Cena €0.45 €6.55

Pilns apraksts

7 Galvas Rudens Mākslīgais Zieds, Peonija, Zīda Kāzu Ziemassvētku Viltus Ziedu Rotājumu Līgava Saimniecības Pušķi, Viltus Augu Izvietojums

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes

Materiāls:zīds+dzelzs

Krāsa: Kā attēlā.

Izmērs: Kā attēlā.

Lietošana:Kāzas, mājas, viesnīcas, vannas istaba, dzīvojamā istaba, biroja apdare

Piezīme: Sakarā ar citu monitora un kameras gaisma var radīt nelielas krāsu atšķirības.

Ja jums ir steigā, mēs iesakām jums izvēlēties Pack24.lv Standarta piegādi vai ePacket, tie būs ātrāk.

1. "Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus" un "Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pastu" Nav sekošanas informāciju

2. "Pack24.lv Standard Shipping" vai "ePacket" vai "China Post Air Mail" ir sekošanas informāciju.

3. Lūdzu, nav iedomājieties apjomu preci, konkrētu izmēru, ir skaidrots lapā.Lūdzu, uzmanīgi pēc tam iegādāties.Paldies

Cenas mājas lapā ir cena par 1gab.

Tas ir 1gab.

Piezīme: Visas mūsu produkts ir custom roku darbs, tāpēc tur būs dažas kļūdas.Tāpēc mūsu mērīšana, tikai informatīvs raksturs

Galvenais šī produkta ir manuāli uzstādīt.Ja to nomest, ievietojiet atpakaļ tas

Pls pārbaudiet rūpīgi savu piegādes adresi un informāciju, lai jūs varētu saņemt savu labu laiku.

Kuģniecības un atgriešanās politiku

1.Mēs parasti apstrādā pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

2. Ķīnas ziņu parasto mazo maisiņu plus.Kad iepakojums lapas, Ķīnas, tā nevar izsekot.Lielākā daļa valstu ir par 20-60 dienas.

3. Ķīnas ziņu reģistrētu aviopastu, ir aptuveni, lai ņemtu 15-60 dienas, un var izsekot lielākajā daļā valstī.

4. Ieteicams piegāde: Pack24.lv standarta piegādi - stabilāka, drošāka un ātrāka.

5. Mēs arī sniegt DHL, UPS, EMS un citu kurjeru pakalpojumi.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, vai lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, atsauksmes, mēs būsim ļoti pateicīgi, (projekta apraksts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, transportēšanas laiks ir 5 zvaigznes).

2. Ja produkts saņemta, ir bojāta vai stils ir nepareizi, lūdzu, neatstājiet nekādas negatīvas atsauksmes pirmkārt, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs galā ar un atrast labāko risinājumu, jūsu apmierinātība ir mūsu motivācija to darīt labāk.

Q: Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?

A: Alipay(darījuma),Kredītkartes tiek pieņemtas.

J: Kad būs, lai nosūta?

A: Mēs kuģis lietas no iekšienes 3days pēc tam, kad esat veicis maksājumu.(Brīvdienu, izņemot gadījumus).

Q: Dropshipping un vairumtirdzniecības

A: 1. Mēs piliens kuģa visur pasaulē.Ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.

2. Mēs piedāvājam labākās vairumtirdzniecības cenas un ieteiks labāko preces.

Q: kas vēl Nav saņēmis preces vai labu kaitējumu?

A: Ja tas ir bojāts, vai Ja neesat saņēmis rīkojumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var atrisināt visas jūsu problēmas.Lūdzu, neatveriet strīdu un dod sliktas atsauksmes

Q: Kā es varu nopirkt visu savu produktu uz vienu pasūtījumu?

A: Pievienot savu iecienītāko produktu grozā un iesniedz pasūtījumu grozā.

Q: Ja ir vairāk jautājumi

A: Sazinieties ar mums vai sniegt ziņojumu saskaņā ar rīkojumu.

Specifikācijas

  • Ziedu Stils: Ziedu Pušķis
  • CN: Zhejiang
  • Materiāls: Zīda
  • Godu: Kāzas
  • Klasifikācijas: Mākslīgie Ziedi
  • Stils: Ziedu
  • Zīmola Nosaukums: DociDaci
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: ķiršu
  • Modeļa Numurs: D2V4V1

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

32 Gabaliņi, Eļļas Absorbējošiem Putu Sūklis, lai džakuzi, Baseins un Spa (Bruņurupucis)
€15.07 €10.25

(lielu daudzumu: komplektā ietilpst 32 iepakojumi bruņurupucis krēmveida balto eļļu absorbējošas sūkļi, bruņurupuča formas dizainu, unikālu un labi absorbējoša, liela daudzuma, lieliska virtuve, baseins utt.vienkāršs dizains piedāvā unikālu un viegli veids, kā tīrīt un uzturēt savu baseinu apgabalā un citās jomās laba efektivitāte: naftas uzsūcošs sūklis palīdz novērst scums, ka formas baseini, karstā)

Izskatās arī
7pcs Mini Halloween Baloni Karikatūra Bat Spoku Balonu Halloween Rotājumi Bērnu Piepūšamās Rotaļlietas
€4.30 €0.45

(7pcs mini halloween baloni karikatūra bat spoku balonu halloween rotājumi bērnu piepūšamās rotaļlietas)

Izskatās arī
5/10pcs Macaron Sirds Folija Baloni 18inch Pastelis Maca Sirds Formas Hēlija Baloni, Dzimšanas dienas, Kāzu Dekorēšana Bērnu Duša
€8.89 €5.42

(5/10pcs macaron sirds folija baloni 18inch pastelis maca sirds formas hēlija baloni, dzimšanas dienas, kāzu dekorēšana bērnu duša izmērs: 18inch iepakojums:opp maisā iepakojums saraksts: 5/10pcs)

Izskatās arī
Formula One Dziesmas Rotājumu Auto Sacensību Koka Rotājumu Ziemassvētku Eglīte Tapsējuma Apdare Piliens kuģis
€1.38 €0.78

(funkcijas: ootdty dizains, dziļi mīlēt entuziastiem ārpuses dizains ziemassvētku tēmu sērija atbilst svētku ziemassvētku; mazs un viegls dizainu viegli, nēsāšanu un glabāšanu cilvēki, kam patīk cilvēki, kuri, piemēram, ziemassvētku rotājumi ziemassvētku eglīte dekoratīvie piekariņi; puse rotājumi specifikācijas: materiāls:koka veidi:ziemassvētku)

Izskatās arī
10pcs)70cm/80cm/90cm) Dekoratīvās Crystal Svece Īpašnieks akrila Mājas Apdare Pielāgotu Paketi, Akrila Valentīna Diena Svečturi
€1 343.12 €335.78

(1 arm kristāla svečturi centerpieces par galdi zelta svečturi galda centrālais garš kristāla svečturi kāzu puse, vakariņas formālās dāvanas attēls ir 70cm garš , ir nepieciešams, lai pievienotu detaļas, lai būtu garāks par 75cm garš 15cm top lielākais diametrs ir nepieciešams laiks, lai pelnītu , nav akciju , jo tas ir custom-made produktu,pēc tam, kad pasūtījumu var ne cancle)

Izskatās arī
36Pcs Mākslīgie Augi Vīnogulāju Nepatiesu Ziedi Efeja Karājas Vainags Kāzu Puse, Mājas Bārs, Dārza Sienas Decoratio
€30.99 €20.14

(1.šīs mākslīgās karājas lapas ir ar auduma lapām un plastmasas filiāle, apkope un izturīgs, pievienot bagātu un elegantu izskatu jebkurā dekoru. 2.attēloti sulīgs zaļā krāsošana un dāsna lapas, šo mākslīgo ivy ir ideāls izplatīšanās uzmundrināt ar savu dekoru, neaizņemot galda telpu. 3.pakārt to uz virtuvi, kabinets, sienu dekors, spoguļi, guļamistabas, viesistabas, žogi, iežogojumi,)

Izskatās arī
DIY Vainags Piekārtiem Rotājumi Metāla Rāmji Ģeometriskā Mājas Sienas, Durvis Puse Rotājumi
€4.38 €2.10

(funkcijas: metāla rāmji ģeometriskas formas, jūs varat diy vainagi stilu, kas jums patīk ar ziediem. ideāli piemērots karājas pie sienas vai pie jūsu durvīm, dekorēšanas jūsu mājās un dod jums bagāta un krāsaina dzīve. piemērots, lai personu, mājas rotājumi.arī jauka dāvana visu veidu gadījumā. materiāls: metāla lielums: 25cm iepakojums saraksts: 1* metāla)

Izskatās arī
10 Vadītāji 70cm Mākslīgā Butterfly Orhideju Ziedi Viltus Zīda Ziedi, Ziedu Pušķi Mājas Galda, Kāzu, Svētku Dekori
€9.59 €6.81

(specifikācijas: materiāls: zīds,plastmasas krāsa:balta,zila,sarkana un tā tālāk. izmērs: kopējais garums 70cm, 10 ziedu galviņām(dia 10*9cm),1 pumpuri(dia 4cm) funkcijas: skaisti ziedi mājām/kāzu/store/partijas apdare. augstas kvalitātes izturīgs un atkārtoti. padara jūsu mājas/kāzu/store/puse, vairāk modes un skaisti. sniedz brīnišķīgu)

Izskatās arī
Jauno Eid Pentagramma Sienas Lampas Ramadāna Apdare, Koka Eid Mubarak Kulons Musulmaņu Brīvdienu Puse Dekori Piederumi
€13.41 €8.04

(jauno eid pentagramma sienas lampas ramadāna apdare, koka eid mubarak kulons musulmaņu brīvdienu puse dekori piederumi produkta nosaukums: ramadan sienas lampas materiāls: koks iezīmes: ramadan apdare / eid mubarak apdare / brīvdienu rotājumi / svētku dāvanas)

Izskatās arī
Aizrautīgs Rūķu Ziemassvētku Sniegavīrs Lelle Audumu Rotājumu Navidad Natal Dāvana Lelle par Priecīgus Ziemassvētkus Decora Santa Claus, Sniegavīrs Lelle
€4.31 €2.85

(aizrautīgs rūķu ziemassvētku sniegavīrs lelle audumu rotājumu navidad natal dāvana lelle par priecīgus ziemassvētkus decora santa claus, sniegavīrs lelle 35 piegāde bez baterijām!!!!! produkta nosaukums: santa sniegavīrs materiāls: audums iepakojumā: 1gb piezīme: 1. sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, ir nelielas novirzes, lūdzu, saprotiet! 2. sakarā)

Izskatās arī
Boxwood Ziemassvētku Rotājumi, Roku darbs, Koka Sniegpārsliņu Ziemassvētku Rotājumu Komplektu Svētku Amatniecības Māksla, lai Ziemassvētku Eglīte
€5.06 €2.53

(boxwood ziemassvētku rotājumi, roku darbs, koka sniegpārsliņu ziemassvētku rotājumu komplektu svētku amatniecības māksla, lai ziemassvētku eglīte apraksts: izsmalcinātu ziemassvētku balle rotājumi, lai vairotu skaistumu un svētki jūsu ziemassvētku koku. universāls, rotājumi, kas piemērots dažādiem gadījumiem, piemēram, kāzām, personām, un jubilejām. unikālo sniegpārslas)

Izskatās arī
200pcs Ziemassvētku Balle Cepuri Apdare Bumbu Plaukts Bumbu Cepuru Veidošanas Rīki Putu Bumbu Cepuru Radošā Bumbu, Piederumi Bumbu Kulons Cepure
€7.31 €3.65

(apraksts ziemassvētku balle uzmavas montāža apdare, izgatavots no plastmasas materiāla, ļoti viegls un izgatavots bumbu piekārtiem rotājumi, kas izskatās ļoti skaisti, kad karājās.tie ir viens no labākajiem apdares pieņemšanas komplektu par pusi. funkcijas - krāsa: caurspīdīga - materiāls: plastmasa - izmērs: aptuveni 0.80x0.80x1.80cm/0.31x0.31x0.71in - piemērots)

Izskatās arī
35CM Ziemassvētku Riekstkodis Leļļu Piparkūkas Cilvēks, Koka Lelli Santa Figūriņas Ziemassvētku Rotājumi Rotājumi, Skulptūras Dekori Amatniecības
€25.82 €16.26

(funkcijas: nutcrackers, pārstāvji bagāti vācu vēsturi un kultūru.spēcīga pasaku krāsu arī uzvarēja meitenēm tas patīk.jo leģenda,riekstkodis ir varat dot enerģiju miracleand laimīgo patrons, tie tukša zobiem saskaroties ar ļaunumu, lai aizsargātu mieru jūsu ģimenei. - izgatavoti no premium materiāls, izturīgs ilgtermiņa lietošanai.nav viegli sapūst ar augsto tehnoloģiju ražošanas procesā. -)

Izskatās arī
6m Biedējošu Nekustamā Milzu Piepūšamo Frankenšteins Attēls Modeļa Gaisa Uzspridzināt Halloween Briesmonis Ar Ventilatoru Hallowmas Apdare
€2 390.17

(6m biedējošu nekustamā milzu piepūšamo frankenšteins attēls modeļa gaisa uzspridzināt halloween briesmonis ar ventilatoru hallowmas apdare laipni lūgti mūsu veikalā.piepūšamiem frankenšteins var izmantot halloween pasākums.šāda informācija ir produkta apraksts. 1. izmērs: 6m augstumā vai pielāgot. 2. krāsa: izdrukāti atbilstoši vajadzībām. 3. stils: mēs varam pielāgot)

Izskatās arī
10 Gab. Absolvēšanas Goblet Vāku, Galda Dekori DIY Amatniecība, Cepure, Cepures Papīra Mini
€6.20 €3.16

(apraksts izlaiduma klp goblet segums ir unikāls un neaizmirstamu izlaiduma piederumu.katrs vāciņš ir izgatavots no papīra un rotāti ar pušķis, sniedzot elegantu izskatu.šīs izlaiduma cepures ir ideāls notvert neaizmirstamus mirkļus un padarīt atmiņām laikā absolvēšanas ceremonijas. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:poliesteris, papīra - izmērs: 6.00x6.00x3.30cm/2.36x2.36x1.30in -)

Izskatās arī
Ragana Statuja Halloween Dekoru Sveķu Murgs Ragana Statuetes Dekoru Rāpojošs Halovīni Ragana Rotājumu Haunted Mājas, Dārza Dekori
€27.82 €13.91

(uzlabot dīvainā atmosfēra no jūsu dārzs ar mūsu murgs ragana statuja!tās unikālas formas dizaina un biedējošu rotājumi padara to standout dārzu dekorēšana.izgatavots no atkārtoti materiālu, tas nesāpēs jūsu rokās. produkts: halovīni ragana statuja materiāls: sveķi izmērs: 16*8cm/6.29*3.14 gadā svars: 250g saraksts: murgs ragana statuja*1 skatīt vairāk)

Izskatās arī
1Pc Valentīna Dienas Dekora Papīra Kulons Rozā Karājas Durvju Rotājumu Mīlu Jūs Ooxx Sarkanas Rozes Valentīna Dienu Mājās Rotājumi
€5.11 €2.86

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: valentīna diena puse apdare mīlestība durvju pakaramais 2. produkta izmērs: a: 28.9x27.6cm/11.38x10.87inches b: 28x27.6cm/11.02x10.87inches c: 29.4x28cm/11.57x11.02inches d: 32.5x24.1cm/12.8x9.49inches e: 18.9 cm/7.44 collas 8.6 cm/3.39 collas f: 15,5 cm/6.1 collas 28x10cm/11.02x3.94inches 3. produkta stils: rotājumi 4.)

Izskatās arī
50/100gab 4cm Mākslīgiem Ziediem, Ziedlapiņu Rozes Viltus Ziedi Mājas Istabas Dekori Kāzu Dekorēšana Valentīna Dienas Dāvanu Skatuves
€1.28 €0.89

(produkta nosaukums:mākslīgie ziedi, ziedu szize:par 4cm/1.57 collas krāsa:kā attēlā iepakojums ietver: 50/100gab sakarā: kāzu & mājas dekoru un āra dārza & paziņojums: 1.lūdzu, atļauts 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu,paldies. 3.ņemiet)

Izskatās arī
Dabas Zaķis Astes Zāle Žāvēti Trušu Asti Zāle Ziedi Pampas Dekoru Valsts Piederības Kāzu Galda Dekorēšana Mākslīgie Ziedi
€14.64

(piegādes laiks: laiks saņemot precēm atšķiras no valsts uz valsti, bet tas parasti nepārsniedz 30 dienas.90 dienas piegādes parādīti par precēm, kas nav precīzs, tāpēc, lūdzu, esiet droši, lai iegādātos. dabas pampas sausie ziedi kāzu dekorēšana boho mājas dekoru, pušķi rotājumi dzīvojamā istaba koridoru mākslīgo ziedu kaltēti ziedi.(iepakojumā nav vāze). izmērs: kopējais)

Izskatās arī
Paplašināma, Koka Žogs, Salokāms Dārza Ekrāna Panelis Pagalmā Mājas Pagalmā
€10.57 €6.34

(apraksts: apraksts: materiāls: pagarināt režģis žogs ir izgatavots no augstas kvalitātes koka materiāla, gludas malas, pulēšana, stabila, pastāvīga.bagāžnieka žogs: paplašinās žogu, izmērs 1.4 metri, attālums no zemes ir 5cm, liels kā pet durvīm.koka žogs: dekoratīvs paplašināma žoga režģiem, pievienot dažas stilu jūsu dārzā.plašs pielietojums: koka žogu var izmantot iekštelpās, āra,)

Izskatās arī