Cena €10.01 €12.67

Pilns apraksts

Specifikācija: Nosaukums: Akrila Zīmēšanas valdnieks Materiāls: Akrils Forma: Taisnstūra Valdnieks Tips: Taisni Valdnieks Krāsa: Caurspīdīgs melns un Dzeltens mēroga Izmērs:10*45*0.3 cm Iepakojumā : 1 Gab Lūdzu, Ņemiet vērā: izmērs tiek mērīts ar rokas, lūdzu atļaut nelielas mērījumu kļūdu.Foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru.

APMAKSA: Pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm.Lūdzu, veiciet maksājumu 3 dienu laikā no pasūtījuma arī, ja iespējams.SŪTĪJUMU: 1. Sagatavošanas Laiks:mums ir 1-2 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu numberous pasūtījumus katru dienu. 2. Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu adresi, ja jūs rakstīt Pack24.lv,ja jūs vēlaties mainīt pirms mēs kuģis viņus ārā, 3. Sūtījumu izsekošanas informāciju, vaicājumu, Jūs varat pārbaudīt savu piegādes informāciju no šo saiti, ar izsekošanas nr. : www.17track.net/en ( tā kopiju pārlūku) 1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus un mūsu pakalpojumiem,lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt possitive atgriezenisko saiti ar visām 5 zvaigznēm .mēs novērtējam to. 2. Kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, lūdzu, turēt prom no negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs varam sniegt jums vislabāko risinājumu.

Specifikācijas

  • Salocīta: No
  • Izmērs: 10 * 45 *0.3cm
  • Krāsa: Caurspīdīga, melnā un Dzeltenā skalas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Valdnieks Tips: Taisnu Lineālu
  • Materiāls: Akrila
  • Veids: Valdnieks
  • Preces Nosaukums: Akrila Zīmēšanas Valdnieks
  • Izmantošana: Zīmējums, Šūšana, mērīšanas
  • Zīmola Nosaukums: MANS Kraftpapīrs
  • Veicināšanas Valdnieks: No
  • Modeļa Numurs: Valdnieks

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Izskatās arī
Radošā 5m Tērauda mērlente ar Automātisko Saraušanās Kokapstrādes Ūdens un Elektrības Darbinieks Mērījuma Datus, Biroja preču
€9.45 €6.62

(radošā 5m tērauda mērlente ar automātisko saraušanās kokapstrādes ūdens un elektrības darbinieks mērījuma datus, kancelejas preces nosaukums: mērlente daudzums: 1 gabals krāsa: dzeltena mērīšanas garums: 5m materiāls: tērauds+plastmasas)

Izskatās arī
K Sveķu Zīmējumi Veidni Valdnieks Par Fizikālās Un Ķīmiskās Instrumentu Mērīšanas Rīks
€1.54 €0.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: vienkārši, praktiski un precīzi veidnes zīmēšanas valdnieks. profesionāla kvalitāte ļauj jums koncentrēties uz jūsu radošumu, lai pievērstu fizikāli ėīmiskās instruments. piemērots arī dažādos gadījumos: jūs varat izmantot tos, mākslas, dizaina, arhitektūras, tīklu, tehniku, frekvenču mērījumiem un zīmēšanas veidnes,)

Izskatās arī
1 GAB. Mērīšanas Dalot Valdnieks Radošo sprostgredzenu Aproce Valdnieks Izturīgs, Anti Stresa Bērniem, Fidget Rotaļlietas
€1.43 €0.79

(vienuma tips: valdnieks materiāls: silikona krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 21.5*2,5 cm(8.46. punktu*0.98 gadā) iepakojumā: 1gb valdnieks 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
Profila Platums, Profila Platums, Vienkārši Galdnieka Mērījumu, Profila Platums, Profiler, Neregulāras Mērīšanas Rad Valdnieks
€26.83 €10.74

(profila platums, profila platums, vienkārši galdnieka mērījumu, profila platums, profiler, neregulāras mērīšanas rad valdnieks materiāls: alumīnija sakausējuma+abs mērīšanas diapazons: 0-270mm iepakojums scribe un veikt 1gb)

Izskatās arī