Cena €11.15 €16.64

Pilns apraksts

Aizsargāt jūsu spēļu konsole ar mūsu izturīgs pārsegs, kas piedāvā profesionālo optisko konstrukciju un sejsegu, ka var brīvi regulēt, lai optimāli spēļu pieredzi.Nav nepieciešami instrumenti un gaismas un portatīvo on-the-go spēļu.Baudīt izcilu izturību un aizsardzību, lai jūsu konsole.

Nosaukums: 3-in-1 protective cover sejsegu turētājs

Modelis: ST-ZF40

Piemērojamie modeļi: Tvaika Klāja

Materiāls: ABS

Neto svars: 119g

Iepakojums Saraksts:

Spēļu Konsole Gadījumā Vāks * 1

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un kameras leņķi, krāsu objektu, un, kas redzams attēlā var būt nianse.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Aizsargātu Spēle Ekrāns: Izbaudiet nepārtrauktu spēļu pieredzi ar mūsu spēļu konsole, lietu vāku.Raksturo augstas kvalitātes ekrāna aizsargs, ar lielisku izturību un anti-scratch īpašībām, jūsu konsole ekrāns ir pasargāts no putekļiem, pirkstu nospiedumiem un skrāpējumiem.

2.Anti-glare dizains: Šī spēļu konsole, lietu vāku, samazina ekrāna atstarojumu un spīdums ar savu profesionālo optisko dizainu un zinātnes leņķi, nodrošinot skaidrāku spēli pieredzi, lai jūs.

3.Regulējams Dizains: Piemīt spēļu pieredzi ar mūsu spēļu konsole, lietu vāku.Brīvi pielāgot sejsegu leņķus, pamatojoties uz lietošanas scenāriji, kas atbilst jūsu īpašajām vajadzībām.

4.Problēmu-free Montāža: Panākt, omulīgs fit jūsu spēļu konsole bez instrumentiem.Mūsu spēļu konsole, lietu vāku, garantē nulles kaitējumu un problēmu uzstādīšanu.

5.Papildu Aizsardzības Līmeni: Paaugstināt jūsu spēļu pieredzi ar uzlabotu aizsardzību no šo spēļu konsole, lietu vāku.Savu viegls un pārnēsājamo dizains padara to viegli pārvadāt un izmantot jebkurā laikā, jebkurā vietā, nodrošinot ērtāku aizsardzības ierīces no skrāpējumiem, putekļiem un triecieniem.Baudīt vēl vairāk aizraujošas un atbilst spēļu pieredzi ceļā.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Rondaful
  • Piederumu Tips: Antena
  • Saderīgs Marku/Modeli: TVAIKA
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bezmaksas Piegāde 510 1 Video Spēļu Kārtridžu Atmiņas Kartes Sastādīšana 64 Bitu Konsoles
€21.86 €13.12

(bezmaksas piegāde 510 1 video spēļu kārtridžu atmiņas kartes sastādīšana 64 bitu konsoles funkcijas: 1. atbalsta 1 gab piliens kuģniecība 2. mēs saņēmām 200+ veida karšu krājumu, visas augstas kvalitātes 3. angļu valoda,ja jums ir vairumtirdzniecības pasūtījumiem, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu vairumtirdzniecības cenu viegli maksājums: 1. mēs atbalstām)

Izskatās arī
Neticami Crash Manekeni Spēle Grozs 72 Adatas NES Konsoles
€13.56

(apraksts retro-8 biti /72 adatas spēles kārtridžs atbalsta asv ntsc un eur pal konsoles ntsc spēles norisināsies lēnāk par pal sistēma nospiediet atiestatīšanas pogu, 3-5 pirmās lietošanas reizes padomi: 1. mēs atjaunināt uzlīmes tātad, ja jums ir nepieciešams, tāpat kā attēlu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pirms laist secībā; 2.)

Izskatās arī
par Rog Sabiedrotais Spēļu Rokas Spēle Mašīna Rūdīts Stikls 9H Premium Spēli Mašīna Ekrāna Aizsargs Aizsardzības Plēves
€11.91 €7.15

(par rog sabiedrotais spēļu rokas spēle mašīna rūdīts stikls 9h premium spēli mašīna ekrāna aizsargs aizsardzības plēves apraksts: stāvoklis:100% pavisam jaunu. aizsargā ekrānu no lūzumu, putekļiem un skrāpējumiem piedāvā sīksta, izturīga, caurspīdīga virsma, saglabājot ekrānu tīru un unscratched hd filmu,piešķir raiti ar self-ievērojot virsma,augsta jutība)

Izskatās arī
Aizsardzības Pārredzamu TPU Case For Bitzee Interaktīvās Rotaļlietas Digitālo Pet Spēļu Konsole, Ierīces, Piederumi, Triecienizturīgs Izturīgs Maiss
€3.83 €1.91

(nosaukums: piemērots bitzee aizsardzības lietās materiāls: tpu krāsa: caurspīdīga gadījumā modelis: bitzee motīvs: tpu mīksts apvalks aizsargā spēļu konsole no bojājumiem iepakojums 1 * tpu seguma paldies par jūsu atbalstu!laipni lūgti pirkt no mums!mēs garantējam mūsu produkcijas kvalitāti.laipni lūdzam apmeklēt.ceru, ka jums ir jauka diena!)

Izskatās arī
R4 ZELTA RTS Adapteris Dedzināšana Karte Secure Digital Atmiņas Karte, Spēles Karti Portatīvo Flashcard Par NDS/NDSL Spēļu Piederumi
€5.52 €3.54

(motīvs: 1. advanced compatibility: sadarbība ar koka attīstības komanda nodrošina ātru atjauninājumus, koka, padarot to par saderīgu ar jaunākās spēles.apsteigtu līkne ar savlaicīgu atjauninājumus un baudīt nevainojamu spēle uz ds. 2. pasaules pirmā: pirmais-kādreiz sistēma, kas nodrošina, lai dsi modernizāciju līdz v1.41. jauninājums dsi konsolei uz jaunāko versiju, saglabājot visas tā)

Izskatās arī
8pcs Silikona Putekļu Sveces Putekļu Pierādījums Plug noteikts Spēļu Konsoles Saglabātu Kvalitāti, Spēļu Konsoles PS5Slim
€3.47 €2.43

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt jūsu konsole, tīras un aizsargātas ar šo silikona putekļu plug kopums, kas paredzēts, lai precīzi atbilstu. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, šos putekļu sveces piedāvā uzticamus pārklājums, lai jūsu spēļu konsole, kas novērš putekļu un netīrumu palielinājums. gamers visu veidu varat baudīt šos)

Izskatās arī
5GAB WCD9341 P9320S BQ51221A HI6362
€10.81

(rm10738723912525842)

Izskatās arī
1GB NodeMcu Bāzes ESP8266 Testēšanas DIY Breadboard Plāksnes NEU
€3.15

(1.tas ir breadboard par lolin nodemcu attīstības padomes esp8266-12e par arduino ide skatīt citus saraksts 2.lūdzu, ņemiet vērā, tas ir pin atstarpes 28mm starp rindām, atšķirībā no vienības, kas izgatavotas ar nieciņš ragana ir 23 mm 3.tas ir saderīgs ar lolin nodemcu ne nieciņš ierīces)

Izskatās arī
Cietā Plastmasas Faceplate par PS5 Diska Versija, kas Nav Nulles Aizsargs Segtu Konsoles nepievelk putekļus Gadījumā Nomaiņa Dropship
€22.39 €10.98

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt jūsu ps5 disku izdevums drošs ar šo izturīga abs faceplate vāciņu. izgatavots no stipra, abs materiāla, tas faceplate vāciņš nodrošina uzticamu aizsardzību pret skrāpējumiem un nodilumu. paredzēti gamers visu līmeņu, tas viegli uzstādīt faceplate segtu piebilst pieskārienu, lai jūsu konsole. vai)

Izskatās arī
1~5GAB Portatīvo Controler Rotācijas Kustības Sensoru makšķeri Roktura, N-Switch Kontrolieris Pārvietot Jēgas Stāvēt Turētāja Maiņa
€22.55 €15.78

(1~5gab portatīvo controler rotācijas kustības sensoru makšķeri roktura, n-switch kontrolieris pārvietot jēgas stāvēt turētāja maiņa apraksts: produkta parametri: produkta nosaukums: piemērots slēdzis spēle ar makšķeri produkta materiāls: abs produkta krāsa: melns atbilstošajiem produktiem: ar slēdzi/oled specifikācijas: rotācijas dizains-modelēšana)

Izskatās arī
KEM-410ACA KEM 410ACA Lāzera Lēcu PS3 Fat Phat Spēļu Konsole KEM410 CCA Ar Klāja Mehānismu Replacemen
€13.68 €13.54

(kem-410aca kem 410aca lāzera lēcu ps3 fat phat spēļu konsole kem410 cca ar klāja mehānismu replacemen kem410aca un kem410caa ir vienādas.un nosūtīs izlases)

Izskatās arī
Spēļu Tastatūras Un Peles Combo Rgb Backlit Vienas Puses Tastatūras Pelēm Ar Pārveidotāju Adaptera Komplekts Playstion 5
€72.20 €50.54

(klaviatūras peles pārveidotājs playstion 5 plug and play atšķiras no attālās spēlē,ieslēdziet tīkla/konta brīvi;atbalsta jebkuru paātrinātāja vienkārši, ātrgaitas usbconnection piemērojamie modeļi:playstation 5 modelis: mix master+ hunter/blader+ hunter (nav obligāts) iepakojums: boxed iepakojuma izmērs:11.5*11.5*4.c ietver:1set tastatūru, peli pārveidotājs)

Izskatās arī
Par LEĢIONA IET pa Kreisi Rīkoties Bāzes Lenovo Plaukstu pa Kreisi Rīkoties TPU Vertikālā galda Statīvu
€4.95 €3.47

(par leģiona iet pa kreisi rīkoties bāzes lenovo plaukstu pa kreisi rīkoties tpu vertikālā galda statīvu pa kreisi rīkoties uzglabāšanas bāze tikai rīkoties pastāvīgā materiāls: plastmasa neto svars: 32g izmērs: 95*85.5*16.5 cm leņķis: pastāvīgā leņķis 30° caurspīdīgu krāsu, bāzes var labāk laist pa kreisi rokturis uz darbvirsmas pakete)

Izskatās arī
Rūpnīcas pārdošanas PCIe 2 kanālu hd SDI video capture karte, PC
€757.69

(dārgie draugi, laipni lūgti mūsu veikalā.ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu sazinieties ar mani uz whatsapp+86 185 2824 1559 vai wechat+86 132 65392016 (e-pasts: [email protected] )es nosūtīs produktu saiti, lai jūs varētu iegādāties! rūpnīcas pārdošanas pcie 2 kanālu hd sdi video capture karte, pc ievads tc542n2sdi ar 2sdi ieejas un 2sdi cilpa ar rezultātu, atbalsta 1080p/)

Izskatās arī
VARDE Nomaiņa Alumīnija Pogas PS5 Kontrolieris Metāla Dpad ABXY Virziena Taustiņu Analog Stick, lai Gamepad Piederumi
€19.97 €11.98

(varde nomaiņa alumīnija pogas ps5 kontrolieris metāla dpad abxy virziena taustiņu analog stick, lai gamepad piederumi apraksts: -pilnībā izstrādāti ps5 kontrolieri, piemērota visu modeļu ps5 kontrolieri. -6 dažādas krāsas, sarkans, zaļš, zils, gaiši dzeltena, violeta, zila.jūs varat pārslēgties būs. -viegli uzstādīt, vienkārši vienkārša lodēšanu -vibrācijas kontroles,)

Izskatās arī
1~10PCS X Clamp X-Clamp Noņemšanas Rīku Nomaiņa x-360 TX Xecuter Karstā Jauns
€11.85 €7.00

(1~10pcs x clamp x-clamp noņemšanas rīku nomaiņa x-360 tx xecuter karstā jauns apraksts: produkta nosaukums: demontāža x-plaukts rīks lietošanas metode: demontāža, produkta materiāls: metāla specifikācijas: 1. rokturis ērti: humanizēts dizains, skaisti un praktiski 2. viegli demontāžu: scratch mātesplati, visas nerūsējošā tērauda materiāls 3.)

Izskatās arī
HighGain Izkliedētā Antenu Wifi 6e Kartes AmplifyWifi Signālu WIFI Antenas Pagarinājuma 4dbi Dualfrequency Antena
€15.95 €10.68

(iezīmes: highgain izkliedētā antenu wifi 6e kartes amplifyyour wifi signālu atbalsts darba frekvence : 2.412-2.472 ghz 5.180-5.825 ghz 6g antenas ieguvumi : 4dbi dualfrequency antenas signāla īpašības : izkliedētā pielietojums : piemērots noņemams wifi6e bezvadu networkcard un bezvadu maršrutētājs u.c.specifikācijas: modelis : wifi 6e antenas materiāls : industrialabs izmērs : apm 10x9cm/3.94x54in savienotājs)

Izskatās arī
200/100/50GAB BL9309 SOT23-6
€6.02 €5.41

()

Izskatās arī