Cena €58.45 €81.17

Pilns apraksts

LAIPNI LŪGTI MŪSU VEIKALĀ!

Pirkuma informāciju :

Pirkuma informāciju :Vairumtirdzniecības /Mazumtirdzniecības Augstas kvalitātes sieviešu sandales, čības, augstpapēžu kurpes, vienas kurpes, Mueller kurpes, utt., modes un uzticamu kvalitāti.Augstas kvalitātes somas, vakariņas somas, kā arī pieskaņotu kaklarotu, rotu komplekti, šalles un citi produkti.

Rūpnīcas ražošanas, kvalitātes nodrošināšanu.

mēs dos ļoti lētu cenu, un vairāk atlaide ar labu kvalitāti,laipni lūdzu, sūtiet e-pastu mums, vai sazinieties ar mums jebkurā laikā.Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde uz jebkuru pirkumu visā pasaulē, tomēr, ja jūs vēlaties, lai notiek B2B pasūtīt (iegādāties vairāk nekā 10 gabali), lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms par labāko cenu, Visi produkti attēli tiek uzņemti natūrā , jo displejs atšķirīgas,Varbūt nedaudz off-krāsu krāsa .

1.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pirms pasūtīšanas

2. Visas mūsu bildes ir 100% Reālas Fotogrāfijas.ja ir neliels hromatiskās aberācijas,To var izraisīt dažādu iekārtu vai citā gaismā.

3. Nekādu problēmu, lūdzu, īsziņu ar mums, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

4. Mēs organizēt piegāde 1-3 darba dienas pēc maksājuma saņemšanas paziņojumu.

5. Klientam ir jāapstiprina piegāde informāciju, veicot pasūtījumu, jo mēs nosūtīsim preces saskaņā ar sīki izstrādātu informāciju, kas jums ir pa kreisi.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu piegādes adrese, lūdzu, atstājiet ziņu, un ļaujiet mums zināt.

Atsauksmes:

Jūsu atsauksmes ir mūsu atbalstu un motivāciju.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums visas piecas zvaigznes atsauksmes un mēs darīsim labāku.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes.Tas nevar atrisināt visas problēmas, jums vajadzētu pastāstīt mums, tā ka mēs varam noteikt to, līdz esat apmierināts.

Specifikācijas

  • Sūkņa Tips: Pamata
  • Fit: Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
  • Oderes Materiāls: microfiber
  • Vienuma Tips: Sūkņi
  • Papēža Augstums: Augsta (5cm-8cm)
  • Slēgšanas Tips: Slip-On
  • Bagāžas izmēra: 20CM*8CM*15CM
  • Ar Platformu:
  • Papēža Tips: Plānas Papēžiem
  • Godu: Puse
  • Modeļa Numurs: Rhinestone kurpes un soma
  • Pirksta Formu: apaļu purngalu
  • Zole Materiāls: Gumijas
  • Modes Elements: Potītes Siksna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Modelis Tips: Drukāt
  • Platformas Augstums: 0-3cm
  • is_handmade:
  • Sezona: Pavasara/Rudens
  • Zīmola Nosaukums: Mkisheels
  • papēža augstums: 6cm
  • Virsas Materiāls: Sequined Audums
  • Stils: Modes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Smieklīgi Big Foot Board Sandales Sieviešu Vasaras Iekštelpu Mājas Vannas istaba Anti Slīdēšanas un Fekāliju Sajūta Čības
€46.02 €27.61

(nosaukums: smieklīgi big foot board sandales sieviešu vasaras iekštelpu mājas vannas istaba anti slīdēšanas un fekāliju sajūta čības krāsas: dzeltena, rozā, balta, zaļa augšējais materiāls: eva zoles materiāls: gumijas izmērs: kāju garums 23. un 24. (cm)=izmērs 36/37 kāju garums 24-25 (cm)=izmērs 38/39 kāju garums 25-26 (cm)=izmērs 40/41 produkta)

Izskatās arī
5cm sieviešu jauns sequined vasaras kurpes Elpojošs plānas mežģīnes potītes zābaki dobi gadījuma pinuma sandales
€58.96 €43.63

('size chart veicot pasūtījumu ,lūdzu, pievērsiet uzmanību šiem jautājumiem ! 1.ērtības transportēšanas, iesaiņošanas ir plastmasas, putuplasta iepakojums, nav kaste! 2. par to, ka krievija piegāde: lūdzu, dodiet mums savu (trīs vārdu) pilns vārds un uzvārds ! lūdzu, izvēlies, jūsu kurpes izmērs, saskaņā ar šo tabulu! tāpēc, ka cilvēkiem dažādās valstīs ir)

Izskatās arī
Dabiskās Ādas, Mežģīnes-up Sieviešu Kurpes 2023 Jaunā Pavasara Rudens Šūšanas Kodolīgi Roku darbs Atpūtas Retro Platformas Čības
€89.25 €44.62

(piezīme!!! 1.maksājuma pēc tam, kad esat atcēlis rīkojumu, naudu atpakaļ uz jūsu kontu 1-15 darba dienu laikā 2.piegāde lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms maksājumu. mēs nosūtīsim priekšmetus, 3 darbdienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts. (brīvdienas var būt pagarināts) 3.atgriešanās politiku klientam vajadzētu atgriezties objektus sākotnējā)

Izskatās arī
2024 Jaunu Sieviešu Ikdienas Apavu Tendence Dizaineru Rozā Platformas Kurpes Top Hip Hop Skate Kurpes Sieviešu Čības
€44.07 €22.03

(2024 jaunu sieviešu ikdienas apavu tendence dizaineru rozā platformas kurpes top hip hop skate kurpes sieviešu čības)

Izskatās arī
SUOJIALUN Sieviešu Dzīvoklis Kurpes Modes Zīmola Sprādzes Dāmas Elegants Dzīvoklis Mīksts Papēdis Vienas Kurpes Norādīja Toe kvīts Par Kleitu Ballerinas
€41.20 €24.30

(izmērs padoms: - mūsu izmērs ir ne standarta us izmērs. - lūdzu izvēlēties izmēru, atbilstoši jūsu kāju garums izmērs saraksts kāju garums 22.5(cm) = 35 eiro = jums vajadzētu izvēlēties, asv 5 kāju garums 23.0(cm) = eur 36 = jums vajadzētu izvēlēties, asv 6 kāju garums 23.5(cm) = euro 37= jums vajadzētu izvēlēties, asv 6.5 kāju garums 24.0(cm) = eur)

Izskatās arī
Dipsloot Sieviete Melnu Bēša Šokolādes Lakādas Norādīja Toe Īsi Zābaki Sieviešu 9 CM Duncis Papēži Vidum teļš Zābaciņi Apavi
€159.71 €94.23

(laipni lūgti mūsu veikalā, baudīt jūsu iepirkšanās klientu apmierinātība: ja jums ir kādi jautājumi,aicinām sazināties ar mums.mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību. lūdzu, dod mums iespēju risināt jebkuru problēmu.mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, kas jums varētu būt, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jautājumus izmēru tabula: produkta)

Izskatās arī
2023 Jaunas Ērtas un Siltas Istabas Čības Modes Sieviešu Kurpes Samta plakandibena Luxe Dāmas sandales
€25.94 €12.97

(2. solis, lūdzu, izvēlieties pareizo izmēru, atbilstoši jūsu kāju garums piemēram, ja jūsu kāju garums is260 mm, jums vajadzētu izvēlēties thesize 8.5. solis 3if neesi pārliecināts par pareizo izmēru, jūs varat clickcontact mums!!! piezīme:lūdzu, izvēlieties kurpes izmērs pēc jūsu kāju garums,ne zolīti garumā. izmērs 36 = kāju garums 23.0 cm =mums 5.5 izmērs 37)

Izskatās arī
Sieviešu Vasaras Leopard Biezu Zoli Uzsist Flops Mīksto Sieviešu Āra Pludmales Čības neslīdoša Augsta Apakšas Mājas Slaidi Chaussure Femme
€20.94 €10.47

(izvēlēties izmēru, atbilstoši jūsu pēdas garumu (nav izvēlēties izmēru, saskaņā ar parasto lielumu jūsu valstī!!!) lūdzu, izvēlies, izmērs 34 , ja jūsu kāju garums is22cm. lūdzu, izvēlies, izmērs 35 , ja jūsu kāju garums is22.5cm. lūdzu, izvēlies, izmērs 36, ja jūsu kāju garums ir 23 cm. lūdzu, izvēlies, izmērs 37, ja jūsu kāju garums ir 23.5 cm. lūdzu, izvēlies,)

Izskatās arī