Cena €25.91 €40.49

Pilns apraksts

Labākā apdare-pēc tam, kad aizņemts darbā un studiju, mums ir nepieciešams pareizu relaksāciju un atpūtu.Ja redzat šādu 3D art papīra paraugs uz darbvirsmas, jūs varat noteikti izmantot savu iztēli.Šī nulles pad parādīs jums noslēpumu par burvju pasauli.

Īpašu dāvanu: Šis mākslas memo pad ir pilnīgi roku darbs.Tās funkcijas, kas gaida savu atklāšanu.Ja dod to, lai jūsu ģimenei, draugiem vai biznesa partneriem, tā noteikti ir unikāla un praktiska dāvana, jo tas ne tikai rada pārsteigumu, bet arī zinošāki izvēle jums.

Ideāls atgādinājums-vai jums dažreiz aizmirst svarīgas lietas?Ja jums ir nepieciešams, atgādinājumi, lai atcerētos šo svarīgo jautājumu, šis spilvens būs svarīga loma, lai jūs.Tikai pierakstīt plosītos, ņemiet vērā informāciju, nodot to uz darbvirsmas, kas atgādinās jums, ko darīt tālāk, tāpēc ka jūsu dzīve vai darbs var tikt veiktas daudz organizētā veidā.

Atklāt noslēpumu: Tas memo pad būs jums neierobežotu iztēli.Sākumā tas bija tikai parasts laukumā lapiņu.Kad jūs noplēst, ņemiet vērā, gabalu pa gabalam, noslēpums aiz failu pakāpeniski tiks atklāts.Mākslas un jaunrades par šo unikālo nulles pad būs izbrīns jums.

Liela vērtība: Izmantot dažādas funkcijas, laikam, lai padarītu šo piezīmi, jo vērtīgāks.Ikvienam ir burvis.Baudīt procesu parasto nulles kluči pamazām kļūst par pilīm, kad papīrs ir norautas.Pagrieziena uz lapiņu, gaismas naktī būs koka māja spilgtāks.Pastāv pildspalvas ligzda uz augšu, lai jūs varētu izmantot piezīmju lapiņas jebkurā laikā.

Tips: Daudzkrāsains Laulību Koks / Zils Laulību Koks / Rozā Laulību Koks / Dzeltena Laulību Koks

Materiāls:Papīrs

krāsa:Kā Parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

1 x Memo Pad

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

DIAGON ALEJU 3D Notepad 2024. Gadam Kalendārs Memo Pad Bloķēt Piezīmes Dizains, Ņemiet vērā, Papīra Kancelejas Piederumi Jaunums Dāvanu
€25.22 €13.87

(specifikācija nosaukums:diagonāli aleja 3d piezīmju lapiņas ar gaismām materiāls: speciālais papīrs izmērs: 11*9*8cm/4.33*3.54*3.14 collas lappuses: 190 specifikācija led gaismas izdomu: 3d notepad ar gaismu.jūs varat izvēlēties vienu, ideāls dizains, unikāla un skaista.jūs varat baudīt procesu, novēršot tos tā, ka vienu dienu, jūs varat redzēt, šī ideāla)

Izskatās arī
30PCS Skaidri Norāda, Spilventiņi Set 3 Izmēra, Ūdensizturīgs Pašlīmējošas Caurspīdīgs Redzēt Cauri Lapiņas Komplektu, Skolu un Biroja
€23.89 €14.81

(30pcs skaidri norāda, spilventiņi set 3 izmēra, ūdensizturīgs pašlīmējošas caurspīdīgs redzēt cauri lapiņas komplektu, skolu un biroja 3 izmēri: tostarp pārredzamu lapiņas 3 izmēriem (5.1x7.6cm/7.6x7.6cm/7.6x10 palīdzību.1cm).kombinācija dažādu izmēru padara to ērtāk, lai jūs dažādos lietošanas scenārijos. praktiski caurspīdīgs dizains: salīdzinot ar tradicionālo piezīmju lapiņas,)

Izskatās arī
Grāmatiņa Dāvanu Programmu 2024 Darbu Grāmatas Pēcdiploma Jaunu Biznesa Birojs Eksāmenu Svētku Logo Izveide Drukāšanas Notepad Sabiezējumu
€20.32 €9.15

(brīvdienu grāmatas notepad drukāšanas logo programma jaunas sabiezējumu darba dāvanu radīšanu uzņēmējdarbības birojs pēcdiploma grāmatiņa eksāmenu 2024)

Izskatās arī
Classic Retro Vintage Stils PU Segtu String Galvenais Pienākums Tukšu Grāmatiņa Notepad Ceļojumu Vēstnesis Dienasgrāmata skiču burtnīcu (Kafija)
€12.16 €5.84

(apraksts šo preci ir klasisks& amp; vintage stilā un ļoti praktiska pu segtu vēstnesis dienasgrāmata grāmatiņa, kas satur 160 loksnes ( 320 lapas ) tukšu kuģi, dokumentiem, tas ir liels, lai rakstīšana, zīmēšana, uzlīmēšanu foto vai ieraksta savu brīnišķīgo dzīvi.tā pieņem stīgu, taustiņu, saistošs dizains viegli izmantot, un funkcijas grāmatiņa vēstnesis: izgatavots)

Izskatās arī
2024 Kalendārs Memo Pad Radošo Galda Kalendārs, Notepad Darbvirsmas 3D Apdare, Koka Notepad Griešanai Papīra Romantiska Māju Dāvanu G1O5
€17.17 €10.30

(specifikācija nosaukums: 3d papīra kuģi notepad krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: papīrs izmērs: 8*8*4 cm/3.15*3.15*1.57 collas apraksts: unikālais dizains: šī 3d-trīsdimensiju notepad pieņem jaunu papīra skulptūru modelēšana arhitektoniskā projektēšana, katra lapa ir izsmalcinātu papīrs ķieģeļu faktūru, kā tad, ja visu veidu torņi, ēkas, dzīvnieki)

Izskatās arī
20Sheets Materiāls Iepak Iedeguma Taureņu Rotājumu Fona Spilventiņi PET Piezīmjdatoriem Zelta Paketi Scrapbooking 125*93MM
€3.18 €2.07

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=20sheets izmērs:125*93mm amats: atšķirības modeļus, lai cilvēki izceļas.dažādi stili, var izvēlēties pēc vēlēšanās.stili ir bagāts, modeļu, ir skaidrs, un iespiešana ir izsmalcinātu.)

Izskatās arī
100/160/GAB Lasījumā Atbalsta Izcelt Uzlīmes, Caurspīdīgs Luminiscences Indekss Cilnēm, Karogi Lapiņu, Kancelejas preces Skolai, Biroja Piederumi
€1.01 €0.61

(apraksts: 100% pavisam jaunu augstas kvalitātes! viegli noplēst. nav viegli saglabāt līmi. rakstīšanas ir gluda. caurspīdīgs. lasīt marķējumu. ātri pārlūkošanu. identificē indeksu klasifikācija. materiāls: pet krāsa: sarkana, oranža, dzeltena, zaļa, zila, krāsas izmērs: 4.9 * 15.4 cm iepakojums: 20 * 15pcs piezīme: -)

Izskatās arī
20 Pack Nelielu Notepad, Kā Parādīts Galda Piezīmju Bloknoti Par Biroja Piederumi Rakstīšanai Un Memo Kluči, 50 Loksnes Ar Katru
€31.70 €19.65

(20 pack nelielu notepad, kā parādīts galda piezīmju bloknoti par biroja piederumi rakstīšanai un memo kluči, 50 loksnes ar katru [materiāls]: tas ir izgatavots no kvalitātes 80gsm papīra ar uzlīmēts uz augšu konstrukcija ļauj ātri uzsist pa papīriem, lai atrastu informāciju.papīra dod jums viltība uzsverot doc & organizēšana uzdevumus. [premium dizaina]: vienmērīgu bloknotu un spēcīgu atbalstītāja,)

Izskatās arī
Rakstīšanas Pātagot Vāka skiču burtnīcu Radošo Ieskicējot Ādas Dienasgrāmata Grāmatiņa DIY Roku darbs Ceļotājs Grāmatiņa Albums
€9.52 €3.62

(vienuma tips: notebook krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: papīrs+pātagot izmērs: 85*65*20mm(3.35*2.56*0.79 gadā) pakete ietver: 1pc grāmatiņa augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no pātagot vāka, šis vintage grāmatiņa ir izturīga un ilgi kalpo. liela ietilpība: ar 128 loksnes un 256 lapām, šī radošā grāmatiņa nodrošina pietiekami daudz vietas visiem jūsu)

Izskatās arī
50 Loksnes Caurspīdīgs Krāsains Lapiņu, 7.5*7.5 cm Ūdensizturīgs Memo Uzlīmes, Grāmatzīmes Atzīmē Studentu Kancelejas preces Biroja Piederumi
€1.66 €1.33

(specifikācija: nosaukums: caurspīdīgas lapiņas materiāls: pet krāsa: balta/rozā/dzeltena/zaļa/zila/sky blue daudzums: 50 lapas izmērs: 7.5*7.5 cm(s),7.5*9.5 cm(l) piemērots pen: gēla pildspalvas/lodīšu pildspalvas//marķieri/zīmuli iepakojuma saturs: 1pc x 50 loksnes pārredzamu lapiņas tips : ūdens bāzes pildspalvu un tinti, ir grūtāk sausā~lūdzu)

Izskatās arī
Radošā A7 Grāmatiņa Retro Āda Bieza Kabatas Bloknotu, Portatīvo Biznesa Notebook Vienkāršu Mini Vārds Grāmata Studentu Kancelejas Preces
€2.36

(1-8 tips: vienuma tips:notebook krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: papīrs izmērs: 105*75mm(4.13*2.95 gadā) pakete ietver:1pc a7 grāmatiņa 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību)

Izskatās arī
100 Aploksnes Naudas Taupīšanas Uzdevums Saistvielu A5 Ietaupījumu Saistvielu Budžeta, Naudas Aploksnes Plānošanas un Taupīšanas $5050
€13.82 €6.90

(komplektā ietilpst: 1xcover, 25x4 kvadrātveida kabatas, 4xdigital uzlīmes piezīme: tikai uz iespēju, neietver aksesuāri!!!)

Izskatās arī
Korejas Gudrs Augu Kaktusu Memo Spilventiņi Kawaii 3D Marple Lapu līmlapiņas Journaling Atpakaļ uz Skolu Pēc piezīmju bloknoti Meitenes Kancelejas preces
€1.74

(dekoratīvie kaktuss augu memo spilventiņi 3d mākslīgā marple lapu lapiņu vēstnesis atpakaļ uz skolu pēc notepad kancelejas indekss cilnes 1, piezīmju lapiņas stils: jaunums memo spilventiņi lapu maple leaf ginkgo cactusdesigner kawaii gudrs memo pad lapiņas izvēles saraksta dienas kalendārs plānotājs uzlīmes 2, piezīmju lapiņas materiāls: papīra, vai pet memo spilventiņi 3, specifikācija:)

Izskatās arī
Krāsains Lāzera Programma Plānotājs, piezīmju Grāmatiņa 2024. Gadam Plānotājs Dropshipping Grāmatiņa Kalendāra A7 Grāmatiņa PU Ādas Segumu Plānošanas Darīt G5C4
€1.16 €0.80

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: 2024 a7 plāna grāmatiņa krāsainiem vāciņiem darba kārtībā grāmata 2. produkta izmērs: a7:10.6x7.7x0.9cm/4.17x3.03x0.35inches lapas: 60sheets/120pages 3. produkta stils: plāna grāmatiņa 4. produkta krāsa: lillā, zaļš, sudrabaini, blacka, zils, blackb, rozā 5. materiāls: ādas zem zvaigžņotās debess produkta iespējas: 1.)

Izskatās arī
3D-trīsdimensiju piezīme Izmēru Memo Pad Piederumi Papīra Atzīmē Dzimšanas dienas Dāvanu Galda Kawaii Grāmatu Gudrs D7W6
€32.98 €18.14

(specifikācija nosaukums: senās arhitektūras 3d kalendāra lapiņas materiāls: vides aizsardzības papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 8*8*4cm/3.14*3.14*1.57 collas lappuses: 165 apraksts radošais kalendārs: kad jūs izmantot 3d kalendārs, notepad, kā non-stick lapiņas un kalendārs ir norautas, senās ēkas, tiks pasniegta bit ar bitu, perfekts mākslas)

Izskatās arī
80 ° Retro Relievo Stereoskopiskās Dzīvnieku Klade A5 Notepad Skolas Kancelejas Studentu Rakstot Ceļojumu Dāvanu, Suvenīru Dienasgrāmata Piederumi
€14.86 €12.19

(produkta nosaukums: grāmatiņa specifikācija: a5 21.5x14.5cm papīra svars: 80 ° krāsa: sarkana bronza /cyan bronzas/sudraba/color (krāsu) vāku cietība: ciets kopija vāka materiāls: mākslīgā āda lietošana: skolas kancelejas piederumi studentiem rakstīt ceļojumu suvenīru, dāvanu dienasgrāmata vāks ir āda.katra grāmata ir reljefs un apgrieztām no griezuma.to)

Izskatās arī
12Packs/Iestatīt Caurspīdīgu Lapiņas Pašlīmējošas Ievietojis To BookMarker Anotācija Lasot Grāmatu Skaidrs Cilnes Kawaii Gudrs Kancelejas preces
€13.82 €9.67

(12packs/set ievietojis to pārredzamu lapiņas pašlīmējošas bookmarker anotācija lasot grāmatu skaidrs cilnes kawaii gudrs kancelejas preces nosaukums: lapiņu krāsa un materiāls: krāsains caurspīdīgs pet kā lietot: peel un stick loksnes izmērs: 1.1*4.5 cm (ielīmēšanas apgabals:1.1*2.5 cm) vienā iepakojumā specifikācija: 200 loksnes(10 krāsas*20 loksnes)/pack iepakojumu)

Izskatās arī