Cena €101.48 €349.96

Pilns apraksts

apraksts:

Materiāls: pvc

Izmērs: 33*23*22 cm

Modeli var sadalīt trīs daļās.Olvadu var noņemt patstāvīgi, un caurules un asinsvadu anatomijas un morfoloģijas dzemdē ir izstrādāti detalizēti, un folikulu ir sadala sīkāk, norādot attīstības un nobriešanas procesu, olnīcu folikulu.

Ietilpst: 1x modelis

Specifikācijas

  • Temats: Medicīnas Zinātne
  • Veids: Anatomijas Modelis
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: 33x23x22cm
  • Materiāls: PVC

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

14Pcs Urīna Testu Pilnu Komplektu:2 Portatīvie Tukšās Pudeles,10 Līmi Temperatūras Jutīga Testa Strēmeles Un Keychain Izturīgs
€12.95 €7.90

(14pcs urīna testu pilnu komplektu:2 portatīvie tukšās pudeles,10 līmi temperatūras jutīga testa strēmeles un keychain izturīgs urīna termoss ir izgatavots no plastmasas, kas ir spēcīga un izturīga.nav noplūdes, deformēt, kreka, zīmogs labi, vai izdala smakas pēc vairākiem mērķiem. kāju siksnas funkciju, augstas elastīgās siksnas vienmērīgu fit un ērtai nēsāšanai.paplašināts un uzlabots dizains,)

Izskatās arī
26s19iw savienot valdes savienojumu wtih POWER board Sākotnējā kdl-46z5599 kdl-46z5588 aps-247 1-879-354-11 T-CON savienot valdes Video
€19.28

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
DARHMMY Medicīnas Mācību Starpenē Griešanas un Šūšanas Apmācību Simulators
€118.50

(funkcijas: 1. šis modelis ir paredzēts prakse starpenes griezumu un šuvju. 2. galvenā struktūra simulators ir starpenē, kas ir izgatavoti no imitētu putas, un iekšējā muskuļi ir mīksta pvc.simulators ir uzmontēts plastmasas rāmis. 3. ir divi rokturi aizmugurē un apakšā simulators, kas tiek izmantotas, lai regulētu spriedzi starpenē. 4. tiesības aizmugures griezumu, pa kreisi aizmugures)

Izskatās arī
28 Sockets Testa mēģeņu 10/15/50 ml Centrifūgas Mēģenē Turētājs Laboratorijas Lab Instruments Eksperimenta Piederumi Skolas Skolas Mācību
€4.59 €3.67

(izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas,kas ir paredzēti, ar 28 rozetes, divu slāņu, big rozetes diametrs ir 30mm,mazo viena ir 17mm.ideāli piemērots laboratorijas, var sniegt skaidru priekšstatu par mēģenes saturu un ērta ievietošana un izņemšana no caurules.produkta apraksts: produkta nosaukums: 28 sockets centrifūgas stobriņu statīvs materiāls: plastmasas krāsa: oranža,zila izlases nosūtīt pieder skaits:)

Izskatās arī
2 Gab., Medicīnas Instrumentu, Ķirurģijas Instrumenti, Darbarīki Asiņošanu Apturoši Knaibles Mazo Asinsvadu Skava
€14.22 €7.11

(apraksts zvejas taisni un izliekti forcep ministru nerūsējošā tērauda auss kanālā ekskluzīva forcep rīku, zvejas skavas pincetes, epilating kaķis funkcijas par fiksācijas maziem objektiem.to var izmantot dažādās jomās.zvejas knaibles|nerūsējošā tērauda konstrukcija, kas ir izturīga, izturīga un rūsas izturīgs, drošs organismā.zvejas knaibles|nav smilga, ja to piemēro.zvejas knaibles|pilnīgi)

Izskatās arī
5 Gab. Nail Art Lainera Otiņas Krāsošanas Nagu Mākslas Otu Komplekts Nagu Art Dizains Suku Detaļu Suka
€5.48 €3.50

(5 gab. nail art lainera otiņas krāsošanas nagu mākslas otu komplekts nagu art dizains suku detaļu suka nagu detaļu birste ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, ar mērenu ādas elastību un nekādas deformācijas.sari nav viegli nokrist un ir gluda uz tausti.metāla rokturis ir izstrādāts ar mērenu biezumu un ir viegli turēt. plānas nagu mākslas otu komplekts satur 5 dažādus izmērus nagu)

Izskatās arī
Āra Satiksmes Konuss Piedurknēm Nomaiņa Izturīgs Universāls Satiksmes Konusveida vāks ar Kabatām Brīdinājuma Zīmi Apmācības
€7.50 €4.87

(jūs varat rakstīt siltu norāda uz a4 formāta papīra, un pēc tam nodot papīru caurspīdīgās kabatas šīs konusveida zīmi, lai atgādinātu citiem šo skolu drošības zīmes ir izgatavotas no neilona, virsma ir nodilumizturīga un apkopta tā daļa, kas būs saistīta ar konusveida pieņem sabiezējumu robežu dizains, var tikt lietots uz ilgu laiku apelsīnu uzmanību zīme var tikt atkārtoti)

Izskatās arī
DXAB 9 Collu LCD rasējamais Dēlis eWriter rasējamais Dēlis Izglītības Bērniem
€10.55 €6.33

(funkcijas: ootdty pieņemot jaunāko lcd spiediena saudzīgas tehnoloģijas, šo jauno versiju, lcd rakstiski tabletes bērniem ir par 35% spilgtāka nekā vecā versija.bez radiācijas un ar 2 iebūvēts nomaināms akumulators, šis lcd rakstiski tabletes var dzēst un pārrakstīt vairāk nekā 100 000 reižu, kas nozīmē, ka viens zīmēšanas bloks saglabā 100,000 gab. papīra ar 3 kokiem. ekrāna)

Izskatās arī
2X, 50X Ādas Un Matu Struktūru Paplašināt Anatomijas Modelis Anatomija Zinātnes Klasē Studiju Displejs Mācību Modelis
€74.25 €51.97

(modelis sastāv no epidermas un dermas divām daļām, kopā no četrām daļām, ar zemādas audu un dziļo struktūru, ir savstarpēji saistītas, un parādītu epidermas, dermas hierarhiju un zemādas audu un ādas zemādas (matu, tauku dziedzeri, sviedru dziedzeri un nervu galiem) struktūra, kopā 25 vietas pazīmes.kompakts, viegli pārvadāt! temats: zinātne tips: anatomijas modelis krāsa: krāsu)

Izskatās arī
Marķieri Marķieri 6 Gab Gudrs Marķieriem, Kas Ar Asorti Krāsas Gudrs Estētisko Marķieru Komplekts Studiju Piegādēm Un
€2.15 €0.97

(apraksts: marķieriem, pastelis ir liels plānošanai, uzsverot, uzsverot, journaling, kalendārus, klades, zīmēšanas, rakstīšanas, krāsošana, marķēšana, komiksi un diagrammas. specifikācija: produkta nosaukums: marķieriem, pasteļa izmērs: aptuveni 15 cm/collu 9.8 materiāls: pp svars: apmēram 80 ° iepakojuma saraksts: marķieriem, pastelis set*1 (6pcs) piezīme: pateicoties)

Izskatās arī
Aknu, Aizkuņģa dziedzera Anatomija Modelis Izglītības Mācību atbalstu, Atbalstu N58E
€48.89

(funkcijas: ootdty šī anatomijas modelis parāda pamata anatomijas detaļās, aknas, aizkuņģa dziedzeris, divpadsmitpirkstu zarnas un daļēju asinsvadu sistēmu. šī anatomijas aknu, divpadsmitpirkstu zarnas, aizkuņģa dziedzera modelis ir dzīve izmērs, ideāls slimību izpēte, medicīna, medicīnas lekciju ziņojumu un klīnikās.profesionālā anatomijas mācību prezentāciju modeli medicīnas)

Izskatās arī
Dzīves Izmēra Apakšējo Ekstremitāšu Kaulu ar Saišu Modelis Lāpstiņas Clavicle,Stilba kaula un liela kaula un Posmainas Kājas Kaulu,Ietilpst Statīvs
€207.68 €145.38

(specifikācijas: materiāls:pvc krāsa: kā attēlā izmērs: augstums par 88cm komplektā ietilpst: 1 gab. apakšējo ekstremitāšu kaulu ar saišu modelis piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies!)

Izskatās arī
Tintes Akmens Inkstone Kaligrāfijas Glezniecības Ķīnas Tradicionālo Slīpēšanas Inkstick Bloķēt Stickcontainer Prakses Pad Inkslab
€15.27 €8.71

(apraksts - materiāls: dabīgā akmens. - krāsa: melna. - izmērs: akmens: par 13. 4 x 7. 4 x 2. - apmēram.x 2. 3 x 1. paketi, ieskaitot 1 x tintes 1 x tintes akmens funkcijas dabas tintes akmens, luowen inkstone| | | |cieta materiāla ar skaistu dabīgā akmens viļņaini.)

Izskatās arī
2gab 45CM Cilvēka Mugurkaula Ar Iegurņa Modeli Cilvēka Anatomijas Anatomija Mugurkauls Modelis Mugurkaula Modelis+Statīvs Fexible
€52.22 €37.08

(tas ir ideāls, lai mācīšanas un mācās, ārsti vai citi speciālisti. šis modelis parāda galvenās iezīmes, kas katra skriemeļa, tajā skaitā muguras smadzeņu nervu saknes, mugurkaula artērija, a herniated disku utt. pierādīt, precīzāk ar bāzi. cilvēku ķermeņa modeļa, mugurkaula paraugs, iegurņa modeli, cilvēka anatomijas modelis, mugurkaula modelis materiāls:pvc krāsa:balta iepakojuma)

Izskatās arī
12PCS Maisa ar Magnētisko Joslu (PTFE) Jaukta Izmēra, Ovālas Formas Stirbars Magnētiskais Maisītājs Maisītājs Bāra Stienis Eksperiments ( Balts )
€11.63 €5.70

(apraksts nav, saķere, augstas/ zemas temperatūras izturību, aizsardzību pret laika apstākļiem.uz maisa joslā tiek ievietots konteiners vai risinājumu, kas sēž uz magnētisko maisītāju, kas ir laboratorijas ierīces, kas rada rotējošu magnētisko lauku, izmantojot rotējošo magnētu vai vairākuma stacionāro elektromagnēti. paketi, ieskaitot 2 x a8x20mm bārs 2 x a9x25mm bārs 2)

Izskatās arī
1PC 6 Stilu 304 Nerūsējošā Tērauda Mikro Medicīna Karoti Lāpstiņa Skrāpi Karoti Laboratorijas Iekārtas 10cm-22 cm
€0.63 €0.38

(specifikācija : jauns materiāls: nerūsējošais tērauds garums: apm. 100mm / izmantots 125mm / 150mm / 180 mm / 200 mm / 220mm (nav obligāts) izgatavots no nerūsējošā tērauda stieņa, kas ir sapresētas dzīvoklis dubultā asmeņiem abos galos. augsta izturība un cietība. izturīgs lietošanā. paketē iekļauts: 1 x laboratorijas micro lāpstiņa piezīme)

Izskatās arī
24/29,Stikla Vakuuma Adapteri,Liekts, Ar Šļūtenes Savienojumu,Laboratorijas Krānu,Ķīmiskā Vārsts
€16.07

(24/29,stikla plūsmas kontroles adapteris,90 grādu šļūtenes savienojumu,laboratorijas krānu. borsilikāta stikls 3.3. locītavas ir 24/29 24/40,stikla plūsmas kontroles adapteris,90 grādu šļūtenes savienojumu, krānu. borsilikāta stikls 3.3. locītavas ir 24/40 .)

Izskatās arī
Balsenes Anatomija Modeli Cilvēka Anatomijas Laryngeal Apzīmēti mācību modelis
€43.89 €30.72

(apraksts ja jūs meklējat anatomija modeli, tad ir garām, mūsu laryngeal modeli.izgatavots no pvc materiāla, tas ir un izturīgs.modelis tiek izmantots, lai parādītu anatomija cilvēka laryngeal.piemērots mācību un demonstrēšanai. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:pvc -izmērs:19.00x8.00x8.00cm/7.47x3.14x3.14in -šis modelis ir aprakstīti visi svarīgākie)

Izskatās arī
40 Gab. Sastrādātas Dzēšgumiju Lāpstiņu Papīra Toolss Spongesing Stiklu Tīrīšanas Sūklis Baltās Trimmera Galviņas, Asmens Rubs Students
€7.60 €2.97

(apraksts tas ir izgatavots ar izcilu meistarību un drošu un maigu materiālu, tas ir lielisks izturību un praktiskumu.tā būs lieliska izvēle jūsu ieskicējot un krāsošana.turklāt, tas ir lielisks ieskicējot rīks. funkcijas - krāsa: balta. - materiāls: sūkli. - izmērs: aptuveni 2.70x1.10x0.50cm/ 1.06x0.43x0.20inch. - šie līdzekļi tiek izvēlēti ministru materiālu,)

Izskatās arī
Neilona Vilnas Multi-Zobu Suka Ķemme Bambusa Rokturi Mākslas Kancelejas Preces Akvareļu Otiņu Kārta/Plakani Krāsošanas Piederumi Akrila Krāsas Otu
€8.46 €4.23

(specifikācijas: ķemme otas plakanas #3/4, #1-1/4, #1-5/8 ķemme otas kārta #3/4, #1-1/4, #1-5/8 apmatojums: no neilona vilnas gredzenu: misiņš rokturi: karbonizēta bambusa rokturis efekts: tā ir izstrādāta, lai izveidotu līniju, pledi, spalvas, palmu koki, un vairāk ar tikai ātri insulta lielu platību. lietošana: ieteicams akrila, akvareļu un guaša krāsošana.piezīmes: 1.)

Izskatās arī
Ķīna 12cm HD-APGŪT Vinila Ierakstus LPCD Disku, kas, Ķīnas Popmūzikas, Vīriešu kārtas Dziedātājs Jian Li Dziesmas Kolekcija 3 CD
€24.47

(jian li, ķīna vīriešu kārtas dziedātājs pakete ietver: 3 cd / kaste 45 dziesmas valoda: ķīniešu jauns lūdzu, ņemiet vērā: šī ir jauna tehnoloģija, gravēšana un ierakstīt disku, 12cm vinila ierakstus lpcd disku, disks var glabāt ilgu laiku, bez bojājumiem, nav oriģinālā diska dziesmas.šajā diskā dziesmas ir profesionāli apstrādātas, izmantojot jaunu tehnoloģiju.pircēji,)

Izskatās arī