Cena €17.54 €29.23

Pilns apraksts

Zaļo Lapu Fona Lapām, Mizas un Pielīmēt Tapetes Pašlīmējošas Noņemamo Kontaktu Grāmata, kas Aptver Sienas sienas Sienas

Apraksts:

Materiāls:Kvalitātes ūdensizturīgs PVC tapetes

Metrika izmēri:45x300cm,45x600cm

Funkcija:Self-adhesive (Apakšā ir līme, tikai mizu un stick), Ūdensnecaurlaidīgs, Noņemams

Amats:Mēbeles, renovācija, Sienu apdares, ūdensizturīgs, nepievelk putekļus

Krāsa:Kā attēlā

Kā Instalēt>>>

1.Mizu

Lai sāktu ar, noņemiet dažas collas no pamatnes materiāla.

2.Stick

Pieteikties Peel-Stick Tapetes uz sienas, sākot no stūra.(Nav mizas visiem pamatni visu uzreiz, noņemiet dažas collas ar laiku, lēnām stick to uz sienas, un pēc tam turpināt peel off mazliet vairāk)

3.Gluda

Lēnām noņemiet pārējo pamatni, izlīdzina gaisa burbuļi, kā jūs pārvietot uz leju.

Piezīme: no angļu uz attēla ir logo ūdenszīme, bet faktiskajam produktam nav tā,ceru, ka zināt!!!!

Specifikācijas

  • Maksas Vienības: Juaņa/Roll
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: WMYDYG
  • Virsmas Apstrāde: Exfoliator
  • CN: Ķīna
  • Stils: eiropa
  • Izmantošana: Administrācija, Tirdzniecība, izklaide, Sadzīves
  • Vinila Tapetes Tips: Grāmatu Atpakaļ Vinila Tapetes
  • Iezīme: Pelējuma Izturīgs, Formaldehīds-bezmaksas, Videi Draudzīgs, Papildu Bieza, Pašlīmējošas, Ūdens Izturīgs
  • Materiāls: PVC
  • Veids: Vinila Tapetes
  • Funkcijas: Ūdensizturīgs, Mitruma Izturīgs, Anti-static
  • Raksts: Lapu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pasūtījuma 3d murals roku apgleznoti pilsētas ēkas siluets tapetes bārs, kafijas veikals, pilsētas ēkas ģeometriskās fona sienas обои
€16.42 €8.71

(pircējiem ir -, lasīt: sienas tapetes cena: $ / kv.m.nav ruļļos. 1 s quare metrus = 1gb. 2 s quare metrus = 2gab. 3 s quare metrus = 3pcs ...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: lūdzu, esiet uzmanīgi, 1m2 kārtībā.jo ļoti maza izmēra 6 materiāls: flash sudraba auduma (noklusējuma materiāla) / hd neaustu papīrs / ādas modelis / neausts papīrs / kūdra struktūra/3d reljefa efektu, iezīmes:-trīsdimensiju)

Izskatās arī
Drēbju Skapis, Gaisa Ventilācijas Ventilācijas Restes Gaisa Vannas Istabas Durvis, Datoru Skapji Dzesēšanas Par Drēbju Skapji, Citas Apkures Apavu Skapji
€9.84 €6.20

(funkcijas: * jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *mūsu alumīnija sakausējuma ventilācijas vāciņa acs ir ideāla ventilācijas slēgtās telpās, piemērots drēbju skapji, kurpju skapji, datoru, skapji, vannas istabu durvis, utt. *ventilācijas restes ir izgatavotas no pret koroziju izturīgiem un ūdensizturīgs alumīnija)

Izskatās arī
300 Iepak 1.77 Collas Neto Tases Iešķeltu Acs Plaša Lūpu Filtrs Augu Tīrā Katlā, Spaini Grozu Hidroponika Aquaponics Orhidejas
€28.48 €18.23

(laba caurlaidība: šie neto krūzītes ir veidotas ar iešķeltu acs, var veicināt efektīvāku augu augšanas caur aerācijas aug savā veidā: neto pods ar caurumiem apakšā, ražot veselīgu sakņu pat drenāžas, kas ļauj saknes aug savā veidā, tiesības uz leju, izmantojot pot vai izved no tās puses, varētu lielāks, veselīgāku saknes ērti izmēra lūpu gar augšējo padara hidroponiskas tases viegli)

Izskatās arī
Nerūsējošais tērauds, Zelta krāsa, Tualete Bidē smidzinātāju, wc dušas galvas Smidzinātāju komplekts Duša noderīgu T vārsts automātiskais tīrīšanas Komplekts Vannas istaba
€6.34 €3.81

(nerūsējošais tērauds, zelta krāsa, tualete bidē smidzinātāju, wc, dušas galvu, kas duša noderīgu t vārsts automātiskais tīrīšanas komplekta turētājs vannas istabas iezīmes: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietot *ļoti augstas kvalitātes rokas bidē, ir gaismas svars, ergonomiski veidotiem un ļoti ērti turēt. * * šīs duša ir sprūda)

Izskatās arī
2 Gab. Sienas Stiprinajums Roll Tualetes Papīra Turētāju Drēbju Pakaramais Vannas Telpa Alumīnija Papīra Turētājs
€13.81

(2 gab audu turētājs:1 x melns audi īpašnieks un 1 x sudraba audu turētājs 1,projektēts ar tīrām līnijām un mūsdienu stilu, kas padarīs jūsu vannas istaba vienkārši un svaigi.izgatavots no augstas premium 304 nerūsējošā tērauda, rūsas izturīgs un lieljaudas, nekad rūsas. 2,,maks.garums papīra rullis ir 5-collu.tur pat jumbo izmēra ruļļi tualetes audu.palielināt neizmantoto telpu sienas.liela)

Izskatās arī
3X Vienu Plašu Pieskarieties Vannas Izlietnes Dušas Galvas Izsmidzināšanas Šļūtene, nospiežot Uz Pults Frizieris, Mājdzīvnieku Mājsaimniecības, Krāna Pagarinātāji
€50.92 €33.61

(3x vienu plašu pieskarieties vannas izlietnes dušas galvas izsmidzināšanas šļūtene, nospiežot uz pults frizieris, mājdzīvnieku mājsaimniecības, krāna pagarinātāji 1. noregulējiet temperatūru, izmantojot monobloc maisītājs tap - karsts/auksts 2. viegli uzstādīt un viegli tīrāma 3. ērts un elastīgs, to var izmantot, lai izveidotu savienojumu ar krānu, lai mazgāt matus. 4. nav rūsas,)

Izskatās arī
20M PVC Apvalks ar Iekšējo Diametru 0.8 mm, Krāsa Izolācijas Apvalks Plastmasas Šļūtenes Vadu Un Kabeļu Aizsardzības Korpusu
€5.43 €4.07

(pvc apvalks ar iekšējo diametru 0.5 mm ∽ 30mm krāsa izolācijas apvalks plastmasas šļūtenes vadu un kabeļu aizsardzības korpusu)

Izskatās arī
Karstā 2X Vertikālās Papīra Dvieļu Turētājs Stāvēt Nerūsējošā Tērauda Mājas Virtuves Countertop
€30.15 €19.29

(karstā 2x vertikālās papīra dvieļu turētājs stāvēt nerūsējošā tērauda mājas virtuves countertop ērts veids, lai saglabātu jūsu virtuves roll un cieši rokā vienkārši izskats padara jūsu mājas izskatās vairāk elegants un moderns ideāls, lai tualete, virtuve, dzīvojamā istaba, guļamistaba, restorāns un tualetes materiāls no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda,)

Izskatās arī
Eiropas un Amerikāņu Retro Ģitāru Koka Kuģa Fona tapešu Mūzikas Restorāns Bārs Rūpniecības Dekoru, Sienas Tapetes, 3D
€22.86 €12.12

(973548827188322 rock tēma sienas tapetes asv dolāru 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / eiropas un amerikāņu retro ģitāru koka kuģa fona tapešu mūzikas restorāns bārs rūpniecības dekoru, sienas tapetes, 3d produkta displejs: detalizēti ietekme: 973548826928370 karstā pārdot sienas tapetes usd 29.00 /kvadrātmetru)

Izskatās arī
2X 10Mm X 1/4 Collu PT Vīriešu Vītne Pilna Ostas Sviras Roktura, Šļūtenes, Barba Misiņa Lodveida Vārsts
€6.81 €4.50

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. vīriešu diegi, izstrādājumus ar plastmasas pārklājumu sviras rokturis, viegli darbību. darba vide: dabas gāze, sašķidrinātā naftas gāze. plaši apūdeņošanas sistēmas, cauruļu sistēmas naftas un gāzes piegādes sistēmu. produkta nosaukums : lodīšu)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Mesa Ziepju Dozators Viegli Tīrāma Stikla Ziepes Sūkņa Padeves Ideāli Piemērots Virtuves Un Vannas Istabas (Zelts)
€12.66 €5.95

(ziepju dozators var izmantot ģimenes vannas istabas, virtuves, tualetes, viesnīcas, izlietnes, utt. ziepes sūkņa padeves var tikt izmantots, lai saglabātu roku ziepes, šampūni, trauku ziepes, dušas želeju un citus šķidrumus. to var mazgāt un izmantot atkārtoti, un gadījumā šķidrums var pievienot laikā, un atbilstošu šķidruma daudzumu var iegūt atkarībā no lietošanas vajadzībām. krāsa:)

Izskatās arī
G1238M48B2-FSR G1238M48B2-FSR-WS G1238S24B1-FSR-WS G1238E24B-FSR G1238E48B-FSR G1238L24B-FSR DcBrushlessNeworiginalCooling Ventilators B
€25.32 €15.20

(mēs esam vairumtirdzniecības uzņēmums no ķīnas dzesēšanas ventilatoru, ja jūs nevarat atrast produkta jums ir nepieciešams šajā veikalā, jūs varat sazināties ar mums, pastāstiet mums, modeli un attēlu, mēs palīdzēsim jums atrast. jaunu origianl)

Izskatās arī
Virtuves Izlietne Filtra Sietiņš Kanalizācijas Sietiņš Aizbāzni Grīdas Notekas Matu Ķērējs Atkritumu Savācējs, Virtuves, Vannas istabas Piederumi
€2.45 €1.67

(apraksts: produkta nosaukums: nerūsējošā tērauda izlietnes sietiņš materiāls: biezs nerūsējošais tērauds stils: nerūsējošā tērauda krāsa/krāsa black izmērs: kā parādīts attēlā zemāk amats: izlietne anti-blocking filtrs pielietojums: virtuves izlietnes, specifikācijas: 1. 【atlases materiāls] aicina: nerūsējošā tērauda konstrukcija,)

Izskatās arī
2 Iestatiet Keramikas Stikla Plīts, Cepeškrāsns Degļa Cleaner Tīrīšanas Skrāpi Skrāpis Piemērots Indukcijas, Keramiskās
€12.10 €9.43

(plašu lietojumu.collu mēroga asus metāla žileti var noņemt traipus no automašīnas, plastmasas, koka basketbola laukumi, uzlīmes uz stikla vitrīnām un keramikas plītis. uzticams dizains-skrāpi rīks ir izstrādāts, zem malas uzlīme, un ir pietiekami daudz rokturi, lai noņemtu uzlīmi. viegli lietot-vienkārši atvērt lodziņu, pievienot vienu metāla skrāpji, un sākt noņemot uzlīmes, etiķetes)

Izskatās arī
304 Nerūsējošā Tērauda Tualetes Papīra Turētājs ar Telefonu Plaukts Vannas, Tualetes Papīra Ruļļu Turētājs Audu Turētājs
€17.08 €11.96

(304 nerūsējošā tērauda tualetes papīra turētājs ar telefonu plaukts vannas, tualetes papīra ruļļu turētājs audu turētājs)

Izskatās arī
Labs Portatīvā Vāku Viegli Lietot Tualetes Atlēts Ērti Dizaina Higiēnas Gudrs Lappers Ērti Vides Aizsardzība
€2.69 €1.03

(labs portatīvā vāku viegli lietot tualetes atlēts ērti dizaina higiēnas gudrs lappers ērti vides aizsardzība apraksts: produkta nosaukums: cartoon tualetes lifts izmērs: kā parādīts attēlā materiāls: svars: 11g stils-pēc izvēles, kā parādīts krāsu izvēle funkcijas: 1. drošība un veselība, elegants pacelšanas vāku, rokām, nepieskarieties)

Izskatās arī
Putu Ziepju Dozators, Automātiska - Touchless Ziepju Dozators USB Uzlādējams Elektriskais Ziepju Dozators 450ML Melns
€30.99 €24.48

([auto touchless] automātiskais ziepju dozators, kas aprīkots ar infrasarkano kustības sensoru.tikai jūs nodot savu roku zem sensors ostas pie 0-1.77 collas, tas būs ātri, iztikt ziepju putas ietvaros 0,25 s, nav putas izšķērdēta.nav nepieciešams pieskarties osta un nospiediet, lai novērstu savstarpēju inficēšanos. [uzlādējams iebūvēts akumulators]mūsu ziepju dozatoru ir ar iebūvētu litija-jonu akumulatoru)

Izskatās arī
Nail-bezmaksas Uzlīmes Dvieļu Plaukts Vannas istabā, Koka Āķis Papīra Dvieļu Plaukts Vannas istaba Tualetes Piederumi Iestatiet papīra dvieļu turētāji virtuves
€6.59 €3.30

(nail-bezmaksas uzlīmes dvieļu plaukts vannas istabā, koka āķis papīra dvieļu plaukts vannas istaba tualetes piederumi iestatiet papīra dvieļu turētāji virtuves grāmatu plaukts iepakojums ietver: papīrs plaukts + piederumi)

Izskatās arī
59 Collu Nerūsējošā Tērauda Dušas Šļūtene Ar Regulējams Dušas Turētājs Roku Dušas Galvas Turētājs Sienas Regulējams Dušas Galvas
€16.46 €10.37

(dušas galvas turētājs ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga materiāla.izgatavots turētājs augstas stiprības un siltuma izturīgs.dušas šļūtene ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un stabila, nav viegli, lai izjauktu.modernas un humanizēts konstrukcija nodrošina ilgāku kalpošanas laiku.krāsa no viņiem izskatās, cēlāks un skaistāks, jūsu vannas istaba. dušas šļūtene, kas sastāv)

Izskatās arī