bojājumus un nepieļautu ūdens iekļūšanu, tāpēc jums nav jāuztraucas par to sabojāt)

Izskatās arī
2gab SUP Dēlis 3-caurumu Footstrap Ielikt Vindsērfings Valdes Footstrap Ielikt Stand Up Paddle Vējdēlis Sērfošanas Piederumi Plastmasas
€7.10 €5.32

(2gab melnas plastmasas sup dēlis 3-caurumu footstrap ielikt vindsērfings valdes footstrap rezerves komplekts stand up paddle vējdēlis sērfošanas piederumi iezīmes: 100% pavisam jaunu.krāsa: melns materiāls: plastmasas garums: 71 mm / 2.8 collu platums: 20 mm / 0.8 collu kopējais augstums: 27 mm / 1.07 collu cauruma diametrs: 4,3 mm / 0.17 collu attālums starp diviem apaļiem caurumiem: 25.4 mm / 1 collu ovāls)

Izskatās arī
Zemūdens Niršanas Regulators Pirmo reizi 1. Posms Universālā Alumīnija DIN Putekļu Klp Aizsargs Segtu Cilindra Vārstu nepievelk putekļus Plug Piederumi
€7.56 €3.93

(apraksts: 【niršanu putekļu klp] aicina: niršanu ar vītni putekļu plug aizsargs din vārsti. 【portatīvo] aicina: putekļu vāciņš vāks nāk ar stiprinājuma siksniņa, viegli izmantot. 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: putekļu vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, viegls, spēcīgs, pārnēsājamiem un izturīga. 【funkcija] aicina: zemūdens)

Izskatās arī
2 Gab Kajaks Izsekošanas Fin,Piepūšamo Laivu Haizivs Fin Pavērsiena Valdes Fin Montāžas Punkti PVC Rezerves Piederumi
€14.32 €5.29

(2 gab kajaks izsekošanas fin,piepūšamo laivu haizivs fin pavērsiena valdes fin montāžas punkti pvc rezerves piederumi [premium materiāls] izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga, ilgi lietot.centrs fin, kajaku skeg izsekošanas fin montāžas punkti pavērsiena valdes kanoe, lai piepūšamās stand up paddle sup dēļiem, vējdēlis & paddleboard. [līdzsvaru, stabilitāti] tas ir līmēts)

Izskatās arī
TPU Peldēšana Telefonu Gadījumā Maisiņš Ūdensizturīgu Tālruni, Gadījumā, ja Ar Armband Un Audio Jack IPhone 8 7 6s 6 Plus Andriod
€5.46 €3.01

(aizzīmju punktiem: 1、peldošās ūdensizturīgs tālrunis lieta,kas peld uz ūdens, nav jāuztraucas par iespēju zaudēt savu ierīci zem ūdens. 6-collu mobilais tālrunis ir universāla, pēc ūdensizturīgs ipx8 sertificētas. 2、ārējās audio jack, ūdensizturīgu tālruni, soma, sporta roku ar siksniņa, regulējama siksniņa, jūs varat arī baudīt mūziku, tajā pašā laikā. 3、skārienjutīga)

Izskatās arī
Kajaki Pa Vējam Vēja Bradāt Bura Ar Skaidru Logu Portatīvo Salokāms Kajaks Dzinekli Piederumi Sērfa Dēli Okeāna Laivu
€14.33 €7.02

(apraksts: nosaukums: bura svars: 365g specifikācijas: 108x108cm materiāls: pvc iepakojuma saraksts: 1 x bura piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms solīšanas. 2. jo atšķiras dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu produktu.paldies.)

Izskatās arī
Airi Airu Kāti Laivu Aizsardzības Kajaku Kanoe Airu Vāka Turētājs Mīksto Bradāt Kāti Laivu Piederumi, Melns
€6.76 €4.72

(ideāls oar stienis aizsardzību. vienkāršs dizains ar izsmalcinātu detaļu padara tos praktiski.tie var aizsargāt jūsu rokas no bojājumiem. lieliska dāvana jūsu draugu un ģimenes. garums: 25cm / 9.84 jo ,biezums: 3.5-4mm / 0.14-0.16 gadā. izgatavots no sbr+cr materiāla, izturīga un ilgstošu izmantošanu. krāsa: melna materiāls: sbr+cr iepakojuma saturs: 1)

Izskatās arī